- Οικονομική Κρίση - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Από την πλευρά μας, να σημειώσουμε ότι ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, πρέπει και μιας ιδιαίτερα προσεκτικής μεταχείρισης:Απαραίτητη προϋπόθεση για να φιλοξενηθεί στο παρόντα χώρο είναι το να κρατηθεί η συζήτηση σε φιλοσοφικό επίπεδο,...
-
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... ... ... ;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο , το Ολο της πολυ οδυνηρης και αμφιβολης υπαρξης και συνεχειας μιας Κοινωνιας , της Κοινωνιας Μας δηλαδη δηλαδη ... ;
- να Φιλοσοφισουμε τα συνεπαγομενα της Ακυβερνησιας και της Ανισοκρισιας , τα Τετελεσμενα ! ; ! ; ! ;
- να Φιλοσοφισουμε για την Κριση που Εμεις δημιουργησαμε εμμεσα 'η αμεσα , και που Μας οδηγει εν γνωση Μας , στην διαλυση και στην αποσυνθεση της Κοινωνιας Μας , ανεπιστρεπτα ... ;;;
- Τοσο Μακραν Αφηρημενοι και Κενοδοξοι της Πραγματικοτητας Μας ρε συ Αμαλια ... ;;; [ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ]...
- Ακομη ... ;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... το που ηρθαμε και στην ωρα , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ... ;;;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... ... ... το που πρεπει και επειγει , ΝΑ ΚΟΙΝΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑς , ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ... ;;;;;;;;;
- [αμα και που ξερουμε ωστοσο , Τι γινεται και Τι δεν γινεται απο Τους ΑΛΛΟΥΣ της Κοινωνιας Μας ΓΥΡΩ ΜΑΣ ... ας ξερουμε , και Τι γινεται και Τι δεν γινεται και Μεσα σε Μας , τον Καθε Ενανε της Αυτης Κοινωνιας ... ... ...]
-

Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ........
Συμφωνώ !!!
quote:
Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ........
Όχι απλά πολλούς αλλά την πλειοψηφία. Πιστεύω πως αν ρωτήσεις τυχαία 10 άτομα τι γνώμη έχουν για την δημοκρατία του σήμερα, 8 στους 10 θα απαντήσουν αρνητικά.
Εγώ προσωπικά βρίσκω πολλές ομοιότητες της χούντας με την τωρινή “δημοκρατία”.
Μπορεί να μην υφίσταται άμεσα το “διατάσω και αποφασίζω”, αλλά έμεσα αυτό συμβαίνει και το ξέρουμε όλοι. Ότι γίνετε, γίνετε ερήμην μας.
Μπαίνει ο κλέφτης στα σπίτια μας και δεν έχουμε δικαίωμα να αντιδράσουμε.
Άσε που σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούμαι μέχρι τις 10 το βράδυ λόγο της αύξησης της εγκληματικότητας.
Τέλος πάντων. Επειδή δεν έχω να προτείνω κάποια λύση (βασικά πιστεύω πως δεν υπάρχει και λύση έτσι όπως τα κάνανε), το μόνο που έχω να πω είναι ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ακόμα δεν είδαμε τίποτε από την κρίση και τις επιπτώσεις της.
Υστερόγραφο: Αλήθεια,τώρα που το θυμήθηκα,τι έχουν να πούν οι αγρότες που η επταετία (σιχαμένη είπαμε) ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και μετά ψήφιζαν τον προδότη-κατάσκοπο Ανδρέα Παπανδρέου ;;;;;
Edited by - Masvidal on 11/07/2011 23:28:15
Ντροπή σου να καταφέρεσαι εναντίον αυτού του πολιτικού ΤΙΤΑΝΑ !!!!
Και κυρίως να μην πιάνεις στο στόμα σου αυτό το ΤΕΡΑΣ ΕΥΦΥΙΑΣ τον ΓΑΠ.
Τέλος εκπομπής....
Γιάννης
Τους ψήφισαν "ΚΑΠΟΙΟΙ" που ωφελήθηκαν ή προσπάθησαν να ωφεληθούν απο αυτήν τη ψήφο.Αλήθεια,οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν υποσχέσεις γιατί τους στήριξαν την ώρα της κάλπης ;;;;
Και τελικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην μειοψηφία που δεν τους ψήφισε ποτέ !!!!
quote:Πέρα από τους γέρους και τις γριές που είναι παραδοσιακοί τύποι, ψηφίζουν δηλαδή κατα παράδοση κάποιο κόμμα, ήταν και πολλοί αυτοί που ανάμεσα στο να ψηφίσουν και το να πάνε για φραπέ, υπερίσχυσε με μικρή διαφορά το να ψηφίσουν.
οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν υποσχέσεις γιατί τους στήριξαν την ώρα της κάλπης ;;;;
Καλά οι ηλικιωμένοι.Οι υπόλοιποι του...φραπέ;Καλύτερα να πήγαιναν για φραπέ γιατί και που ψήφισαν μαντάρα τα έκαναν.....
Θέλουν να λέγονται και Έλληνες;Θα τους κατατάξω στα σκεπτόμενα όντα όταν το καλαμάκι που ρουφάνε τον φραπέ έχει υψηλότερο ΙQ απο τους ίδιους;
Έ λοιπόν όχι,δεν τους θεωρώ Έλληνες.Στην Αρχαία Ελλάδα ήταν επιβεβλημένο να είσαι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ.Το αντίθετο ήταν ΥΒΡΙΣ.
Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά τα....ψιλά γράμματα οι χαχόλοι ΝΕΟ-ΨΕΥΤΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" .....αφήστε τους να ρουφάνε τον φραπέ τους !!!!
Υ.Γ.Δεν έχω τίποτα εναντίον του φραπέ,ίσα ίσα μου αρέσει.Εκεί όμως σταματούν οι ομοιότητες...
Edited by - Masvidal on 12/07/2011 15:56:04
Αυτός είναι ο ορισμός της πολιτικοποίησης του Νεο-έλληνα. Φραπές, γκόμενα, αμαξάκι χορηγία του μπαμπά και βουυυρ για μια πράξη υπευθυνότητας.
Παίζουν με τις λέξεις δηλαδή προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι και κανένα κακό μια χρεοκοπία της Ελλάδας, με όποιο επιθετικό προσδιορισμό κι αν έχει μπροστά. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα από τους ξένους ότι είναι αναπόφευκτο το σενάριο της επιλεκτικής χρεοκοπίας και θα πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη. Βέβαια, το ερώτημα είναι τι άλλαξε και φτάσαμε στην καταστροφή. Εδώ και 1,5 χρόνο οι πολίτες κάνουν απίστευτες θυσίες κι έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Δεν έφταναν όλα αυτά τα μέτρα για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία; Κι αν δεν έφταναν γιατί δεν χρεοκοπούσαμε πέρυσι αντί να γίνουν όσα έγιναν;
Είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα μάθουμε και τις λεπτομέρειες για το τι σημαίνει για τη χώρα μια τόσο αρνητική εξέλιξη. Εκτός κι αν η Ευρώπη ξυπνήσει και πάρει άλλες αποφάσεις σύντομα.
quote:
Αγαπητέ/ή noema πραγματικά πολλά ερωτηματικά βάζεις!!!
-
- για το ΑΝ αληθεια αληθεια και στα ισια , αγαπητε συνονοματε , η Πραγματικοτητα Μας , ειναι Κοινη , και ΑΝ Μας αφορα Ολους 'η Οχι [Τωρα πλεον] , βαζω τρια ερωτηματικα ;;;
- για το ΑΝ εχουμε αποσωσει μεσα στην ηθικη Μας , την Ισοκρισια και τον Αλληλονοιασμο , σαν ατομα και σαν κοινωνια , το ερωτηματικο ειναι ενα ;
- απο τα απ' οξω του καθενος , τα πολλα και διαφορα κρινεται η Κοινωνια Μας , 'η απο την κοιναντιληψη και την ομοψυχια ... ;
- καλημερα Μας ...
-
Σε επιλεκτική πτώχευση μπήκαμε σήμερα...
quote:
Εγώ θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα. Τι θα γίνει αν αύριο πτωχεύσει η χώρα; Δηλαδή πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε σήμερα αν αύριο είναι να πτωχεύσουμε και τι θα πρέπει να κάνουμε τη μέρα της πτώχευσης;
Σε επιλεκτική πτώχευση μπήκαμε σήμερα...
σε πτώχευση έπρεπε να είχαμε μπει απο τότε που ο γαπ έλεγε για μπιστόλι στο τραπέζι και τα λοιπά φαιδρά
τώρα υπογράψαμε την παράδοση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και μας έβαλαν σε πτώχευση
το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι το 95% του λαού(αυτοί που ψήφιζαν τους 300 και όσοι πηγαίναν για καφέ την ημέρα των εκλογών αντί να πάνε στην κάλπη) που είναι υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας να πάει στον αγύριστο
καλοφάγοτη λοιπόν η λούτσα
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

- jekyill, και άααθεε και je , ''μου την δωσατε ... την αφορμη'' , για να νοιαστω , για τουτα τα ως τα Τωρα στην κουβεντα ως εδω , εδω μερια ...
- ναι , ...
- τα αλλα τα παλικαρια στην γειτονια , Οχι ακομη , αυτες τις μερες τουλαχιστον ...
- αλλαααΑΑΑ , ... σας τα σημειωνω στην διπλα αυλη ...
- στο ...
- ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα Μας , γιατι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕΤΑΑΑ ... ... ...
-
- καλησπερα Μας ...
-
Συνονόματε noema... και μετάαα μετάααααα whatever will be, will be....ας λογιαριάσουμε τώρα για το μετά μας... και άσε τα άλλα πολικάρια της γειτονιάς
Γιάννης
-
- ναι 'ωρε συνονοματε ,
- ας λογαριασουμε , για Τραπεζα κΟΙΝΗ και ΜΙΑ ...
- ας λογαριασουμε για την της κοινωνιαςτην Τραπεζα , απο την ιδια την κοινωνια , για την ιδια την κοινωνια ...
- ας λογαριασουμε για την Τραπεζα , της καταθεσης του περισσευματος Των της κοινωνιας , για τους υστερημενους Οποτε της κοινωνιας Τους ...
- ας λογαριασουμε 'ωρε , για την Τραπεζα Των αληθεια αληθεια καποτε , Τοοόσο Φτωχων στο πνευμα ...
- ας λογαριασουμε για την του Αλληλονοιασμου την Τραπεζα ...
- την παντοτε Ανοικτη στους Αλληλονοιαζομενους ...
- της υπαρχουσας , Μονο για τις Καταθεσεις και Αναληψεις ΑΥΤΩΝ απο ΑΥΤΟΥΣ ...
- Οχι για Λογο Αλλονε ...
- ας λογαριασουμε οι συνειδητα ευρισκομενοι Αμεσως μπροστα στο Μετα Τους ...
- ας λογαριασουμε για το Αμεσως Μετα απο Τωρα , οι πιο ψυχραιμοΤΕΡΟΙ , ΟΙ οΠΟΙΟΙ ΚΑΙ οΣΟΙ ΑΠΟ οΟΟΛΟΥς ΜΑ ολους Ολους , καταγης ...
- ας λογαριασουμε για την δυναμη Μεσ' την ψυχουλα Μας , οι ακομη ακομη ζωντανοι , και οι κατανοουντες ...
- ο κοσμος Μας , χωρις την Ισοκρισια στην Ηθικη Του , δεν εχει Καμία μα Καμιά προοπτικη ... ; [δεν τα παω με τιποτε συνονοματε 'τα περιιιπου' , τα με τα λογια τα πολλα], τελος παντων , ας ειμαι κομα' δυσλεκτικος ... !
- ο κοσμος Σου κι' ο κοσμος Μου , ο κοσμος Μας στα δηλαδη δηλαδη , δεν εχει ελπιδα για Συνεχεια , αμα η ασυννενοησια που επικρατει , ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ...
- εγω νοιαζομαι και μιλαω και λεω εν τω μεταξυ , για το τι ει δυνατον τοις ανθρωποις , και τι Υπερ αυτου ...
- κανε το Ιδιο και συ συνονοματε , και λεγε μου και συμπληρωνε με ... ναι ,
- ας νοιαζονται και ας λογαριαζουν οι λιγοτεροι για τους περισοτερους , σημερα , τι να κανουμε ...
- νοιαζου και λεγε φιλε ανθρωπε ...
- ναι , και λεγε και συ ...
*** στην αγορα της www.noisa.gr , [στο forum της,], τα Νοιαζομαστε και τα Κοινωναμε και τα Καταπινουμε συχνα Αυτα , και Ετσι Ετσι Ετσι ... περνα και ριξε μια ματια , και συνεχιζουμε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΩΡΑ ΚΑΛΗ ...
-