ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαος - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χαος - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ngw31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ngwΜέλος
09/08/2004, 23:43:25
Οκ.Ενταξει ολα ειναι πολυ ενδιαφεροντα.Ολα αυτα που διαβαζω οχι μονο εδω αλλα και σε ολο το φορουμ.Εχω συγκινηθει και ανατριχιασει.Απο ολα αυτα.Ειναι ολα μεταξυ γελιου και κλαματος.Το γελιο φυσικα εκ μερους μου.Το κλαμα για σας.Ισως για να σας βελτιωσει.Θα δουμε.Και συνεχιζω.Εχετα πιασει απιστευτα θεματα και τα αναλυετε σαν να εισαστε ειδικοι.Ακομα και το παγωνι αναλυστε..Χα.Αυτα που διαβασα ηταν σαν απο ειδικους.Παγωνι και η φωλια του.Κατι που δεν θα συναντησετε ποτε στην ζωη σας.Γιατι φυσικα δεν μπορειτε να κανετε αυτα που πρεπει.Και εδω που τα λεμε αυτη δεν ειναι η επισημη ονομασια των συμμαχων μου.Επειδη το εγραψε καποιος καποτε.Και τους διεκρινε και με χρωματα.Χα.τι σημασια εχουν ολα αυτα και γι αυτον και για σας.Αυτος πια εχει χασει παρα πολλα επεισοδια και εσεις δεν εχετε δει ουτε ενα.Βεβαια υπαρχουν και αλλα φορουμ σαν κι αυτο εδω .Αλλα τα ''κλεισαμε'', αλλα υπαρχουν τελειως παγωμενα.Μονο για υποτακτικα μελη που αποτελουν την αυλη και τους αυλικους.Χα.Ολοι χρειαζεστε καπου να προσκυνατε.Ιησους,μωαμεθ,βουδας.Χα το πριγκιποπουλο που πηγε στο βουνο και εφαγε τοσες πολλες πιτες με φραουλα που εσκασε.Και για μερικα δις κοσμου σημερα ειναι θεος.Και ο ιωσηφ ειδε καποτε ενα ονειρο και καταντησε θρησκεια σας.Για τον μωαμεθ δεν ασχολουμαι, ειναι προσβολη για μενα.Οποτε σκυψτε και προσκυνηστε.Ετσι σας θελουν.Με το κεφαλι κατω.Και αφηστε ολους αυτους που ξερουν να σας φωτισουν.Χα υπαρχουν πολλα βιβλια και περιοδικα.Που χαριζουν την φωτιση.Εδω πια την φωτιση την χαριζουν γραμματεις που ανεβαζουν συνεχως την τιμη των βιβλιων τους.Ειναι ατοι που τελεινουν σε εφτα και πηγαινουν πιο ψηλα και πιο βαθια απο τον καθενα.Φωτιση για καμια σπαιντερ η για κατι αλλο αλλα αυτο ειναι ακαταλληλο για ανηλικους.Οσο για αυτα τα παεριοδικα.Στρειντζ,ανεξηγητα,τριτα ματια και λοιπα.Δειτε μονο αυτους που γραφουν.Μονο και μονο απο περιγραφη.Δειτε μονο τον γιαννουλακη.Εχει σχεση με τον χωρο οσο και εγω με ενα f16.Το οδηγαω αλλα ξερετε μονο που.Στην φαντασια μου, οπως και αυτα πυ παπαγαλιζει.Οπως και ο μισοτρελος φουρακης.Οπως ολους αυτους που καλει ο χαρδαβελας στις εκπομπες του.Και εδω για να μπουμε λιγο σε πιο βαθια νερα.Ολοι αυτοι ανηκουν σε αυτο το καθεστως που κυριαρχει εδω.Φτανει να ''αλλαξετε'' για να δειτε τι συμβαινει.Ο βαθυτερος εαυτος σας τα ξερει ολα.Λαθος.Τα βλεπει ολα.Λαθος.Κατι ''κανει'' που δεν περιγραφεται.Να ειστε σιγουροι για αυτο.Και τοτε γελατε.Με ολους τους παραπανω.Και με ολες τις θρησκειες δογματα.Το ΑΝΑΡΧΟ ΦΩΣ, Η ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ δεν περιοριζεται ουτε μπορει να το κανει κανεις αυτο.Να την περιορισει.Βεβαια ολα αυτα σε ενα φορουμ κυριολεκτικα της πλακας τα εγραψα για πλακα.ΑΛΛα μπορει οχι μονο για αυτο.Ισως μερικοι απαντησουν διαφορετικα.Με το πραγματικο τους προσωπο.Αυτες οι απαντησεις φυσικα θα ''καινε'' και θα απαντηθουν.Ειπαμε οσοι αξιζουν.Το ορος των ελαιων δεν μας σηκωνει πια.Και αν εχει η αγγλια καλαματα εχει και ''εκεινο'' εκει το ''μερος'' αυτοκινητα.Καθως και μαχες που τις κανεις με τζην παντελονι.Οσοι κανατε ''λαθος'' και πηγατε στο αγιο ορος να σωθειτε μην νομιζετε οτι βρηκατε την φωτιση.Και μην την πουλησετε γιατι θα εχετε την μοιρα ξερετε ποιων.Το αστρικο που χρησιμοποιειτε ειναι για αρχαριους.Βεβαια πολλοι αφελεις μετα απο ολα αυτα οπως και σε αλλα φορομ θα με χαρακτηρισουν σατανιστη.Μακαρι να ισχυε αυτο.Θα ημουν ακινδυνος.Οκ ολα αυτα μπορει να ειναι ακατανοητα για ολους εδω,αλλα δεν πειραζει.Εναι μηνυματα προς ''καποιους''που δεν ενδιαφερουν εσας.Και κατι για την ενοτητα που γραφω.Η αστρολογια ειναι τουλαχιστον για τους ηλιθιους.

MercuryΜέλος
10/08/2004, 00:11:53

Edited by - Mercury on 12/08/2004 17:53:28

ngwΜέλος
10/08/2004, 00:48:55
Η πρωτη απαντηση ηταν απο αφελη.Τελειως.Δεν καταλαβε τιποτα απο οτι ειπα.Θα δουμε.Ψαχνω για κατι.Ας το πουμε κατι σαν τεστ.Προηγουμενε φιλε μου κοιμησου.

MercuryΜέλος
10/08/2004, 01:13:24

Edited by - Mercury on 12/08/2004 18:05:27

10/08/2004, 05:41:57
Καλώς ήρθες νέε μας φίλε ngw

Μόνο που δεν κατάλαβα καλά τη σχέση του τίτλου στο θέμα αυτό που άνοιξες (Χα-ος), με το περιεχόμενό του.

Βασικά υπέθεσα, πως στην αρχή θα μιλήσεις για το "χα":

quote:
Χα.Αυτα που διαβασα ηταν σαν απο ειδικους.Παγωνι και η φωλια του.Κατι που δεν θα συναντησετε ποτε στην ζωη σας.Γιατι φυσικα δεν μπορειτε να κανετε αυτα που πρεπει.Και εδω που τα λεμε αυτη δεν ειναι η επισημη ονομασια των συμμαχων μου.Επειδη το εγραψε καποιος καποτε.Και τους διεκρινε και με χρωματα.Χα.τι σημασια εχουν ολα αυτα και γι αυτον και για σας.Αυτος πια εχει χασει παρα πολλα επεισοδια και εσεις δεν εχετε δει ουτε ενα.Βεβαια υπαρχουν και αλλα φορουμ σαν κι αυτο εδω .Αλλα τα ''κλεισαμε'', αλλα υπαρχουν τελειως παγωμενα.Μονο για υποτακτικα μελη που αποτελουν την αυλη και τους αυλικους.Χα.Ολοι χρειαζεστε καπου να προσκυνατε.Ιησους,μωαμεθ,βουδας.Χα το πριγκιποπουλο που πηγε στο βουνο και εφαγε τοσες πολλες πιτες με φραουλα που εσκασε.Και για μερικα δις κοσμου σημερα ειναι θεος.Και ο ιωσηφ ειδε καποτε ενα ονειρο και καταντησε θρησκεια σας.Για τον μωαμεθ δεν ασχολουμαι, ειναι προσβολη για μενα.Οποτε σκυψτε και προσκυνηστε.Ετσι σας θελουν.Με το κεφαλι κατω.Και αφηστε ολους αυτους που ξερουν να σας φωτισουν.Χα υπαρχουν πολλα βιβλια και περιοδικα.

και μετά, για το "ος".

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής διάβασα μόνο για το "χα"

Δεν πειράζει, η υπομονή είναι μία αρετή, που αποκτιέται με...υπομονή!

------------------------------------------------
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στη θεματική κατηγορία:
"Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."
από την κατηγορία .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
που το φιλοξένησε αρχικά.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΣΦΑΙΡΟΣΝέο Μέλος
10/08/2004, 13:39:47
Χα!!!! Μάλιστα!!!
Είναι απλά μία κίνηση εντυπωσιασμού ή μία κίνηση στρατηγικής;
Πολύ στρατολόγηση πέφτει τώρα τελευταία. Είτε στους μεν είτε στους δε.
Οι παλιοί στρατηγοί πέθαναν..ΠΑΓΩΣΑΝΕ. Τον ρόλο τους πήραν άλλοι "φωτισμένοι" που σφετερίζονται τα πάντα στο όνομα της κονόμας.
Τι σημασία έχει εάν είναι γραμματείς ή ανόητα παιδάκια που αρέσκονται να πηγαίνουν στα όρη και στα βουνά για να τρομάζουν τους άλλους. Ποιούς άλλους όμως; Τί γίνεται εάν κάνουν λάθος εκτίμηση; Εάν ο αέρας που σηκώνεται,είναι πολύ δυνατός για να τον αντέξουν;
Μια εικόνα: Η απόλυτη ισορροπία του πουλιού στον μανιασμένο αέρα, ακίνητο σα να είναι μέσα σε φωτογραφία.
ΌΧΙ!!! Αυτός ο πόλεμος δεν θέλει ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Ή με τους μεν ή με τους δε. Μέση οδός δεν υπάρχει.

Αν ο αέρας είναι δυνατός; ΘΑ ΚΑΟΥΝ

Εσύ ngw που ανήκεις; Αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να εντυπωσιάσουν πήγαινε να γράψεις μαζί με τις κατίνες που έχουν μαζευτεί στην ΦΩΛΙΑ που ανέφερες. Πήγαινε και παίξε τον αρχηγό.
ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΙ.
Για να μην κουράζεσαι πάρε έτοιμο και το link

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4381

Αν ανήκεις στους άλλους...θα δείξει. Ήδη υπάρχουν οι σχετικές κυμάνσεις. Τις νοιώθεις; Δεν ρωτάω εσένα, αλλά το άλλο σου.
Αν ξέρεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Eσύ φίλε Mercury πήγαινε να συνεχίσεις τον ύπνο σου

jimazzΝέο Μέλος
10/08/2004, 14:57:09
Αγαπητέ ngw,
μου θυμίζεις αυτούς που τηλεφωνούν σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση και βρίζουν τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν, γιατί ρίχνουν το επίπεδο τους συμμετέχοντας σε κάτι που τελικά και απλά δεν τους ενδιαφέρει??
Έτσι λοιπόν και τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα της παρέμβασης σου, (μήπως θέλεις να σώσεις όλους αυτούς τους αδαείς που καταθέτουν εδώ τις απόψεις, τις απορίες τους και οτιδήποτε τέλος πάντων αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν??), και πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις.

10/08/2004, 16:11:07
quote:
Αγαπητέ ngw,
μου θυμίζεις αυτούς που τηλεφωνούν σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση και βρίζουν τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν, γιατί ρίχνουν το επίπεδο τους συμμετέχοντας σε κάτι που τελικά και απλά δεν τους ενδιαφέρει??

jimazz αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω.
ngw,σατανιστής δεν είσαι,αυτοεκτίμηση δεν ξέρω κατά πόσο διαθέτεις.
Προσπαθείς να υποτιμήσεις τους άλλους,μάλλον για να νιώσεις καλύτερα.Εξυπνότερος.
Όλοι οι άλλοι ηλίθιοι.
Καταρχήν δεν νομίζω να είσαι ικανός μέσα από ένα forum να κρίνεις ποιος είναι για κλάμματα και ποιος για γέλια.Αλλά ξέχασα,ίσως η διορατικότητα να είναι κι αυτή ένα από τα χαρίσματά σου. Ή καλύτερα θες να το φωνάξεις πως είναι...
Προσωπικά σέβομαι τις κραυγές σου. Όπως και την άποψή σου.
Κι ας μην αναφέρετε σε μας αλλά κάπου αλλού όπως λες:

quote:
Οκ ολα αυτα μπορει να ειναι ακατανοητα για ολους εδω,αλλα δεν πειραζει.Εναι μηνυματα προς ''καποιους''που δεν ενδιαφερουν εσας.

Γιατί τότε τα γράφεις εδώ και όχι κάπου αλλού?
Είμαι πανευτυχής παρόλα αυτά που κατορθώσαμε να σε κάνουμε να νιώσεις:
quote:
Εχω συγκινηθει και ανατριχιασει.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

10/08/2004, 16:20:59
ΑΑ, και πού είσαι,το προηγούμενο μήνυμά μου το έγραψα απλά για να ξεπεράσω το 666 που έγραφε στο post μου.Κάτι πάνω κάτω με αυτό που έκανες κι εσύ:

quote:
Βεβαια ολα αυτα σε ενα φορουμ κυριολεκτικα της πλακας τα εγραψα για πλακα.

Για σκέψου και την άλλη εκδοχή όμως:

quote:
Μονο για υποτακτικα μελη που αποτελουν την αυλη και τους αυλικους.Χα.Ολοι χρειαζεστε καπου να προσκυνατε.

Αμαλία και λοιποί συντονιστές τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί μας βάλατε κάθε πρωί μαζί με το πρωινό μας να λέμε:
<καλέ μας Θεούλη έχε καλά τη μαμά και τον μπαμπά,το καλό esoterica, τη γιαγια και τον παππούκα, και την συντονιστική ομάδα καλέ μας Χριστούλη πάνω από όλα...>
ΑΜΗΝ

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

ngwΜέλος
10/08/2004, 16:55:58
Ολες οι απαντησεις που δοθηκαν ηταν λιγο πολυ αναμενομενες.Φυσικα σε ενα θεμα τοσο ειδικο το ποσοστο των απαντησεων ειναι σχεδον το ιδιο.Για οσους γραψαν και γι αυτους που προκειται να γραψουν.Μεχρι τωρα δειξατε οτι δεν καταλαβατε τιποτα απο οτι εγραψα.Και για ποιο λογο τα εγραψα.Τι ψαχνω.Οποτε και οι επομενοι που θα γραψουν παρομοια ας μην κανουν τον κοπο.Τσαμπα κοπος.Βεβαια εδω εξαιρειται αυτος με το ονομα σφαιρος.Απο αυτα που γραφει εχει ηδη χρωματιστει.Φιλος η εχθρος.Δεν ξερω.Θα του απαντησω.Θα δουμε ποτε.Εξαρταται αυτο βεβαια και απο ''αλλα''.

jimazzΝέο Μέλος
10/08/2004, 17:10:17
Αγαπητέ ngw,
μα αυτό ακριβώς σε ρωτάω, να μου εξηγήσεις το νόημα της παρέμβασης σου, εκτός αν σου κάνει κόπο.
Επίσης έχω και μια απορία
[quote] [/Μακαρι να ισχυε αυτο.Θα ημουν ακινδυνος/]
δηλαδή είσαι επικίνδυνος???

jimazzΝέο Μέλος
10/08/2004, 17:46:47
'Ισως πάλι και να μην αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου, τουλάχιστον όχι μέχρι να πεις κάτι σοβαρό. Γιατί μέχρι τώρα εκτός από αερολογίες, στείρα κριτική, υπονοούμενα, φανφάρες κλπ δεν έχεις πει και τίποτα. Γιατί οκ, ας υποθέσουμε οτι όλα είναι σικέ, μια παγίδα για αφελείς , εσύ που αποσκοπείς?? δυσκολεύεσαι να το πεις??εκφράσου ελεύθερα .........

10/08/2004, 17:51:31
quote:
Και για ποιο λογο τα εγραψα.Τι ψαχνω.
Για ποιο λοιπόν λόγο τα 'γραψες; Τι ψάχνεις; Αν και το πιο πιθανό είναι οτι θ' αποφύγεις να μου απαντήσεις...για να δουμε...

Εντομεταξύ δες ακόμη ενα μέλος που ήρθε εδώ με τις "διαπιστώσεις" του:
Διαπιστώσεις......

quote:
θα με χαρακτηρισουν σατανιστη
Προσπάθησα να βρω απ' αυτά που έγραψες πως μπορει κάποιος να φτάσει σ' αυτό το συμπέρασμα αλλά...τζίφος

Εσύ αγαπητέ πιστεύεις οτι έχεις πιάσει την αλήθεια απ' την ουρά και δεν είναι κακό, όλος ο κόσμος αυτό πιστεύει.
Η αλήθεια όμως δε μεταδίδεται, βιώνεται!.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Την φαντάζομαι σα μια γριούλα ξεδοντιασμένη φορτωμένη καθημερινά μ' όλα αυτα που της φοράμε, να σέρνεται μες στο κατακαλόκαιρο των αιώνων καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει μ' όλο και περισσότερο βαρος, πληγιάζουν τα πόδια της. Η ειρωνία είναι οτι έρχεται σ' εμάς, μα εμείς δεν την αφήνουμε.
Συχνα την πιάνει το παράπονο, κι όλο κλαιει...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 10/08/2004 18:03:50

Edited by - 1900 on 10/08/2004 18:10:06

ngwΜέλος
10/08/2004, 22:35:12
ειναι ολα παρα πολυ απλα.Οσοι διαβασατε τι εγραψα και απαντησατε-εκτος απο εναν,το εχω γραψει προηγουμενως-απλως δεν καταλαβατε τι εννοουσα.Σε οσα εγραψα υπαρχουν πολλα ''κλειδια'' που με προσδιοριζουν.Καποιος που ''ξερει''μπορει ανετα να προσδιορισει και που μπορει να ανηκω.Σε αυτα που εγραψα υπαρχουν κλειδια που χρωματιζουν και καλουν προς ''κατι''.Και ειναι ο μονος τροπος -μεσω του γραπτου λογου-που μπορει να γινει αυτο.Οποτε αν διαβαζατε και ''βλεπατε''θα απαντουσατε και καταλληλα.Και αυτος που απαντα καταλληλα φαινεται.Ετσι ολες οι προηγουμενες απαντησεις ηταν τελειως αστοχες.Φυσικα δεν φταιτε εσεις για αυτο ουτε εγω.Και μην ζητατε απο μενα εξηγησεις.Δεν ειμαι εδω για αυτο ουτε για να σας φωτισω.Με ολα αυτα που γραφετε γελαω.Οπως και με αυτα που γραφω εγω γελαν ''αλλοι''.Που ειναι σε ποιο πανω επιπεδο απο μενα.Μην φοβαστε και δεν προκειται να τους συναντησετε ποτε στην ζωη σας.The point of no returning.χα.

11/08/2004, 00:54:57
ngw λες

quote:
Με ολα αυτα που γραφετε γελαω.Οπως και με αυτα που γραφω εγω γελαν ''αλλοι''.Που ειναι σε ποιο πανω επιπεδο απο μενα.Μην φοβαστε και δεν προκειται να τους συναντησετε ποτε στην ζωη σας.

αυτο δειχνει οτι καποια φορα προσπαθησες να κανεις μια συζητηση και σου γελασαν καταμουτρα με τις αρλουμπες που ξεστομιζες
για να μπορεσεις να ανεβασεις το κατεσραμενο σου εγω αφου καταλαβες οτι εχεις νοημοσινη ηλιθιας αμιβαδας που εχει υποστει και 5 εγκεφαλικα
αποφασισες να μπεις σε μερικα φορουμ και να αρχισεις να βριζεις
η αποψη σου ειναι οτι εισαι παντογνοστης αρχιδιδασκαλος ξερολας και δεν σε καταλαβενει κανεις
μην ανχωνεσε κανω προταση στους αυλοκολακες του φορουμ(ενεργα μελη)να δωσουν ολοι οτι εχουν ευχαριστηση για να πας********* μπας και ξελαμπηκαρεις γιατι λιγο η ζεστη λιγο η χειρονακτικη εργασια σου ηρθε καπως και δεν αντεξες
οσο για την αγωνια σου για το οτι δεν σε σηκωνει το ορος των ελαιων ξερω ενα καλο μερος που σου φορανε ενα πολυ ωραιο σακακι ασπρο που δενει πισω θα παρω τηλ να σου κρατησουν θεση

πολλοι αφελεις μετα απο ολα αυτα οπως και σε αλλα φορομ θα με χαρακτηρισουν σατανιστη. 

σατανιστη οχι γιατι εισαι τοσο βλακας που εισαι δυσφημηση για την οποιαδηποτε παρεα θα δεχοταν να σε βαλει στον κυκλο της
θα σε χαρακτηριζα ως ατομο με ανεπανορθωτη εγγεφαλικη βλαβη στα λιγοστα εγγεφαλικα κυταρα που σου εδωσε η φυση ειναι αξιο αποριας πως μπορεις και με τοσες δυσλητουργιες του μικρου σου σε σημειο ανυπαρκτου εγγεφαλου να χειριζεσαι η/υ ?
εισαι τοσο καταβλακας που εφτιαξες και δευτερο μελος για να σε υποστηριξει αλλα γραφεις τις ιδιες βλακιες

και που σαι μην χαθεις εχεις πολυ πλακα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 11/08/2004 00:58:23

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ, ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ FORUMS

11/08/2004, 02:30:45
gigenis θα σε παρακαλούσα να συγκρατήσεις το "θερμό ταπεραμέντο" σου!

Υπάρχουν και πιο κόσμιοι τρόποι για να εκφράσεις τη διαφωνία σου με μία άλλην άποψη. Αυτή η παράκληση, είναι συγχρόνως και προειδοποίηση για οποιοδήποτε παρόμοιο τέτοιο μελλοντικό μύνυμά σου.

Επίσης, σενάρια σχετικά με διπλές ταυτότητες, τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά και εμπλέκουν μέλη τα οποία δεν έχουν δώσει καμία αφορμή για τέτοιες υποθέσεις, καλό θα ήταν να αποφεύγονται!

------------------------------------

Φίλε ngw, ακόμα αναρρωτιέμαι για τον σκοπό που άνοιξες αυτό το θέμα. Το νόημα του οποίου - όπως εσύ λες - λίγοι θα είναι άξιοι να το καταλάβουν. Αν αυτή η διαπίστωση είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, τότε θα την εισπράξεις.
Αν όμως σκοπεύεις να προσφέρεις κάτι - και αυτό το "κάτι" όσο μικρό κι αν είναι κι από όποιον κι αν προσφέρεται είναι πάντοτε πολύτιμο - θα φανεί στη συνέχεια των μηνυμάτων σου.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

MercuryΜέλος
11/08/2004, 03:05:22
quote:

Αν ανήκεις στους άλλους...θα δείξει. Ήδη υπάρχουν οι σχετικές κυμάνσεις. Τις νοιώθεις; Δεν ρωτάω εσένα, αλλά το άλλο σου.
Αν ξέρεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Eσύ φίλε Mercury πήγαινε να συνεχίσεις τον ύπνο σου

Εγώ φίλε ΣΦΑΙΡΟΣ θα πάω για ύπνο (με τη μικρή ολλανδέζα)

Εσύ μείνε εδώ με το φίλο σου ngw.Εσείς οι δύο,τα "άλλα",οι κυμάνσεις και οι ασυναρτησίες σας.Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Καλό ξημέρωμα...

DaAtheistΝέο Μέλος
11/08/2004, 03:09:18
"Η αστρολογια ειναι τουλαχιστον για τους ηλιθιους."

Συμφωνώ με αυτό φίλτατε,

-Ξέρω πολλά περισσότερα πράγματα από εσένα.
-Ο Αβραάμ, Βούδας, ο Χριστός, ο Μωάμεθ καλά την έχουν
όλοι μέρα τρώνε ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΝ...
ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ
Εσύ δεν ξέρεις τίποτα γι αυτούς.
-Να ξέρεις μόνο ότι μπροστά μου είσαι ΒΛΑΚΑΣ.

Εγώ είμαι ο ΜΕΣΣΙΑΣ σας ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΣ ΜΕΣΣΙΑΣ.

"Ούτε θεός, ούτε ψυχή"

junk95Μέλος
11/08/2004, 03:50:02
quote:

ειναι ολα παρα πολυ απλα.Οσοι διαβασατε τι εγραψα και απαντησατε-εκτος απο εναν,το εχω γραψει προηγουμενως-απλως δεν καταλαβατε τι εννοουσα.Σε οσα εγραψα υπαρχουν πολλα ''κλειδια'' που με προσδιοριζουν.Καποιος που ''ξερει''μπορει ανετα να προσδιορισει και που μπορει να ανηκω.Σε αυτα που εγραψα υπαρχουν κλειδια που χρωματιζουν και καλουν προς ''κατι''.

Ναι.

Στο ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Πολύ θα ήθελα να ασχοληθώ
με τα σημεία-κλειδιά και να δω περίπου τι πρεσβεύεις, έχω όμως την
υποψία ότι θα είναι μια απ' τα γνωστά ίδια.

ΥΓ: Συμφωνώ σε πολύ γενικές γραμμές. Και;

ΣΦΑΙΡΟΣΝέο Μέλος
11/08/2004, 09:46:21
Μιλάς για την ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Η ΦΛΟΓΑ όμως παράγει ΦΩΣ
Ως γνωστόν, όλοι μιλάνε για το φως. Θρησκευτικά δόγματα, παγωμένοι θεοί και προφήτες, διάφοροι αμπελοφιλόσοφοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους λαχανοντολμάδες από τα γιαλαντζί, ακόμα και μέσα σε αυτό το φόρουμ όλοι ευαγγελίζονται το φως!!!!!
Ποιό φως όμως ngw; Το ότι το γράφω με μικρά γράμματα σε αντίθεση με το άλλο, ίσως δεν είναι τυχαίο.
Α ξέχασα...
Και το βόρειο σέλας παράγει φως. Άντε βγες όμως να ζήσεις με αυτό το φως στον Β.Πόλο με -50 θερμοκρασία.
Α...και οι μύγες προσελκύονται και κατευθύνονται προς αυτές τις ειδικές λάμπες που υπάρχουν και παράγουν φως. Το αποτέλεσμα; Συναντούν τον δημιουργό τους.
Σκληρό; για τους πολλούς, το κοπάδι...ναι
Για τους λίγους...όχι. Είναι μέσα στο παιγνίδι της επιβίωσης.

Για ποιό φως μιλάς ngw;
Για το καταστροφικό προς τον άνθρωπο φως;
Ή για το ΦΩΣ που παραμονεύει λίγο πριν την βουτιά στην μεγάλη....μεγάλη, τι;
Αχά, να ένα κομβικό σημείο
Και ποιός κάνει, ή μάλλον τι κάνει αυτή την βουτιά; Αν δεν το ξέρεις ngw δεν πειράζει. Άλλος ένας μαθητευόμενος μάγος. Αναρωτιέμαι άραγε ο Δάντης να ήταν και αυτός ένας τέτοιος; Να αποτόλμησε άραγε ποτέ αυτή την βουτιά; Και εάν ναι, σαν τι;

Μιλάς επίσης για χρωματισμό. Μην είσαι τόσο αφελής. Κανείς δεν χρωματίζεται με λόγια...γιατί αυτά μπορεί να είναι του αέρα.

ngw καιρός για απαντήσεις. Εάν όντως τις ξέρεις, θα το καταλάβω. Εάν όχι...δεν πειράζει. Στο τέλος θα πας και θα γράψεις στην Φωλιά. Θα σου αξίζει άλλωστε