- Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Γιατί πρέπει να φοβάμαι την Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του Παπανδρέου; Γιατί την Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα της Κανέλλη; Γιατί την Χρυσή Αυγή και όχι το ΚΙΣ;
Μήπως επειδή οι δεύτεροι αναδειχθήκαν μέσω δημοκρατικών διαδικασιών και όχι με το έτσι θέλω; Και αν βγήκαν στην εξουσία με την προεδρευόμενη κοινοβουλετική δημοκρατία, έπειτα από αυτό δεν πράξανε ότι φασιστικό γουστάρουν; Δεν χρησιμοποίησαν ωμή βία;
Γιατί σήμανε συναγερμός απειλής της δημοκρατίας ΤΩΡΑ(με την Χρυσή Αυγή); Τόσο καιρό είχαμε δημοκρατία;
quote:Εδώ να δεις "δημοκρατία" Χρίστο!
Γιατί σήμανε συναγερμός απειλής της δημοκρατίας ΤΩΡΑ(με την Χρυσή Αυγή); Τόσο καιρό είχαμε δημοκρατία;

Edited by - Αίολος on 15/09/2013 18:26:33

Να κι ένας χρυσαυγίτης τραμπούκος!
Φτου λάθος! Του ΚΚΕ είναι αυτός που γεμάτος γενναιότητα και αυταπάρνηση κλωτσάει, μαζί με άλλους 4, στο κεφάλι έναν πεσμένο αντιφρονούντα!
Ναι βρε! Είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι τον έδειραν οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι του συστήθηκαν κιόλας!!!
Ο δημοκράτης!!! Χααχαχα!
Τόσο μαλάκες μας έχουν...

Edited by - Αίολος on 15/09/2013 19:01:33

quote:Χρίστος Ελ, την στιγμή που μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τα σκατά με τα κουράδια, το σύστημα έχει ήδη κερδίσει.
Η απορία ήταν... γιατί είναι η Χρυσή Αυγή πιο άγρια, πιο επικίνδυνη, πιο φασιστική από τα υπόλοιπα κόμματα και τις οργανώσεις;Γιατί πρέπει να φοβάμαι την Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του Παπανδρέου; Γιατί την Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα της Κανέλλη; Γιατί την Χρυσή Αυγή και όχι το ΚΙΣ;
Μήπως επειδή οι δεύτεροι αναδειχθήκαν μέσω δημοκρατικών διαδικασιών και όχι με το έτσι θέλω; Και αν βγήκαν στην εξουσία με την προεδρευόμενη κοινοβουλετική δημοκρατία, έπειτα από αυτό δεν πράξανε ότι φασιστικό γουστάρουν; Δεν χρησιμοποίησαν ωμή βία;
ΑΙΟΛΟΣ:
quote:
...και προτείνεις τι;
Η πρότασή μου θα μπορούσε να γεμίσει εκατοντάδες σελλίδες, θα περιοριστώ σε λίγες λέξεις και ό,τι καταλάβεις κατάλαβες.
Κοινωνική συνοχή, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Οξυδερκής σκέψη και επαγρύπνηση (δεν τσιμπάμε κανένα δόλωμα)
Συμετοχική Δημοκρατία (άμεση κατάργηση της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας ή αλλιώς ολιγαρχίας)
Τιμωρία όσων πολιτικών προσώπων συμετείχαν στο τυρανικό πολίτευμα στο οποίο ζούμε ΟΛΟΙ.
Φυλάκιση 25 ετών όλων των ακροδεξιών και ακροαριστερών στοιχείων που συστηματικά επιτίθενται στους πολίτες με διάφορες αφορμές.
Φυλάκιση δια βίου όλων των αξιωματικών της Αστυνομίας που συνεργάστηκαν με το τυρανικό πολίτευμα.
Ίδρυση ειδικής φυλακής που θα έχει μόνον απομόνωση σε κελία 1Χ1Χ1μ, στην οποία να κλείνονται δια βίου οι ένοχοι ειδεχθών εγκλημάτων (βιαστές βρεφών & πολύ σκληροί δολοφόνοι κατα συρροήν).
Ίδρυση φορολογικού νομικού και ασφαλιστικού καθεστώτος που θα είναι "μαγνήτης" για ΑΛΗΘΙΝΕΣ επενδύσεις όπως βαρυά βιομηχανία.
Ρε φίλε μου, να σου πω κάτι,
Εντάξει δε λέω, αυτοί οι άχρηστοι που το παίζουν ηγέτες είναι απαράδεκτοι, ως τόσο και εμείς πρέπει να απαιτήσουμε κάτι καλύτερο.
Όχι όμως να βάλουμε τους φονιάδες στην εξουσία για να εκδικηθούμε ό,τι βρεθεί μπροστά μας...
Συγνώμη για το μεγάλο γραπτό μου, δε θέλω να γίνω κουραστικός αλλά κάποια πράγμματα πρέπει να ειπωθούν.
Δίνω ένα απλό παράδειγμα,
Φεύγουν για Αυστραλία 1 εκατομμύριο έλληνες, ένας απο αυτούς, όχι δύο, ΕΝΑΣ, κάνει ένα φρικτό έγκλημα.
Αν ξεσηκωθεί όλη η Αυστραλία και σκοτώσει τους 999.999 έλληνες που είναι αθώοι, θα έχουν δίκιο?
Εδώ ένας δύο εκατό αλλοδαποί κάνουν κάποιο έγκλημα, απο τη μία η Αστυνομία είναι ωκνή, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ, αλλά το να μαζεύονται οι χρυσαυγουλίτες και να σπάνε τα μαγαζιά των ανθρώπων σε αντίποινα επειδή κάποιο κατακάθι έκανε κάτι, συγνώμη είναι λογική αυτή?
Τι φταίει ρε φίλε μου ο μανάβης?
Α, τώρα που είπα μανάβης, εκείνο το μπουμπούκι στην Κομμοτινή, θυμάσαι πιστεύω, τον μανάβη που βίασε και έκαψε ζωντανή την κοπέλα με βενζίνη, εκεί γιατί δεν πήγε η Χρυσά αυγά να σκοτώσει όλους τους έλληνες της Κομμοτινής?
Οι έλληνες είναι όλοι άγιοι? Εμείς δεν έχουμε μπουμπούκια?
quote:
Χώρια που η ορολογία σου φίλε Lock_Smith είναι αδόκιμη και παραπλανητική.
Εμένα φίλε θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να πιστεύω οτι η χρυσή αυγή είναι παραπλανητική, κάτι σαν συμφωνία με τον διάβολο ας πούμε, παίρνεις αυτό που σου προσφέρει αλλά μετά πρέπει να πληρώσεις το τίμημα.

quote:
Οι λέξεις "φασισμός" και "ναζισμός" δεν έχουν αντίστοιχες ελληνικές λεξεις!
Παπαγαλίζετε εξ αιτίας της αμάθειάς σας.
Ενώ εσύ φίλε μου παντογνώστη, που έζησες στο πετσί σου τον πόλεμο, που έβγαλες με την τανάλια το χρυσό σου δόντι για μιά φέτα ψωμί, γνωρίζεις τι θα πει εθνο-σοσσιαλισμός.
Για πες μας κι' άλλα.....
quote:
Με την μαλακεία απλώς επιβεβαιώνεις πόσο καλό ήταν το προηγούμενο γαμήσι...
Φίλε, χρεάζεσαι επιγόντως έναν αράπη!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Γρήγορα ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Επομένως δεν αξιώνεις περαιτέρω σχολιασμό από μέρους μου.
Και δεν είχα προσέξει καλά το τι γράφεις, διαφορετικά δεν θα σου έδινα τόσο μεγάλη απάντηση.
quote:Αυτό είναι "δημοκρατικός" σεβασμός σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη από 'σένα;
Γρήγορα ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ!
Μερσί...