- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΆλλη η τεχνική για ένα συνειδητό ονείρεμα . Άλλη η τεχνική για μια αστρική προβολή. Άλλη για μια νοητική και άλλη για μια αιτιατή. Και επίσης άλλη για ένα ταξίδι στην 4η κάθετος κάτι που έγινε πειραματικά στο πείραμα της Φιλαδέλφεια.
Τίγκα στις τεχνικές ... τεχνική για καθαρίσει ο εγκέφαλός σου από τα φύκια, ξέρεις ;
quote:
Κοιμισμένος από κάτι, με κάτι, σε κάτι. Ξύπνιος από κάτι, με κάτι, σε κάτι. Κοιμισμένος από κάτι άλλο, με κάτι άλλο, σε κάτι άλλο. Ξύπνιος από κάτι άλλο, με κάτι άλλο, σε κάτι άλλο. Κοιμισμένος από κάτι άλλο του άλλου, με κάτι άλλο του άλλου, σε κάτι άλλο του άλλου. Ξύπνιος από κάτι άλλο του άλλου, με κάτι άλλο του άλλου, σε κάτι άλλο του άλλου. Και πάει λέγοντας ... η συνείδηση δεν στέκεται πουθενά για πολύ ώρα. Είναι σαν τις μύγες ...
Και με άλλες παραλλαγές που είναι βασικά στο ίδιο σκεπτικό.
Με πρόβλημα στο κεφάλι για τα φύκια που λες πρέπει να ψάξεις άλλου.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΜε όλο το συμπάθειο δεν νομίζω οτι το έχεις ζήσει [ ok, no problem ] γιατι δεν θα το θεωρούσες διαταραχή του ύπνου και δεν προκειται για ασυνείδητη επιλογή και αποκλείεται να συμβαίνει τακτικά σε κάποιον(ασυνείδητα, χωρίς να το προκαλεί/επιθυμεί ο ίδιος). [ συμβαίνει πολύ τακτικά αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να το αντιληφθεί ]
Είπα "σώμα" και όχι σώμα για να κάνω τη διαφορά.. ποια διαφορά βέβαια δε ξέρω. Τι πάει να πει σώμα έτσι κ αλλιώς? Το σώμα είναι συνειδήση? Καλά τα πάντα είναι συνείδηση, αλλα όπως την εννοούμε και όπως το βλέπω το σώμα δεν αποτελεί μέρος της. Αλλωστε σε εκείνη τη κατάσταση δεν πρέπει να έιχα σώμα. [ πάλι προσπαθείς να το εκλογικεύσεις, όλα αυτά που λες είναι παγίδες του νου. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Τώρα απο 'κει κι έπειτα ... ok, κανένα πρόβλημα ]
σ' αφήνω τώρα ... ciao!
quote:
α)
Κατ' αρχήν, ποιος είναι αυτός που σου λέει πως πρόκειτε για "μεταφορά συνείδησης" ;β) Ποιος είναι αυτός που σου λέει πως αυτή η "μεταφορά συνείδησης" γίνεται σε άλλο "σώμα" ;
γ) Ποιος είναι αυτός που σου λέει πως η συνείδηση βρίσκεται αλλού ;
Δεν θα παραξενευτώ αν μου απαντήσεις ο ΝΟΥΣ.
Εντάξη γεια.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 31/07/2009 13:52:30
quote:
Με όλο το συμπάθειο δεν νομίζω οτι το έχεις ζήσει [ ok, no problem ] γιατι δεν θα το θεωρούσες διαταραχή του ύπνου και δεν προκειται για ασυνείδητη επιλογή και αποκλείεται να συμβαίνει τακτικά σε κάποιον(ασυνείδητα, χωρίς να το προκαλεί/επιθυμεί ο ίδιος). [ συμβαίνει πολύ τακτικά αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να το αντιληφθεί ]
Εδώ μιλάω για μια κατάσταση που θεωρώ οτι είναι συνειδητό ονείρεμα ή έστω καποιο είδους μεταφορά συνείδησης σε περίπτωση που το μπερδεύεις με την αστρική προβολή η οποία όντως συμβαίνει καθημερινά άλλα όχι συνειδητά. Η λέξη ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ είναι που κάνει τη διαφορά σε όλο αυτό που λέω και επειδή ακριβώς πρόκειται για μια συνείδητή επιλογή την θυμάσαι(καταβάλλοντας μικρή προσπάθεια τη στιγμή που επανέρχεται η συνείδηση σου στο φυσικό σώμα).
Οταν μιλάω για μεταφορά συνειδησης μιλάω για μεταφορά των "αισθητήριων οργάνων"(και ούτε ξέρω γιατι υπάρχουν ακομά στο ονειρικό σωμα!)ΜΕΣΑ στον ονειρικο κόσμο. Επομένως ο κόσμος με τον οποίο πλεον αλληλεπιδράς είναι ο ευπλαστος ονειρικός.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
λοιπόν, για να βάζουμε ένα ένα τα πράγματα στην θέση τους. Κατ' αρχήν η συνείδηση - να ξεκαθαρίσουμε - πως δεν είναι κάτι μεταφυσικό. Είναι κάτι απολύτως φυσικό και εντάσσεται στην φύση και στην φυσικότητα & φυσιολογικότητα του ανθρώπου. Συνεπώς, όταν ένας άνθρωπος κοιμάται, η συνείδησή του ακολουθεί τους φυσικούς νόμους του ανθρώπου που την έχει και την κατέχει. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να κοιμάται και η συνείδησή του να βαράει 2-4 σκοπιά γερμανικό, δεν γίνεται δηλ. να είναι ξύπνια, κοιμάται κι αυτή. Κατά συνέπεια, οτιδήποτε συμβαίνει σ' αυτόν τον άνθρωπο [o οποίος άνθρωπος δεν είναι διάφορος από την συνείδησή του, δηλ. άνθρωπος και συνείδηση πάνε μαζί, πακέτο ] συμβαίνει κατά την διάρκεια του ύπνου του, ένα όνειρο π.χ.
Εσείς μέχρι στιγμής, αναφέρεστε στην συνείδηση θαρρείς και είναι καμιά γκομενίτσα που ξαπλώνει για ένα πήδημα με κάποιον. Ξάπλωσε, πηδήχτηκε, κοιμήθηκε αλλά ok, την κοπάνησε μετά για "άλλα" στέκια [ πήγε στο σπίτι του γείτονα, ας πούμε ] και ο έρ'μος ο ανθρωπάκος ενώ κατάλαβε στον ύπνο του πως του την κοπάνησε, άρχισε να την πέρνει από πίσω για να δει που πάει, ΟΜΩΣ - τι περίεργο ; - βρίσκεται ακόμη στο κρεβάτι του χωρίς να έχει κουνηθεί ούτε χιλιοστό!
Η δική μου άποψη λοιπόν σχετικά με αυτό που ονομάζεται "αστρική προβολή", διαφέρει κατά πολύ απ' αυτά που θέλουν κάποιοι να περάσουν στον κόσμο. Είναι γνωστό πως πίσω από αυτό που ονομάζεται "εσωτερισμός" έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία ... κι αυτή η βιομηχανία είναι βιομηχανία γλώσσας, ορολογίας, είναι βιομηχανία "ιδέων", ντεμέκ πρωτοποριακών, βιομηχανία ερωτικού εκστασιασμού και τάχαμ ταντρικής σεξουαλικότητας, είναι βιομηχανία συνειδήσεων, τι να λέμε τώρα ... ;
Edited by - zip on 31/07/2009 19:49:19
Οσον αφορά τη δικιά μου εμπειρία ΔΙΑΦΩΝΩ οτι ενώ το φυσικό σώμα κοιμάται η συνείδηση είναι και αυτή κοιμισμένη. Είναι μεν το πιο ΣΥΝΗΘΕΣ αλλα μπορει να ΑΛΛΑΞΕΙ μετα απο προσπαθεια(αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι η αλλαγή είναι μόνιμη. Δεν πατάς δηλαδη κάποιο κουμπάκι και κάθε βράδυ έχεις μεταφορά συνείδησης αλλα θεωρώ οτι είναι κάτι που έχει να κάνει με την θέληση αλλα και το βαθμό συνειδητότητας που κρατάς κατα τη διάρκεια του ύπνου και της ημέρας).
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΞέρω μια συνταγή που όταν κάποιος σου λέει κάτι και δεν ξέρεις απαντάς.
quote by zip :
--------------------------------------------------------------------------------
Κοιμισμένος από κάτι, με κάτι, σε κάτι. Ξύπνιος από κάτι, με κάτι, σε κάτι. Κοιμισμένος από κάτι άλλο, με κάτι άλλο, σε κάτι άλλο. Ξύπνιος από κάτι άλλο, με κάτι άλλο, σε κάτι άλλο. Κοιμισμένος από κάτι άλλο του άλλου, με κάτι άλλο του άλλου, σε κάτι άλλο του άλλου. Ξύπνιος από κάτι άλλο του άλλου, με κάτι άλλο του άλλου, σε κάτι άλλο του άλλου. Και πάει λέγοντας ... η συνείδηση δεν στέκεται πουθενά για πολύ ώρα. Είναι σαν τις μύγες ...
--------------------------------------------------------------------------------
Και με άλλες παραλλαγές που είναι βασικά στο ίδιο σκεπτικό.
Με πρόβλημα στο κεφάλι για τα φύκια που λες πρέπει να ψάξεις άλλου.
ΥΠΗΡΕΤΗ, ξέρω πως αυτό το πράγμα είναι εξαιρετικά δύσκολο για σένα να το χωνέψεις. Δεν χωνεύεται αυτό, είναι πολύ βαρύ. Γιατί αν το χωνέψεις, αμέσως το θεατράκι που έστησες εσύ και 2-3 άλλοι εδώ μέσα, θα σωριαστεί σαν αυθαίρετη παράγκα. Δεν περιμένω λοιπόν να το παραδεχτείς δημόσια - αν και γνωρίζεις πολύ πολύ καλά πως τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω ...

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στις FREE *****
Σας μεταφέρω επεισόδιο που μου μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
Στην Θεσσαλονίκη μπροστά στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ μία αναρχοομάδα 10 – 15 ατόμων φορώντας πολύχρωμες κουκούλες μοίραζαν προπαγανδιστικό υλικό υπερασπιζόμενοι το ψευδοσυγκρότημα ***** Riot, φωνάζοντας ταυτόχρονα:
FREE ***** ,
FREE *****
Ο αυτόπτης μάρτυρας μου λέει: «Αναρωτήθηκα ποιος προσφέρει FREE POYSSY. Δηλαδή δωρεάν αιδοίο;»
Εκείνη την στιγμή κατέβαινε από το ζαχαροπλαστείο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ που βρίσκεται στην γωνία, ένα ζευγάρι. Ένας άνδρας τεραστίων διαστάσεων με μία πανύψηλη ξανθιά γυναίκα.
Η ξανθιά παίρνει το φυλλάδιο που μοίραζαν, κάτι τους ρωτάει, εκνευρίζεται και αρχίζει να μοιράζει σφαλιάρες στον εσμό των «αναρχικών» οι οποίοι το έβαλαν στα πόδια. Όπου φύγει, φύγει.
Ο μεγαλόσωμος άνδρας δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτε.
Όλη την δουλειά την έκανε μία γυναίκα.
Πληροφορηθήκαμε μετά πως η ξανθιά ήταν Ρωσίδα.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ;
Εγκρίνω και επαινώ την πρότασή σου και προτεινω να αποστείλουμε μια επιστολή στη βουλή ειδικά για αυτό το ζήτημα.
Έχω την εντύπωση ότι θα έχει και συνέχεια το πράγμα...
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 20/10/2012 13:41:31
quote:
Eμένα κάτι δεν μου πάει καλά με αυτήν την ιστορία....
Έχω την εντύπωση ότι θα έχει και συνέχεια το πράγμα...Edited by - Ιαπετός on 20/10/2012 13:41:31
Σίγουρα και άλλες σφαλιάρες!
Από δίμετρες ξανθειές!
Που 'σαι Καλούση!
quote:
Με άλλα λόγια Ευμενής (!) , πρέπει να εισάγουμε περισσότερες ξανθιές ρωσσίδες στην Ελλάδα.Εγκρίνω και επαινώ την πρότασή σου και προτεινω να αποστείλουμε μια επιστολή στη βουλή ειδικά για αυτό το ζήτημα.
ΠΕΡΙΣΣOTEΡA: http://filonoi.gr/na-poios-htan-o-benizelos/

http://filonoi.gr/na-poios-htan-o-benizelos/
Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος.
quote:
Εγώ πάντως, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε στο παρόν θέμα και γιατί τοποθέτησες το θέμα αυτό στην κατηγορία ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Θα ήθελα να με διαφωτίσεις σχετικά με αυτό (υποψιάζομαι δε, πως δεν είμαι και η μοναδική αναγνώστης που χρειάζομαι μια τέτοια "διαφώτιση"...)

quote:quote:
Εγώ πάντως, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε στο παρόν θέμα και γιατί τοποθέτησες το θέμα αυτό στην κατηγορία ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Θα ήθελα να με διαφωτίσεις σχετικά με αυτό (υποψιάζομαι δε, πως δεν είμαι και η μοναδική αναγνώστης που χρειάζομαι μια τέτοια "διαφώτιση"...)
Ορθώς ετοποθετήθη στο ΜΥΘΟΣ
ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΩΡΊΑ ΌΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ.
όσο για το ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Τον επέβαλαν ως να ήτο ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
quote:Κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες είχε και αυτός
Ορθώς ετοποθετήθη στο ΜΥΘΟΣΔΙΟΤΙ Η ΘΕΩΡΊΑ ΌΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ.
όσο για το ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Τον επέβαλαν ως να ήτο ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
και όπως όλοι οι πολιτικοί που είχαν κόλλημα με τους αρχαίους έλληνες και κόμπεξ κατωτερότητας, έκανε πολέμους και έσφαζε κόσμο.