- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επειδή εδώ μέσα, γράφονται πολλές φορές [ από τύχη, όχι δηλ. τίποτε άλλο ] και κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά, θα πρέπει να μπορεί κάποιος να κάνει και quote σε κάποιες κουβέντες, δικές του ή των άλλων, που όντως έχουν νόημα και ουσία και είναι σημαντικές. Αν κάποιος αλλάξει το όνομά του, το nick του ρε παιδί μου, και γράφει με κάποιο άλλο [ λόγω διαγραφής του λογαριασμού του π.χ ] αυτομάτως χάνει την δυνατότητα να quotάρει κάποια σωστά πράγματα [ άσε των άλλων ] δικά του που έγραψε στο παρελθόν. Κρίμα δεν είναι ρε Julius Caesar ;
Edited by - z_i_p on 11/11/2015 11:04:41
quote:νάνι νάνι το μωρό μου,μ μμ μ μμ αφού πίανει στα μωρά.😉
την συχνότητα των λέξεων ...
Άσε που σε ένα βιβλίο είχα διαβάσει οτι μια σαμάνος (ή σα μάνα😊) στην Αυστραλία γιάτρευε κάτάγματα με τη χρήση μιας ουσίας(απο την έμμηνο ρήση των γυναικών) και μια ψαλμωδία,αυθημερόν!!!
Λινκ για τη χρήση συχνοτήτων στην ιατρική.
http://www.makeleio.gr/?p=198075
Πύρινε,
ένα γκουγλκάρισμα θα σε καλύψει πιστεύω για την διαφορά σκέψης-ιδέας-εννοιας,σαν διασταυρωση απόψεων,οχι οτι δεν είσαι ικανός να το συλλάβεις ο ίδιος☺
quote:
ζιπ
Κοίτα τι λέει εδώ για τις έννοιες
Και η τυφλή η
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Edited by - Osmosis on 11/11/2015 12:09:01
quote:
osmosis(για Νικομαχο)
Και η τυφλή ηκόταένα σπυρί θα το βρεί
quote:😂😂😂
ΖιπΕπειδή εδώ μέσα, γράφονται πολλές φορές [ από τύχη, όχι δηλ. τίποτε άλλο ] και κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά
Edited by - Osmosis on 11/11/2015 11:08:10
Edited by - Osmosis on 11/11/2015 12:10:37
quote:
OsmosisΚαι η τυφλή η κότα ένα σπυρί θα το βρεί
Έλα μωρέ, 'ντάξει, άσ' τον ... καλό παιδί είναι. Έχει επιβιώσει πάντως ... με τον τρόπο του κι αυτός [ από την φοβερή και τρομερή διαχείριση ], κι αρχίζω να πιστεύω [ αρχίζω είπα ... ντάξ' ΝΙΚΟΜΑΧΕ ; ] πως εκείνα που έλεγε κάποτε για κάτι σακίδια και κάτι σπηλιές, 'ντάξει, ήταν βιώματα γι' αυτόν κι όχι ψέματα.
Edited by - z_i_p on 11/11/2015 11:48:52
quote:
επειδή σου έβαλα λάδια και πέρασες από πάνω τους
φουκαριάρη φαφλατά ζιπ, είπα ότι 'προσπαθείς να βάζεις λάδια'...εσύ λοιπόν τίποτα δεν έκανες, απλά μπήκες εκ των υστέρων στο θέμα σαν την κυρά κατίνα μπας και το συναμιτίσεις κι άλλο...ουδένα ρόλο έπαιξες κακομοίρη...και με τον Κηφέα πάλι εκ των υστέρων πούλαγες μούρη...αν δεν άκουγες εμένα να κράζω άχνα δεν θα 'βγαζες σε βάρος του...κατάλαβες;;
και δεύτερον, η 'εικόνα' μου δεν στραπατσάρεται από κανέναν...είπαμε κάποιος που παίζει ωραία μπαλίτσα έχει την πολυτέλεια να κατεβαίνει εδώ κάτω και να σπάει πλάκα με τα τσικό
που λέει ο λόγος εντάξει, κάνω και πλάκα εδώ στους άλλους...
κοίτα λοιπόν να διαχειριστείς εσύ την ανίατη και αθεράπευτη φαγούρα που έχεις πάθει με το φόρουμ, που έχεις αλλάξει και γω δεν ξέρω πόσα νικς και άσε με εμένα...
quote:έσβησα το κότα για να μην προκαλέσει σύγχυση,αλλού ήθελα να εστιάσω.☺quote:
OsmosisΚαι η τυφλή η κότα ένα σπυρί θα το βρεί
Έλα μωρέ, 'ντάξει, άσ' τον ... καλό παιδί είναι. Έχει επιβιώσει πάντως ... με τον τρόπο του κι αυτός [ από την φοβερή και τρομερή διαχείριση ], κι αρχίζω να πιστεύω [ αρχίζω είπα ... ντάξ' ΝΙΚΟΜΑΧΕ ; ] πως εκείνα που έλεγε κάποτε για κάτι σακίδια και κάτι σπηλιές, 'ντάξει, ήταν βιώματα γι' αυτόν κι όχι ψέματα.
![]()
"enlighted mind sees the endless emptiness"
quote:Κάτσε να γράψουν πρώτα!
κάνω και πλάκα εδώ στους άλλους...
quote:
φουκαριάρη φαφλατά ζιπ, είπα ότι 'προσπαθείς να βάζεις λάδια'...
Αυτό είπες ε ; Αφού σου φέρνω με quote μπροστά στα μάτια σου βρε αυτό που είπες. Δεν το αναγνωρίζεις ;;; ![]()
quote:
kostντάξει ρε ζιπ σε ξέρουμε από παλιά, τα δικά σου παιχνίδια παίζεις, λάδια βάζεις,
από http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=12&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=12167
Μ' αρέσει που λες πως με ξέρεις.
Που να μην με ήξερες κιόλας δηλ.
quote:
εσύ λοιπόν τίποτα δεν έκανες, απλά μπήκες εκ των υστέρων στο θέμα σαν την κυρά κατίνα μπας και το συναμιτίσεις κι άλλο...ουδένα ρόλο έπαιξες κακομοίρη...και με τον Κηφέα πάλι εκ των υστέρων πούλαγες μούρη...αν δεν άκουγες εμένα να κράζω άχνα δεν θα 'βγαζες σε βάρος του...κατάλαβες;;
Όχι.
Να μην στο αναλύσω καλύτερα, άσ'το. ![]()
quote:
και δεύτερον, η 'εικόνα' μου δεν στραπατσάρεται από κανέναν...
Βρε εδώ κοτζάμ Hummer τζιπάρες κι άμα πέσουν σε τοίχο, γίνονται σμπαράλια ... τι μου λες τώρα ; ![]()
quote:
είπαμε κάποιος που παίζει ωραία μπαλίτσα έχει την πολυτέλεια να κατεβαίνει εδώ κάτω και να σπάει πλάκα με τα τσικό
Τώρα, από την αυτοκινητική προδιάθεση, μου το πας στην ποδοσφαιρική. Αποφάσισε ... Να ξέρω δηλ. Να μιλάω με ορολογία γκαραζιέρη ή με ορολογία ποδοσφαιριστή ; ![]()
quote:
που λέει ο λόγος εντάξει, κάνω και πλάκα εδώ στους άλλους...
Α, και πλάκα. Γιατί, τι άλλο κάνεις ; ![]()
quote:
κοίτα λοιπόν να διαχειριστείς εσύ την ανίατη και αθεράπευτη φαγούρα που έχεις πάθει με το φόρουμ, που έχεις αλλάξει και γω δεν ξέρω πόσα νικς και άσε με εμένα...
Εγώ σε λίγο θα γίνω συντονιστής εδώ μέσα ... άμα θα με δώσει και η amalia τους κωδικούς του λογαριασμού του Dying_Incubus ... (;) Πςςς ... την πλέρωσες! ![]()
kost, 'ντάξει, είπα σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν σε χρειάζομαι άλλο. Η υπόδειξή σου στο θέμα, έγινε κατανοητή από τους αναγνώστες ![]()
Edited by - z_i_p on 11/11/2015 13:23:24
quote:quote:Κάτσε να γράψουν πρώτα!
κάνω και πλάκα εδώ στους άλλους...We seldom stop to think that we are
Κλαίω ... ![]()
![]()
![]()