- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ταιριαζει και το ονομα.Κατι σαν Βελζεβουλακος στα Γερμανικα ακουγεται.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Υπάρχει και ένας γνωστικός διδάσκαλος που το παίζει μετανσάρκωση του Βελζεβούλ και σκέφτηκα μήμπως έγραψε αυτός το βιβλίο. Δε ξέρω βέβαια αν ο εν λόγω κύριος θυμάται ότι ο ιδρυτής της κίνησης είχε αναφέρει ότι ο Βελζεβούλ θα ενσαρκωνόταν σε γυναίκα... (ψιλά γράμματα θα μου πείτε. Στη σημερινή εποχή τι πούτσα τι αιδοίο όλα ίδια μοιάζουν).
(υγ:Λέμε "Βελζεβούλ" ως πρόσωπο-ψυχή-οντότητα, όχι με την έννοια ενός βελζεβούλ αντίχριστου, αντιμεσσία, δαίμονα κ άλλα φρούτα κ λαχανικά)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/01/2011 00:17:19
quote:
Προσφατα διαβασα το ''Αστρικη Προβολη και ονειρα'' του Belzebuung
και το βρηκα ιδιαίτερα ενδιαφερον!!!
Που το βρηκες?Το αγορασες απ το ιντερνετ?Εγω εχω μονο κατι αρχειο pdf
αλλα περιεχουν αποσπασματα του βιβλιου ''Αstral travel and dreams'' στα αγγλικα...Το δικο σου φανταζομαι στα ελληνικα ειναι...σωστα?
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
Προσωπικά όταν είμαι άρρωστη (με πυρετό συνήθως) "βγαίνω" πιο εύκολα.
Καλησπέρα σας ![]()

* Ειρήνη *
quote:
Επίσης, δεν ξέρω γιατί, βοηθάει όταν είσαι άρρωστος (δεν ξέρω αν έχει ήδη υποθεί).Προσωπικά όταν είμαι άρρωστη (με πυρετό συνήθως) "βγαίνω" πιο εύκολα.
Καλησπέρα σας
* Ειρήνη *
Εγω παλι οταν ψιλοζαλιζομαι,και ειμαι κουρασμενη παθαινω ακουσιες ''προβολες''.....δεν πιστευω να ειναι αστρικη προβολη αλλα μια πινελια παραξενιας υπαρχει!....
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
quote:Αυτό είναι αλήθεια... Παράξενα πράγματα.
Επίσης, δεν ξέρω γιατί, βοηθάει όταν είσαι άρρωστος (δεν ξέρω αν έχει ήδη υποθεί).Προσωπικά όταν είμαι άρρωστη (με πυρετό συνήθως) "βγαίνω" πιο εύκολα.
Καλησπέρα σας
Στο εισαγωγικό μήνυμα του νέου θέματος καλό θα είναι να παραθέσει ο θεματοθέτης το link της πρώτης σελίδας από το 4ο μέρος, καθώς και στο παρόν να γράψει το link του νέου θέματος ώστε να μπορούν να το βρουν εύκολα οι ενδιαφερόμενοι.
Ευχαριστώ![]()

Edited by - Agnostic on 01/02/2011 04:27:08