- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ένα μικρό κλικ να ήταν διαφορετικό στην υπάρχουσα ιστορία, μπορεί η σημερινή πραγματικότητα να ήταν εντελώς, μα εντελώς διαφορετική.
Είναι εύκολη η αποποίηση των ευθυνών, αλλά δεν νομίζω πως είναι ειλικρινής.
Αν εγώ έβλεπα κάτι τόσο θλιβερό στο μέλλον, θα θλιβόμουν γιατί δεν προσπάθησα να αλλάξω με όποιον τρόπο μπορώ το παρόν.
Δεν είναι απαραίτητα πάντα τα μεγάλα γεγονότα για να αλλάξει η ροή.
Κάποιου του χύθηκε νερό απ'τη μπανιέρα, κάποιου του έπεσε ένα μήλο στο κεφάλι, κάποιος μίλησε για αγάπη.
Και το παραμικρό επηρεάζει όλη τη ροή, το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη και τη θέση μας.
Με φιλική διάθεση πάντα
Ξωτικούλα
Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
kswtikoula ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΛΙΚ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣΕ ΠΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕ.
Μάθε στους κανόνες καλά, για να μπορείς να τους παραβιάσεις σωστά!
Φιλικά -όπως- πάντα...

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
quote:
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ
Open Mind, και πάλι δε νομίζω πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι! Μιλάμε για γεγονότα μεγάλης έκτασης που επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Ειδικά δε στην περίπτωση των γεωλογικών κλπ καταστροφών, τι θα μπορούσες να κάνεις? Πώς θα απέτρεπες πχ ένα σεισμό, ή το λιώσιμο των πάγων?
Και όπως είπαν και τα παιδιά :
quote:
Είναι το θέμα της αλυσίδας.Ο ένας κρίκος αγγίζει τον άλλο και έτσι κάτι πολύ μικρό μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή.Απλά η σοφία είναι να βρείς αυτό το μικρό πραγματάκι...
και
quote:
Κάποιου του χύθηκε νερό απ'τη μπανιέρα, κάποιου του έπεσε ένα μήλο στο κεφάλι, κάποιος μίλησε για αγάπη.
Και το παραμικρό επηρεάζει όλη τη ροή,
αν αυτό το κάτι που φέρνει την αλλαγή είναι τόσο μικρό, θα είναι και αδύνατο να το εντοπίσεις σαν εναρκτήριο λάκτισμα για τις μεγάλες αλλαγές που επιφέρει...
Αλλά εγώ σκέφτομαι και το άλλο, το νερό χυνόταν από τη μπανιέρα πολλών ανθρώπων και δε μπορεί, μήλα θα έπεσαν και στο κεφάλι κι άλλων... Όμως το ίδιο γεγονός δεν είχε την ίδια επίδραση σε όλους... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάθε εποχή παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι που τη ζούνε.
aries0, να σε ρωτήσω κάτι? συμμερίζομαι την απογοήτευση που σου προκάλεσε αυτή η εμπειρία (και πιστεύω πως η αξία μιας εμπειρίας δε στηρίζεται στην αντικειμενικότητά της - όλα υποκειμενικά είναι) αλλά την ίδια (και μεγαλύτερη) απογοήτευση δε θα πρεπε να νοιώθουμε για το τώρα? Αφού και τώρα τα πράγματα απέχουν μακράν από ιδανικές καταστάσεις. Όσο να ναι, μιλώντας για μια τόσο μακρινή εποχή νοιώθει κανείς και λίγο αποστασιοποιημένος. Το θέμα είναι κοιτώντας και ενεργώντας για το τώρα να προλάβουμε τις αρνητικές συνέπειες του αύριο..
-Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να προδώσει τη μοίρα του-
πχ το περιβαλλον..τους ανθρωπους.. αν πεις περισσοτερα πραγματα θα ερθω σε βαθυτερο νοημα και θα αισθανθω περισσοτερα...
quote:
OANNHSEA για σενα και μονο θα σου πω !!!! ναι μεσα απο υπνωση ....μπορω να ταξιδευω ...και προς τα εμπρος και προς τα πισω....
προς τα εμπρος και προς τα πισω?πχ μπορεις να πας 10000 χρονια μετα?και αν δεν υπαρχει ο πλανητης?που θα βρισκεσαι?στο απειρο?

quote:
αν αυτό το κάτι που φέρνει την αλλαγή είναι τόσο μικρό, θα είναι και αδύνατο να το εντοπίσεις σαν εναρκτήριο λάκτισμα για τις μεγάλες αλλαγές που επιφέρει...
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για αυτόν τον σκοπό.Που το βλέμμα τους μπορεί να δεί την εξέλιξη αν έρθει κάποια αλλαγή...
Γειά σου aries όλα καλά, ελπίζω το ίδιο να είναι και για σένα. Διάβασα το θέμα σου και μελαγχόλησα, φαντάζομαι πως ένοιωσες, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. ![]()
Το θέμα είναι ότι αν αλλάξεις κάτι (όσο μικρό κι αν είναι αυτό το κάτι), θα αλλάξουν και άλλα μαζί. Εστω ότι αυτό το κάτι το ελέγχεις, δεν ελέγχεις όμως όλα τα υπόλοιπα.
Τελικά προσπαθώντας να κάνουμε καλό, μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό. Ο νόμος της εντροπίας; Δεν ξέρω.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μια ασημαντη λεπτομέρεια μπορεί να τα αλλάξει όλα. Και το "Τimeline" που το ταξίδι στο παρελθόν ενσωματώθηκε στο μέλλον... πώς και αν άλλαξε η ιστορία ή ήταν να συμβεί.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"