- ΓΚΑΛΟΠ!!!ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΣΟΚ???? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εγώ πιστέυω φίλε VANDAMME, ότι θα βγει ο Μανωλιός.
(ξέρεις αυτός που άλλαξε, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...)
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΠΒ*
Για να απαντησω στο θεμα του τοπικ, νομιζω οτι αυτη την φορα, εστω και με μικρη διαφορα, θα βγει η ΝΔ. Το θεμα ειναι ομως , αν θα μπορεσει να κρατησει την κυβερνηση της αργοτερα στην εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας.
ΠΒ*
quote:
OΚ. Από την επόμενη φορά θα το φροντίσω, αφού μου το ζήτησες εσύ. Πάντα υποτάσσομαι στις επιθυμίες των συνομιλητών μου, πόσο μάλλον όταν κάνουν τον κόπο να διαβάζουν ο,τι γράφωΠΒ*
Ευχαριστω πολυ, εισαι πολυ γλυκος![]()
«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»
quote:
ΒΟΔΙΑ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ
Δεν δύναμαι να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι αγαπητέ VAIHINGER. Bοήθησέ με αν θέλεις και αν μπορείς, ποία η σχέση βοδιών και γραικύλων με τους ροδόσταυρους

(ναι, αυτόν που άλλαξε κι έβαλε τα ρούχα του αλλέως)

"ΔΑΓΚΩΤΟ" ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

εγω θα ψηφισω οποιον θα φτιαξει γηπεδο στον βαζελο καταργησει δια νομου τον ολυμπιακο.... τα βοδια και τους γραικυλους....
και μην ρωτησει κανεις τι σχεση εχουν τα βοδια και οι γραικυλοι με τον ολυμπιακο... γιατι θα ενταχθει στα βοδια ![]()
![]()
![]()
οσο για το γκαλοπ ειμαι δενξερωδεναπαντακιας και αστους να τρεχουν.... μεχρι της εκλογες
το απολαμβανω
η εκδικηση του ψηφοφορου
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
" Ειλικρινά ρε παιδιά δεν ξέρω τι να ψηφίσω , ΠΑΣΟΚ για να μην έλθη η δεξιά ; ή Νέα Δημοκρατία γιά να τιμωρήσω αυτούς που ξέχασαν την περίοδο 90-93 ;" . Φυσικά έπεσε καζούρα απο την υπόλοιπη παρέα .
Εμενα παντως η εξης αισθηση μου εχει δημιουργηθει απο τις δημοσκοπησεις...
Οι Ελληνες θελουν (;) Κυβερνηση Ν.Δημοκρατια με πρωθυπουργο τον Γιωργακη Παπανδρεου...πρωτη κυρια τη Νατασουλα...και τα διδυμα..στο ξε-σκα...
Τωρα τι αλλο να πουμε...κατατοπιστικοτατον!!!!
Σας χαιρετω...
Με εκτιμηση,
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
quote:
ΓΚΑΛΟΠ!!!ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΣΟΚ????
Ψηφίστε Βεργή, να έχετε όλοι απο μια γυναίκα....
Εκεί κατάντησαν όλα τα κόμματα...στην εκπόρνευση της πολιτικής-του πρώτου διακαιώματος του έλ-λογου ανθρώπου...
Όσοι απο εσας δεν έχετε καλή μνήμη...εμπρός!...ψηφίστε κάποιο απο τα δυο κόμματα...(μετά όμως μη κλαίγεστε)

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
"ΚΟ.....Σ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ".
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
Που συνεχώς θα βγάζει τα ίδια ρούχα και θα τα ξαναβάζει ..αλλιώς..
Αναρωτιέμαι πότε θα βαρεθεί.
Τώρα θα μου πείτε...Μόνο άμα βαρεθούμε εμείς όλο αυτό το...γδύσιμο!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ν.Δ.:ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ....ΜΠΡΟΣΤΑ
(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ....ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝΕ (ΟΛΟ ΑΣΤΕΙΑ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ).ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΡΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) ΕΙΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ (ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟ.... ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).
ΑΛΗΘΕΙΑ...Πότε θα ξυπνησουν οι Νεο-Ελληνες; (ενα Ποτέ
ακουσα).

Edited by - Masvidal on 20/02/2004 10:59:31