ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο Θεός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Rock Boy9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Rock BoyΜέλος
05/05/2003, 00:16:52
Αν υπάρχει Θεός παίζει... "ζάρια"?
Σε ποιες διαστάσεις κινείται?

Αν δεν γνωρίζεται απαντήσεις θα ήθελα να ακούσω απόψεις

"Rocky"

cubeΜέλος
04/10/2003, 10:28:03
Δεν μπορώ να κάνω logout.
Το πρόβλημα το έχω τώρα 10:24 σήμερα.

ADMIN "σφάξε με" από το site σήμερα. Κάνε με log out με όποιον τρόπο μπορείς σήμερα...γιατί θα λείπω και εάν μπορέσω να μπω από εκεί που θα βρίσκομαι στο internet δεν θα μπορώ να μπω στο site.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +
04/10/2003, 19:04:08
Μην ανησυχείς αγαπητέ cube, το πρόβλημα με το Logout που αναφέρεις μάλλον οφείλεται σε πρόβλημα με τα Cookies στον Υπολογιστή σου.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εφαρμογή(και ο Server) σε κάνει Logout αυτομάτως μετά από περίοδο μη δραστηριότητας 20'. Θα μπορείς, όπως και να έχει, να κάνεις Είσοδο από όπου και να είσαι (ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις γίνει Logout από τον υπολογιστή που βρίσκεσαι αυτήν την στιγμή - άκρως απίθανο... αλλά στον κόσμο της Πληροφορικής όλα είναι πιθανά ).

Εάν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στείλε μου ένα e-mail από εκεί που βρίσκεσαι για να κοιτάξω το ζήτημα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

cubeΜέλος
15/10/2003, 11:32:50
quote:

Μην ανησυχείς αγαπητέ cube, το πρόβλημα με το Logout που αναφέρεις μάλλον οφείλεται σε πρόβλημα με τα Cookies στον Υπολογιστή σου.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εφαρμογή(και ο Server) σε κάνει Logout αυτομάτως μετά από περίοδο μη δραστηριότητας 20'. Θα μπορείς, όπως και να έχει, να κάνεις Είσοδο από όπου και να είσαι (ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις γίνει Logout από τον υπολογιστή που βρίσκεσαι αυτήν την στιγμή - άκρως απίθανο... αλλά στον κόσμο της Πληροφορικής όλα είναι πιθανά ).

Εάν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στείλε μου ένα e-mail από εκεί που βρίσκεσαι για να κοιτάξω το ζήτημα.

Καλέ μου Διαχειριστή το σύστημα δεν με κάνει log out αυτόματα μετά από 20'. Μήπως έχετε bug? Μήπως? Για έλενξε το σε παρακαλώ. Εχθές το πρωί έκανα log in και σήμερα πάλι άνοιξα τον υπολογιστή και ήμουν logged in από ΕΧΘΕΣ! Για δες το σε παρακαλώ.

Φιλικά Κύβος.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!
ΚάθυΜέλος
15/10/2003, 12:10:28
Αυτό το παθαίνω και γω.
Και ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ
Να παω δηλαδή στο μικροβιολόγο;

Μια απάντηση στα γρήγορα παρακαλώ.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

catΜέλος
15/10/2003, 16:53:55
Μα εγώ δεν εχω κάνει ποτέ logout !!!

Απλά κλέινω τον explorer !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

15/10/2003, 17:04:10
K γω το ίδιο κάνω... (Πολυδροσιώτικο το σύστημα)...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

catΜέλος
19/10/2003, 19:56:02
βρε valntitsa ......μπας και γνωριζόμαστε ?????

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"