- 911 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'Ε' Προ-Γνώση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
“The NorthWoods Document”
northwoods.pdf
Αυτό το πρώην άκρως απόρρητο κείμενο χρονολογείται 13 Μαρτίου 1962, είχε συνταχθεί από τον αρχιστράτηγο του γενικού επιτελείου των ΗΠΑ, LEMNITZER, και αναφέρει πως έτσι πολύ απλά και ωραία μπορεί να σκηνοθετηθούν «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ με άμεση δήθεν ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ με τον ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ(βλ. σημερινούς αντίστοιχους μπινλαντεν, σαντάμ...) της ΚΟΥΒΑΣ (βλ.Ιρακ, Αφγανιστάν...) για να προκαλέσουν την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για μαζική στρατιωτική επιχείρηση ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της νήσου της ΚΟΥΒΑΣ.
(codename: Operation MONGOOSE )
Φυσικά ο πρόεδρος Κένεντυ (κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια), αντιλαμβανόμενος την επικινδυνότητα και παραφροσύνη του όλου σχεδίου (αφού θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει τον Γ’ΠΠ) ακύρωσε το σχέδιο MONGOOSE και εξάρθρωσε όλες τις μυστικές και φανερές παρά-υπηρεσίες και εταιρίες μαιμού που το διάρθρωναν.
Αυτός ήταν βέβαια και ένας από τους κύριους λόγους που ο συγκεκριμένος πρόεδρος ....συνταξιοδοτήθηκε επειγόντως από τα αφεντικά του.........
Hengelian Dialectic:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΛΥΣΗ
ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ για κάθε ενδιαφερόμενο....
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες είναι φυσικό να σας φαίνεται παράξενο.
Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με τον τρόπο που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες θα ήθελα αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο.Όπως επίσης και στον τρόπο που εσύ γνωρίζεις κάτι τέτοιο...
ΥΓ:Πρόσεξα ότι και στον δίσκο των Coup που αναφέρεστε ο τυπάκος στα αριστερά κρατάει τις μπαγκλετες με τρόπο που δείχνει οχτυώμιση.Άλλη μία περίεργη σημειολογία;;;;;;;![]()
quote:
Skeptic έγραψες:quote:
Όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες είναι φυσικό να σας φαίνεται παράξενο.
Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με τον τρόπο που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες θα ήθελα αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο.Όπως επίσης και στον τρόπο που εσύ γνωρίζεις κάτι τέτοιο...ΥΓ:Πρόσεξα ότι και στον δίσκο των Coup που αναφέρεστε ο τυπάκος στα αριστερά κρατάει τις μπαγκέτες με τρόπο που δείχνει οχτυώμιση.Άλλη μία περίεργη σημειολογία;;;;;;;
quote:
Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με τον τρόπο που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες θα ήθελα αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο.Όπως επίσης και στον τρόπο που εσύ γνωρίζεις κάτι τέτοιο...
Κατέβασε και δες το πρώην απόρρητο σχέδιο NORTHWOODS παραπάνω.
Μιλάει από μόνο του.
Οσο για τις άλλες πηγές μου μην περιμένεις να σου αποκαλύψω τίποτα...
quote:
ΥΓ:Πρόσεξα ότι και στον δίσκο των Coup που αναφέρεστε ο τυπάκος στα αριστερά κρατάει τις μπαγκλετες με τρόπο που δείχνει οχτυώμιση.Άλλη μία περίεργη σημειολογία;;;;;;;
[/quote]
Εάν εσυ μπορείς να μου απαντήσεις τι σχέση μπορεί να έχει το γραφικό λεζάντα με το "υπέροχη ζωή" και τα περιεχόμενα παρακάτω στη σελίδα 65,
Τότε και εγώ θα σου απαντήσω για το άλλο.
Επίσης το ότι οι 2 πύργοι και το WTC ήταν πασίγνωστος No.1 στόχος τρομοκρατών από το 1993 όπου χτυπήθηκε για πρώτη φόρα και με θύματα. Αυτό το ήξεραν ακόμα και οι πέτρες, πόσο μάλλον οι μυστικές υπηρεσίες.
Και φυσικά η κυβέρνηση(κατεστημένο) τι έκανε για όλα αυτά το 2001; Τους αποτελείωσε...
ΕΞ = ΕΙΜΙ = ΚΛΑΓΓΗ = 65
ΔΟΝΗΣΙΣ = ΑΤΣΑΛΙ = ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ = 542
quote:
τεύχος 542 σελίς 65
ΕΞ = ΕΙΜΙ = ΚΛΑΓΓΗ = 65
ΔΟΝΗΣΙΣ = ΑΤΣΑΛΙ = ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ = 542
Δεν το κατάλαβα το παραπάνω μπορείς να διευκρινήσεις παρακαλώ.
Έχεις στην κατοχή σου το εν λόγω τεύχος 542 ή/και 544;;; Αν ναι μπορείς να σκανάρεις και να μου στείλεις τις εν λόγω επίμαχες σελίδες σε υψηλή ανάλυση;
Junk:
quote:
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που εξουσιάζουν τον κόσμο έχουν φτάσει σε αυτή τη θέση επειδή δημιουργούν τεράστιες συνωμοσίες (που φροντίζουν όμως να αποκαλύπτουν με σύμβολα σε ελληνικά περιοδικά έτσι για το σασπένς) ή επειδή ξέρουν να εκμεταλλεύονται τη βλακεία των άλλων (βλ. Μπιν Λάντεν). Προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιθανότερο το δεύτερο.
Αυτό το σκεπτικό σου έχει ενα σοβαρό λογικό λάθος:
Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ ο μπιν λάντεν και η αλκαιντα του μαζί με ένα τσούρμο Σαουδάραβες να επιτεθούν έτσι όπως έγινε τις μόνοι τους τις ΗΠΑ χωρίς να υπάρχει υποστήριξη, εκπαίδευση, σχεδιασμός, αποτροπή αεράμυνας, κλπ από τις εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις και υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Ιδίως κιόλας μετά τις πρώτη επίθεση στο WTC το 1993 και στην Οκλαχόμα το 1996, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον στο maximum προετοιμασμένοι για οτιδήποτε!
(επίσης μετά την 911 είδες να «πέφτει» κανένα κεφάλι από ανώτερο αξιωματικό της CIA/ΝΟΡΑΝΤ η άλλων υπηρεσιών;;; γιατί άραγε;;;)
Η CIA είχε προγραμματίσει πρόβα τζενεράλε πτώσης πολιτικού αεροσκάφους στις εγκαταστάσεις της στο Μεριλαντ ακρίβως στις 911!!! Φυσικά ακυρώθηκε..
Το ίδιο το πεντάγωνο έκανε πρόβα τζενεράλε για πτώση αεροπλάνου ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ενα χρόνο πριν!!
Η FEMA(υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης μαζικών καταστροφών των ΗΠΑ) εξέδωσε manual το 1999 οπου στο εξώφυλό του φαίνονται οι 2 πύργοι με ενα στόχαστρο να τους σκοπεύει ψηλά πάνω!
Εδώ ρε ακόμα και το hollywood ήξερε οτι θα γίνει τέτοιου είδους επίθεση! (βλ. ταινία lone gunman ενα χρονο πριν!)
και πολλά άλλα περιστατικά Προ-Γνώσης...
Η μήπως πιστεύεις ότι οι ΗΠΑ δεν είχαν τα ΜΕΣΑ για να την ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ
Αν είναι δυνατόν...
Ποίος λοιπόν "άφησε" να συμβεί η 911 ρίχνοντας σε λήθαργο τις υπηρεσίες με τα πάμπολλα προειδοποιητικά δεδομένα ΠΡΟ-ΓΝΩΣΗΣ καθώς και τις τεράστιες δυνατότητες ενχώριας άμυνας και παρακολούθησης των ΗΠΑ το 2001;;;
Άσε που δεν πιστεύω ότι τους "ΑΦΗΣΕ" αλλά στην πραγματικότητα το ΕΚΑΝΕ ο ίδιος. Γιατί σε τέτοια πολύπλοκα στρατιωτικά σχέδια ΤΙΠΟΤΑ δεν αφήνεται στην τύχη, δηλ. στις αποφάσεις μερικών Σαουδαράβων δήθεν "τρομοκρατών".
Το πιθανότερο είναι ή επίθεση να έγινε με τηλεκατεύθυνση και στο αυτόματο που λέμε...
OXI
>>Δεν το κατάλαβα το παραπάνω μπορείς να διευκρινήσεις παρακαλώ.<<
Είναι λεξαριθμητικά.
ΕΞ(αρχαία Ελληνικά) => ΕΞΙ => 666 ΕΙΜΙ(είμαι)
ΚΛΑΓΓΗ: ΚΡΑΥΓΗ, ΦΩΝΗ, ΠΑΤΑΓΟΣ, ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ κλπ (κατά την πρόσκρουση)
ΔΟΝΗΣΙΣ στα κτήρια
ΑΤΣΑΛΙ λιώσιμο από υψηλή θερμοκρασία
ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ του πλούτου
Γιά 544 τεύχος:
ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ = ΒΑΛΙΤΣΑ(κρατούσαν οι τρομοκράτες) = 544
ξέρεις τίποτα γιά την σελίδα;
quote:
Οσο για τις άλλες πηγές μου μην περιμένεις να σου αποκαλύψω τίποτα...
Μήπως ανήκεις σε κάποια μυστική υπηρεσία και μας το κρύβεις ????
Ή μήπως στην Αλ Κάιντα ??? Μπορεί να έχεις κολλητούς στη Μοσσάντ... Τώρα που το παρατηρώ,οι ερωτήσεις που θέτεις κρύβουν πολλά,που φαίνεται να γνωρίζεις...Πωπω έχω μείνει άναυδος!!!!!!!!!
Σε παρακαλώ διαφώτισε μας...
Συγνώμη για τον ειρωνικό τόνο μου αλλά έχω συναντήσει πολλά άτομα που το παίζανε "γνώστες" κάποιων θεμάτων και τελικά αποδείχτηκαν απλώς λάτρεις της επιδειξίας και της προβολής του εαύτου τους....
Ελπίζω να έχω μια κάποια επίλυση των αποριών μου(και κυρίως περί του ισχυρισμού σου για μη αποκαλύψιμες πηγές στην πληροφόρηση σου) με σοβαρά επιχειρήματα...
Για τη λεζάντα της 'Ε' πιστεύεις ότι είναι μια τυχαία έμπνευση του γραφίστα και ότι απλά συμπίπτει κάπως με την 911 και ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; Επίσης τι πιθανότητα δίνεις να συμβαίνει το αντίθετο και ΓΙΑΤΙ;
Για την επιχείρηση παραγωγής μαζικού τρόμου codename:911 πιστεύεις ότι ήταν μόνο μια ντουζίνα Σαουδάραβες τρομοκράτες αυτοκτονίας και ο μπινλαντεν με την οργάνωση του(επίσημη εκδοχή FBI-CIA-GOVERMENT) που αποφάσισαν μια ωραία μέρα και έκαναν τη «δουλεία»(συνωμοτική πάραυτα) χωρίς καμία παρέμβαση ή βοήθεια "δυτικών" δυνάμεων και ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ;
Μάλλον ΕΣΥ πρέπει πρώτα να μου διευκρινήσεις αν θες να χεις και συγκεκριμένες απαντήσεις.
Όσον αφορά για τις πηγές μου όπως σχεδόν και κάθε ανήσυχος άνθρωπος που ερευνά τέτοια ευαίσθητα ζητήματα, έτσι και εγώ έχω κάποιες βοηθητικές "άκρες" που επίσης δεν θα τις αποκάλυπτα με τίποτα (είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό για να μην πω και κάτι χειρότερο)
Οπότε το προσπερνώ αυτό όπως και την αντιπαραγωγική ειρωνεία σου.
Επιχειρήματα θέλω, αν έχεις....
quote:
Είναι λεξαριθμητικά.
ΕΞ(αρχαία Ελληνικά) => ΕΞΙ => 666 ΕΙΜΙ(είμαι)
...
Γιά 544 τεύχος:
ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ = ΒΑΛΙΤΣΑ(κρατούσαν οι τρομοκράτες) = 544
ξέρεις τίποτα γιά την σελίδα;
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Η Ελληνική γλώσσα μας έχει τόσο τεράστια ποικιλία λέξεων και εννοιών και πολυπλοκότητα που πρακτικά μπορείς να σχηματίσεις όποιους λεξαριθμικούς συνδυασμούς θες. Όχι ότι αποκλείω παντελώς αυτά που γράφεις απλά δεν μπορώ να βρω την άμεση συσχέτιση με τις εν λόγω λεζάντες. Υπάρχει κάποια συσχέτιση; Γράφονται κάπου αυτές οι λέξεις στις λεζάντες;;;;
Στο συγκεκριμένο τεύχος (544=11) όμως oπου αριθμο-εικονο-κρυπτογραφικά "ανακοινώνεται" στον "πυρήνα" - σύνδεσμο η ημερομηνία της επίθεσης (σε 17 ημέρες =11 ΣΕΠΤ.),
ΑΥΣΤΗΡΑ αριθμολογικά βλέπουμε:(544=11) (262001=11) σελ.65=11, επίσης 17 κουκίδες, επίσης ο άνθρωπος «σκύβει» (ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΗΤΟ) και κοιτάει ΑΚΡΙΒΩΣ την κουκίδα Νο. 11., χρησιμοποιώντας ως κρυπτο-«δείκτη» τα «γυαλιά» του!
Τέλος οι 17 κουκίδες διατάσσονται και αριθμοποιούνται με ροή CLOCKWISE(δηλ. κατα τη φορά των δεικτών του ρολογιού) εφόσον πρόκειται για ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ....
ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ-ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ.
Ελπίζω να βοήθησα.
Συγνώμη!
αυτός ο δαίμων του πληκτρολογίου πάλι...