ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gentleman60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
07/02/2006, 10:33:03
Kαλημέρα παιδιά!
Οπως σας έγραψα και στο μήνυμα που σας έστειλα για μένα αυτή η εμπειρία ήταν πιο "άδεια" σε βίωμα και εντυπώσεις λόγω του αλλεργικού βήχα που με είχε πιάσει...
Πάνω απ'όλα όμως λυπάμαι γιατί δεν ήμουν 100% εκεί...μαζί σας...
Υπήρξαν πολλοί αντιπερισπασμοί αλλά κυρίως ο καταιγιστικός αυτός βήχας...

Το μόνο που ένιωσα, άκουσα ήταν να φωνάζετε το όνομά μου καθώς και τη φλόγα του κεριού που είχα δίπλα μου και που δυο τρεις φορές έγινε πολύ έντονη, τόσο ώστε την κατάλαβα με κλειστά τα μάτια...

Να'στε όλοι καλά!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
toxotisΜέλος
07/02/2006, 11:57:10
Καλημέεεεεερααααα!

Λοπόν ας σας πω πιο αναλυτικά τι ένιωσα και είδα.
Να πω πως είχα κι εγώ πολλούς αντιπερισπασμούς και τελικά δεν ένιωσα τόσο έντονα όσο την προηγούμενη φορά, αλλά παρ' όλ' αυτά ήμουν μαζί σας.

Πέρα από τον άγγελο, που ήταν άγγελος, όχι ψηλά αλλά στο ίδιο ύψος μ' εμάς, αλλά έξω από τον κύκλο μας, αμέτοχος όμως σχεδόν σαν άγαλμα...

είδα κι εγώ κάποια στιγμή το λιβάδι και τέσσερα από τα κορίτσια να χορεύουν ανέμελα στο γρασίδι!

είδα και πάλι κάποια στιγμή το χρυσό φως να μας λούζει όλους μαζί σαν ομπρέλα!

στην αρχή σχετικά, όταν σας χαιρέτιζα έναν έναν και σαν έστελνα την αγάπη μου στάθηκα ιδιαίτερα στην Avallon. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε ίσως να της απαλύνουμε το βήχα χρησιμοποιώντας το blue tube, αλλά σταμάτησα στη σκέψη ότι δεν ήταν ενήμερη και πως δεν είχαμε συμφωνίσει κάτι τέτοιο, όπότε της έστελνα όσο περισσότερη αγάπη μπορούσα και την ευχή να απαλύνει...

Δεν στάθηκα ιδιαίτερα στα πρόσωπα, αλλά θυμάμαι ότι ένιωθα αριστερά μου τηn Avallon, μετά την Unseen, την nst και την pyramid και μετά την Γαλάζια σφαίρα, ο Μορφέας ήταν...παντού....

Φιλιά πολλά

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 12:33:25
Καλημέρα σε όλες τις νεράιδες του φόρουμ.

Χτες, πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικά.

Καταρχήν ένιωσα οτι όλα πήγαν πολύ καλά αν και πρόσεχα την Άβαλλον που δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Και η μοβ, και η σμαραγδί ακτίνα ήταν πολύ δυνατές... εγώ έβλεπα την εικόνα στην ύπαιθρο αμέσως μετά την εγκατάσταση του χρυσού σωλήνα.

Με διακατείχε μία έντονη συγκίνηση διότι παρατήρησα, (και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα τώρα που το αναφέρατε κι εσείς) ότι είχαμε φωτεινές επισκέψεις. Υπήρχε μια πολύ έντονη φωτεινή παρουσία η οποία ήταν εκτός του κύκλου παρατηρώντας μας, και ύστερα από λίγο μπήκε μέσα στον κύκλο διαμέσου του χρυσού μας σωλήνα. Η κραδασμικότητα της οντότητας αυτής ήταν πολύ δυνατή.
Μας πέρασε κάποια σύμβολα και αποχώρησε όταν κλείσαμε τον κύκλο.
Επίσης ένιωσα τις ενέργειές μας να εναρμονίζονται όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Εγώ πάλι άλλαζα θέσεις για να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ροή ενέργειας.

Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ από την τόσο άμεση ανταπόκριση των διαφόρων πεδίων.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την μέρχι τώρα πορεία της ομάδας, κι ας είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς να διατυπωθεί κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την γεμάτη αγάπη συμμετοχή.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 07/02/2006 12:37:03

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 13:06:09
Ανσίν μου τι να κάνω, είμαι ο μόνος με ενέργεια Γιανγκ στην παρέα..

Γαλάζια Σφαίρα μου. Μάλλον θα έπιασες την αδιαθεσία της Άβαλλον, λόγω της αλλεργίας της. Επειδή ακριβώς δεν είχες διαβάσει και αυτά που είχε πει, για αυτό κατάλαβες την ενέργειά της με αυτόν τον τρόπο. ΜΠΡΑΒΟ πάντως για τον ισχυρό συντονισμό σου

Παιδιά χαίρομαι πραγματικά πολύ που είμαστε τόσο ενεργειακά συντονισμένοι και βιώνουμε πολύ παρόμοια πράγματα

UnseenΜέλος
07/02/2006, 13:20:36
Μήπως τώρα θα ήταν μια καλή ιδέα να ξανακανονίζαμε συνάντηση των εν Αθήναις; Βολεύει κάποιο πρωινό μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το απόγευμα της Παρασκευής;

Με αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

07/02/2006, 13:33:08
Χαίρομαι που η '' παρουσία '' που μας επισκέφτηκε ήταν θετική επειδή εμένα με ξένισε έτσι όπως την είδα.

Unseen μου είναι δύσκολο αυτη την εβδομάδα, γίνεται να δούμε κάποιες ημέρες την επόμενη? Δεν θέλω να χάσω την συνάντηση.

Pyramid που είσαι εσύ? Είχα την άισθηση οτι σε κρατούσα απο δεξιά και αριστερά ήταν η Γαλάζια σφαίρα.

Avallon περαστικά θα είναι.

Μορφέα έχεις πολύ γλυκειά ενέργεια. Τι είναι αυτά τα σύμβολα που αναφέρεις και πώς λειτουργούν?

Απο ένα για όλους μας.

galazia_sfairaΜέλος
07/02/2006, 13:33:59
ZΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 13:36:25
Λοιπόν, θα ήθελα να παραθέσω κάποιες συμβουλές για τις μελλοντικές μας συναντήσεις.

1) Όταν κάποιος μπορεί να αισθάνεται από την ομάδα ότι είναι αδιάθετος, ή να αισθάνεται πάσης φύσεως ενόχληση, τότε μπορεί πολύ απλά αυτήν την συσσωρευμένη ενέργεια που νιώθει να την μεταφέρει μέσω των χεριών του στους διπλανούς του οι οποίοι και θα το απορροφήσουν.

Ας φανταστεί λοιπόν ότι όλη η αρνητικότητα που μπορεί να αισθάνεται μεταδίδεται στους διπλανούς του, από τους διπλανούς του στους διπλανούς τους κ.ο.κ. μέχρι να φτάσει σε μένα. Δηλαδή να κατευθυνθεί η ενέργεια από τον κύκλο και να καταλήξει εκεί που είμαι εγώ. Εγώ με κάποιους ειδικούς μηχανισμούς θα μετουσιώνω την ενέργεια και θα την μεταφέρω σαν φως στο διπλανό μου. Εάν με αισθανθεί κάποιος δίπλα μου, ας μου μεταδώσει όλη την τυχόν αρνητικότητά του σε μένα. Μην νομίζετε οτι εγώ θα πάθω κάτι, απλά θα αναλάβω αυτή η ενέργεια να μετουσιωθεί και να γίνει φως. Μην ξεχνάτε οτι η ενέργεια είναι άπολη. Είναι απλά ενέργεια και εμείς την πολώνουμε θετικά η αρνητικά.

2) Από την επόμενη φορά που θα προχωρήσουμε στις θεραπείες, ΄καλό θα ήταν να φανταζόμαστε οτι το άτομο στο οποίο στέλνουμε την ενέργειά μας, είναι μέσα στον κεντρικό χρυσό σωλήνα. Εάν τον γωνρίζουμε σαν φυσιογνωμία τότε μπορούμε να τον βλέπουμε, εάν δεν τον γνωρίζουμε, τότε απλά θα βλέπουμε την σιλουέτα του. Και έτσι από την μία το άτομο αυτό θα καθαρίζεται ενεργειακά μέσα από την χρυσή ακτίνα και από την άλλη εμείς όλοι στον κύκλο θα του στείλουμε την μπλε μας ενέργεια στο σημείο όπου θα υπάρχει το πρόβλημα.
Έτσι δεν αποσπάται καθόλου ενέργεια μιας καί όλοι μας θα είαμστε σε κύκλο και η δύναμή μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

3) Οποιαδήποτε στιγμή για κάποιον λόγο κάτι σας απσπάσει από την συγκέντρωσή σας, όπως ένας εξωτερικός παράγοντας, τότε απλά δηλώστε την πρόθεσή σας το αστρικό σας σώμα να παραμείνει στο κύκλο και να συνεχίσει την εργασία του. Το καλύτερο βέβαια είναι να συμμετέχουν και τα άλλα σώματα αλλά εντάξει το αστρικό σώμα εξυπηρετεί στην ροή της ενέργειας.

4) Οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορεί να αφορούν άλλα μέλη της ομάδας, καλό είναι να δηλώνονται για να μην υπάρχουν κρυφά μπλοκαρίσματα ή αδυναμίες στο εγρηγορός μας. Εάν δεν είναι εφικτό να το δηλώσετε στον ίδιο τότε μπορείτε να το δηλώσετε σε κάποιον άλλον που σας είναι πιο εύκολο ώστε να αναλάβει ο άλλος να ξεκαθαρίσει τις οποιεσδήποτε ανησυχίες. Πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε μεταξύ μας να υπάρχει μια σχέση ειλικρίνειας, κι αν μη τι άλλο να μην έχουμε προστριβές, συγκρούσεις ή και κρυφά συναισθήματα. Όλα αυτά δεν είναι βοηθητικά.

5) Εάν κάποιος τύχει να δει κάτι κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, τότε ας μην βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα, καλό θα ήταν απλά να το παρατηρήσουμε χωρίς συναίσθημα. Όύτως η άλλως η ασπίδα μας είναι αδιαπέραστη και επιπλέον το εγρηγορός μας δεν δέχεται εισβολείς, εκτός και εάν είναι όντα τα οποία είναι από ανώτερα πεδία και έχουν κάποια συγκεκριμένη αποστολή να εκτελέσουν.

Αυτά προς το παρόν, όταν σκεφτώ άλλα θα τα παραθέσω. Περιμένω τα σχόλιά σας

galazia_sfairaΜέλος
07/02/2006, 13:40:38

KI ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 13:52:45
Λοιπόν, πολύ καλή ιδέα η συνάντησή μας. Νστούλα, ούτε Σαβ/ριακο δεν μπορείς;

Όσο για τα σύμβολα, έχουν κάποιον σκοπό, τον οποίο δεν μπορώ να γνωρίζω συγκεκριμένα. Πάντως συμβαίνει σε ομάδες να έρχονται κάποιες φωτεινές παρουσίες και να περνούν σύμβολα στα μέλη της τα οποία είναι συνήθως λειτουργούν για καλύτερο συντονισμό, εναρμόνιση, ευθυγράμιση... κ.λ.π.

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 14:07:44
Παρεπιπτώντος Άβαλλον άψογο το κομάτι, το έχεις σε mp3?

toxotisΜέλος
07/02/2006, 14:57:14
Μορφέα με έκανες να καταχαρώ!!!!!

Είμουν σίγουρη πως δεν ήταν αρνητική η παρουσία που μας κοίταζε, τον είδα καθαρά σαν άγγελο. Μέχρι και τα κόκκινα και γαλάζια στο φόρεμα του θυμάμαι, τόσο καθαρά. Βάβαια "έχασα" την παρουσία του μέσα στο χρυσό σωλήνα, αλλά τι τα θες, όταν δεν σ' αφήνουν 100% συγκεντρωμένο...

Χαίρομαι που πραγματικά βιώνουμε-λέπουμε τις ίδιες παραστάσεις
αυτό σημαίνει πως τα πάμε πολύ καλά και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη!!!!

Κι εγώ να πω την αλήθεια -χωρίς να το γνωρίζω- έτσι έφευγα για λίγο όταν έπρεπε, άφηνα σιωπιλά "εντολή" στο αστρικό μου να μείνει κοντά σας και προσπαθούσα να κάνω αυτό που χρειαζόταν μηχανικά, έχοντας το μυαλό μου ακόμη στον κύκλο και σε όλους εσάς.
Δεν ήθελα με τίποτε να λείψω!

Σας στέλνω την αγάπη μου

Α! και ο μπόμπιρας ήταν στα κέφια του χθες!

Φιλιά πολλά και μια ζεστή αγκαλιά!

ΜορφέαςΜέλος
07/02/2006, 15:01:59

07/02/2006, 16:37:42
Μορφέα με πολλή επιφύλαξη ίσως μπορώ νωρίς την Κυριακή επειδή το απόγευμα εργάζομαι.
Θα προσπαθήσω και βλέπουμε...
Καλό απόγευμα.
07/02/2006, 18:00:13
Οχι Μορφέα δυστυχώς δεν το έχω σε mp3...

Βίκυ μου συγνώμη που σε ρωτάω αλλά μήπως ξύπνησε η μικρή την ώρα της "συνάντησης"?

Παιδιά είχα πει στην Χριστίνα να βρισκόμασταν σπίτι μου την επόμενη φορά αλλά έμαθα ότι η nst έχει αλλεργία στα σκυλιά...

Φιλιά σε όλους...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
07/02/2006, 20:14:19
Δεν πειράζει Avallon. Μακάρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε και αν είναι στο σπίτι σου θα πάρω ζιρντέκ και όλα τα σχετικά πρίν έρθω.
Σύνηθες...
Με αγάπη
toxotisΜέλος
07/02/2006, 20:24:25
quote:
Βίκυ μου συγνώμη που σε ρωτάω αλλά μήπως ξύπνησε η μικρή την ώρα της "συνάντησης"?

Γλυκιά μου ρώτα καλύτερα αν είχε ήδη κοιμηθεί....

Ήταν ξαπλωμένη και έβλεπε μια παιδική ταινία, γιατί?
Μη μου πείς πάλι να κοιμάτε νωρίτερα γιατί, όταν κοιμάτε το μεσημέρι 3-4 ώρες εμένα με εξυπηρετεί κι έτσι δεν έχω την απαίτηση, ενώ ξύπνησε στις 6-7μμ να ξαναπάει στις 9 για ύπνο....
Όσο για ασχολεία και κούραση άλλο τίποτε όλη την ημέρα είναι σε δράση!

Είναι απλά ο μεσημεριανός ύπνος που μας πάει λίγο αργά το βράδυ, αλλά έτσι είναι και ο μόνος τρόπος για να δει και λίγο τον μπαμπά της που γυρίζει αργά....

Τέλος πάντων κάπως θα τα βολεύω δεν πτοούμαι! Όταν αποφασίσουμε για τη συγκεκριμμένη ημέρα δεν θα την αφήνω να κοιμηθεί πολύ το μεσημέρι και θα κοιμάτε νωρίτερα.

07/02/2006, 20:49:57

Αφιερωμένη στην παιχνιδιάρικη ομάδα με άπειρη αγάπη

UnseenΜέλος
08/02/2006, 09:07:29
Καλημέρα!

quote:
Είμουν σίγουρη πως δεν ήταν αρνητική η παρουσία που μας κοίταζε, τον είδα καθαρά σαν άγγελο. Μέχρι και τα κόκκινα και γαλάζια στο φόρεμα του θυμάμαι, τόσο καθαρά. Βάβαια "έχασα" την παρουσία του μέσα στο χρυσό σωλήνα, αλλά τι τα θες, όταν δεν σ' αφήνουν 100% συγκεντρωμένο...

Δεν πειράζει τοξοτίνα μου, εγώ πάλι έχασα την παρουσία του έξω από τον κύκλο! Γι' αυτό είμαστε τόσα ζευγάρια μάτια (έστω κι αν κάποια είναι μυωπικά) για να μη χάνουμε όλα τα επεισόδια!

Το σημαντικό ήταν το ότι ήρθε...

νστ, δεν βλέπω τίποτα από την εικόνα!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
08/02/2006, 09:29:08
Μορφέα

Πολύ σημαντικά τα σημεία που χρήζουν προσοχής όπως γράφεις. Έχω λίγα σχόλια:

2ο σημείο --> επειδή είπαμε ότι θα εφαρμόσουμε πρώτα τη θεραπεία σε εμάς τους ίδιους, πώς θα γίνει με τον χρυσό σωλήνα; Δηλαδή θα είμαστε μόνο οι έξι σε κύκλο και ο έβδομος μέσα στον σωλήνα; Ή κάτι άλλο;

4ο σημείο --> επανειλημμένως έχω πει ότι είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ομάδας και θα ήθελα τώρα να προσθέσω σε αυτό την παράκλησή μου να υπάρχει και ευγένεια. Θα ήθελα πολύ να ξέρω ότι δεν δημιουργούνται γωνίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις επειδή πχ κάποιος αμέλησε να απαντήσει σε κάποιον άλλον που έγραψε για κείνον με αγάπη και φροντίδα και παρακαλώ θερμά να διαβάζουμε προσεκτικά αυτά που γράφουν οι άλλοι.

Όσον αφορά τυχόν δύσκολα σημεία μεταξύ των μελών της ομάδας, το καλύτερο είναι να λύνονται μεταξύ των ιδίων των ατόμων και αν παρεμβαίνει τρίτος να το κάνει για να προάγει ακριβώς τη λύση μεταξύ των ατόμων και όχι να μπούμε σε ένα τριπάκι του στιλ "σου είπα, μου είπες, του είπα, ειπώθηκε" γιατί καήκαμε!

Σύμβολα --> νστ, ο Μορφέας μίλησε για σύμβολα επειδή έτσι τα είδε, εμείς όμως μπορεί να τα μεταφράσαμε μέσα μας απ' ευθείας και νομίζω μάλιστα ότι αυτή η ιδέα που μοιραστήκαμε για τη δημιουργία του ανθρώπου ως αγνού κατ' αρχήν όντος, είχε να κάνει ακριβώς με αυτό.

Με πολλή αγάπη,
Unseen