- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΥΠΑΣ????
ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
Ε όχι βρε παιδιά όχι είναι κρίμα κι άδικο !!!
Έμ χάσανε 1-3 εμ θα φάνε και ξύλο σήμερα ;;;
Κάνω πρόταση !!!
Ξύλο στα λαγουδοκουνελάκια απο αύριο ή μεθαύριο !!!
Τσάάάάκ πάρτο το καροτάκι κουνελάκι !!!
1-3 !!!
Εμ 1-4 κάναμε εμείς και χαλαρά. Δε θα έκανε το ΑΕΚάκι 1-3 ;
Κυρία από σπίτι, τού έκλεισε το σπίτι!
Η ΑΕΚ βρίσκεται στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός στο καναβάτσο. Η Ενωση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε 3-1 τους πράσινους στη ρεβάνς της Λεωφόρου, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά και έβαλε σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες τους πρωταθλητές Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ ο Πανιώνιος...
"Μη μας σκοτώνετε μετά από κάθε ματς. Δεν φταίει ο Σκάζνι", επεσήμανε ο Ε. Γκονζάλες...
"Δεν είναι σωστό να φεύγει ένας προπονητής επειδή το ζητάει ο κόσμος. Η διοίκηση αποφασίζει", απάντησε ο τσέχος, που ζήτησε χρόνο...
πηγή : http://www.sport.gr
αχ τα καυμενα τα κουνελακια δεν τα λυπαστε τα καυμενα
ουτε 1 ουτε 2 ηταν 3 εβαλαν και τα κουνελακια 1 και τι γκολ?
ε εχουν και καλη ομαδα τα κουνελακια δεν ειναι σαν τον
ολυμπιακο που εχουν τον ριβαλντο και τον τζιοβανι εε σιγα
την ομαδα αχ αυτος ο ολυμπιακος παντα να κερδιζει !!!!
gh
Αγαπητοί μου Σύντροφοι/σες και Συντρόφιμοι, δεν απαντώ στα σχόλια σας διότι όχι απλά δεν είδα τον αγώνα, αλλά έχω κοιμηθεί μόνο μια ώρα... μπορεί το ξύπνημα να ήτο βάρβαρο και σαδιστικό, όμως τα γεγονότα που το ακολούθησαν ήταν...![]()
...οπότε αγαπητοί μου φίλοι... μην μου "ζαλίζεται τον έρωτα", όπως λέει και μια ψυχή, γιατί δεν έχω πιεί καφέ, είμαι στην δουλειά και έξω χιονίζει του σκοτωμού...
ΥΓ: καλέ μου γείτονα... επιτέλους είδα άσπρη μέρα ![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... beaching

Και εγώ γειτόνισσα σε φώναζα όλο το βράδυ για να δεις και άσπρη νύχτα αλλά δε με άκουγες ......
![]()
![]()
quote:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός στο καναβάτσο. Η Ενωση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε 3-1 τους πράσινους στη ρεβάνς της Λεωφόρου, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά και έβαλε σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες τους πρωταθλητές Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ ο Πανιώνιος...
Μα ποιός είσαι .. ο Διακογιάννης???
ΑΕΚτζής ο Απόστολος??![]()
δεν προσέχεις τι λέει ο φίλτατος...
quote:
![]()
πως θα μπορούσε να είναι με την ΑΕΚ?
εξάλλου δεν ξέρω άλλη ομάδα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που να έχει ονομαστεί ποτέ ΘΡΥΛΟΣ !
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Θρύλος οχι.. αλάργα..

allzzaro αν κοιτάξεις καλά είμαι κάπου εκεί μέσα ![]()
.
.
.
.