ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΣΤΙ "ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΙ ΕΣΤΙ "ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

thg96 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
firefightergrΝέο Μέλος
09/10/2010, 18:32:07
από πολλές και διάφορες πηγές διαδίδεται επικείμενη άφιξή τους ή ακόμα ότι έχουν αφήσει τον έλεγχο της ανθρωπότητας στους Illuminati.
Έκανα και μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικά με τη συνθήκη NESARA ή τον sherry shriner μήπως έχουν συζητηθεί κάπου και μου διέφυγαν;

09/10/2010, 18:34:34
για τους Illuminati εχουν ειπωθει αρκετα στο Εσωτερικα... τωρα για την (οποια) σχεση τους με εξωγηινους... δεν ξερω

antonisgreveΝέο Μέλος
09/10/2010, 19:14:25
και γιατι να ασχοληθουν μαζι μασ;;;;;;;ποιοσ απο μασ θα βαλει τα χερια του μεσα στα λασπονερα να δει τι κανουν τα σκουλικια;;;;;;;;;;;;......κανενασ,..........
antonisgreveΝέο Μέλος
09/10/2010, 19:16:05
εγω πιστευω οτι απλα πενανε καπου-καπου,δεν βρισκουν τιποτα το ενδιαφερον και την κοπανανε ξανα...........
09/10/2010, 19:39:27
quote:

εγω πιστευω οτι απλα πενανε καπου-καπου,δεν βρισκουν τιποτα το ενδιαφερον και την κοπανανε ξανα...........

ή ισως καποιοι θα λεγανε "μας φοβουνται για τις αυτο-καταστροφικες τασεις που διαθετουμε"

AdventureΝέο Μέλος
17/08/2004, 15:56:31
Γεια σας,

παρακολουθω πολυ καιρο το site και γνωριζω αρκετα καλα τη θεματολογια και τις απαντησεις των επισκεπτων..

για να μην πολυλογω μπαινω αμεσως στο θεμα...

Θελουμε να δημιουργησουμε ενα παιχνιδι για PC που θα προβαλει το μυστηριο και μυστηκισμο της αρχαιας Ελλαδας και θα ειναι freeware

Το παιχνδι θα ειναι Adventure στα προτυπα των Indiana Jones και Broken Sword I και ΙΙ

Το σεναριο εχει ολοκληρωθει, η μηχανη πανω στην οποια θα στηθει το παιχνiδι εχει βρεθει, οι διαλογοι ειναι σχεδον ετοιμοι...

Αυτο που λειπει και που ειναι αρκετα χρονοβορο ειναι τα γραφικα.

Γι' αυτο και ζηταω απο οσους ενδιαφερονται να σχεδιασουν εικονες για background ή sprites ή animation να επικοινωνησουν στο mail :

gradventure2004@yahoo.gr

σκοπος μας ειναι να μπορεσουμε να ολοκληρωσουμε το παιχνιδι σε λιγοτερο απο 3,5 μήνες και η ποιοτητα του να ειναι εφαμιλλη
εμπορικων παιχνιδιων, μετα την ολοκληρωση θα σταλει σε ολα τα περιοδικα του χωρου και φυσικα θα ειναι διαθεσιμο δωρεαν για οποιον το ζητησει

Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε στο ιδιο mail ή καντε post στο παρον topic

Ευχαριστω....

17/08/2004, 16:23:56
Πολύ καλή ιδέα!
Εύχομαι να βρείτε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας, ώστε να μπορέσουμε να την απολαύσουμε όλοι μας.

Το παρόν θέμα μεταφέρεται στην θεματική κατηγορία
"Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."
από την κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" όπου άνοιξε αρχικά.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ThiosΜέλος
11/09/2004, 23:06:41
Βρε βρε βρε.

Μια αδελφή ψυχή στο forum.

Ο λόγος για τον οποίο γράφτηκα σε αυτό ήταν για να χρησιμοποιήσω τις απόψεις των φίλων πάνω σε εσωτεριστικά ζητήματα σαν πηγή έμπνευσης για ένα αντίστοιχο project.

Θα ήθελα λοιπόν, αδερφέ, να μου λύσεις ωρισμένες απορίες:

1)ποια μηχανή χρησιμοποιείτε;
3)τι ηλικίες έχετε;
3)σε ποια περιοχή της Ελλάδος μένετε;

Για κάποιον που δεν μπορεί να ζωγραφίσει, όπως εγώ, υπάρχουν κι άλλες λύσεις... πιο ύπουλες... (μουαχαχα)
Αν ενδιαφέρεστε, ίσως μπορώ να σας βοηθήσω να σχεδιάσετε οι ίδιοι τα γραφικά σας.

KaizerΜέλος
12/09/2004, 00:26:15
quote:
1)ποια μηχανή χρησιμοποιείτε;
3)τι ηλικίες έχετε;
3)σε ποια περιοχή της Ελλάδος μένετε;

Μήπως θες και αστυνομική ταυτότητα, αριθμό μητρώου και γενεολογικό δέντρο? Σιγά μην σου δώσει και προσωπικά του στοιχεία το παιδί.
quote:

Για κάποιον που δεν μπορεί να ζωγραφίσει, όπως εγώ, υπάρχουν κι άλλες λύσεις... πιο ύπουλες... (μουαχαχα)

Τι να ζωγραφίσει ρε μπούφε? Παιχνίδι για PC θέλουν να φτιάξουν τα παιδιά, όχι ζωγραφικό πίνακα. Και τι πιο... ύπουλες λύσεις μας τσαμπουνάς?
Παιρνάω τώρα στον adventure. Παιδιά, αξιέπαινη η πρωτοβουλία σας (αν και εμένα δεν μου αρέσουν τα adventure), αλλά νομίζω πως σας διαφεύγουν ορισμένες λεπτομέρειες πάνω στην παραγωγή παιχνιδιών.
Ένα παιχνίδι για PC, λυπάμαι που σας το λέω αλλά θέλει [πολύ περισσότερο χρόνο απο τρείς μήνες για να δημιοργηθεί. Ειδικά για να φτάσει το επίπεδο παιχνιδιών όπως το broken sword, χρειάζεται το λιγότερο δύο χρόνια.
Εκτός αυτού, μην ξεχνάτε πως ζούμε στην Ελλάδα, και πως οι δυσκολίες εδώ για να δημιουργήσει κανείς ένα παιχνίδι που να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών είναι τεράστιες.
Η μόνη εταιρία που κατάφερε να δημιουργήσει ένα τέτοιο παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν η Anima, και το αποτέλεσμα, όπως μάλλον θα ξέρετε, ήταν ένα απαράδεκτο adventure.
Είναι αξιέπαινες τέτοιες προτωβουλίες, ειδικά όταν παίρνονται απο νέα άτομα στον Ελληνικό χώρο, αλλά οι φιλοδοξίες σας είναι υπερβολικές, ειδικά σε συνάρτηση με το χρόνο που σκοπεύετε να διαθέσετε για τη δημιουργία του παιχνιδιού.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

ThiosΜέλος
12/09/2004, 00:35:07
Kaizer:
Θέλουν ζωγραφίσουν τα backrounds και τα sprites για το δυσδιάστατο adventure που επιδιώκουν να δημιουργήσουν. Αν είχες την ελαχίστη ιδέα επί του θέματος, θα το γνώριζες. Για κάποιον που δεν μπορεί να ζωγραφίσει υπάρχουν τρόποι για διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος.

Το αν χρησιμοποιούν το ACS ή την blitz2d είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο; Το αν είναι 15 ετών, 20, ή 30; Το αν μένουν Αθήνα ή Καρδίτσα;

Ίσως. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ίδιοι, όχι εσύ. Και από τη στιγμή που ζητούν βοήθεια και εγώ προθυμοποιούμε να τους την παράσχω, δεν βλέπω γιατί να μην μου απαντήσουν.

Τέλος: ρίξε μια ματιά στην απάντηση που σου δίνω στο ψυχανώμαλο topic του ngw. Λίγο ξιδάκι δεν βλάπτει.

ThiosΜέλος
12/09/2004, 00:40:41
Παρεπιπτόντως, μισώ τους μπούφους. Αυτοί και οι γκιώνηδες δεν με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδι.

KaizerΜέλος
12/09/2004, 01:00:21
quote:
Το αν χρησιμοποιούν το ACS ή την blitz2d είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο; Το αν είναι 15 ετών, 20, ή 30; Το αν μένουν Αθήνα ή Καρδίτσα;

Ναι, αγαπητέ μου, είναι. Ειδικά τα δύο τελευταία. Μιλάμε για Internet. Ανταλάσουμε απόψεις και συζητάμε, αλλά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το ποιός είναι αυτός που μας απαντάει. Δεν αποκλείεται για παράδειγμα εσύ να είσαι κάποιος ναρκομανής με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (χωρίς φυσικά να ισχυρίζομαι πως είσαι), που άμα κάποιος σου τη ''δώσει'' σε κάποια φάση, να χρησιμοποιήσεις τα όποια προσωπικά του στοιχεία έχεις για να να τον βρείς και μετά...ποιός ξέρει! Μη σου φαίνεται απίθανο, έχει συμβεί. ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο δεν δίνουμε προσωπικά δεδομένα στο Internet.
Αν, φυσικά τα παιδιά θέλουν να σου δώσουν τα στοιχεία τους, ας το κάνουν. Αλλά εγώ είμαι της άποψης πως αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί αυτά που διαβάζουμε εγώ και εσύ τα διαβάζουν και άτομα τα οποία αποδεδειγμένα έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (όπως, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, οι χρήστες ngw και DaATHEIST).Είναι σχεδόν βέβαιο, πως αν ασχοληθείς με το forum σοβαρά, θα έρθεις αργά ή γρήγορα σε σύγκρουση με τέτοια άτομα. Και δεν θα ήθελα τον ngw άυριο να μου χτυπήσει την πόρτα.
Για αυτό και δεν δίνω ποτέ (εκτός απο απειροελάχιστες περιπτώσεις) προσωπικά μου δεδομένα στο net.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

ksenitiaΜέλος
12/09/2004, 01:27:09
Egw, pali, ws latrhs twn adventure-games, 8a h8ela na eyxh8w kalh epityxia kai na parakalesw, otan oloklhrw8ei, na mas to kanete gnwsto, wste na paw na to parw, ka8oti ta exw sxedon ola, ws syllogh, pw pw, oyte mia teleia den ebala.

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

12/09/2004, 06:42:18
Εμενά μου αρέσουν πολύ τα στρατηγικής αλλά μου αρέσουν αυτά που το gameplay touσ einai different.

Να ρωτήσω κάτι που εγώ ο ασχετος δεν ξέρω με vb poso efkolo einai na sxediazeis , to c++ kai to virtual . net (oti einai la80s einai la8os) ¨Ακουσα και νομίζω πως ενα παιχνίδι προγραματισμένο με vb ή οποιοδήποτε από τα πιο πάνω τρώει πολύ λίγο χώρο , το οποίο είναι πολύ καλό.

Θέλω να σας παρακαλέσω να φάτε όσο πιο πολύ χρόνο μπορείτε ( πράγμα δύσκολο γιατί με κάποιο τρόπο φαίνεστε νεαροί , και σπουδες και στρατός . Δύσκολα ) Πάντως αν είναι όπως τον Ιντιανα τζονες, είναι ελλήνικό , είναι τελιωμένο , εχεί στοιχεία ελλήνικα μέσα (πχ ελληνικη κουλτούρα πολίτισμος) η απλά είναι το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρω . Χωρίς να είμαι προφήτης να απόψεις μου με σεβασμό και μπορούν να εφαρμοστούν όσο μπορείτε και θέλετε

Μην κανετέ εκπτώσεις στα levels και στο gameplay επίσης καλή ιδέα θα ήταν να προγραματίσεται καλά το Ai και να προσφέρεται πολλά modes multiplayer και singleplayer δείτε το παιχνίδι unreal tournament.
¨Εχοντας ενά δυνατο skirmish με οχήματα με όμαδες και με καλό Αι το παιχνιδι θα είναι απο τα πιο κορύφαια. Για παράδειγμα πως εξήγειτε η ιδέα μου αν ο χαρακτήρας είναι ανθρώπος ίσως στο παιχνίδι να υπάρχουν ερπετα και άλλα οι ανθρώποι είναι πιο έξυπνοι (έχουνε είδικα κόλπα) και τα ερπετά πιο δύνατα (οι Ελλήνες εναντίων Ατλάντων Θεοί ενατίων Τιτάνων , οτιδήποτε)θα μπορούσε να υπάρχει ενα τέτιο mode ενω θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και όχηματα . Ενα μίξ περιπέτεια και λίγο ρπγκ με power ups θα ήταν καλό . Το πρήξιμο ακόμα δεν τέλιωσε όμως . Μην ξεχνάτε ένα δύνατό καμπαιν είναι καλό ενά δυνατό skirmish με ομάδες και πολλά modes μαζι με μια δυνατή εκστρατία κανεί ενα παιχνίδι να λάμπει . Ίσως να ακούγεται πιο δύσκολο από ότι είναι , αλλά μπορετε να χρησιμοποήσετε χάρτες ααπό την εκστρατία και στοιχεία από την εκστρατία , το ένα μπορεί να αλλήλοσυμπληρώνει το άλλο . Γιά παράδειγμα Μπορούν να υπάρχουν modes όπως να ξεφύγεις από το ηφαίστιο η να επίτελεσεις ενα στόχο γρηγορότερα από τους αντιπάλους σου. Εχώ και άλλες πολλές ιδεες .

Φύσικα μάλλον αυτές οι ιδέες θα φάνε πολλά , πολλά χρονια για να γίνουν πράξη αν σας αρέσουν χρησιμοποιήστε τις.

Καλή επιτυχεία και μην κοψετε στοιχεία του παιχνιδιού λογό χρόνου .

Ενα αργοπορημένο τέλιο παιχνίδι θα είναι πάντα τέλιο ενώ ενα ατέλιοτο μη αργοπορήμενο θα είναι πάντα ατέλιοτο (δεν θυμαμαί πιος αυτά τα λόγια είπε) ή αλιως το καλόν το πράμαν αργεί να ρθεί. Δεν εχώ πρόβλημα να παίζω ενα σπουδαιο και αργοπόρημενο παιχχνίδι γιατί θα είναι σπουδαιό και μάλλον θα έρθει εκεί που δεν το περιμένω από την άλλη ενα μη σποδαίο δεν θα το περιμένω . ΄Ο χρόνος είναι ατέλιωτος η ευκαιρία για το καλύτερ ελλήνκο παιχνίδι γενιέται καθε φορά ελπίζω να τα καταφέρετε .

Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας

HermesΜέλος
12/09/2004, 11:00:31
Χμμμμ....!!!
Λοιπον...εχω κανει 5 χρονια πρακτικη και θεωρια στο 3d-studio max...apo to 3d-max 3(kinetix) μεχρι 3ds-max 6 (discreet)...Γνωριζω να κατασκευαζω 3d χωρους,τοπια,τοποθεσιες,ανθρωπινα μοντελα, κατεχω 3d μοντελα αρχαιας ελληνικης πανοπλιας, εχω σχεδιασει 3 φορες τον παρθενωνα...εχω δημιουργησει 8 διαφορετικα video των 5000-10000 frames/=5-20min. με την κινηση των character bones ειμαι ακομα σε αρχικα σταδια...αλλα μπορω να εξομοιοσω ανθρωπινη κινηση...Μην μου ζητησετε μαχη με αρχαιοελληνικα οπλα...εκει θα ζητησω οπτικες ινες και οπτικα κυτταρα...αααα....ναι γνωριζω και κατι λιγα απο τεχνολογια blue room....(αυτοδιδακτος)

Αν θελετε θα σας παραθεσω μια απο τις δημιουργιες μου...?

Υ.Γ.
Εχω κανει και MAYA 5.1 αλλα.........δεν μου αρεσε οσο το 3d-max.

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ThiosΜέλος
12/09/2004, 15:05:48
Φίλε Ερμή:

Είσαι σοβαρός;;;;;

Είσαι σοβαρός έτσι;;;

Όσο πάω και σε συμπαθώ όλο και περισσότερο...

Υπάρχουν χίλια πράγματα που θέλω να σε ρωτήσω. Ελλείψει χρόνου, θα αναγκαστώ να το κάνω από πέμπτη και ύστερα. Μην φύγεις, έτσι;;;

HermesΜέλος
15/09/2004, 18:14:22
quote:
Φίλε Ερμή:

Είσαι σοβαρός;;;;;

Είσαι σοβαρός έτσι;;;

Όσο πάω και σε συμπαθώ όλο και περισσότερο...

Υπάρχουν χίλια πράγματα που θέλω να σε ρωτήσω. Ελλείψει χρόνου, θα αναγκαστώ να το κάνω από πέμπτη και ύστερα. Μην φύγεις, έτσι;;;

Αγαπητε φιλε Τhios...θα περιμενω...μην ανησυχεις...Αυριο θα σας παραθεσω μια δημιουργια μου....

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ThiosΜέλος
17/09/2004, 20:55:05
Φίλε Έλλην:
Όταν τα παιδιά κάνουν μνεία του Indiana Jones εννοούν τους εξής μόνο τίτλους:

Indiana Jones and the Fate of Atlantis και
Indiana Jones and the Last Crusade

Σε καμμία περίπτωση δεν εννοούν τις δύο τελευταίες action παρωδίες του Indy...

Φίλε Ερμή:
Καταρχήν σου έχω μια μικρή ερωτησούλα: Την τελευταία φορά που κοίταξα την τιμή του 3ds, πλησίαζε αυτήν ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ως προς το maya ισχύουν τα ίδια χάλια. Έχεις υπόψιν κάποιο παραθυράκι που να επιτρέπει σε έναν φτωχό και μόνο εσωτεριστή, όπως εμένα, να το χρησιμοποιήσει χωρίς να πληρώσει τα κέρατά του; Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην πειρατεία... Χρειάζομαι κάποιο εργαλείο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εμπορικό project.

Εν πάση περιπτώσει, από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα από τα κορυφαία προγράμματα του χώρου, το 'ψαξα λίγο και κατέληξα στο http://www.blender3d.org.
Είναι ένα χαριτωμένο εντελώς τζάμπα προγραμματάκι, που σου επιτρέπει να δημιουργείς μοντέλα και να τα κάνεις animate. Επιπλέον, μπορείς να φτιάχνεις videάκια με τα μοντέλα σου και γενικά είναι ένα ικανοποιητικό εργαλείο, χωρίς βέβαια να διαθέτει τις αστείρευτες δυνατότητες του 3ds. Θα ήθελα πάρα πολύ να του ρίξεις μια ματιά και να μου πεις την γνώμη σου.

Τώρα... εκτός από το animation με bones, τι άλλα είδη υπάρχουν; Παλιότερα είχα κάνει κάποια πραγματάκια με τα bones στο 3ds και δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα δύσκολα... Έκανα λάθος; Γιατί είναι δύσκολο να εξομοιώσεις μάχη; Σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις την "εξομοίωση φυσικών νόμων" του 3ds; Και γιατί να χρειαστείς

quote:
οπτικες ινες και οπτικα κυτταρα
;

Αυτά για αρχή... Δεν θέλω να σε πρήξω πολύ με το πρώτο post... Και μην ξεχάσεις να μας δείξεις την δουλειά που έχεις κάνει!!!

valgraphΜέλος
18/09/2004, 01:59:43
HERMES - XMMMM... ΛIΓO MOTIONCAPTURE ME TO VIKING?
EΓΩ ΠANTOΣ KATEΛHΞA ΣTO CINEMA4D... AΛΛA KAI ΣTO CARTOON ΣE ΣYNΔYAΣMO ME TO AFTEREFFECTS... ΛIΓO PIZOXAPTO, ΛIΓO ILLUSTRATOR... ΛIΓO ΠINEΛIEΣ... ME TA BONES ONTOΣ ΛIΓO ΔYΣKOΛO. BAΛE OMΩΣ BCR LIVE VIDEO KAI ANTEΓPAΨE KAΠOIEΣ KINHΣEIΣ... ΘA EKΠΛAΓEIΣ ME THN ΠOΛYΠΛOKOTHTA KAI THN TAXYTHTA ΠOY ΘA ΠPEΠEI NA KOYNAΣ KAΠOIA MEΛH.
ΠANTOΣ ΓIA TO GAME, META AΠO 14XPONIA ΔOYΛEIAΣ ΠANΩ ΣTA COMPUTER GRAPHICS, ΘEΩPΩ ΔYΣKOΛO OXI NA ΓINEI AΠO ΘEMA ΠPOΓPAMMATIΣMOY AΛΛA AΠO ΘEMA ΣXEΔIAΣMOY. BAΛE KI 6 MHNEΣ TEST ΓIA ΔIOPΘΩΣOYΛEΣ...
OΠΩΣ KAI NA 'XEI MHN ΣAΣ ΠEPNEI H KATHΦOPA. KAΘE APXH KAI ΔYΣKOΛH.
A, KAI ΠPOΣ ΘEOY (MOY). MHN ΠATE ΣE FLASH - ΘA BΓEI ΠAIΔIKO/ΠATATA AN EINAI TO ΠPΩTO ΣAΣ...

ValGraph

ΚάθυΜέλος
18/09/2004, 12:39:53
quote:
ΠANTOΣ ΓIA TO GAME, META AΠO 14XPONIA ΔOYΛEIAΣ ΠANΩ ΣTA COMPUTER GRAPHICS, ΘEΩPΩ ΔYΣKOΛO OXI NA ΓINEI AΠO ΘEMA ΠPOΓPAMMATIΣMOY AΛΛA AΠO ΘEMA ΣXEΔIAΣMOY. BAΛE KI 6 MHNEΣ TEST ΓIA ΔIOPΘΩΣOYΛEΣ...
OΠΩΣ KAI NA 'XEI MHN ΣAΣ ΠEPNEI H KATHΦOPA. KAΘE APXH KAI ΔYΣKOΛH.
A, KAI ΠPOΣ ΘEOY (MOY). MHN ΠATE ΣE FLASH - ΘA BΓEI ΠAIΔIKO/ΠATATA AN EINAI TO ΠPΩTO ΣAΣ...

εγώ πάντως εύχομαι να βγεί κάτι πρωτότυπο.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον