- ΠΟΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΧΑΝ,ΕΧΟΥΝ ?!ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ?? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Σου είπα και παραπάνω βρωμόσκυλο, πρόσεχε πως μιλάς για τα πιστεύω των άλλων. Αν εσύ έχεις μεγαλώσει στις τουαλέτες ή μες στα σκατά, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.Α ρε φατσούλα πως φαίνεται η τσαντίλα σου.
Δυστυχώς έχεις δίκιο.
* ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
* ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ.Κατάλαβες γαργάρα;
Ρε καραγκιόζη, εκτός από το καζανάκι τράβα και καμμιά μαλακία μπας και συνέλθεις από την εγκεφαλική μαλάκυνση που έχεις πάθει.
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΧΩΡΟ
Τα σάπια του τύπου "πρόσεχε πως μιλάς για τα πιστεύω των άλλων", να πας να τα πεις στις τουαλέτες των αφεντικών σου όχι σε μένα.
Εμείς εδώ κρίνουμε την στάση σας απέναντι στον Ελληνισμό και η πλάγια φίμωση που πας να κάνεις δεν περνάει παντοδύναμε τουαλετοφύλακα!
Capito strongo? Io sono grande nostro!

ΓΡΡΡΡΡ
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
Θα σου βάλω πιπεράκι στη γλώσσα, μην τσαντίζεσαι θα σου προκαλέσει δυσκοιλιότητα...![]()

ΓΡΡΡΡΡ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
PAO UBER ALLES (Kleiste ta synora gia ton aka
GATE 13 (tanomasto!!!
( NEWCASTLE-GAY 4-0)
"ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ"
Ο λόγος για τις απενεργοποιήσεις αυτές, είναι εμφανής στο παρόν θέμα.
Η συμμετοχή και των δύο αυτών μελών σε άλλες συζητήσεις, δείχνει, πως μπορούν να συμμετέχουν στα forums με έναν πιο κόσμιο τρόπο. Ωστόσο, στο θέμα αυτό, ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια ανοχής του διαδικτυακού αυτού τόπου.
Καλό θα είναι να μη δωθούν στο μέλλον άλλες, παρόμοιες αφορμές.
Επίσης, απενεργοποιείται οριστικά ο λογαριασμός "PhoenixGR", γνωστός και ως "Madroskylo", "Photographic", "KeepWalking", "Katapeltis" και "Palioskylo".
Διότι,
ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη...
Στο τελευταίο μήνυμα της προηγούμενης σελίδας, μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια, το "μοιραίο λάθος"...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"Δεν πιστεύω πως η θρησκεία έχει να κάνει με το ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήχαν αναπτυχθεί τόσο πολύ"
Μια ερώτηση μόνον φίλε μου:
Εάν, λέμε εάν, ελατρεύετο σήμερα η θεά Άρτεμις ως προστάτιδα της φύσης, θα καίγανε τα δάση;
Και να σου υπενθυμίσω ότι η ιατρική προέρχεται από τον θεό Ασκληπιό!
Τι λες;
"απ την άλλη με προβληματίζει βέβαια πως η θρησκεία που έχω και εγω σήμερα τη πολέμησαν στην αρχη Ρωμαίοι και Ευραίοι"
Αναρωτήσου γιατί (αυτό δεν μας το λένε στο σχολείο) και ψάξε να βρεις την απάντηση...
Είναι μια καλή αρχή για ψάξιμο. Θα δείς πόσο λίγα ξέρεις και θα πληθαίνουν τα ερωτήματα!
Θα μάθεις πολλά και ίσως βρεις απάντησεις και σε ερωτήσεις που δεν έχεις θέσει ακόμα.
Edited by - Αίολος on 21/03/2005 14:33:22
να του πουμε! του φιλου μας!
οτι, ποσο πιο δημιουργικος θα ηταν ο κοσμος,αν πατωντας τα πενηντα του ο καθενας (ισως και νωριτερα},δεν αφηνε καθε το ζωντανο του ενδιαφερον για δημιουργια ,ορεξη για ζωη,ωστε να ασχοληθει με την χριστιανικη προετοιμασια της ψυχης του!βλεποντας οτι ο θανατος πλησιαζει σε καμια 25αρια χρονια,και νιωθωντας οτι αυτος ο κοσμος ειναι "ματαιος",χανει την ορεξη του ,για καθε τι ουσιαστικο "υλικο"
ακριβως, τοτε που εμπειρος απο την ζωη πια!και με πληθωρα γνωσεων1
μπορει να καθοδηγησει τις νεες γενιες σε δυναμικα επιτευματα,ωστε να γινει στην μνημη ολων"αθανατος"
αλλα οπως ,οι περισσοτεροι γνωριζουμε!
στην ελλαδιτσα μας του 2005
οι μεσηλικες με τον φοβο του θανατου!
χανουν καθε ενδιαφερον για καθε τι!κλεινονται σπιτι!
σε ενα κλιμα μελανχολιας !
και το μονο που τους απασχολει ,ειναι το κυρυγμα της κυριακης!
και το που θα πανε οταν πεθανουν!
προσμονωντας ουσιαστικα τον θανατο τους!!
sakhs3
Ξέρω που σου λέω...