- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος…. 

EumenisΜέλος
Κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες είχε και αυτός
και όπως όλοι οι πολιτικοί που είχαν κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες και κόμπεξ κατωτερότητας, έκανε πολέμους και έσφαζε κόσμο.
Ναί γνωρίζω πολιτικούς που είχαν κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες και κόμπεξ κατωτερότητας και έκαναν πολέμους και έσφαζαν κόσμο:

EumenisΜέλος
quote:
Εγώ παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως συνδυάζεις την εισαγωγή του θέματος, δηλαδή … «ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στις FREE *****»… με τον Ε. Βενιζέλο…
[/center]
ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ σ΄έναν που είναι Εθνοπα-ΤΕΡΑΣ
quote:Τώρα τα λες σωστά.
Ναί γνωρίζω πολιτικούς που είχαν κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες και κόμπεξ κατωτερότητας και έκαναν πολέμους και έσφαζαν κόσμο:
EumenisΜέλος
quote:quote:Τώρα τα λες σωστά.
άλλος ένας που έσφαζε έλληνες:

Πες τα Ευμενής.
Ο Χίτλερ πού πήγε;
EumenisΜέλος
quote:
Πες τα Ευμενής.
Ευμένης
άλλος ένας που έσφαζε έλληνες:

Μπράβο Ευμενής, είσαι φοβερός.
Θα μου απαντήσεις όμως σε μια ερώτηση;
ΚostakourtasΜέλος
εγω δεν καταλαβα τι δειχνει η φωτο? την παπαρηγα καντηλαναφτη??? κ ο αλλος με τα φυσεκλικια ειναι ο παλαιων πατρον γερμανος??? 
Ποιός ήρθε?
Eumenis
μάλλον το θέμα που άνοιξες είναι πολύ "προχωρημένο", τόσο που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ούτε τη σχέση που έχει με τη συγκεκριμένη ενότητα, ούτε και με το forum γενικότερα, ως θεματολογία και ως τρόπος πραγμάτευσης.
μάλλον το θέμα που άνοιξες είναι πολύ "προχωρημένο", τόσο που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ούτε τη σχέση που έχει με τη συγκεκριμένη ενότητα, ούτε και με το forum γενικότερα, ως θεματολογία και ως τρόπος πραγμάτευσης.
Οπότε, απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο "Μουσείο"