ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΚΑΛΟΠ!!!ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΣΟΚ???? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΓΚΑΛΟΠ!!!ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΣΟΚ???? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VANDAMME31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VANDAMMEΜέλος
11/02/2004, 23:47:30
ΕΝΟΨΗΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ!!!ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ??Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Η Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ????Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΤΕ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ????ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!

12/02/2004, 00:22:36
Αντε πάλι με τις εκλογές...

Εγώ πιστέυω φίλε VANDAMME, ότι θα βγει ο Μανωλιός.
(ξέρεις αυτός που άλλαξε, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...)

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

VAIHINGERΜέλος
12/02/2004, 00:55:14
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ!ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ-ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ-ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΕΤΣΙ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ». ΛΙΓΗ ΑΙΔΩΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ-ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΥΣΑ- ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ( ΤΟ ΕΥΡΩΔΟΛΛΑΡΙΟ). Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΛΗΣ , ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ(ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΩΣ ΡΟΜΠΟΤ, ΩΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ( ΚΟΣΣΟΒΟ, ΙΡΑΚ). ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΣΕΙΣΜΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ!Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ, Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΑ! ΒΟΔΙΑ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

ΠΒ*

Iris_hdΝέο Μέλος
12/02/2004, 01:08:23
Μια θερμη παρακληση VAIHINGER, επειδη ο λογος σου ειναι χειμαρρωδης (κατι που θεωρω πολυ θετικο), θα μπορουσες ισως να γραφεις με μικρα γραμματα ή σε παραγραφους;! Γιατι ενω θελω πολυ να διαβασω αυτα που γραφεις (ειναι πραγματικα ενδιαφεροντα), ζαλιζομαι και μπερδευομαι. (Συγνωμη για την παρατηρηση. Ειλικρινα δεν θελω να θιξω το λογο σου!)

Για να απαντησω στο θεμα του τοπικ, νομιζω οτι αυτη την φορα, εστω και με μικρη διαφορα, θα βγει η ΝΔ. Το θεμα ειναι ομως , αν θα μπορεσει να κρατησει την κυβερνηση της αργοτερα στην εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας.

VAIHINGERΜέλος
12/02/2004, 01:18:15
OΚ. Από την επόμενη φορά θα το φροντίσω, αφού μου το ζήτησες εσύ. Πάντα υποτάσσομαι στις επιθυμίες των συνομιλητών μου, πόσο μάλλον όταν κάνουν τον κόπο να διαβάζουν ο,τι γράφω

ΠΒ*

Iris_hdΝέο Μέλος
13/02/2004, 00:20:52
quote:

OΚ. Από την επόμενη φορά θα το φροντίσω, αφού μου το ζήτησες εσύ. Πάντα υποτάσσομαι στις επιθυμίες των συνομιλητών μου, πόσο μάλλον όταν κάνουν τον κόπο να διαβάζουν ο,τι γράφω

ΠΒ*

Ευχαριστω πολυ, εισαι πολυ γλυκος

«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»

OannesΜέλος
16/02/2004, 15:50:42
quote:
ΒΟΔΙΑ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

Δεν δύναμαι να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι αγαπητέ VAIHINGER. Bοήθησέ με αν θέλεις και αν μπορείς, ποία η σχέση βοδιών και γραικύλων με τους ροδόσταυρους

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
OannesΜέλος
16/02/2004, 15:52:59
Δαγκωτό Mανωλιό κι εγώ
(ναι, αυτόν που άλλαξε κι έβαλε τα ρούχα του αλλέως)

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
16/02/2004, 20:07:47

"ΔΑΓΚΩΤΟ" ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

katiaΜέλος
16/02/2004, 21:20:50
ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ KAPODISTRIA

drumx13Μέλος
16/02/2004, 22:10:02
παναθηναικος και πασης Ελλαδος

εγω θα ψηφισω οποιον θα φτιαξει γηπεδο στον βαζελο καταργησει δια νομου τον ολυμπιακο.... τα βοδια και τους γραικυλους....

και μην ρωτησει κανεις τι σχεση εχουν τα βοδια και οι γραικυλοι με τον ολυμπιακο... γιατι θα ενταχθει στα βοδια

οσο για το γκαλοπ ειμαι δενξερωδεναπαντακιας και αστους να τρεχουν.... μεχρι της εκλογες
το απολαμβανω
η εκδικηση του ψηφοφορου

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

17/02/2004, 01:20:45
Φίλοι μου , με αφορμή την επικαιρότητα των γκάλοπ , όπως αυτά έχουν μπεί στην καθημερινότητά μας και λίγο πολύ γίνονται θέμα συζητήσεως στις παρέες , θα σας μεταφέρω τα λεγόμενα ενός φίλου ΠΑΣΟΚου στην παρέα μας προχθές καθώς αμπελοφιλοσοφούσαμε για τα γκάλοπ και πόσο μας επηρεάζουν .
" Ειλικρινά ρε παιδιά δεν ξέρω τι να ψηφίσω , ΠΑΣΟΚ για να μην έλθη η δεξιά ; ή Νέα Δημοκρατία γιά να τιμωρήσω αυτούς που ξέχασαν την περίοδο 90-93 ;" . Φυσικά έπεσε καζούρα απο την υπόλοιπη παρέα .

clearthoughtΜέλος
17/02/2004, 02:13:09
Καλησπερα αγαπητοι μου,

Εμενα παντως η εξης αισθηση μου εχει δημιουργηθει απο τις δημοσκοπησεις...

Οι Ελληνες θελουν (;) Κυβερνηση Ν.Δημοκρατια με πρωθυπουργο τον Γιωργακη Παπανδρεου...πρωτη κυρια τη Νατασουλα...και τα διδυμα..στο ξε-σκα...
Τωρα τι αλλο να πουμε...κατατοπιστικοτατον!!!!

Σας χαιρετω...
Με εκτιμηση,

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

MasvidalΜέλος
17/02/2004, 11:38:50
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ... !!

Rock BoyΜέλος
17/02/2004, 19:44:45
NEA DIMOKRATIA FOREVER!

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

18/02/2004, 01:31:16
quote:
ΓΚΑΛΟΠ!!!ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΣΟΚ????

Ψηφίστε Βεργή, να έχετε όλοι απο μια γυναίκα.......
Εκεί κατάντησαν όλα τα κόμματα...στην εκπόρνευση της πολιτικής-του πρώτου διακαιώματος του έλ-λογου ανθρώπου...
Όσοι απο εσας δεν έχετε καλή μνήμη...εμπρός!...ψηφίστε κάποιο απο τα δυο κόμματα...(μετά όμως μη κλαίγεστε)...

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

18/02/2004, 12:23:02
Θα διαφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες και ιδιαότερα με τους φίλους kapodistria και drumx13. Ε όχι και Παναθηναικός ρε λεβέντες!!! ΑΕΛΑΡΑ κι ας είμαστε (όχι για πολύ ακόμη) στη Γ' εθνική. Εξάλλου, όπως λέει και το πανό μας:
"ΚΟ.....Σ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ".

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

18/02/2004, 13:39:56
Εγώ πάλι,έχω μια τάση προς το γνωστό Μανωλιό.
Που συνεχώς θα βγάζει τα ίδια ρούχα και θα τα ξαναβάζει ..αλλιώς..
Αναρωτιέμαι πότε θα βαρεθεί.
Τώρα θα μου πείτε...Μόνο άμα βαρεθούμε εμείς όλο αυτό το...γδύσιμο!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

oneiric1Μέλος
19/02/2004, 14:10:53
ΜΑΥΡΟ φίλοι μου~! ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ! (και φυσικά την υπέροχη σκηνή με τις ένδοξες μούτζες!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

MasvidalΜέλος
20/02/2004, 09:46:34
ΠΑΣΟΚ:ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ....ΜΠΡΟΣΤΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ν.Δ.:ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ....ΜΠΡΟΣΤΑ
(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ....ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝΕ (ΟΛΟ ΑΣΤΕΙΑ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ).ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΡΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) ΕΙΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ (ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟ.... ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

ΑΛΗΘΕΙΑ...Πότε θα ξυπνησουν οι Νεο-Ελληνες; (ενα Ποτέ
ακουσα).

Edited by - Masvidal on 20/02/2004 10:59:31