ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σαυροειδής εξωγήινος εντοπίστηκε στην βόρειο Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σαυροειδής εξωγήινος εντοπίστηκε στην βόρειο Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GDS130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GDS1Μέλος
29/06/2005, 13:53:52
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά διαβάστε το παρακάτω

"Neil Armstrong & Edwin "Buzz" Aldrin
According to the NASA Astronaut Neil Armstrong the Aliens have a base on the Moon and told us in no uncertain terms to get off and stay off the Moon.

According to hitherto un-confirmed reports, both Neil Armstrong and Edwin "Buzz" Aldrin saw UFOs shortly after that historic landing on the Moon in Apollo 11 on 21 July 1969. I remember hearing one of the astronauts refer to a "light" in or on a crater during the television transmission, followed by a request from mission control for further information. Nothing more was heard.

According to a former NASA employee Otto Binder, unnamed radio hams with their own VHF receiving facilities that bypassed NASA's broadcasting outlets picked up the following exchange:

NASA: Whats there?
Mission Control calling Apollo 11...

Apollo11: These "Babies" are huge, Sir! Enormous!
OH MY GOD! You wouldn't believe it!
I'm telling you there are other spacecraft out there,
Lined up on the far side of the crater edge!
They're on the Moon watching us!

A certain professor, who wished to remain anonymous, was engaged in a discussion with Neil Armstrong during a NASA symposium.

Professor: What REALLY happened out there with Apollo 11?

Armstrong: It was incredible, of course we had always known
there was a possibility, the fact is, we were
warned off!(by the Aliens). There was never any
question then of a space station or a moon city.

Professor: How do you mean "warned off"?

Armstrong: I can't go into details, except to say that their
ships were far superior to ours both in size and
technology - Boy, were they big!...and menacing!
No, there is no question of a space station.

Professor: But NASA had other missions after Apollo 11?

Armstrong: Naturally - NASA was committed at that time, and
couldn't risk panic on Earth. But it really was a
quick scoop and back again.

According to a Dr. Vladimir Azhazha:
"Neil Armstrong relayed the message to Mission Control that two large, mysterious objects were watching them after having landed near the moon module. But this message was never heard by the public -- because NASA censored it."

According to a Dr. Aleksandr Kasantsev, Buzz Aldrin took color movie film of the UFOs from inside the module, and continued filming them after he and Armstrong went outside.

Armstrong confirmed that the story was true but refused to go into further detail, beyond admitting that the CIA was behind the cover-up.
"

Πηγή:http://www.qtm.net/~geibdan/astro-si.html

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

GDS1Μέλος
29/06/2005, 14:10:47
Εδώ έίναι η θέση της ΝΑΣΑ

http://www.nasa.gov/vision/space/travelinginspace/no_ufo.html

Τους πήρε 35 χρονάκια για να το εξηγήσουν...!!!! Μου θυμίζει την ιστορία με το Στυλό...

oneiric1Μέλος
29/06/2005, 14:58:06
quote:
Τους πήρε 35 χρονάκια για να το εξηγήσουν...!!!! Μου θυμίζει την ιστορία με το Στυλό...

Φίλε μου, μήπως μπορείς να αναφέρεις αυτη την ιστορία για μενα την... ανιστόρητη???

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

tonisΜέλος
29/06/2005, 17:59:30
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 25 ΛΕΠΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΚΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ .ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ( ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 5 KM ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΣΕΠΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ . ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΗ (17 KM ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ ) ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ .ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ
stemixΜέλος
29/06/2005, 19:25:18
quote:
Φίλε μου, μήπως μπορείς να αναφέρεις αυτη την ιστορία για μενα την... ανιστόρητη???

Ίσως να εννοεί το παρακάτω, που κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο... Μπορεί να κάνω και λάθος.

Όταν η NASA ξεκίνησε την εκτόξευση αστροναυτών στο διάστημα, ανακάλυψαν ότι τα στυλό δεν δούλευαν σε μηδενική βαρύτητα καθώς το μελάνι δεν κυλούσε στην επιφάνεια γραφής.
Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσέλαβαν την Andersen Consulting (Accenture σήμερα). Τους πήρε μια δεκαετία και 12 εκατομμύρια δολάρια. Έφτιαξαν ένα στυλό που δούλευε σε μηδενική βαρύτητα, ανάποδα, μέσα σε νερό, σε κάθε είδους επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου και του κρυστάλου και σε θερμοκρασίες από πάγο μέχρι πάνω από 300 βαθμούς Κελσίου.

Οι Ρώσοι ΑΠΛΑ χρησιμοποίησαν μολύβι...

30/06/2005, 00:18:10
Τόνυ καταπληκτική η ιστορία σου...

Θυμάσαι αν οι Αμερικάνοι ήταν από την Βάση που είχαν στα Γιαννιτσά ή ήρθαν από το εξωτερικό?
Το όνομα του κοριτσιού το θυμάσαι?

Αν μπορούσαμε να το βρούμε...απλά αναρωτιέμαι πως δεν έγινε καμμιά προσπάθεια από τα κανάλια να αναζητήσουν μετά από τόσα χρόνια την κοπέλλα και να της πάρουν συνέντευξη... Εχουν γίνει τόσες εκπομπές πάνω στο θέμα και μάλιστα και ο Χαρδαβέλας με τόσο πολύωρη εκπομπή και τελικά κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτή!
Αυτό είναι πολύ περίεργο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
GDS1Μέλος
30/06/2005, 10:32:32
Oneiric Με πρόλαβε ο Stemix

YiannakasΜέλος
30/06/2005, 11:18:42
Καλοκαίρι του 2001, αν θυμάμαι καλά, βράδυ στην Σκιάθο είχε εμφανιστεί ΑΤΙΑ στο νυχτερινό ουρανό, ακίνητο και άλλαζε συνεχώς φωτισμό. Το ζούμαρα με την βιντεοκάμερα που κρατούσα και εκείνη την στιγμή προσπάθησα νοητικά να επικοινωνήσω και ζήτησα να εκπέμψουν κόκκινο φως ως απάντηση, το οποίο ΕΚΑΝΑΝ και φυσικά υπάρχει βιντεογραφημένο.
oneiric1Μέλος
30/06/2005, 13:10:23
quote:
Όταν η NASA ξεκίνησε την εκτόξευση αστροναυτών στο διάστημα, ανακάλυψαν ότι τα στυλό δεν δούλευαν σε μηδενική βαρύτητα καθώς το μελάνι δεν κυλούσε στην επιφάνεια γραφής.
Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσέλαβαν την Andersen Consulting (Accenture σήμερα). Τους πήρε μια δεκαετία και 12 εκατομμύρια δολάρια. Έφτιαξαν ένα στυλό που δούλευε σε μηδενική βαρύτητα, ανάποδα, μέσα σε νερό, σε κάθε είδους επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου και του κρυστάλου και σε θερμοκρασίες από πάγο μέχρι πάνω από 300 βαθμούς Κελσίου.
Οι Ρώσοι ΑΠΛΑ χρησιμοποίησαν μολύβι...

Συγνώμη φίλοι μου, αλλά αν και τελικά έχω ακούσει την ιστορία αυτή, πάντα νόμιζα πως επρόκειτο για ένα αστείο, ένα ανέκδοτο....

http://www.boomspeed.com/oneiric1/pregnant6.gif" border=0>
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Edited by - oneiric1 on 30/06/2005 13:18:11

tonisΜέλος
30/06/2005, 14:40:31
ΦΙΛΗ AVALLON ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ( ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ).ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΕΙΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΤ3
GDS1Μέλος
30/06/2005, 16:12:06
Oneiric1
"πάντα νόμιζα πως επρόκειτο για ένα αστείο, ένα ανέκδοτο.... "

Είναι πραγματικότητα... Αρκετά ανέκδοτα βγαίνουν από αληθινές καταστάσεις.

eirwΝέο Μέλος
01/07/2005, 14:20:16
καλησπερα σε ολους πριν αρχησο να λεο αυτο θελο να πο οτι σε καποια αλλη φαση της ζωης μου δε θα το πιστευα και πολλη περισσοτερο δε θα το ελεγα ....εδο και 4 περριπου μηνες εχο αρχηση να ασχολουμε με τα "παραφυσικα φαινομενα". και τη δυναμη του μυαλου. με το που διαβασα αυτο το θεμα πριν 3 μερες αν θυμαμαι καλα και επεσα για υπνο ειδα ενα ονειρο ...ειμουν μικρος και κοιμομουν και οταν ξυπνυσα ειδα 4 κοντα σαυροειδη μαλακισμενα να εχουν μαζευτοι γυρο απο το κρεββατι και το παραθυρο ανοιχτο.... οταν ξυπνησα θυμηκα οτι πριν απο 12 χρονια περριπου αυτο το σκηνικο ειχε συμβη οταν φοναζα δεν υπιρχε κανεισ στο σπιτι και την επομενη μερα που το αναφερα στη μητερα μου ειπε οτι ειχε παει να παρη την αδερφι μου απο τη πολλη τησ ειπα τη εγινε αλλα ειμουν 6 χρονον δε ταραχτηκε που τησ ελεγα οτι εβλεπα τερατα στο δοματιο το περιεργο ειναι οτι εχο κενο μνημης πος εφυγαν απο το δοματιο και πος κοιμηθηκα και 2ον τοσο καιρο πος δεν το θυμομουν...

Υ.Γ. πιστευο οτι εχο αρκετο αυτοελενχο και αυτογνοσια για να ξερορισο το ψεμα απο την αληθεια... βεβαια ποτε δε θα σιγουρευτο αν ηταν ενα ονειρο παο στο ονειρο.....

pan_thsΜέλος
01/07/2005, 20:01:25
Σύμφωνα με έρευνες, έχουν γίνει 200.000 περίπου καταγγελίες για εμφανίσεις σαυροειδών μέσα στο 2004 σε όλο τον κόσμο....Τα συμπεράσμετα δικά σας
floydasΝέο Μέλος
04/07/2005, 16:21:36
quote:
Σύμφωνα με έρευνες, έχουν γίνει 200.000 περίπου καταγγελίες για εμφανίσεις σαυροειδών μέσα στο 2004 σε όλο τον κόσμο....Τα συμπεράσμετα δικά σας

Μπορεις να μας δωσεις κανα link γι αυτο που λες;

stemixΜέλος
04/07/2005, 18:49:24
Θα συμφωνήσω πάντως πως ορισμένες φορές τα greeklish είναι λιγότερο κουραστικά από "κάποια" Ελληνικά...
_Μέλος
05/07/2005, 01:14:29
Είχα δει ένα ΟΥΦΟ και του είπα νοηματικά (στην νοηματική) επειδή ήταν αμόρφωτο να μου πετάξει 1000$ το οποίο και φυσικά το έκανε! Έτυχε να έχω εκείνη την σπάνια στιγμή μαζί μου ένα πρόχειρο τηλεοπτικό συνεργείο και το γύρισα σε ταινία. - Λέω να βάλω και εγώ καμία στολή σαυροειδούς αλλά φοβάμαι μην μου τον φορέσουν οι αμερικάνοι του Χ-Files, αλλά πάλι αν δεν το κάνουν αυτοί, θα το κάνουν μερικοί ξελιγωμένοι έλληνες έτσι όπως το κόβω όποτε άκυρο Για αυτό πιστεύω ότι ακούω,,,,

Μιας και για τα υπόλοιπα απαξιώ, μπορεί κανείς να αποδείξει αν αυτό με το στυλό αληθεύει? Παράδειγμα, καμία σκαναρισμένη απόδειξη της ΝΑΣΑ, η καμία παρουσίαση του στυλού που έγινε? Γιατί αμφιβάλω.

To Hollywood Έχει Κάψει!

stemixΜέλος
05/07/2005, 18:43:57
quote:
Μιας και για τα υπόλοιπα απαξιώ, μπορεί κανείς να αποδείξει αν αυτό με το στυλό αληθεύει? Παράδειγμα, καμία σκαναρισμένη απόδειξη της ΝΑΣΑ, η καμία παρουσίαση του στυλού που έγινε? Γιατί αμφιβάλω.

Εγώ σαν ανέκδοτο το ήξερα φίλε _. Η εταιρία πάντως είναι υπαρκτή. Έχει και site.

achaiosΝέο Μέλος
06/07/2005, 12:40:13
Η ιστορία από την πλευρά της NASA:
http://history.nasa.gov/spacepen.html
IX eleniΜέλος
06/07/2005, 16:59:03
Prin po tipota alo,
The twelve signs that must come to pass before the end are given as follows:
Ta prota simia tou telos tou kosmou......

3/The first sorrows will be in the form of calamities: 'famines, pestilences and earthquakes in divers places', fearful sights and great signs from heaven (Matt.24,7-8; Mark, 13,8; Luke 21,11).

http://www.orthodoxengland.btinternet.co.uk/twelve.htm

Kai edo sto Mexico.....
http://www.rense.com/general48/entity.htm

http://www.rense.com/general66/flying.htm

IX
helen

06/07/2005, 22:12:47
Αγαπητή Ostria έλειψα για αρκετό καιρό, αλλά μόλις τώρα είδα το θέμα.
Όπως γνωρίζετε κάποιοι κατοικώ εκεί που αναφέρει η Ostria.
[quoteΟι κάτοικοι ενός χωριού της Κατερίνης, κοντά στον Ολυμπο, ισχυρίζονται οτι είδαν ένα καφέ Σαυροειδές να κινείται γύρω από τα σπίτια τους.
[/quote]
Πράγματι ακούγονται κατά καιρούς παράξενα γεγονότα.
Πριν από ένα χρόνο ακριβώς είχα γράψει κάτι εδώ.
Κάτι που είχε συμβεί σε πολύ δικούς μου ανθρώπους και που μάλιστα είδα και με τα ίδια μου τα μάτια την επόμενη μέρα.
Σε μια φάρμα με κατσίκες το πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε ένα από τα ζώα του κατακρεουργημένο,με τομές ακριβείας σαν από χειρουργικό νυστέρι.
Έλειπαν κάποια μέλη του ζώου, όπως τα πόδια και οι μαστοί.
Είχε μια ολοστρόγγυλη οπή στον κρόταφο και του είχε γίνει αφαίμαξη.
Την επόμενη μέρα που εγώ η ίδια και αφού με ειδοποίησαν πήγα στο σημείο,είδα ένα ισχό απομυζημένο ζώο,σαν να του έλειπαν όλα τα υγρά του σώματός του,πράγματι ακρωτηριασμένο,και μια απαίσια δυσωσμία.
Αυτή η μυρωδιά έβγαινε από το σώμα του άτυχου ζωντανού.
Πώς να την περιγράψω?
Δεν ήταν κάτι γνώριμο.

Αντιθέτως μου θύμισε..κάτι χημικό(?).Δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Ίσως οξυζενε? Ένιωθα κάτι στα μάτια μου και δάκρυζαν.Όπως με την αμωνία.
Δυστυχώς από τον τρόμο και την αηδία που ένιωσα δεν έμεινα για πολύ.
Μετά από μέρες αφού κάπως συνήλθα θέλησα να βγάλω φωτογραφίες.
Αλλά το είχαν θάψει.
Δεν είχα το κουράγιο να μπω σε τέτοια διαδικασία.
Δεν κατέληξα κάπου.
Κάποιος φίλος αργότερα που του το είπα μου έδειξε μια τοπική εφημερίδα με αναφορές παράξενων αντικειμένων,φωτεινών,που είδαν κάτοικοι εκείνες τις μέρες.
Από τότε βέβαια και ως σήμερα δεν συνέβει κάτι άλλο στην περιοχή.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>