ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Ανέσπερος Φοίνιξ92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
MoonDragonΜέλος
01/09/2004, 21:21:31
Φιλε Gothic.
Σ' ευχαριστω για την απαντηση σου. Δεν θα προχωρησω σε περαιτερω αναλυση, αφου κατι τετοιο καταλαβαινω δεν ειναι επι του παροντος!

''Confirmo o Deus potentissimus''

Edited by - MoonDragon on 01/09/2004 21:32:50

MoonDragonΜέλος
02/09/2004, 04:54:33
Για να αλλαξουμε θεμα.
Ξερει κανενας τα τυπικα και η διαδικασια της μυησης αν βασιζονται σε αρχαια μυστηρια? Αν ναι, σε πια εποχη αναγονται?

02/09/2004, 06:34:10
Αγαπητέ MoonDragon, υπάρχει ένας πτωχός συγγραφέας, ο οποίος έφαγε δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες απ' τη ζωή του για να μελετήσει και να ερευνήσει...

Το πόνημά του είναι ένα μικρό βιβλιαράκι 140 σελίδων όπου αναλύει πλήρως το ερώτημά σου.

Ψάξε λίγο μερικά θέματα και σχημάτισε την γνώμη σου.
Αυτά είναι σοβαρά ζητήματα, για να αναλύονται σε ένα ποστ.
Άσε που κινδυνεύουμε να πλακώσουν κι όλα "τα μωρά στην πίστα"...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MoonDragonΜέλος
02/09/2004, 09:39:58
Φιλη Zadok,
καθοτι εχω ΙQ... ραδικιου και μνημη... χρυσοψαρου, μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου θυμισεις σε ποιο βιβλιο αναφερεσαι?

quote:
Άσε που κινδυνεύουμε να πλακώσουν κι όλα "τα μωρά στην πίστα"...

Xμμμ... νομιζω το επιασα το υπονοουμενο!

Edited by - MoonDragon on 02/09/2004 12:23:40

02/09/2004, 15:06:44
Αγαπητέ MoonDragon,

θα ήθελα να μου επιτρέψεις να μην σπεύσω να σου δώσω έτοιμη την απάντηση αυτή τη φορά για τους εξής λόγους:

Κατ' αρχήν δεν πιστεύω ότι έχεις IQ ραδικιού.

Κατά δεύτερον, μπορείς να προμηθευτείς βιταμίνες και να τονώσεις την μνήμη σου (να προτιμήσεις αυτές με Γκίνκο).

Κατά τρίτον, θεωρώ ότι μεγάλο μέρος της εσωτεριστικής μας εξέλιξης βασίζεται στην προσωπική αναζήτηση, η οποία θέτει και τις βάσεις της κατανόησης και της διεύρυνσης των αισθήσεων.

Έτσι, σου συνιστώ να ανατρέξεις στις σελίδες του παρόντος τόπικ (δε σου βάζω και πολύ δύσκολα) και να μελετήσεις την υπάρχουσα βιβλιογραφία.
Μετά πάλι εδώ είμαστε...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΡΟΔΟΝέο Μέλος
02/09/2004, 18:52:24
Αγαπητέ Zadok, ψαχνω για ένα αντίγραφο του εγγράφου Q.
Αν έχεις σχέση με το μέρος απο όπου προέρχεται ο θυρεώς της φωτογραφίας, ίσως με φωτίσεις που να απευθυνθώ.

ΔιαςΝέο Μέλος
02/09/2004, 18:55:07
Φιλη Zadok,
η μεχρι τωρα βιβλιογραφια ειναι η εξης:

• C.W. LEADBEATER, Freemasonry and Its Ancient Mystic Rites

• Α Χ. Ριζόπουλος, Ελληνικό Τεκτονικό Εγχειρίδιο, Αθήνα: εκδ. Τετρακτύς, 2002

• Κ.Β. Jackson, Beyond the Craft, Lewis Masonic Books, 1998

• E Saunier, Encyclopedie de la Francmaçonnerie, Paris, 2000

• A E Waite, The Secret Tradition of Freemasonry

• W.L. Wilmshurst, The Masonic Initiation, William Rider & Sons Ltd.

• W.L. Wilmshurst, The Meaning of Masonry, Gramercy Books

• Ν.Κ. Λάος, Άνθρωπος - Το Μέγα Σύμβολο του Μυστικισμού, Αθήνα: εκδ. Παρασκήνιο, 2003

• Α Pike, Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, Kessinger Publishing, 2002

• A E Waite, The New Encyclopedia of Freemasonry, Gramercy Books

Οπως βλεπεις πουθενα δεν αναφερονται οι σελιδες των βιβλιων...
Βεβαια δεν εψαξα παραπανω (αν και υπαρχει πολυ πραμα) διοτι ξαναεπεφτα στις διαφορες λογομαχιες και κουραστηκα!
Παντως το βιβλιο που ειναι πιο κοντα σ' αυτο που αναφερεις μαλλον ειναι του Ν. Κ. Λαου, σελιδων 160. Δεν ξερω αν επεσα μεσα αφου ολα τα βιβλια ειναι αξιολογα, ανεξαρτητου ογκου!

ex MoonDragon
03/09/2004, 01:06:31
quote:

Αγαπητέ Zadok, ψαχνω για ένα αντίγραφο του εγγράφου Q.
Αν έχεις σχέση με το μέρος απο όπου προέρχεται ο θυρεώς της φωτογραφίας, ίσως με φωτίσεις που να απευθυνθώ.

Αν οι άνθρωποι μιλούσαν μόνο για όσα καταλαβαίνουν, η σιωπή που θα επικρατούσε στο κόσμο θα ήταν αφόρητη.

Φίλε πρώην MoonDragon,

ξεκίνα και θα βρεις τον δρόμο...

Να υποθέσω ότι άλλαξες nick, για να ταιριάζει περισσότερο με την ψηφιακή σου υπογραφή;

Η εικόνα μόνο δεν πολυταιριάζει κατά την γνώμη μου, αν και προσωπικά θα προτιμούσα τη συγκεκριμένη απεικόνιση από τις άλλες διαστάσεις...
Βλέπεις, τα λέει όλα μόνη της, αλλά ας μη σου δίνω ιδέες για τρίτο nickname.

3 Άλφα

03/09/2004, 04:33:09
ΘΕΜΑ ... "ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ"

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ, Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ

ή αλλιώς τα highlights του topic "Λαξεύοντας τον ακατέργαστο λίθο..."

quote:
αν έχεις παρακολουθήσει τις συζητήσεις στις οποίες έχω συμμετάσχει (αφού όπως μας έγραψες, μας παρακολουθείς καιρό γενικώς), θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δε συνηθίζω να ειρωνεύομαι τους συνομιλητές μου πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, οι οποίες ανήκουν στην σφαίρα της αμοιβαιότητος...

quote:
Ολα τα γνωστά και μη εξαιρετέα μασονάκια περασαν να πουν τί?
Τις γνωστες π@π@ριες για τυπικά - παραδόσεις - κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Να ρωτήσω λοιπό όλους εσάς που υποτίθετε οτι προάγεται το πνεύμα.
Στο 2004 πώς γίνεται να μην δέχεστε γυναικες και μαύρους στις στοες σας? Ρε μπας και είστε ανέραστοι και ρατσιστές?
Εξηγήστε μου ακομα αν αποδεχεστε το μέλος FM που σας έκανε τα τοπικς (ας μην πω πως. Ξέρετε, εκει που ασκειτε το αρχαιότερο επάγγελμα).
Ε ρε γιαουρτι που πάει χαμένο.

quote:
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΕΙΣΑΙ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ....
ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....

quote:
Ρε αυτός ήταν στους Κου Κλουξ Κλαν ( πιφ κλαν κιόλας ) και μετά πήγε και κλείστηκε μέσα σε μια Στοά για να μελετήσει λέει τον Τεκτονισμό ! Αι ρε ζαγάρ που μου θές και μελέτες, εδώ έγραψες το Morals and Dogma και άλλα διαβάζω εγώ, άλλα η Zadok και άλλα ο φίλος μου, Tekila έπινες όταν το έγραφες ;

quote:
Αλήθεια, διαβάζεις τί γράφεται ή "τσάμπα καίει η λάμπα";

quote:
Φίλοι σου τα 'πανε ή είχες την τιμή να γνωριστείς με τους Συνταγματάρχες και σ' ενημέρωσαν;

quote:
Αγαπητέ μου, αναγνώρισες την Αυτού Μεγαλειότητά μου και μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό!!!

quote:
Ρε μάγκα Ζαδόκ γιατί δεν απαντάς και κάνεις τσιριμόνιες ;Αμα φοράς παντελόνια και είσαι παλικάρι να μας απαντήσεις και να αφήσεις τα σουξου μουξου μανταλάκια. Είπαμε οι μασόνοι είναι αντίχριστοι ( ουυυυ 666 ουυυυυ ) το διαβάσαμε και στη δήλωση της Παπικής Εκκλησίας, όπου οι μόνοι θεματοφύλακες της γνώσης έχουν το δικαίωμα να μιλούν εξ ονόματι του Υψίστου.Τι τον περάσατε ρε τον Πάπα κανα ζαγάρι που δε ξέρει που παν τα τέσσερα ;Ξέρετε ρε ότι αυτός έχει διαβάσει πολλά βιβλία και μιλάει πολλές γλώσσες ;Άσε που μιλάει και απ’ ευθείας με τον Ύψιστο κάθε μέρα.Ποιος είσαι εσύ ρε μάγκα που θα κρίνεις τους φρουρούς της πίστης ;Τι πάει να πει αν είναι Καθολικός, Ορθόδοξος, Ευαγγελιστής, Κόπτης ή ότι άλλο ;Είναι Χριστιανός και ανήκει στα Τάγματα Ασφαλείας του Παραδείσου.Από πού νομίζεις θα περάσεις για να πας στον Παράδεισο ;Απ τον Άγιο Πέτρο ; Χα !Δε στα μάθανε καλά !Μόλις πάς εκεί πάνω επειδή πάνε πολλοί κάθε μέρα θα δεις ότι δίπλα στον Άγιο Πέτρο είναι τα σώματα ασφαλείας και ξέρουν ποιος ήταν μασόνος και ποιος ήταν σατανιστής κλπ και τον δείχνουν στον Άγιο Πέτρο ώστε να μην περάσει μέσα και κάνει το Βασίλειο του Ιησού μπορντέλο.Άντε γιατί μας λέτε ότι θέλετε και εμείς καθόμαστε και σας διαβάζουμε και έχουμε ξεφύγει από το σώμα της Εκκλησίας .Δε θα μας παρασύρετε εσείς βρε στο δρόμο του αντίχριστου, δε θα μας κάνετε να πιστέψουμε ότι θέλετε.Μας βρήκατε γιδοβοσκούς και πάτε να μας κάνετε ζάφτι ;Αμ δε είναι πονηρός ο Βλάχος !Οι τσοπάνοι με αναγνωρίζουν ως Βουκόλο !!!

quote:
Μηπως εισαι και μαντης εκτος απο ψυχιατρος, ψυχολογος , αρχιτεκτονας, μουσικος, ζωγραφος,αεροσυνοδος , πιλοτος, καθηγητρια γαλλικων, αγγλικων, γερμανικων, ιταλικων, ισπανικων( ρε Μητσοοοο πες καμια ξενη γλωσσα ρεεεεεεε) και σουαχιλι (ωραιος ο Μητσος!!!) ????

quote:
Ποιός ξέρει τι ρουφιανές πήγε να κάνει ο παλιομασώνος!!!

quote:
Den Ulv θα ήθελα να ξέρω αν όλα αυτά που γράφεις τα έχεις κατανοήσει και τα πιστεύεις ή είναι αποτέλεσμα της κατήχησης, της πλύσης εγκεφάλου και του ξύλινου λόγου που σας μαθαίνουν στην Χρυσή Αυγή.

quote:
Είστε ανόητος κύριε. Δεν είμαι κάν ¨Ελληνας Πολίτης, πολλώ δε μάλλον μέλος της Χρυσής Αυγής. Εκτός απο ψευδό Νεο-Ναίτης του S.Μ.Τ.Ο.J. όπως υποδηλώνετε ότι είστε, φαίνεται ότι είστε ακόμη αδαής και αμόρφωτος. Δεν καταλαβαίνετε λέξη απο αυτά που γράφω, γιατί είσαστε άσχετοι με την Βιβλιογραφία περί των Νεο-Ναιτών.

quote:
Τελικά Μασώνοι ή όχι Μασώνοι, απο την βλακεία του Den Ulv κανείς δεν μας-σώνει..

quote:
Ήρθε ο άνθρωπος που ξέρει και σας τα αράδιασε όλα τα στοιχεία και εσείς περί άλλων τυρβάζατε ( δηλαδή τυριά-βάζατε ) ! Αι ρε ζαγάρια να ξεστραβωθείτε στα site που σας δίνουν, άντε να διαβάσετε τι είναι αυτοί οι μασόνοι.Αμ η άλλη που ψάχνει να βρει και τι είναι αυτοί ! Τι σε κόφτει εσένα καλήμ ; Σάμπως και θα σε δεχτούν ποτέ εσένα εκεί μέσα ;;;;; Στο σύλλογο που έχουν για τσάι θα σε στείλουν και το πολύ πολύ να κάνεις και την Παζαΐτη σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Την Σημήτενα δε τη δεχτήκανε και έκανε την οικοδέσποινα στον Klinton-Πλύντον. Αί ταγάρια που μου θέτε και μασονίες λές και είσαστε του κεφαλαίου. Αμ ο άλλος που μου θέλει να είναι και Ιππότης !!!! Τι λέ ρε ; Αλήθεια ; Και που είναι ρε το άλογο σου ;;; Εγώ έχω 320 άλογα και δε μου δώκανε στολή μεταλλική αλλά υφασμάτινη και χρωματιστή, εσένα θέλω να σου δώκουν τη μεταλλική και να περπατάς στην Πανεπιστημίου μέρα μεσημέρι με 45 βαθμούς και να πουλάς τα απούλητα εισιτήρια της Ολυμπιάδας μήπως και σου δώκει άλογο η Γιάννα ! Αι τραβώ στην στάνημ γιατί με περιμέν κι γίδαμ !!!!!!

quote:
Κατά 2ον, θα βριστούμε γιατί είπες ότι είσαι Ολυμπιακός.. εγώ θα σε πω άει ρε γαβρόψαρο.. εσύ θα πεις "τι ειπες ρε βούλγαρε".. εγώ θα σου πω άει και πνίξου κλπ κλπ οπότε πάμε παρακάτω..

quote:
Σε ευχαριστω αγαπημενη μου. Εισαι πολυ γλυκια...Αλλα ειναι αγενεια να μην προσφερεις και στους αλλους συνομιλητες μας. Οποτε να τους δωσω εγω μια χωρις ζαχαριτσα , για να μην παχυνουν, καλοκαιρι ηρθε, και να τους πω: Καλυτερα να μασ-ων-ας παρα να μιλας.... Παντως καλη η τσιχλιτσα σου, απο τζουφιο την πηρες και ΄συ?

quote:
Απ’ ότι διαβάζω το Ζαδόκ είναι γυναίκα !Άρα πάνε άσκοπα τα λόγια μου περί παντελονιών !Συγνώμη Ζαδόκ μπορείς να φοράς τα παντελόνια σου ελεύθερα, έτσι κι αλλιώς δε μασόνοι τίποτα σ’ αυτή την νέα εποχή.Πάντως τα όνειρα σου περί μικτού Τεκτονισμού στην Ελλάδα πάνε περίπατο απ’ ότι διαβάζω.Και εσύ με την Ελπίδα λοιπόν για τσαγάκι και μπριτζ σε κάποια βεράντα της Εκάλης τις ζεστές νύχτες του Καλοκαιριού.Εκεί πάνω στον πράσινο τάπητα του τραπεζιού.Ελπίδα άσε κάτω τα ΤΑΡΟ σε βλέπω !!! Δεν παίζουμε κουμ καν και θανάση με αυτά τα χαρτιά παιδάκι μου !!!Α πα πα πα τι είν τούτο ρε ;;;;;Και κάτι άλλο, όλοι θα θέλαμε να δούμε τι είπαν οι φίλοι σου οι μασόνοι για τα λάθη που αναφέρεις, οπότε περιμένουμε να μας πεις.( Αν μ’ αρέσουν αυτά που θα πουν οι φίλοι σου, θες να γνωριστούμε και μετά να με γνωρίσεις σ’ αυτούς ; )Σανενακ ΑΨΟΓΟΣ !Αχ πλάκωσαν οι ζέστες και εδώ στο βουνό δε φάνηκε ακόμα καμιά τουρίστρια !!!!

quote:
"έχεις πέσει στο τρυπάκι... και τσιμπάς το δόλωμα σα χάνος"

quote:
Κάπου διάβασα ότι η ειδικότητά σου είναι στην προώθηση γυναικείων προϊόντων ή κάτι τέτοιο; Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν υποσχεθείς βόλτα με το κότερο, δε λέω τίποτε...Όσο για το τσάι και την μπιρίμπα, έχε υπόψιν ότι στο σκάκι σκίζω... τα ρούχα μου!!! (όσοι είναι τέκτονες εδώ μέσα και έχουν φτάσει στον 23ο βαθμό καταλαβαίνουν τί εννοώ)

quote:
Ψίτ Λύκος εδώ μέσα είμαι μόνο εγώ, και μάλιστα κακός και με φώτο και υπογραφή. Ram-Oglu, άσε τις μαγκιές γιατί απο κεί που έρχομαι δεν περνάνε. Απ την άλλη, άσε τις γυναίκες και πάμε μια ανάλυση οι δυο μας. Ερώτηση – Απάντηση , χωρίς τζιριτσάντζουλες και τσιριμόνιες. Όταν θα μιλάς μαζί μου μαγκάκο, θα παρατάς την Τουρκική και θα πιάνεις την Ελληνική ή την Ελληνο-Σλαβική, και εάν δεν μπορείς να την μιλήσεις θα μιλάς Εγγλέζικα, verstanden?
Για να επισκεφτούν κάποιο φίλο οι Τέκτονες πρέπει να είναι 3-5-7 ?
Αν πάει κάποιος μόνος ή με ένα ακόμα Τέκτονα μια επίσκεψη δε μπορεί να το κάνει ? Αυτό είναι ερώτηση Ράμογλού? Ποιά είναι η σημασία του ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ-ΕΠΤΑ Ραμογλού? Πηγαίνουν οι Χιώτες τρείς-τρείς Ράμογλού? Ε? Η απάντηση είναι ότι ναι μπορεί.

quote:
Πρώτα θα βρεις τι είναι το RAM και μετά θα μιλήσουμε για το Oglu. Όσο για τις μαγκιές .......... Οι λέξεις που ανέφερα δεν ανήκουν στην Τουρκική διάλεκτο αλλά στην Ελληνική αργκό. Γκέ γκέ ή νούκου γκέ γκέ ; Γιατί μπερδεύεις το 3-5-7 με την ερώτηση αφού η απάντηση είναι «ναι μπορούν» ; Θές να δείξεις ότι ξέρεις τι συμβολίζει το 3-5-7 ; WOW ! Τέρας γνώσης !!! Καλά δε σου βάζω πολλαπλασιασμό για να μην μπερδευτείς μίας και δε θα ξέρεις.

quote:
Μιλάς και Αλβανικά βλέπω. Εύγε. Εγκώ ξέρει τι αυτό έιναι. Αυτό εσύ ξέρει?

quote:
Αγαπητή μου, πήγαινε στη γωνία να δείς αν έρχομαι

quote:
Αγαπητέ μου, εκεί που είσαι ήμουν κι εκεί που είμαι δε θα 'ρθεις! Άσε που ρώτησα και στο περίπτερο κι ούτε που σε ήξεραν. Λοιπόν, ηρέμησε λιγάκι, γιατί θα σκίσεις κανα καλσόν...

quote:
Άμα βρεις και σε ποιά γωνία πήγα, κερδίζεις τσιχλίτσα από τον τζούφιο περιπτερά.

quote:
Τα παράπονα σου στον Anderson !!!!! Και μην εκνευρίζεσαι, stay cool babe ! Ακόμα και όταν σε ξεγυμνώνουν και σου δείχνουν την αμάθεια σου. Είδες κανένα Αμερικανάκι στη Μύκονο να εκνευρίζετε όταν το ξεγυμνώνουν ;;;

quote:
γκρετελ εχεις να πεις κατι για οσα ειπα. Πως? Οχι? Ε τοτε κατσε στα αυγουλακια σου και μην ασχολεισε. Αιντε με τους εσωτερισταδες των στοων και των σαλονιων.

quote:
ελα ρε εσυ που το παιζεις πως εχεις τους νεους βαθμους του σκωτιμου γιατι καταποιες την γλωσσα σου μονο στις χαζοψυχες (ορα ατμα) τα λες eτουτα μαγκα χωρις φτερα ,διχως πουπουλα παγω...:-):ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μπαγασακο:-)

quote:
Άντε μωρέ παλικάρια ορμάτε, είναι βαριά βαριά η βούρτσα του Τσολιά !

quote:
Αφού το πιστεύεις αυτό, κουκλί μου, γιατί μας "πρήζεις";

quote:
Το νέο μέλος Vasilakis (Kailas ?) μας αναφέρει εδώ τις πολύτιμες πληροφορίες του, τις οποίες συνέλεξε μετά από κοπιαστική έρευνα για το θέμα του Τεκτονισμού ανά την υφήλιο.

quote:
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ ΩΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ!

quote:
Όχι δεν είναι δραπέτης ψυχιατρείου είναι απλά στερημένη/ος.

quote:
Είναι λογικό το συμπέρασμά σου και ανάλογο του μορφωτικού επιπέδου, το οποίο μας επέδειξες, αφού οι αμαθείς μη γνωρίζοντας να γράφουν, δεν γνωρίζουν και να διαβάζουν.

quote:
Μην Δημαγωγείς λοιπόν και μίλα καθαρά και πες ότι έχεις να πεις.Απλά φρόντισε αυτά που λες να έχουν έναν ειρμό αν μη τι άλλο λογικό και προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφουν οι άλλοι, αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις εσύ.

quote:
Μακαρι, η σημερινη μασονια να ειχε τα φωτα της αρχαιας...Αλλα που Φωτα...Αυτοι σας τα δωσανε και εσεις τους τα αλλαξατε....!!!

quote:
Για να δούμε εδώ τί έχεις να μας πεις απ' τη ζωή σου...

quote:
Λοιπόν, έως τώρα δε σε είχα κατατάξει στα αυτιστικά κι έτσι θεωρώ ότι μπορείς να απαντήσεις:

quote:
Είσαι εσύ Έλληνας και δεν είμαι εγώ; Ξέρεις κι από Ελληνικά δικαιώματα; Συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα...

quote:
Ραμογλου, είσαι βρέφος; Είσαι χθεσινός; Τι είπες ρε αθεόφοβε; Ρε Ράμογλου, μας δουλεύεις ρε παλληκάρι μου ή μήπως την ψάχνεις περίεργα΄; Το εγώ ποιών ρε πεθαμένε; Κάνεις κάτι άλλο απο το να επικαλείσαι τον θάνατο; Ρε Μασονίσκο του κερατά, τί σκατα ερωτήματα βάζεις; Σε είχα και σε εκτίμηση , αλλά επέλεξες να γλυστρήσεις απο κάτω... Τόσο πολύ τελικά αξίζει η ζωούλα σου;

quote:
σεβαστή για κάνε μια δοκιμή όπως γράφει ο Δημ. ίσως να πάψεις να λες αηδίες

quote:
Ποιό ψέμα μου, βρε ανόητη Τούλα (ξέρεις εσύ γιατί σε λέω έτσι);

'Ενα καθόλα επίκαιρο σχόλιο του σοφού Spiral που έγινε σε άλλο τόπικ και που χαρακτηρίζει αυτό που μας μαστίζει.

quote:
Εκείνα που με ενοχλούν είναι η έλλειψη σεβασμού στη γνώμη των άλλων και η ανταλλαγή προσβολών που μόνο εσωτεριστικό πνεύμα δεν εκφράζουν, καθώς και -πολύ περισσότερο- το ξεκίνημα τόπικ με αφετηρία την εμπάθεια και με εμφανή πρόθεση εξ αρχής να κηλιδωθούν ιδέες ή πρόσωπα.

Μπορεί αντικειμενικά (όσο μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί) να υπάρχουν οι "καλοί" και οι "κακοί", αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι "καλοί" νομιμοποιούνται να επαναφέρουν τους "κακούς" στα μέτρα που οι "καλοί" ορίζουν- ειδικά μάλιστα όταν οι "κακοί" απλώς είναι "κακοί" χωρίς να αποτελούν... δημόσιο κίνδυνο.

Πού είναι λοιπόν το δικαίωμα της πνευματικής (τουλάχιστον) ελευθερίας όταν οι (συχνά αυτοπροσδιοριζόμενοι) "καλοί" διεκδικούν το απόλυτο και συμπεριφέρονται ως δυνάστες;

Ψιλά γράμματα και σαφέστατα συμβαίνουν όχι μόνο και εκτός Esoterica, αλλά παντού στον κόσμο. Θα μου άρεσε αν το Esoterica παρενέβαινε όπου χρειαζόταν και μετρίαζε την ανοχή του, γιατί άλλο ελευθερία έκφρασης και άλλο ασυδοσία. Εσύ, για παράδειγμα, τι θα έκανες ως οικοδεσπότης αν ερχόμουν σπίτι σου και άρχιζα να βρίζω ασύστολα ένα φιλοξενούμενό σου; Θα καθόσουν με σταυρωμένα χέρια και θα παρακολουθούσες τον καυγά;
Αντίστοιχα λοιπόν, αν εγώ δικαίως ή αδίκως δεν χωνεύω τους Χ, έχω όλη την άνεση να ανοίξω ένα τόπικ, να τους χαρακτηρίσω με όποια επίθετα μου αρέσουν, να επιστρατεύσω όσα "επιχειρήματα" ξετρυπώσω εναντίον τους (παραβλέποντας βέβαια κάθε στοιχείο υπέρ τους), να βρω και φανατισμένους συμμάχους και να αρχίσει ο πόλεμος. Κάπως έτσι και οι φίλοι μου οι Σταυροφόροι, στο όνομα του "δικαίου" έσφαξαν μέχρι και Χριστιανούς ακόμα.

... Τέτοιες σκέψεις έχουν διατυπωθεί κι άλλες φορές. Συχνά όμως τα άγρια διώχνουν τα ήμερα, οι ηπιότεροι απογοητεύονται και επικρατούν οι φωνακλάδες. Φυσικά, αυτό γίνεται και "έξω". Όμως εδώ είμαστε "έσω"- ή τουλάχιστον υποτίθεται.

Είναι ίσως καιρός να οργανωθούν κύκλοι και δώματα και εδώ...

Γιατί βέβαια μπορεί οι "στοές" με "σεβασμίες" άτομα επιπέδου γνωστών αστρολόγων και καφετζούδων να κρατάνε τα μέλη τους για να γράφουν νούμερα και να μαζεύουν χρήματα, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κοινωνούν και μυστήρια. Γιατί τα μυστήρια είναι ζωντανά και τους μη ταπεινούς και μετανοώντες τους ξερνάνε. Είναι βαρύ το πέπλο της Ίσιδος για αμυήτους.

Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων

03/09/2004, 11:22:15
Επειδή το θράσος είναι ίδιον των νεαρών και δη ασυλλόγιστων, δε με εντυπωσιάζει που τώρα επικαλείσαι το "σοφό" Spiral.

Αντίθετα, το βρίσκω ένδειξη προόδου εκ μέρους σου.

quote:
Είναι ίσως καιρός να οργανωθούν κύκλοι και δώματα και εδώ...

Γιατί βέβαια μπορεί οι "στοές" με "σεβασμίες" άτομα επιπέδου γνωστών αστρολόγων και καφετζούδων να κρατάνε τα μέλη τους για να γράφουν νούμερα και να μαζεύουν χρήματα, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κοινωνούν και μυστήρια. Γιατί τα μυστήρια είναι ζωντανά και τους μη ταπεινούς και μετανοώντες τους ξερνάνε. Είναι βαρύ το πέπλο της Ίσιδος για αμυήτους.

Εδώ βλέπω ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Εύγε!!! Άντε και εις ανώτερα...

Μην ξεχάσεις, φεύγοντας, άσε μας και το τηλέφωνό σου...

Μπορεί να χρειαστεί να μας πεις και τον καφέ.

...ή μήπως πήγες να σου πουν τον καφέ και δεν έμεινες ευχαριστημένος;

Θες και να σηκώσεις το πέπλο της Ίσιδας...

-----

3 Άλφα

Edited by - Zadok on 03/09/2004 11:26:28

07/08/2003, 12:30:04
ΑΝ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ FLAWLESS ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ "ΕΙΡΗΝΗΣ-ΠΟΛΕΜΩΝ" , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ FLAWLESS ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΥΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΥΧΗ...
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ-ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

(ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΦΩΤΟ ).

[H MOYΣΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.....]

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 20:07:35

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:14:52
Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

07/08/2003, 13:43:53
quote:

Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

KAΛΑ, ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΟΨΥΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΣΟΤΕΡΑ ΩΣ ESOTERIKISTES!!!! ΛΟΙΠΟΝ; ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:55:13
Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

07/08/2003, 16:36:44
quote:

Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ"...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ; ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΒΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ,ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/08/2003, 17:57:42
καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

07/08/2003, 18:14:32
quote:

καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΠΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΟ ΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ;)ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 18:23:38
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

Edited by - Masvidal on 24/12/2003 20:49:06

07/08/2003, 19:23:01
quote:

quote:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ/ΕΞΙΛΕΩΣΗ/ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ/ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ...ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-(ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ;)!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 21:01:24

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 20:08:24
Κapodistria (γιατι οχι Καποδιστρια ?) σε διαβεβαιω οτι οι στιχοι ηταν εξ αρχης στα αγγλικα και ειπα να μην τους αλλαξω (αν και μια απο τις ασχολιες μου ειναι η μεταφραση αγγλικων στιχων στα Ελληνικα).
Οσο για την μεταφραση σου,ειναι super ... εεε συγγνωμη,"υπερ" ηθελα να πω (χι χι) !!

Που να ακουγες τους στιχους και τραγουδιστα !! Θα βυθιζοσουν περισσοτερο στο ονειρο !!

Edited by - Masvidal on 07/08/2003 20:09:40