- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αν και έχω χρόνια να ακούσω Helloween, εντούτοις.. κάποτε μου άρεσαν αρκετά ![]()
Ευχαριστώ.. 1900.. να σαι καλά.... ![]()
Αν είναι εύκολο να ζητήσω άπό κάποιον αρμόδιο να αλλάξει τον τίτλο του θέματος σε "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΛΟΓΟΥΗΝ.. ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ"
και αν είναι δυνατόν να σβήσει την τέταρτη σειρά που είναι στα αγγλικά και μόνο, στο πρώτο ποστ..
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το αλλάξω καθ'ότι το τρίωρο είχε περάσει που επιτρέπει την αλλαγή του πρώτου ποστ..
Ευχαριστώ..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 31/03/2005 17:14:14
Άντε... Πόσες μέρες πρέπει να περιμένω?
![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Τεσπα...
περιμένω...
Ευχαριστώ .. φιλικά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Τέσσερις μέρες μετά και περιμένω να εισακουστώ.. για κάτι που δεν νομίζω πως είναι ανεύφικτο... Γνωρίζω πως ίσως έχετε και δουλειές, αλλά ρίχτε και μιά ματιά που και που...Τεσπα...
περιμένω...
Ευχαριστώ .. φιλικά..
Η Πείρα
ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΗ simori ΑΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ HELLOWEEN ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ KEEPER OF THE SEVEN KEYS PART 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΧ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ I WANT OUT ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΗ simori ΑΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ HELLOWEEN ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ KEEPER OF THE SEVEN KEYS PART 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΧ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ I WANT OUT ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ.....
Ναι γιατί όχι..
[:Ρ]
μα θα επιμείνω.. γιατί δεν είναι αυτός ο τίτλος που φέρει το συγκεκριμένο θέμα... Όμως ευχαριστώ για τις όμορφες απόψεις σου για το συγκρότημα..
Να πάω κάπου αλλού .. στο θέμα που μας αφορά..
Υπάρχει μέσα στο εσωτέρικα ένα ακόμη θέμα που φέρει τον <<ίδιο>> τίτλο..
Θα ήθελα να τον αναφέρω..
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2508
και να μεταφέρω μέσα από την σελίδα του ένα ενδιαφέρον άρθρο για το θεματάκι μας.. Δεν πρόλαβα να το δω ολόκληρο .... αλλά πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον..
http://www.benjerry.com/fun_stuff/holidays/halloween/history/index.cfm
Καλείστε λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται...
Ευχαριστώ και περιμένω πως θα έρθει .. η μέρα που θα αλλάξει ο τίτλος σε αυτόν που του αρμόζει..
Ευχαριστώ.. φιλικά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
-ωραιο θεμα/keep walking../θα επανελθω να σου αφιερωσω κατι:)
-τα λογια στο εκει..ισχυουν διαχρονικα!...τελικα "καθε περυσι και καλυτερα" με τα..καρναβαλια + τις αποκαλυψεις(εσω + εξω...)φετος ηταν πολλα.)
υ.γ.για τον τιτλο..exe.. υπομονη:)))καποτε θα.. εισακουστεις .)
-ισως και τωρα:"τσικιτιγκλον!"στο χαζοκουτι/"αμπρα...." παλαιωθεν..."
φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/04/2005 04:21:53
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
σου ειχα υποσχεθει κατι χθες...
ιδου...
Halloween tarot deck ^Q_Q^
υγ. αληθεια..αγαπητε Αντμιν, με την πρωτη 'η με ..το δευτερη "επικληση";
chocolatma.)

cprtght@tm@2005
Να ένα ακόμα ενδιαφέρον σάιτ.. για επίσκεψη...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 21/04/2005 01:46:38
αολά μια διευκρίνιση:το Χαλογουην γιορτάζεται νομίζω στις 31 Οκτωβρίου,την ημέρα των Αγίων Πάντων κατά τους χριστιανούς,
την "πιο κακή ημέρα του χρόνου".
Την ημέρα εκείνη "το κακό έρπει στη Γη" και τα παιδιά τρέχουν από σπίτι σε σπίτι και ρωτούν
"TRICK OR TREAT?".που σημαίνει "θα μας δώσεις κανά φιλοδώρημα ή θα σου κανουμε καμμιά πλάκα χοντρή?".
Αξίζει δε να δεις την ομώνυμη ταινία του John Carpenter,το Νο 1.
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......