- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν ξέρω εάν το έκανες αυτό το ταξίδι (μάλλον με ύπνωση μου μοιάζει εμένα εάν λες την αλήθεια), ή είσαι "περίεργο;" στο μυαλό. Δεν θα μπω στην περιπέτεια της απόδειξης των εναντίων των όσων λες. Θα σου αναφέρω μόνο πως από τα λεγόμενα της προηγούμενης φοράς που έθεσες αυτό το θέμα βρήκα τον τρόπο να μπω πιο βαθιά στον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ τρόπο του ταξιδιού. Ναι τοο ταξίδι γίνεται είνια πιο εύκολο από ότι πίστευα πιο πριν και το κυριότερο - δεν αλλιώνεται το μέλλον εάν πας στο παρελθόν ή το αντίστροφο. Για αυτό και μόνο σε ευχαριστώ.
aries0 παρότι στο πρώτο σου ποστ ξεκαθαρίζεις ότι
quote:δυστηχός η πρώτη σκέψη όποιου το διαβάσει είναι: μα πως το έκανε αυτός ; Να μάθουμε να το κάνουμε και εμείς.!!!!
δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!
Οσο τώρα για τα συναισθήματα που μας ζητάς.
Αν αντίκρυζα αυτό που αντίκρυσες ομολογώ ότι η πρώτη μου δουλειά θα ήταν να βάλω τα κλάματα. Αφού θα ξεσπούσα από τα κλάματα βλέποντας την καταστροφή μπροστά μου στο μέρος που ζώ κατόπιν θα έψαχνα να δώ σε τι κατάντια είναι πλέον ότι στην εποχή μου ήταν δικό μου. Υλικά και άνθρωποι. Ώπωσδήποτε θα πήγαινα και εγώ να δώ σε τι κατάσταση είναι πλέον αυτό που ήταν σπίτι μου.
Αν είχα χρόνο θα κοίταζα να δώ τι έγινε με τους απογόνους μου. Γιατί μετά από 500 χρόνια μάλλον θα θέλει πολύ χρόνο να βρείς τι απέγιναν και πως όλοι οι επόμενοι σου.
Βέβαια το σπίτι είναι κάτι το υλιστικό. Θα μου πείτε τι το θές να δείς το παλιοκτίσμα τώρα; Ε ρε παιδιά το σπίτι που ζούμε είναι μέρος του εαυτού μας όπως και ότι και να κάνουμε.
quote:
Ο κοσμος ηταν σε ασχημη κατασταση ζουσαν με καποιο συσιτιο ...δεν ειχαν δουλειες ...μια κατασταση αθλια...
Αν αυτό έχει μια δόση αλήθειας τότε αυτό που αποκαλούμε σήμερα τεχνολογία μάλλον είναι αυταπάτη. Καταλήγουμε στα ίδια και στα ίδια. Στα ίδια και ίσως χειρότερα.
ΥΓ...! Εύχομαι όλα αυτά να είναι ένα ψέμα. Εύχομαι να είναι απλά ένα όνειρο που είδες παρασηρμένος από κάτι άλλο. Μια ταινία για παράδειγμα.
Εύχομαι επίσης η συζήτηση να μην αναλωθεί στο πως το έκανες και αν το έκανες αν και όσο απομακρυνόμαστε από την πρώτη σελίδα και το πρώτο ποστ μάλλον δύσκολο το βλέπω.
Όσο για το αν άλλαζε κάτι στη ζωή μου την τωρινή ; Δεν νομίζω. Γιατί παρότι ξέρω ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο παρόλαυτα ότι κάνουμε προσπαθούμε να ζήση όσο το δυνατόν περισότερο. Και όμως εμείς οι ίδιοι ότι κάνουμε το χαλάμε για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο και δυνατότερο και ούτω καθ'εξής. Το ίδιο σίγουρα και οι επόμενοι μας. Φαύλος κύκλος από εμάς τους ίδιους.
ΥΓ Νο2 Προσωπικά θα ήθελα να πάω πίσω στο παρελθόν. Όχι πλέον στο μέλλον. Μετά απο αυτό το τόπικ και την πιθανότητα να δούμε τον κόσμο σε μαύρο χάλι, καλύτερα πίσω, πίσω, πίσω όσο μπορώ.
Και σιγουρα δεν εχω κοψει αλυσιδα...εσεις εχετε χασει τον μπουσουλα...
Ακομη μια φορα ...θα σας πω ..( για τον αλλον ...που ειπε οτι και στο περελθον...κατι αναλογο εγινε με εμενα...)...ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ......
Ξεκολλατε....!!!!ξεκολλατε !!!!! ξεκολατε !!!
Ο μονος που καταλαβε και εννοησε ειναι ο raival ...και το γραφει...αλλα μαλλον η δεν ξερετε να διαβαζετε...η δεν μπορειτε....!!
ΓΡΑΦΩ.....
----------------------------------------------------------------------
Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!
Πειτε μου σκεψεις συναισθηματα...αλλα οχι μεσα απο μια προχειρη σκεψη αλλα μεσα απο βαθεια αναλυση και συνειδητοποιηση τι ακριβως θα γινει..
Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ
----------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ??????????????????????????????????????????????????
Ειναι τωρα κατανοητο τι κουβεντα ζηταω να γινει ?????θελετε να συμμετεχετε ??? σε αυτο που βαζω εγω ??? η θελετε να αλλη κουβεντα ...σε αλλο θεμα???
Αν θελετε να συζητησουμε για το θεμα ...καλα ...για αλλο θεμα...δεν με ενδιαφερει !!!!
Ποιανου ειναι κομενες οι αλυσιδες????? βρειτε το ...μπορειτε ???? δεν ειναι δυσκολο...ακομη και ενα παιδακι μπορει...εσεις...?????
Σας εφαγε η τεχνοκρατια ....το μυαλο...απλα υπαρχει για να πιανει χωρο στο κεφαλι....
Ξεφυγετε...αν θελετε !!!!!!!!!!!και αν μπορειτε....!!!!!!!!!!
Ηξερα οτι θα υπαρξουν προβληματα....!!!!!!Τα εχω συναντησει και αλλου!!!!
OANNHSEA για σενα και μονο θα σου πω !!!! ναι μεσα απο υπνωση ....μπορω να ταξιδευω ...και προς τα εμπρος και προς τα πισω....
Μπορω να παω οσες φορες θελω...δεν ειναι ταινια....ουτε επιστημονικη φαντασια...ειναι ενας τομεας που ασχολουμε πανω απο τριαντα χρονια....
Και ερχονται τα παιδακια....να κανουν πνευμα...να πανε κοντρα σε κατι οχι απλα einai αγνωστο !!!αλλα ασυληπτο....!!!!για αυτα...
Γιατι ετσι τα εχουν μαθει...για τα εχουν στο "μαντρι" και να μην αντιδρουν σε νεα πραμματα....και να κανουν οτι τα προγραμματιζουν....
Τωρα βεβαια τι θα πουνε ακομη...!!! θα το δουμε ...ειμαι περιεργος και εγω να δω την στενοτητα ...του πνευματος !!!! αλλα και τοσα αλλα ...
Αντι να κανετε "πνευμα" δεν κοιτατε λιγο να σηκωσετε τα ματια πιο ψηλα ??????
ΔΕΝ αφηνετε ...λιγο το ανθρωπινο να πει στην καρδια σας να νοιωσετε ανθρωποι ???? να καταλαβετε γιατι ζειτε ???
Καλα ο τεχνολογικος πολιτισμος...αλλα σε τι θα διαφερατε απο ενα robot ?????? αν λειπει ο ανθρωπινος παραγοντας...?????
Νομιζετε οτι πιστευω οτι θα καταλαβετε τι λεω ...???? οχι βεβαια..εσεις που γραψατε διαφορα...αλλα εστω και ενας που θα "νοιωσει" σαν ανθρωπος εμενα με ευχαριστει...
Σας επαναλαμβανω ακομη....!!!!!!!!!! πως θα νοιωθατε εσεις μετα απο μια κατασταση οπως την περιεγραψα...Μπορειτε ???? αν οχι αλλαξτε ΚΑΝΑΛΙ.... ισως εκει εχει κανενα " game"......εισατε καλοι σε αυτα ...σας εμαθαν ετσι...!!!!!
Συγνωμη για τους υπολοιπους που ειμαι λιγο "καυστικος" αλλα εστω και ετσι προσπαθω να αφυπνησω καποιους !!!
Sunrise zero
ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ TOPIC ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΣΩ ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ TOPIC ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ
ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 500
ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ
ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
Δεν είσαι υποχρεωμένος/η να συμφωνείς με τις απόψεις των υπολοίπων μελών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να προβείς σε συμπεράσματα προσβλητικά για τους συνομιλητές σου.
Aries0 καταλαβαίνω τον όποιο εκνευρισμό σου και την αντίδρασή σου στα όσα αναφέρθηκαν για σένα αλλά θα σε παρακαλούσα να συγκρατηθείς ώστε να μην ξεφύγει το θέμα σου από την πορεία του.
Σε χαιρετω...
Καταλαβα οτι εχεις μπει στο νοημα περι τινος προκειται αλλα δεν θελω να ανοιξω καποιο αναλογο θεμα...
Αλλως τε νομιζω οτι υπαρχει κατι αναλογο ....!!!
Ξερεις ...οταν ειδα ολα αυτα ειληκρινα ενοιωσα τοσο απογοητευση και στεναχωρια...και πολλα αλλα συναισθηματα...
Ηθελα λοιπον να δω ...την ανθρωπινη ευαισθησια και σε αλλους ανθρωπους ...η μαλλον να δω αν υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ειναι ευαισθητητοποιημενοι και νοιαζονται για το μακρυνο μελλον !!!...η οσα πανε οσα ερθουν...?????
Και επειδη πιστευω.... οτι εμεις παλι θα ζησουμε...( μετενσαρκωση) ενδιαφερομαι για τον εαυτον μου που θα ειναι εκεινη την εποχη...
Πιστευω να καταλαβαινεις....καποιοι αλλοι βεβαια ...θα πουν τα δικα τους...!!!!
Ο εχων ωτα ακουειν ακουετω.....!!!!!!!!!!!!
Αν τωρα θελεις πληροφοριες ...για θεματα τετοια ευχαριστως να σου πω οτι μπορω...αλλα σε προσωπικο μηνυμα...και ασε τους αλλους να γελανε...νομιζουν οτι με κοροιδευουν...αλλα με τον ευατον τους γελανε....!!!!!!!
Ακομη και οποιος αλλος σοβαρα θελει πληροφοριες ...πολυ ευχαριστως...να μοιραστω τις εμπειριες μου..αλλα οχι απο εδω....!!!
Σε χαιρετω
Sunrise zero
Χαρηκα που σε ειδα ..πως πας ??? κανενα νεο ..απο παλαιοτερα ???
Απο την συναντηση ...ευχαριστημενη ? μην μου πεις απο εδω...
Σε χαιρετω
Sunrise zero
Όπως βλέπω τα πράγματα σήμερα θεωρώ κάπως απίθανη την ζωή όπως την περιγράφεις μετά από 500 χρόνια. Η ζωή μου δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι θα γίνει σε 500 χρόνια. Ο λόγος που αναφέρομε στην τεχνική που χρησιμοποιείς είναι για να δω αν όντος όλα αυτά ισχύουν. Πως είσαι σίγουρος ότι η τεχνική σου είναι σωστή ? Ένα ταξίδι στο χρόνο ακούγετε εξωπραγματικό και λογικό είναι να μην πιστεύουμε αυτά που λες. Πως να σου πούμε πως νιώθουμε όταν θεωρούμε ένα ταξίδι στο χρόνο αδύνατο ? Όταν δεν μπορείς να μας πείσεις για την αλήθεια ? Άλλα τη ρωτάω ? Αφού δεν έχεις την δυνατότητα να μας απαντήσεις. Κρίμα. μου θυμίζεις ένα bot στο msn(chat) που μπορούσε να απαντήσει μόνο σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όσο για τον ήλιο και το δάκτυλο καμία σχέση με αυτά που λέμε. Απλά διαβάζοντας κάτι εξωπραγματικό προσπαθούμε να δούμε κατά πόσον η πηγή είναι αξιόπιστη.
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 02/02/2006 13:16:36
Edited by - Underground on 02/02/2006 13:17:37
είναι πως είμαστε γρανάζια του μηχανισμού που διαγράφει αυτή την πορεία.
Αν αυτό είναι το μέλλον,
είναι δεδομένο πως η ευθύνη βαρύνει τον καθένα μας σήμερα.
Είμαστε μέρος του σήμερα και δεδομένα δημιουργοί του αύριο.
Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Open Mind ότι θα κοιτούσα να ζήσω όσο καλύτερα μπορώ το σήμερα
και προσθέτω μόνο,
πως θα προσπαθούσα και να αλλάξω στο επίπεδο του δυνατού την πορεία αυτή.
Αν το μέλλον όπως λέει ο/η raival μοιάζει με το παρελθόν και μάλιστα με σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, είναι γιατί το ανθρώπινο είδος ξεχνά και επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος.
Για το όποιο μέλλον περιμένει την ανθρωπότητα είμαστε αδιαμφισβήτητα υπεύθυνοι.
Φιλικά
Ξωτικούλα
Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Πιστεύω ότι όσο θα ήμουν εκεί στο μέλλον θα ταυτιζόμουν συναισθηματικά με τους εκεί κατοίκους. Ισως να ένοιωθα και χειρότερα από αυτούς καθώς εγώ προέρχομαι από ένα καλύτερο παρελθόν και μπορώ να κάνω την σύγκριση πιο άμεσα. Τώρα όταν γύριζα πίσω μάλλον θα με στοίχειωνε αυτό που είδα στο μέλλον (και ένα απλό όνειρο παρόμοιου περιεχομένου σε στοιχειώνει κατά κάποιον τρόπο και έχω δει αρκετά τέτοια), αλλά το παρόν θα με επανέφερε σε αυτά που έχω τώρα και μπορώ να απολαύσω. Μάλλον θα κοιτούσα να ζήσω την ζωή πιό έντονα και πιό ξένοιαστα. (λίγο αντιφατικό ακούγεται αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι γεμάτη αντιφάσεις).
Αν είχα την ευκαιρία, θα ήθελα να μάθω πώς έφτασαν ως εκεί. Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να είναι πολύτιμη στο παρελθόν που θα επιστέψω (ή στο δικό μου μέλλον/δικό τους παρελθόν). Μόνο που αν την είχα την πληροφορία και την χρησιμοποιούσα εγώ ή άλλοι στο μέλλον (το δικό μου) και καταφέρναμε να επέμβουμε θετικά, τότε σε ποιό μέλλον πήγα αρχικά; (το γνωστό ερώτημα των παράλληλων συμπάντων).
Τώρα αν θεωρήσω ότι το μέλλον που είδα είναι το πραγματικό μέλλον που θα ζούσα και εγώ αν ζούσα 500 χρόνια, καταλαβαίνω ότι ό,τι και να κάνουμε στο τώρα ή στο άμεσο μέλλον, δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση στο μακρινό μέλλον.
(Ανεξάρτητα από το ποιά από τις δύο θεωρίες ισχύει στην πραγματικότητα, τα 500 χρόνια είναι τόσο μακρινά που πραγματικά η δική μας δράση στο τώρα έχει πιθανότατα ελάχιστη επίδραση σε ένα τόσο μακρινό μέλλον, ενώ θα ήταν διαφορετικά αν μπορούσαμε να πάμε 100 χρόνια μπροστά)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Στο ερώτημά σου τώρα Άριες0. Δεν θα μου έκανε ιδιαίτερη εντυπωση αν ήταν έτσι ο κόσμος σε 500 χρόνια. Ετσι κι αλλιώς ο άκρατος υλισμός που επικρατεί στην εποχή μας ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ. Μάλλον χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο.
Στο παρελθόν έχεις ταξιδέψει? Αν ναι πιστεύω ότι σκοτεινές και αθλιες εποχές έχουν περάσει και θα ξανάρθουν. Σε Κάλι Γιουγκα ζούμε άλλοστε.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ λοιπόν ΥΠΟΜΟΝΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
gretel
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. Εχει διαβάσει κανείς την "Κοιλάδα των Ρόδων".
Τη διαβάζω τώρα και έχω προχωρήσει αρκετά. Θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου όταν την τελειώσω (οι αναφορές της, πάντως, ταιριάζουν με προδρομές ατόμων στο μέλλον).

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση απογοητευση ενοιωσα οταν μεσα απο μια τεχνικη (δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! ) προχωρησα κατα 500 χρονια εμπρος.Ηθελα να δω ...το μερος που μενω ...το σπιτι που μενω ...τι εχει γινει...
Ποιος μενει εκει ...τι γινετε αυτην την εποχη...!!! και αλλα πολλα ...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! ολα τα σπιτια ηταν ετοιμοροπα τουλαχιστον εμφανησιακα...
Ο κοσμος ηταν σε ασχημη κατασταση ζουσαν με καποιο συσιτιο ...δεν ειχαν δουλειες ...μια κατασταση αθλια...
Επισκευτηκα το σπιτι που μενω μεσα...ειχαν κανει αλλαγες...δεν ηταν το ιδιο...ηταν και απο μεσα σε κατασταση ερειπιου...
Ειδα και μερικα αλλα πραμματα ατομικα...αλλα εκεινο που θελω να πω ειναι εκεινος ο πονος που ενοιωσα την αναγκη να κλαψω....
Ειχαμε γινει παρελθον ...μακρινο παρελθον....τι κριμα ....!!!
Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!
Πειτε μου σκεψεις συναισθηματα...αλλα οχι μεσα απο μια προχειρη σκεψη αλλα μεσα απο βαθεια αναλυση και συνειδητοποιηση τι ακριβως θα γινει..
Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ
sunrise zero
Η γνώμη μου είναι, προσοχή φίλοι μου, γιατί τον τελευταίο καιρό τα χουνε χαλάσει και το’ χουνε “κάψει” πολλοί…
Φιλικά Πάντα

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
Edited by - Jaya on 02/02/2006 22:48:40
Θα ξερεις βεβαια ..τον μυθο εκεινο που λεει οτι καποιος κουβαλαγε εναν σακο με τα δικα του ... αλλα εβλεπε μονο αυτα που ηταν μπροστα του....ενω τα δικα του ...δεν τα εβλεπε......!!!
Η απαντηση ειναι μεσα σου.......την βλεπεις ομως ????
gretel
Ναι εχω κανει πολλα "ταξειδια" και προς τα εμπρος αλλα και στο παρελθον...
Εχω δει πολλα αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο το τι εγινε...εχει περασει...
Γιαυτο δεν ενθαρυνω καποιον να κανει αναδρομη ...εκτος αν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος....
Σιγουρα ποναει ...αλλα αμα το καταλαβουν ολοι ...θα γινει ενας κοσμος καλυτερος για μας ...γιατι καποιοι δεν το καταλαβαινουν ?????
Ostria
Καλα ειναι να ζουμε στο παρον και να απολαμβανουμε...και περισσοτερο γεννιεται η αγαπη για την ζωη ...αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις πιο ρεαλιστικα ...ισως πιο ανθρωπινα ...πιο συναισθηματικα...και τοσα αλλα καλα που θα ερθουν...αρκει να συνειδητοποιησουμε ...που παμε...και να ηρεμησουμε ...να διωξουμε την κακια ...που τρωει ολον τον κοσμο.
Να εισαι καλα...
karma...
Διαφορες και σημαντικες αλλαγες θα γινουν στην γη που δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε τουλαχιστον τις γεωλογικες.
Το θεμα δεν ειναι οι αλλαγες στην υλη ...αλλα στον ανθρωπο...
Εκει πρεπει περισσοτερο να εστιασει ο ανθρωπος για καλυτερευση οχι της υλικης του υποστασης αλλα εσωτερικα μεσα του...να παραμεινει ανθρωπος μεσα στην ζουγκλα....
kswtikoula
Σε χαιρετω...μου αρεσει οπως τα λες ..τιποτα αλλο !!!! να εισαι καλα.
Πρεπει να αφυπνιστουμε να ξεφυγουμε απο τον τεχνολογικο πολιτισμο που μας τρωει.
Πρεπει νε χρησιμοποιουμε την τεχνολογικη μας γνωση και οχι να γινομαστε εμεις σκλαβοι...!!
Σας χαιρετω
Sunrise zero
quote:
Jaya ....
Θα ξερεις βεβαια ..τον μυθο εκεινο που λεει οτι καποιος κουβαλαγε εναν σακο με τα δικα του ... αλλα εβλεπε μονο αυτα που ηταν μπροστα του....ενω τα δικα του ...δεν τα εβλεπε......!!!Η απαντηση ειναι μεσα σου.......την βλεπεις ομως ????
Φως στο δρόμο σου αγαπητέ aries0...
και την καλημέρα μου!
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό το ΤΑΞΕΙΔΙ μου χει βγάλει το μάτι... δε μπορώ ΟΥΤΕ υποθετικά να το κάνω, γιατί με αποσυντονίζει! κάνε κάτι...
Φιλικά Πάντα

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
quote:
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό το ΤΑΞΕΙΔΙ μου χει βγάλει το μάτι... δε μπορώ ΟΥΤΕ υποθετικά να το κάνω, γιατί με αποσυντονίζει! κάνε κάτι...
Θα έχει πρόβλημα το bot στο dictionairy. Πιστεύω να το διορθώσουν...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
OSTRIA ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ 500
ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η KSWTIKOULA ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.
aries0 ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΗ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟ
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Αυτο που με εκανε να ξεκινησω αυτο το θεμα ειναι οτι τυχαια ...εκανα αυτο το ταξειδι η μαλλον ξεκινησα για κατι πιο κοντινο...αλλα προεκυψε ...η 500κοσαρα...και ειπα ασε να δω και εδω...!!!!
Αυτα λοιπον που ΕΓΩ "ειδα" ασχετα οπως ειπα με ποιο τροπο....μου προξενησαν διαφορα συναισθηματα πολυ εντονα...
Θελησα λοιπον να μοιραστω ...να μαθω και οι αλλοι ανθρωποι σε μια τετοια περιπτωση ...τι θα σκεπτοντουσαν ...πως θα αντιδρουσαν ...τι σκεψεις θα εκαναν...
Ειδες τι γραφει ο καθενας...ειναι εκτος θεματος ....και οπως ελεγαν και οι καθηγητες..."κοβεσαι"...
Δεν θελω να μπλεξω με θεματα που ο κοσμος και τα πιστευει...!!!!και τα ψαχνει...!!!αλλα δεν τα αποδεχεται...!!!!
Προσπαθουν να διαβαλλουν αυτα που υποστηριζει ο αλλος για να επιβεβαιωθουν ...στην ανασφαλεια τους....και αυτο φερνει αντιδραση...
Εδω μεχρι τον Χριστο κρεμασαν ...εμενα θα αφησουν...που ειμαι ενας ασημαντος μπροστα του ?????
Πες ποιος ειναι αυτος που βγηκε ....ειπε και εδειξε πραμματα ...και δεν τον κυνηγησαν ...δεν τον διεβαλαν δεν τον εδιωξαν...?????
Ειναι τα μυαλα που δεν πανε παραπανω απο εκει που βρισκονται...!!!
Τελος παντων....το βασικο ειναι ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ "ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΗ"
Τα εχω πει και σε αλλο topic αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω !!!!!!
Τωρα το οτι εχουμε ζησει ...παλαιοτερα ασχημες καταστασεις δεν σημαινει οτι θα αντεξουμε στο μελλον...!!!!
Αυτα σε χαιρετω.
Sunrise zero