ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σαυροειδής εξωγήινος εντοπίστηκε στην βόρειο Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σαυροειδής εξωγήινος εντοπίστηκε στην βόρειο Ελλάδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GDS130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/07/2005, 17:19:06
η αληθεια ειναι οτι οι ιστοριες σχετικα με εξωγηινους βρηθουν απο χειρουργικης ακριβιας ακροτηριασμους ζωων, και κυριως μεγαλων [αλογα,αγελαδες] καθως και ανθρωπων, οπως σε ενα πολυ γνωστο συμβαν οπου ενα ανθρωπινο πτωμα βρεθηκε με το προσωπο [επιδερμιδα] εξαφανισμενο, με αριστες τομες για την αφαιρεση του, καθως και καποια οργανα στην κοιλιακη χωρα να λειπουν.

δεν ηξερα βεβαια οτι παρατηρηθηκε κατι τετοιο και εδω.

ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν πληροφοριες για ενα συμβαν που εγινε περσυ, νομιζω, στα τρικαλα. μιλαω για την εμφανιση ενος σπειροειδους αγργλυφικου, σε ενα χωραφι. ειχε παρουσιαστει και σε δελτια ειδησεων, αλλα δεν προλαβα να συλεξω πληροφοριες. μηπως εχει κανεις καθολου φοτωγραφιες, η την τοποθεσια;

eirw οταν λες οτι θυμηθηκες το συμβαν, σου φαινοταν σαν μια απολυτα φυσιολογικη μνημη, η σαν οραμα; ρωταω, αφου, για καποιο περιεργο λογο, οταν πρωτοειδα στις ειδησεις το'95 το βιντεο της νεκροψιας του ροσγουελ, κατι μου φανηκε πολυ οικειο, και ταυτοχρονα τρομακτικο στο προσωπο των πτωματων και αναρωτιομουν γιατι.

14/07/2005, 12:17:22
Αγαπητή Ελευθερία καλώς σε βρίσκω και πάλι...
Την ιστορία σου τη θυμάμαι όπως θυμάμαι και το πόσο εντύπωση μου έκανε ότι κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τράβηξε ούτε μια φωτογραφία...

Μα τόσο πολύ κλειστόμυαλοι είμαστε?
Τόσο πολύ φοράμε παρωπίδες?
Τόσο λίγο βλέπουμε πέρα άπό τη μύτη μας?
Η τόσο πολύ αδιαφορούμε???

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
15/07/2005, 15:11:53
Αγαπητή Avallon,έχεις δίκιο.

Σκέψου ότι καλέσαμε την αστυνομία και έκπληκτοι οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Ανήσυχοι μεν,ψιλοτρομαγμένοι αν θες,αλλά σύντομα έδωσαν την εξήγηση:Δράση σατανιστών στην περιοχή.
Εξήγηση που κατά την άποψή μου ήταν βιαστική και μάλλον καθησυχαστική.
Αναφέρομαι σε μια περιοχή κοντά σε κεντρικό μεγάλο δρόμο με κίνηση όλες τις ώρες.Με πολλά τσομπανόσκυλα στο χώρο.
Φαντάζεστε σατανιστές όλη τη νύχτα να κάνουν αφαίμαξη,ακρωτηριασμούς,τρύπες με ειδικά εργαλεία κλπ?
Δεν θα ήταν πιο εύκολο να έπαιρναν το ζώο κάπου άλλου?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

15/07/2005, 21:52:59
quote:
Δεν θα ήταν πιο εύκολο να έπαιρναν το ζώο κάπου άλλου?

Eχεις απόλυτο δίκιο...

16/07/2005, 16:39:52
Καλώς ήρθες πάλι Ελευθερία!

quote:
Κάτι που είχε συμβεί σε πολύ δικούς μου ανθρώπους και που μάλιστα είδα και με τα ίδια μου τα μάτια την επόμενη μέρα.
Σε μια φάρμα με κατσίκες το πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε ένα από τα ζώα του κατακρεουργημένο,με τομές ακριβείας σαν από χειρουργικό νυστέρι.

Πάντα μου έκαναν εντύπωση αυτές οι αναφορές για χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα (κυρίως). Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχουν σχέση με εξωγήϊνους (ούτε με σατανιστές βέβαια ) αλλά δεν μπορώ να δώσω και κάποια απάντηση. Και όπως είπε και ο crucifire, δεν είχα ξανακούσει κάποια τέτοια περίπτωση από την Ελλάδα.

quote:
Κάποιος φίλος αργότερα που του το είπα μου έδειξε μια τοπική εφημερίδα με αναφορές παράξενων αντικειμένων,φωτεινών,που είδαν κάτοικοι εκείνες τις μέρες.

Νομίζω ότι οι αναφορές διαφόρων φωτεινών αντικειμένων (ή φωτεινές μπάλες) στην περιοχή είναι αρκετά συχνές. Δεν ξέρω μήπως το φαινόμενο είναι μετεωρολογικό παρά τεχνολογικό. Κάπου ξανασυζητήσαμε για τις σφαιρικές αστραπές.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

16/07/2005, 19:02:30
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ;

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ/ΤΟΠΟΥ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

ΟΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΠΑΓΩΓΕΣ,ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,ΣΥΜΒΟΛΑ...ΛΙΓΟ/ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

..

16/07/2005, 19:20:26
εγω θα εριχνα τα λεφτα μου στο οτι γινανε επι τοπου.
και οπως το βλεπω εγω, αυτες οι επεμβασεις γινονται με σκοπο την παρατηρηση και τη δημιουργια συμπερασματων.
τωρα αυτοι που κανουν αυτες τις επεμβασεις, ειτε θεωρουν απολυτα φυσικο να κανουν ο,τι θελουν σε οποιδηποτε πειραματοζωο,και να το αφηνουν οπου να 'ναι, ειτε δεν ενδοιαφερονται για την κοινη γνωμη...

ισως γι' αυτο να περιτριγυριζει ο ορισμος "εξωγηινοι" τετοια περιστατικα. στην εργασια μου στην 1η λυκειου [ναι,σχετικα με εξωγηινους ηταν!] ειχα αφιερωσει και ενα κεφαλαιο σε ακρωτηριασμους ζωων, οποτε θα μπορουσα να ποσταρω μερικες φοτο, αλλα δεν ξερω αν θα το αντξει το στομαχι μου!!!

vlad255Νέο Μέλος
16/07/2005, 19:28:33
crucifire ποσταρε τις φωτο που εχεις να δουμε μπορει να εχουν ενδιαφερον να παρουσιαζουν καποια κοινα χαρακτηριστικα στα θυματα

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

ΠεφωτισμένοςΝέο Μέλος
17/07/2005, 01:52:57
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΕΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 1947 ΣΤΟ ROSWELL ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ 2 ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΣΥΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΥΛΙΑΣ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΒΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ Ή ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ Ή ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΤΩΜΑ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΦΥΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙΝ
AD ASTRA PER ASPERA

17/07/2005, 10:58:27
quote:
ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΦΥΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Εγραψες Πεφωτισμένε!