- Α.Τ.Ι.Α ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ _ ΑΘΗΝΑ 14-5-2011 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
λοιπόν φίλε είναι πολύ περίεργα Όλλα αυτά που λές οκ?είσαι ολοκαίνουργιο μέλος και έχεις στήλει ενα μυν. και αυτό είναι στο θέμα του τεκτονισμού πολύ παράξενο οκ!δέυτερον δεν μπένεις στους τέκτονες αμα δεν εχεις μια οικονομικη επιφάνια ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!
Τρίτον άμα οι τέκτονες κανανε φιλαθροπίες το 70% της φτωχιας θα ειχαι λυθεί!Τέταρτο στην στοά δεν υπάρχει μονο το τρίτο μάτι,αλλα και ο διαβίτης με τον κανόνα που στην μεση εχει το γράμμα Γ!τελος ανοιχτες για το απλο κοινο ομιλίες και συναντισεις δεν γινονται,αυτα τα παρακολουθείς μονο αν εισαι κολιτάρι κανενός τέκτονα!ΑΑΑΑΑΑ!!!!!και κατι ακομα ο τρόπος μυησης ειναι κρυφό μυστικό των τεκτονων εσύ πως το ξερεις??????????????????????????φιλαρακι εισαι πολύ περίεργος!!!!!
ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?????????????????????????????????????????
ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΤΑΛΩΣ
Πρώτον παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό.δεύτερον ξέρω ανθρώπους που ανήκουν στην κοινωνία αυτήν και είναι μυημένοι που κάνουν επαγγέλματα τα οποία δεν αποφέρουν πολλά χρήματα.Τρίτον Οι φιλανθρωπίες της κοινότητας αυτής δεν γίνονται γνωστοί για να μην χρησιμοποιηθούν σαν προβολή της κοινότητας.Τέταρτον δεν ανέφερα τον διαβήτη γιατί υπάρχουν και άλλα τα οποία προφανώς γνωρίζουμε λίγοι εδώ μέσα και μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε.Κάποιος άλλος όμως δεν γνωρίζει τον διαβήτη αλλά και που ακριβώς μπαίνει μέσα σε μια στοά. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα αλλά δεν θα σου τα αναλύσω τώρα.Στους τέκτονες γίνεσαι δεκτός αν είσαι έξυπνος και ανοιχτόμυαλος και προτιμούνται οι επιφανείς.Ποιος μίλησε για χρήματα πάλι;
Ο τρόπος μύησης δεν είναι τελετουργικός.Και ναι ρε είμαι κολλητάρι Τέκτονα και σου έγραψα ποιος μου μίλησε και ποιος με πήγε.Εγώ φταίω που μοιράστηκα μαζί σου τις γνώσεις μου.Αλλά το μόνο που θέλεις να μάθεις είναι αν γίνονται τελετές ή όχι , κάτι στο οποίο απάντησα.Αν θέλεις να ακούσεις και να δεις τέτοια πράγματα δεν πας στο videoclub της γειτονιάς σου να δεις καμιά ταινία;Πιστεύω πως απάντησα σοβαρά και δεν θέλω να παρουσιάσω σε καμιά περίπτωση τον τεκτονισμό ως κάτι καλό και σωστό.σας παρέθεσα προσωπικές εμπειρίες που ανάλογες υπάρχουν και σε άλλα θέματα.από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις από τον υπεύθυνο του forum ναδεις πότε γράφτηκα,αν σου κάνειεντύπωση γιατί δεν έχω ξαναγράψει, περίμενα να γράψω κάτι ουσιαστικό και όχι του τύπου : ναι το έχω δει και εγώ, ή άλλα που γίνονταιμόνο και μόνο να γίνονται.
και για το λόγου το αληθές
Όνομα Μέλους Τίτλος Μηνύματα Τελευταίο Μήνυμα Μέλος Από Χώρα
Ditheo Νέο Μέλος 2 30/10/2003 23/08/2003 Greece
Edited by - Ditheo on 30/10/2003 18:06:49
Σε μία ιδανική οικο-κοινωνία, δεν θα είχαμε ανάγκη από "διακοπές". Ολη μας η ζωή θα ήταν μία συνεχής δημιουργία και διασκέδαση, οργανικά δεμένη με το περιβάλλον, φυσικό και κοινωνικό. Κάθε μέρα θα ήταν διαφορετική και ανανεωτική!
Ομως δεν ζούμε σε μία ιδανική κοινωνία. Το αντίθετο... "Στις διακοπές, είμαι ο καλύτερος εαυτός μου", λένε οι περισσότεροι, υπονοώντας φυσικά, ότι στην καθημερινή τους ζωή υπάρχουν ως κάτι λιγότερο από τον "καλύτερο" εαυτό τους. Μήπως, λοιπόν, οι διακοπές μας θα μπορούσαν να γίνουν το παράδειγμα, ένα μικρό "σχολείο", για μία καλύτερη ζωή;
Με αυτό το σκεπτικό, έχουν ξεκινήσει, τα τελευταία χρόνια, προγράμματα οικοεναλλακτικών διακοπών, που μας επιτρέπουν να ζούμε συχνότερα κοντά σε αυτόν τον "καλύτερο" εαυτό μας...
* Από άρθρο του Εστέλιο Καλογήρου στον "Οδηγό Σύγχρονης Θεραπευτικής 2003 - 2004".
Πολυ χρησιμες οι διευθηνσεις φιλε/φιλη pliroforisi ...ευχαριστω πολυ.
ΟΜ
dsm