ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lanccer29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
lanccerΝέο Μέλος
27/05/2008, 02:35:07
psaxnomai genika me themata apokrifismou kai paraxenon fainomainon auth tin periodo diabazo:(to plires biblio tis mageis)eimai sto psaximo kai exo trelathei na bro ena katharo antitipo tis solomonikis exoun akousti pola giauto to biblio opos gia epikindines epikliseis pneumaton erotiki mageia thisies klp...xerei kaneis kanena tropo i kanena ling na bro to book an oxi esto kapoio tropo epikliseis opos to potiraki (pou den exo katalabei pos ginete)i kati paromio!!!min skeutite oti me parasirete i oti mou kanete kako einai thema xronou na bro kati tetoio boithiste na min taleporitho poli

???

27/05/2008

27/05/2008, 08:20:37
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ mageia epiklisi solomoniki ΣΕ Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική.

========================================================

Το θέμα απενεργοποιείται.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο πανομοιότυπο θέμα του συγγραφέα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική

In anticipation of my resurrection...

semiramis1984Νέο Μέλος
13/08/2006, 19:46:33
Γειά σε όλους. Είμαι φοιτήτρια αρχαιολογίας στη Θεσσαλονίκη και ασχολούμαι εδώ και αρκετό καιρό με τα μεταφυσικά θέματα. Αποφάσισα να κάνω αυτή τη δημοσίευση διότι ψάχνω για 1 ή 2 άτομα που να επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εξερευνήσεις κυρίως στην Πεντέλη και στον Παρνασσό. Θα χαρώ πολύ να δεχτώ προτάσεις.
Φιλικά,
Semiramis
14/08/2006, 00:32:16
Semiramis απο απλη περιεργεια τι ειδους εξερευνησεις;αναζητας κατι συγκεκριμενο;

Φιλικα LordThomas

semiramis1984Νέο Μέλος
14/08/2006, 00:36:09
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Σκοπεύω να επισκεφτώ σύντομα τη σπηλιά του Νταβέλη και το Κωρύκειο Άντρο στον Παρνασσό και δεν θα ήθελα να πάω μόνη μου...εκτός αυτού με ενδιαφέρει και μια ευρύτερη εξερεύνηση και μελέτη της περιοχής της Πεντέλης αλλά και του Παρνασσού και ιδιαίτερα νυχτερινή.
Semiramis
14/08/2006, 00:47:26
Ειλικρινα αν ημουνα κοντα στην περιοχη ή εστω να μπορουσα να φυγω απο την πολη μου θα ερχομουν μετα χαρας αλλα δυσκολιες...Ειμαι λατρεις γενικα του παραφυσικου και του ανεξηγητου και θα ηταν πολυ καλη εμπειρια μια πραγματικη εξερευνηση.Ενημερωτικα υπαρχουν θεματα στο Forum σχετικα με την σπηλια του Νταβελη.μακαρι να βρεις καποιον.

Φιλικα LordThomas

semiramis1984Νέο Μέλος
14/08/2006, 12:50:22
Φίλε LordThomas, τα σχετικά forums με τη σπηλιά τα διάβασα αλλά ο καθένας λέει τις εμπειρίες του και δεν ξέρω και κατά πόσο ισχύουν. Και εγώ είμαι από άλλη πόλη αλλά είμαι αποφασισμένη να πάω και στην σπηλιά του Νταβέλη αλλά και στο Κωρύκειο άντρο, ακόμα και αν χρειαστεί να πάω μόνη μου. Είναι κάτι που το ήθελα πάντα αλλά πολύ απλά δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Θέλω να μην είναι όμως μια απλή επίσκεψη 1 ή 2 ωρών, αλλά να είναι μια πραγματική εμπειρία, καθώς θα έχω το χρόνο και τη γαλήνη να νιώσω τις δονήσεις που θα εκπέμπει το κάθε μέρος και ακόμα θα είμαι έτοιμη να δω ο,τιδήποτε...
CMΜέλος
14/08/2006, 13:51:49
quote:

... ψάχνω για 1 ή 2 άτομα που να επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εξερευνήσεις κυρίως στην Πεντέλη και στον Παρνασσό. Θα χαρώ πολύ να δεχτώ προτάσεις ...

semiramis τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πρόσκληση για αναζήτηση παρέας μέσα από ένα φόρουμ του διαδικτύου είναι ασφαλής; Θα σου ζητούσα να είσαι πολύ προσεκτική και επιφυλακτική στο που εμπιστεύεσαι. Οι καιροί είναι πονηροί. Δεν υπονοώ κάτι για τα παιδιά του φόρουμ αλλά μιλώ γενικότερα. Αν δεν γνωρίζεις κάποιον καλά και προσωπικά καλό είναι να προσέχεις. Κανένα φόρουμ δεν ευθύνεται για τις προσωπικές σχέσεις και επαφές των μελών του. Τα μέλη κάνουν τις επιλογές τους, αλλά δεν έχουν όλοι τις αγνότερες των προθέσεων και φυσικά αυτό μπορεί να το καταλάβεις όταν είναι πια αργά. Με αφορμή το δικό σου μήνυμα γράφω αυτά τα λίγα απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Κάποτε μια κοπέλα από την δική μου ιστοσελίδα ζήτησε παρέα για αναζήτηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή που είχε δει κάποια σημάδια χαραγμένα. Την πλησίασαν με μεγάλη χαρά και διάθεση να την βοηθήσουν και τελικά ο σκοπός τους ήταν να την ξεμοναχιάσουν το βράδυ στο βουνό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχα την τύχη να ενημερωθώ για τις προθέσεις τους και φυσικά πρόλαβα να προστατεύσω την κοπέλα. Να προσέχεται πάντα παιδιά.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

GWGWΜέλος
14/08/2006, 14:15:09
κουκλα εγω ειμαι θεσσαλονικη..αν θελησεις να εξερευνησεις τπτ εδω..βαλε μια φωνη...

μα ολα πια τα περιεργα στην αθηνα τα ψαχνετε??

ελατε να βρουμε και τπτ εδω πανω...

semiramis1984Νέο Μέλος
14/08/2006, 14:45:29
CM σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όπως θα κατάλαβες είναι πολύ δύσκολο να βρώ κάποιον από τα άτομα που ήδη γνωρίζω μια και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Το να βρω τουλάχιστον άλλο ένα άτομο το θεωρώ πιο ασφαλές από τα πάει μια γυναίκα μόνη της εκέι πάνω...τώρα τι να πω...πάντως θα λάβω υπ' όψιν μου τη συμβουλή σου και σε ευχαριστώ πολύ.
semiramis1984Νέο Μέλος
14/08/2006, 14:48:39
GWGW, ξέρω οτι η θεσσαλονίκη έχει πολλά ενδιαφέροντα μέρη για εξερεύνηση αλλά δεν είναι τόσο συναρπαστικά και τόσο επικίνδυνα όσο αυτά που αναφέρω...αλλά μια και έθεσες το ζήτημα ποια μέρη πιστεύεις οτι αξίζουν μια καλή εξερεύνηση στη Θεσσαλονίκη?
φιλικά,
Semiramis
14/08/2006, 17:01:22
Semiramis...δεν χρειαζεται να τρεχεις στην Αθηνα η στον Παρνασσο για περιεργα...
Εχουμε και τον Ολυμπο (με τα γυρω χωρια του - οπως Λιτοχωρο) και φυσικα τα Μακεδονικα Τεμπη (Σερρες) και αλλα πολλα...

Προσπαθησε να αναζητησεις και τιποτα εκει...εκτος απο αυτο...ειναι πιο συναρπαστικα να πας στον Ολυμπο, παρα στην Πεντελη...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

αγνοώνΜέλος
14/08/2006, 17:18:58
semiramis1984
εγώ μένω στη θεσσαλία και ανεβαίνω αρκετά συχνά στο βαφτιστήρι μου στη θεσ/νικη.
απορώ γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κάποιο μέρος κοντά στην πόλη που είσαι
αλλά θέλεις να πας κάτω στην αθήνα.
μην ξεχνάς ότι ειδικά την πεντέλη
την έχουν πάρει αποκλειστικότητα ο ntavelis666,ο jbg,o vril,o dim.kar
η avallon,o paneios,o....,o....,o....
λοιπόν,γιατί δεν πας κάπου που κανείς άλλος δεν έχει ξαναπάει ??
αν θες βοήθεια,είμαι μαζί σου.
σου στέλνω και το ποινικό μου μητρώο για να μη φοβάται κι ο CM !!
semiramis1984Νέο Μέλος
14/08/2006, 17:52:02
γεια σου "αγνοών". Δυστυχώς στην πόλη που είμαι δεν ξέρω παρά ελάχιστα μέρη. πάντως δέχομαι τη βοήθεια σου. Πες τι έχεις να προτείνεις και αν θες μπές στο προφιλ μου δες το mail μου και στείλε μου εκεί. όσο για όλους τους προηγούμενους πού έχουν πάει στην Πεντέλη δεν με ενδιαφέρει, γιατί μπορεί εγώ να μάθω και να δω πολύ περισσότερα από αυτούς. Το οτι έχουν πάει και άλλοι δε σημάινει τίποτα.
Φιλικά,
Semiramis
Ntavelis666Μέλος
14/08/2006, 21:49:21
«ειναι πιο συναρπαστικα να πας στον Ολυμπο, παρα στην Πεντελη...»

Είσαι απόλυτα σίγουρος φίλε μου για αυτό που λές;

Μήπως αν λέγαμε καλύτερα ότι κάθε βουνό έχει το δικό του χαρακτήρα και τη δική του μαγεία ;

Εκτός κι αν εννοούσες ότι το θεωρείς συναρπαστικότερο για εσένα προσωπικά, να πάει κάποιος στην Όλυμπο παρά στην Πεντέλη όπου κι’ αυτό πάλι, σεβαστό είναι. Όλοι μας (σχεδόν) έχουμε ήδη γνωρίσει τα μέρη εκείνα που μας μαγνητίζουν περισσότερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα μέρος είναι καλύτερο ή χειρότερο από ένα άλλο.

«μην ξεχνάς ότι ειδικά την πεντέλη
την έχουν πάρει αποκλειστικότητα ο ntavelis666,ο jbg,o vril,o dim.kar
η avallon,o paneios,o....,o....,o....»

Δεν θα το έλεγα αγαπητέ. Ανήκει κάτι σε κάποιον ;
Εκτός κι αν το’πες χαριτολογώντας.

«όσο για όλους τους προηγούμενους πού έχουν πάει στην Πεντέλη δεν με ενδιαφέρει, γιατί μπορεί εγώ να μάθω και να δω πολύ περισσότερα από αυτούς»

Εξαρτάται πως προσεγγίζεις έναν Ιερό Τόπο αγαπητή. Από τη διάθεσή σου, τους σκοπούς κι αν ο Τόπος το θελήσει, να είσαι σίγουρη ότι θα σου δείξει ένα απειροελάχιστο μέρος της θείας (φυσικής) ενέργειάς του. Γιατί αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία.
Αυτό ισχύει για όλους μας. Δεν υπάρχουν «εκλεκτοί».

«Το οτι έχουν πάει και άλλοι δε σημάινει τίποτα».

Σ’αυτό συμφωνώ απολύτως.

Να’στε καλά.

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

αγνοώνΜέλος
16/08/2006, 20:16:51
το είπα και χαριτολογώντας αλλά και κυριολεκτώντας.

στα περισσότερα τόπικ με θέμα το βουνό αυτό,
τα ονόματα αυτά δεσπόζουν.

απλή στατιστική.

semiramis1984,
φυσικά και θα σου στείλω προσωπικό e-mail.
αρκεί να έχεις υπομονή.

dim.karΜέλος
17/08/2006, 09:27:14
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

Αν πραγματικά θέλετε να πάτε σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ κανένας άλλος, να κάνετε πράγματα που ελάχιστοι έχουν κάνει και να νοιώσετε μοναδικές συγκινήσεις και συναισθήματα ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8481

Αν φυσικά δεν θέλετε να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

GWGWΜέλος
17/08/2006, 10:18:35
να τονισω ξανα την κακια συνηθεια, να οργανωνονται ολα στην Αθηνα...?

17/08/2006, 13:26:47
quote:

να τονισω ξανα την κακια συνηθεια, να οργανωνονται ολα στην Αθηνα...?

ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ;

GWGWΜέλος
17/08/2006, 14:05:18
οσο παταει η γατα..

ελα βρε ellove..ειναι γνωστο οτι μας εχουν λιγο γραμμενους εδω πανω..
και δεν εννοω για κατι συγκεκριμενο μονο..γενικα μιλαω..