ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/10/2005, 07:44:21
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!!

Αν και δυσκολεύομαι να τα κατανοήσω όλα αυτά που διαβάζω (ποτέ μου δεν συμπαθησα την φυσική), ομολογώ πως το θέμα αυτό είναι καταπληκτικό...

Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά, υπάρχουν τέτοια θέματα προς συζήτηση (που κρύβουν μέσα τους και τα μεταφυσικό...) και λίγο πιο κάτω διαβάζεις για βρυκολακες και ποτηράκια..... Τι να πεις, περί ορέξεως........

KEEP UP THE GOOD WORK !!!!!!!!!!!!

RostarΜέλος
16/10/2005, 01:14:29
Φίλοι Απέριττε & JohnnieBeGood συγχαρητήρια

Καιρός ήταν να ανοίξει ένα topic για έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού φωτοδότες του ανθρώπινου γένους.
Είχα πολύ καιρό να μπω στο Esoterica και κυριολεκτικά πλημμύρισα από συγκίνηση διαβάζοντας για τον μέγιστο Βίλχελμ Ράϊχ.
Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία του κι έχοντας νοιώσει τεράστια την επιρροή του στη διαμόρφωσή μου, θέλω να καταθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το θέμα που πραγματεύεστε.
Όσο για τον συσσωρευτή Οργόνης, φαντάζεσαι Johnnie πόσο θα απέδιδε πάνω στην αγαπημένη Πεντέλη ;...

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson)

16/10/2005, 17:12:37
Θα ήθελα κι εγω να ευχαριστήσω τον φίλο Πέτρο που μετά απο τόσο καιρό μου έκανε την τιμή να απαντήσει στο θέμα μου. Επειδή αγαπητέ ξέρω καλά ότι στο παρελθόν έχεις ασχοληθεί επισταμένως με τέτοια θέματα θα θεωρούσα πολύ σημαντικό να καταθέσεις τις εμπειρίες σου επι του θέματος. Ξέρω καλά ότι εκείνα τα παλιά μπλοκάκια με τις σημειώσεις κρύβουν πολλά...
Περιμένουμε με ανυπομονησία...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

21/10/2005, 20:51:02
Αγαπητοί φίλοι...
ήθελα να καταθέσω σε όλους σας τα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του ατόμου που ανέφερα στην αρχή του θέματος. Όσο περνά ο καιρός και συνεχίζει την χρήση του συσσωρευτή, η βελτίωσή του είναι καταφανέστατη και μάλιστα οι τελευταίες εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει υποχώρηση των καρκινικών όγκων. Βέβαια παρότι οι γιατροί απορούν με την εξέλιξη μια και του είχαν δώσει περιθώρια ζωής μέχρι τις γιορτές, ο άνθρωπος δεν λέει τίποτε γιατί ξέρει ότι δεν πρέπει να μιλήσει... απλά λέει ότι ακολουθεί τις θεραπείες του.
Δεν θέλω να παρασύρω κανέναν ούτε προπαγανδίζω την συσκευή. Απλά σας αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός. Ίσως πολλοί θα πουν ότι είναι αυθυποβολή. Όμως μακάρι να θεραπεύονται οι άνθρωποι και ας είναι κι έτσι.
Φιλικά...

23/10/2005, 01:24:14
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ;
ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ;

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.

650 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΡΓΟΝΗΣ...ΙΣΩΣ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ:
ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ,ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ.
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ.

..

23/10/2005, 17:14:40
quote:

pixeldream

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ;
ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ;

προσωπικα αυτο με εκανε να ασχοληθω με το θεμα πριν απο καμια 20αρια χρονια.

και εφτιαξα εναν εντελως πειραματικο (το τονιζω, οχι για θεραπεια) με ξυλινες σανιδες ως οργανικη επιστρωση, και αλουμινοχαρτο σε συνδυασμο με συρμα κουζινας ως μεταλλικη επιστρωση.

οι διαστασεις του ηταν μικρες, σαν 14αρα τηλεοραση, οι "φορητοι" που ελεγε ο Ραϊχ.

οταν εβαζα το χερι μου μπροστα στο μοναδικο ανοιγμα (απο οπου εβγαινε θεωρητικα η οργονη) ενιωθα μια ροη δροσιας, κατι αναλογο με αυτο που νιωθεις αν βαλεις το χερι σου μπροστα σε εναν ιονιστη.

σαν συστημα λοιπον, πειστηκα οτι λειτουργουσε.

το ζητημα ειναι οτι διαφορετικοι συνδυασμοι υλικων χρησιμοποιουνται αναλογα με τον σκοπο του συσσωρευτη.

και εκει θα επρεπε να επικεντρωθει η ερευνα!

μια αλλη καταπληκτικη εφευρεση του Ραϊχ που διασωθηκε, ειναι αυτη που προκαλλει ή αποτρεπει την βροχη.

και αυτη βεβαια λειτουργει αψογα!

τωρα γιατι προτιμουν να ψεκαζουν τα συννεφα σε περιοδους ξηρασιας με ιοντα αλουμινιου, τιτανιου, ή ο,τι αλλο, και δεν προτιμουν την μεθοδο του Ραϊχ, γινεται κατανοητο απο το απλο γεγονος, οτι η μεθοδος του Ραϊχ δεν κοστιζει υπερογκα ποσα (αρα πως θα φανε αυτοι που τρωνε?)

.

χαιρε φιλε Rostar!

φιλε Απέριττε χαιρομαι απο καρδιας για τα καλα νεα που μας ειπες!

.

ναστε ολοι καλα!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

23/10/2005, 19:54:18
Αγαπητοί φίλοι...
εχθές ήμουν μαζί με τον άνθρωπο που μου ανέφερε την περίπτωση και έναν πολύ καλό μου φίλο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Τον πήγα να μιλήσουν γιατί μου είπε ότι με το πρόβλημα που έχει θα βοηθηθεί οπωσδήποτε. Πάνω λοιπόν στην κουβέντα όπου αναφέρθηκαν διάφορες περιπτώσεις θεραπείας, μας είπε ότι απο την εμπειρία που υπάρχει και απο τις περιπτώσεις που γνωρίζει σχετικά με την χρήση του συσσωρευτή, εκεί που ο συσσωρευτής δείχνει να μην έχει αποτέλεσμα είναι στις παθήσεις της καρδιάς. Τον ρώτησα για ποιο λόγο δεν γίνεται κάτι με αυτές τις περιπτώσεις και μου είπε ότι δεν το γνωρίζει. Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο JBG αν το γνωρίζει και αν ναι, μήπως ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό...
Φιλικά...

YiannakasΜέλος
23/10/2005, 21:57:10
ο πατέρας μου έχει νευρολογικά προβλήματα (πάρκινσον) και κατάθλιψη. Μπορεί να κάνει τίποτα γιαυτά? Η θεραπεία της κλασσικής ιατρικής είναι για κλάμματα...
ευχαριστώ
24/10/2005, 08:01:13
Παιδιά, επιτρέψτε μου να κάνω μία επέμβαση, την οποία την κάνω για καλό σκοπό.
Πιστεύω οτι ίσως είναι λάθος να αρχίσουμε να λέμε γνώμες για το αν ο συσσωρευτής μπορεί να θεραπεύσει κάποιους ανθρώπους με διάφορα προβλήματα υγείας μιάς και δεν έχει αποδειχθεί η χρησιμότητα της κι οι ιαματικέςτης ιδιότητες.
Το βρίσκω λίγο επικίνδυνο...

In anticipation of my resurrection...

XDΜέλος
24/10/2005, 08:12:18
Διαβάζοντας το παρόν topic, καθώς δεν είχα υπόψη μου το ζήτημα, λέω πως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα αλλά παράλληλα συνιστώ προσοχή σε όσους αποφασίζουν να υποβάλουν τον εαυτό τους σε τέτοιου είδους αμφιλεγόμενες πειραματικές μεθόδους, ειδικά εάν πρόκειται για υγιείς ανθρώπους.
YiannakasΜέλος
24/10/2005, 11:16:07
όταν η κλασσική ιατρική είναι για κλάμματα τότε κοιτάς όλα τα άλλα
24/10/2005, 13:32:53
quote:

XD

Διαβάζοντας το παρόν topic, καθώς δεν είχα υπόψη μου το ζήτημα, λέω πως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα αλλά παράλληλα συνιστώ προσοχή σε όσους αποφασίζουν να υποβάλουν τον εαυτό τους σε τέτοιου είδους αμφιλεγόμενες πειραματικές μεθόδους, ειδικά εάν πρόκειται για υγιείς ανθρώπους.

μην ξεχναμε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ!

ο οργονοσσυρωρευτης δεν θεραπευει - φορτιζει τον ανθρωπινο οργανισμο με οργονη και εκεινος αυτοθεραπευεται!

και οι υγιεις μπορουν να μπουν σε εναν οργονοσσυρωρευτη, αλλα εφοσον δεν εχουν μεγαλη ελλειψη ενεργειας, το διαστημα που μπορουν να παραμεινουν μεσα ειναι ελαχιστο.

τους προκαλλει δυσφορια!

το ιδιο συμβαινει και με τους ασθενεις.

παραμενουν περισσοτερο χρονο στον οργονοσσυρωρευτη αλλα και αυτοι απο ενα σημειο και μετα νιωθουν δυσφορια.

γι αυτο και οι "θεραπειες" δεν γινονται μια κι εξω, αλλα επαναλαμβανονται πολλες φορες για μικρα χρονικα διαστηματα.

το θεμα εχει τρομακτικο ενδιαφερον, και θαπρεπε επιτελους το αρτηριοσκληρωτικο επιστημονικο κατεστημενο να αφησει επιστημονες να ασχοληθουν σοβαρα με την ερευνα του, χωρις να φοβουνται οτι θα χασουν το κυρος τους...

.

24/10/2005, 17:39:43
Αγαπητοί φίλοι...
πρέπει να σας κάνω απόλυτα ξεκάθαρο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ότι δεν είμαι προπαγανδιστής οποιασδήποτε θεράπείας και με κανένα πονηρό σκοπό. Δεν είμαι αυτός που φτιάχνει τον συσσωρευτή, δεν έχω επαφές με τους οπαδούς του Ράϊχ, απλά θεώρησα καλό το γεγονός να μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τον συσσωρευτή μήπως και κάποιοι άνθρωποι βοηθηθούν σε όποιο τους πρόβλημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο συσσωρευτής ΔΕΝ είναι επικίνδυνος και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος JBG αν δεν πρέπει να κάτσεις μέσα του το καταλαβαίνεις γιατί σου φέρνει δυσφορία...
Η διαδικασία της θεραπείας είναι μια διαδικασία αυτοίασης μέσω της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος του ατόμου. Πρέπει να ξέρετε ότι η διαδικασία που αρρωσταίνει ένας άνθρωπος συνήθως είναι μακρόχρονη, άσχετα αν η εκδήλωσή της στο φυσικό σώμα γίνεται κάποιες φορές πολύ γρήγορα. Ο άνθρωπος αρρωσταίνει πρώτα στο αστρικό του σώμα, στην ψυχή του και μετά η ασθένεια εκδηλώνεται στο φυσικό πεδίο.
Γι αυτό και η θεραπεία με τον συσσωρευτή απαιτεί κάποιο χρόνο. Στην αρχή σταθεροποιεί την κατάσταση και μετά αρχίζει σιγά σιγά ο ασθενής αρχίζει να κερδίζει έδαφος. Την θεραπεία στην ουσία την κάνει το ίδιο το σώμα και ο συσσωρευτής ενισχύει στο έπακρο αυτήν την διαδικασία. Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να σταματήσετε την συμβατική θεραπεία και μάλιστα αυτοί που ξέρουν προτείνουν πριν πάρετε τα φάρμακα να τα βάζετε μέσα στον συσσωρευτή για μια μέρα γιατί με αυτόν τον τρόπο πολλαπλασιάζει την δράση τους.
Έμαθα ότι εκεί που έχει εκπληκτικά αποτελέσματα είναι σε σχέση με παθήσεις των νεύρων, του αίματος και σε περιπτώσεις ανάπλασης οστών και στους καρκίνους οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ψυχογεννητικοί. Το ότι βοηθάει πολύ στις παθήσεις του αίματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι επιδρά αμεσα στον΄σίδηρο του οργανισμού...
Αυτές τις πληροφορίες έχω μάθει προς το παρόν και ότι άλλο μάθω θα σας ενημερώσω....
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο τον JBG για το γεγονός ότι το ελεεινό και τρισάθλιο ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο δεν μπαίνει κάν στον κόπο να δοκιμάσει. Άλλά τι νά λέμε ρε παιδιά... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
Φιλικά...

wolfowitzΜέλος
24/10/2005, 18:00:46
quote:
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο συσσωρευτής ΔΕΝ είναι επικίνδυνος και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος JBG αν δεν πρέπει να κάτσεις μέσα του το καταλαβαίνεις γιατί σου φέρνει δυσφορία...

Ας ξεκαθαρίσω και γω πως ο συσσωρευτης ΕΙΝΑΙ επικινδυνος υπο προυποθεσεις και συμφωνα με τον ιδιο το Ραιχ...!!!
(π.χ. οταν ο ασθενης πασχει απο ασθενειες ΥΠΕΡφορτισης ή όταν δεν ειναι ικανος να εκφορτισει το πλεονασμα της οργονοενεργειας...κλ.π. η θεραπεια μπορει να αποβει θανατηφορα...)

παρα πολλα λαθη και στις υπολοιπες πληροφοριες σου, φιλε Απεριττε!!

μην ανακατευεστε ρε παιδια σε πραγματα που δεν κατεχετε
Ο ΡΑΙΧ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ

στο κατω κατω κανετε κακο στην ιδια την υποθεση που σας ενδιαφερει

24/10/2005, 20:54:48
Αγαπητέ φίλε...
δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι ειδικός ραϊχολόγος. Οι πληροφορίες που μεταφέρω δεν είναι δικές μου. Αν όμως τις αμφισβητείς και γνωρίζεις καλύτερα τα πράγματα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μπορείς εσύ λοιπόν να μας ενημερώσεις σωστά και υπεύθυνα για νά ξέρουμε ακριβώς με τι έχουμε να κάνουμε. Που είναι ο μύθος και που η πραγματικότητα. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ. Και επιτέλους δεν αντέχω την τακτική ξέρω μεν αλλά δεν σας λέω... Ας ανοίξουμε κάποτε τα χαρτιά μας και ας μιλήσουμε για όλα αυτά που μας κρύβουν...
Το γάντι ρίχτηκε.. περιμένουμε...

wolfowitzΜέλος
24/10/2005, 21:52:50
1. Εχετε να κανετε με μια ιατρικη πραξη! Επαναλαμβανω, οΡαιχ ηταν γιατρος και η σκεψη του και η μεθοδολογια του ιατρικη. Εκανε κλινικη και εργαστηριακη εξεταση του ασθενους και με τις κλασσικες μεθοδους και με δικες του ("οργονομικες") και η θεραπειa που προτεινε ηταν καθαρα εξατομικευμενη και δεν περιλαμβαμε μονο τον οργονοσυσσωρευτη!!

2. Ο ραιχ δεν υποστηριξε αυτα περι αστρικου σωματος, ουτε την συγκεκριμενη πορεια θεραπειας, ουτε να βαζουμε τα φαρμακα στον συσσωρευτη κ.λπ. Αυτα ειναι αστειοτητες!!!

3. Δεν υπαρχει κατεστημενο που κυνηγα και κρυβει τον Ραιχ!!!! Στην πραγματικοτητα το ονομα του αναφερεται στην Ψυχιατρική και οτι έχει πει γινεται δεκτο (μεχρι το σημειο της Χαρακτηραναλυσης). Απεναντι στον οργονοσυσσωρευτη η επιστημη αρκειται στο ερωτηματικο κι αυτο για δυο λογους: α) η θεωρια του Ραιχ προυποθετει την αλλαγη συγκεκριμενων δογματων/νομων της επιστημης (πχ ex cellula cellula) τα οποις δεν ειναι προθυμη να αλλαξει γιατι δεν εχει ισχυρες γιακεινην ενδειξεις, και β) τα αποτελέσματα του οργονοσυσσωρευτη δεν ειναι επαναληψιμα με το τροπο που θελει η κλασσικη επιστημη και γιαυτο αμφισβητουμενα και εντελει αχρηστα (οποιος εχει ερθει σε επαφη με οργονοσυσσωρευτη ξερει πως πρεπει να τον κανακευεις σαν ζωακι! ε, αυτο δε γινεται δεκτο)

4. ... (αργοτερα)

24/10/2005, 22:23:17
Αγαπητέ φίλε πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις και θα σε παρακαλούσα επειδή οι περισσότεροι εδω αλλά και εγω προσωπικά δεν ξέρουμε τις ιατρικές ορολογίες, αν θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο απλός σε κάποιες λεπτομέρειες. Το ότι δεν είμαστε επιστήμονες δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε με μια απλή γλώσσα. Να είσαι καλά και περιμένω και τα .... αργότερα...
Φιλικά...

25/10/2005, 00:29:53

quote:

wolfowitz

(οποιος εχει ερθει σε επαφη με οργονοσυσσωρευτη ξερει πως πρεπει να τον κανακευεις σαν ζωακι! ε, αυτο δε γινεται δεκτο)

συμφωνω με οσα ειπες, με μονη εξαιρεση την παρουσα παραθεση.

κι αυτο γιατι το προβλημα των πειραματων με την συγκεκριμενη συσκευη ειναι απλα το οτι οι επιστημονες δεν σηκωσαν τον κωλο τους να πανε σε ενα βουνο να πειραματιστουν αλλα το κανουν στο εργαστηριο τους.

ο ιδιος ο Ραϊχ, οπως ειμαι σιγουρος οτι πολυ καλα γνωριζεις, ειπε ξεκαθαρα οτι δεν λειτουργει μεσα σε πολεις απλα γιατι υπαρχει ελλειψη οργονης.

προσωπικα δεν ειδα οργονοσυσσωρευτη σε βουνο που να μην παρουσιαζει "γαλαζωπες ανταυγειες" στο σκοτεινο εσωτερικο του.

οχι οτι εχω δει πολλους, αλλα κατι που επαναλαμβανεται για 5-6 συνεχεις φορες νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει αν οχι αποδειξη, ισχυρη ενδειξη οτι λειτουργει. (το αν και κατα ποσον και πως θεραπευει ειναι αυτο που πρεπει να διερευνηθει περεταιρω)

και επειδη νιωθω οτι το γνωσιακο σου υποβαθρο εχει καποια σχεση με την ιατρικη, θαθελα πολυ να συνεχισεις να λες την γνωμη σου και να παραθετεις ο,τι στοιχεια θελεις.

κατα τα αλλα, επιμενω οτι το θεμα αξιζει να ερευνηθει σε επιστημονικο επιπεδο.

αλλα το "ειναι πολλα τα λεφτα" του Απεριττου, ειναι η ωμη αληθεια λυκο μου...

παντα με εκτιμηση!

.

wolfowitzΜέλος
25/10/2005, 13:34:44
Johhnie, δεν έχεις δίκιο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Ο οργονοσυσσωρευτής πρέπει να "χτιστεί" στα μέτρα τού ασθενούς (τα τοιχώματά του πρέπει να απέχουν 2-3 cm το πολύ από το δέρμα του) και ο ασθενής (ο όποιος τέλος πάντων τον χρησιμοποιεί) πρέπει να μάθει να αλληλεπιδρά μαζί του. "Αυτό" που λειτουργεί είναι το σύστημα άνθρωπος-συσσωρευτής κι αυτό το σύστημα είναι δυναμικό και καθόλου μηχανικό και γιαυτό μη προβλέψιμο. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και μέρες που δεν δουλεύει κι αυτό χωρίς να υπάρχουν πάντα εμφανείς λόγοι.

Δεν είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει οργονη στις πόλεις αλλά με όλες αυτές τις πηγές "ακτινοβολιών" υπάρχει μπόλικη DOR που συσσψρεύεται ΚΑΙ ΑΥΤΗ στο συσσωρευτή!

Τι είναι η DOR; "Θανατηφόρος οργόνη" - η "κοινή" καλή οργόνη που έχει διεγερθεί για κάποιο λόγο (π.χ. ραδιενέργεια, ακτινοβολία τής οθόνης τού pc, λάμπες φθορισμού, κ.λπ.) ακι είναι απολύτως επικίνδυνη για τη υγεία. Η DOR δεν είναι το αντίθετο τής οργόνης, ούτε αποτέλεσμα μεταβολισμού της, Είναι η ίδια η οργόνη "θυμωμένη που δαγκώνει".

Τα βουνά ή μάλλον η καθαρή εξοχή ΜΕ ΞΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ είναι η καλύτερη περιοχή για να λειτουργήσει ο συσσωρευτής. Στην πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί στην εποχή μας ο συσσωρευτής για θεραπευτικούς λόγους - η ιδανική ιστορική εποχή γιαυτόν είναι η παλαιολιθική εποχή όχι μόνο λόγω τούς καθαρού περιβάλλοντος αλλά και λόγω τού επιπέδου τής υγείας τών ανθρώπων!!!

........

wolfowitzΜέλος
25/10/2005, 13:45:42
Προφανώς ΠΡΕΠΕΙ να ερευνηθεί αλλά δεν είναι κάποιο μυστηριώδες παρασκήνιο που το εμποδίζει ( ο Ράιχ έπεσε θύμα τής εποχής, προσωπικών αντιζηλι΄ων και τού αντικομμουνισμού περισσότερο παρά τού επιστημονικού κατεστημένου)

Όμως... για να ξεκινήσεις πρέπει να αμφισβητήσεις κεντρικούς άξονες τής π.χ. βιολογίας. Ο Ραιχ ανακάλυψε την οργόνη προσπαθώντας να βρεί πειραματικές αποδείξεις ότι η ζωή (τα κύτταρα) μπορεί να δημιουργηθεί εκ τούς μηδενός (η βιολογία δέχεται πως ένα κύτταρο μπορεί να προέλθει μόνο από ένα άλλο κύτταρο)

Ο ίδιος ακολουθούσε στενότατα την επιστημονική μεθοδολογία με ό,τι είχε (θερμόμετρα, ηλεκτροσκόπια, παλμογράφους, μικροσκόπια, κ.λπ) και είχε προτείνει πείραμα στον Αινστάιν το οποίο αρχικά επιβεβαίωσε αργότερα όμως απέρριψε (μεγάλη ιστορία).

Πάντως δεν αρκεί το να βλέπεις "γαλαζωπες ανταύγειες" για να αποδείξεις κάτι (ο ίδιος ο Ραιχ δεν αρκούνταν σ΄αυτό σε αντίθεση με τούς οπαδούς του)

αυτό ήταν καρφί...