- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Opoios mporei pedia as mou dosei mia apantisei sto ti itan ayto pou ennoiosa kai mporei kapote na to ksananioso.
To forum to vrika simera kai to diavasa olo. Einai teleio
Και μια παράκληση:
Προσπάθησε να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish: είναι κουραστικά (τα greeklish) στο διάβασμα και άλλωστε η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στα forums είναι τα ελληνικά (μόνο προσωρινά και εάν υπάρχει κάποιο δύσκολο τεχνικό πρόβλημα είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει κανείς greeklish)

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία του μηνύματος σου που θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς:
quote:
Kathos prospathousa apegnosmena na to petixo skeftomoun pou tha pao an pote to petixo.
Αλήθεια, για ποιό λόγο προσπαθούσες απεγνωσμένα - όπως είπες - να επιτύχεις μια αστρική προβολή;
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να καταβάλλεις τόσο μεγάλη προσπάθεια.
Επίσης, αναφέρεις ότι σκεφτόσουν που θα πας αν το πετύχαινες.
Δηλαδή δεν ξέρεις τι συμβαίνει κατά την αστρική προβολή;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι ότι θέλεις να επιχειρήσεις μια αστρική προβολή - αν δεχθούμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί - αφού δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει σ' αυτήν;
Θα ήσουν πχ σε θέση να διαχειριστείς την εμπειρία αυτή και κατά πόσο θα ήσουν έτοιμος να αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία θα βρισκόσουν και να προστατεύσεις επαρκώς τον εαυτό σου;
Αν δεχθούμε ότι το αστρικό πεδίο είναι το πεδίο των συναισθημάτων, των φοβιών μας, των εμμονών μας κλπ θα ήταν ασφαλές να κάνεις μια έξοδο σ' αυτό αν δεν γνώριζες κάποια πράγματα;
quote:
Ayto gia na po tin alitheia me tromakse kai ksipnisa alla otan ksipnisa eimoun mouskema ston idrota, laxaniasmenos, kai i kardia mou xtipouse san treli kai para poli entona.
Επειδή αναφέρεις δύο φορές τη λέξη "ξύπνησα", εννοείς ότι η εμπειρία σου αυτή ήταν ένα πολύ έντονο όνειρο;

In anticipation of my resurrection...
μετα απο πολυ καιρο ειπα να επισκευθω το site και επεσα στο θεμα αυτο απτο οποιο ειχα ακουσει απο φιλη μου πολυ παλια..
θα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα ακομα για την Α.Π
1ον Απορια: Κατι που σιγουρα συμβαινει σε πολλους...
Τελευται λογο του οτι ειμαι ανεργος κοιμαμαι πολες ωρες..απο βαρεμαρα και απο ψυχολογικο κλασικα δεν σηκωνομαι το πρωι με τιποτα..
Ετυχε λοιπον πριν λιγες μερες να βλεπω ενα "ονειρο" (θα το χαρακτηρισω ετσι για αρχη)
Εβλεπα οτι πηγα ταξιδι στην αμερικη(κατι που εχω πολυ αχτι να κανω..) και ενιωθα οτι ειμαι ξυπνιος αλλα δεν ηθελα να ξυπνησω τελειος και να σηκωθω γιατι μου αρεσε τοσο πολυ το ονειρο ενιωθα τοσο ομορφα και δεν ηθελα να το αφησω..
Εχει τυχει να ξανανιωσω τετοιου είδους "όνειρα" και να νιωθω τοσο πραγματικα και αληθινα ολα αυτα που βλεπω και βιωνω στις σκεψεις μου..
Αυτο δεν θεωρειται Α.Π ετσι ? Ειναι απλα ονειρο? Αν οχι πειτε μου πως λεγεται...παντως ειμαι ξυπνιος εκεινη την ωρα ..το νιωθω..νιωθω οτι δεν θελω να ξυπνησω και το επιλεγω γιατι μου αρεσει αυτο..εχω ενα συναισθημα οτι ολο αυτο ειναι ονειρο κ δεν ξυπναω γιατι μ αρεσει.. επισης πολλες φορες εχω προσπαθησει να αλλαξω δεδομενα που δεν μου αρεσουν πανω σ αυτο που "ονειρευομαι" και δεν μπορω και παει κατι στραβα και ξενερωνω..αυτο που οφειλεται?γιατι δεν μπορω να το ελενξω?υπήρξαν φορες που το καταφερα αλλες όχι...
Επισης πως μπορει καποιος να παει οχι σε πραγματικο κοσμο αλλα σε διασταση της Α.Π ?
Πως κοιμιζεις το σωμα κ οχι το νου
(post edited διαβασα καποια πραγματα ακομα...)
χρησιμοποιησα τη λεξη "ονειρο" γιατι δεν ξερω πως αλλιως να το ονομασω αν ειναι κατι αλλο..
Οσον αφορα την Α.Π κ εφοσον αυτο που λεω δεν ειναι Α.Π
Μπορει καποιος να μου πει εν συντομια ενα How To...
και ενα About...
Δηλαδη στην Α.Π παμε σε ενα χωρο αλλο?εξωπραγματικο?φανταστικο? η στον χωρο μας βρισκομαστε και αλονιζουμε εκτος του σωματος μας?υπαρχει κινδυνος θανατου ? πως μπορω να πετυχω Α.Π ?
Κατι ακομα... Εχει τυχει απο λιγες βραδινες ωρες υπνου να εχω κουραστει κ να θελω να κοιμηθω μεσημερι κατι που δεν το επιθυμω..
Γυρνουσα απτον στρατο 3 σπιτι μου..4 ερχεται ο πατερας μου και τρωμε μεσημεριανο..
Πολες φορες ελεγα ελα μωρες θα ξαπλωσω λιγο και θα σηκωθω..αποκοιμομουν ομως..ετυχε μερικες φορες να πεταγομαι γιατι μαλλον εχω στη συνειδηση μου οτι πρεπει να ξυπνησω.Αλλα ξυπναω τρομαγμενος η πολυ αποτομα..την τελευταια φορα ειχα το κινητο μου στα χερια και το πεταξα στον αερα μακρια κ επεσε και εσπασε..αυτο τι ειναι?απλα ξαφνιασμα ? τρομαρα?
Εχω νιωσει καποιες παρομοιες φορες με αυτη να μπαινω στο σωμα μου η να πευτω και να πεταγομαι με σπασμοδικες κινησεις..ειτε με το ποδι ειτε με ολο το σωμα να ταραζεται και να πεταγομαι στον αερα...
Edited by - Dj_Blade on 25/11/2007 06:07:30
διαβασα πολλα πραγματα για την Α.Π και ειχα αρχισει να το σκεφτομαι πολυ...ημουν γενικα πολυ συναισθηματικα φορτωμενος(ημουν σε club εξω κ λογο σκαλωματος ημουν ετοιμος να δειρω κοσμος πρωτη φορα ενιωσα τοση οργη να θελω να δειρω καποιον ετσι στο ακυρο) τελος παντων διαβαζοντας τα ξημερωματα ενιωθα περιεργα τον χωρο του δωματιου μου..ισως ηταν κουραση ? δεν ξερω..ξαπλωνοντας προσπαθουσα να βγαλω την Α.Π απτο μυαλο μου προσπαθησα να σκευτω διαφορα πραγματα αλλα ενιωθα το μυαλο μου να γινεται shaker...με τα πολλα αρχισα να ακουω ενα πολυ δυνατο βουητο...και αλλαξα σταση κ πλευρο να σταματησω να το ακουω γιατι δν ηθελα στη κατασταση π ειμαι να σκευτομαι την Α.Π ..ισως φοβος? δεν ξερω παντως το βουητο ηταν εντονο
Γιατι?απλα γιατι?
Σχετικά με το όνειρο με την Αμερική που περιγράφεις ότι είδες, από την περιγραφή καταλαβαίνω ότι απλά είχες συνείδηση του γεγονότος ότι ονειρεύεσαι.
Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε εμένα κάποιες φορές, να βλέπω δηλαδή ένα όνειρο και να γνωρίζω ότι απλά ζω ένα όνειρο.
Ίσως πάλι το ότι είδες πως βρίσκεσαι στην Αμερική να σχετίζεται με τη μεγάλη σου επιθυμία να βρεθείς σ' αυτήν, κάτι που είπες κι εσύ ο ίδιος.
quote:
χρησιμοποιησα τη λεξη "ονειρο" γιατι δεν ξερω πως αλλιως να το ονομασω αν ειναι κατι αλλο..
Οσον αφορα την Α.Π κ εφοσον αυτο που λεω δεν ειναι Α.Π
Μπορει καποιος να μου πει εν συντομια ενα How To...
και ενα About...
Δηλαδη στην Α.Π παμε σε ενα χωρο αλλο?εξωπραγματικο?φανταστικο? η στον χωρο μας βρισκομαστε και αλονιζουμε εκτος του σωματος μας?υπαρχει κινδυνος θανατου ? πως μπορω να πετυχω Α.Π ?
Αγαπητέ, για να μάθεις ένα "how to" κι ένα "about" δεν θα πρέπει να έχεις ήδη μια απάντηση σε ένα "why"; ![]()
Ποιός είναι ο λόγος που επιθυμείς να επιχειρήσεις μια συνειδητή αστρική προβολή από την στιγμή που δεν γνωρίζεις επαρκώς τι είναι αυτή;
(Αναφέρω τον όρο συνειδητή αστρική προβολή επειδή σύμφωνα με αρκετές - αν όχι τις περισσότερες - εσωτερικές διδασκαλίες, προβαλλόμαστε στο αστρικό πεδίο κάθε νύχτα).
Τα ίδια ερωτήματα έχω θέσει και στον habos1986. ![]()

Περιεργια για κατι νεο..αποδειξη στον εαυτο μου οτι δεν ειναι ολα τοσο απλα οπως τα ξερει ο κοινος ανθρωπος...
Για μενα ενας κοινος ανθρωπος εχει αρκεστει στη θρησκεια και οτι δεν υπαρχει κατι παραπανω απο αυτο που ζει καθε μερα...Εγω ομως πιστευω οτι υπαρχουν πολλα...
Εχω κατα καποιο τροπο συνδεσει τη φυσικη την θεωρια της σχετικοτιτας και καποια αλλα πραγματα που εμαθα απο ενα dvd απτον einstein με ολα αυτα..μιλουσε επισης για την 4η διασταση την υλη τον χρονο κλπ...Το πως δημιουργηθηκε η πρωτη εκρηξη στον υλιο..
Επισης ξεκινησα και πιστευω στα ζωδια βλεπω οτι ολα αυτα βγαινουν..οτι για να βγαινουν τα ζωδια..για να συμβαινουν διαφορα πραγματα στη ζωη μου δεν ειναι τοσο απλα ολα..δεν ειναι απλα μια ψευδαισθηση..Δεν μπορω να ζω με το πίστευε και μη ερεύνα...
Δεν μου αρκει..διαφορα πραγματα στη ζωη μου δειχνουν οτι υπαρχει κατι περα απο αυτο που ζω και βλεπω καθε μερα..και θελω να το δω να το βιωσω...
παντα σε οτι είχα στη ζωη μου ήθελα να το εκμεταλεύομαι στα όρια του..Π.χ ενα πολυ απλο κοινο παραδειγμα..θεωρώ χαζο καποιος να παρει ενα εξελιγμένο κινήτο οταν απλα θελει να περνει τηλεφωνα..εγω πήρα ενα pda και εχω λειτουργήσει όλες του τις δυνατότητες...
Ετσι θέλω να κανω και με τον εαυτό μου..εφόσον εχω την δυνατότητα να κανω καποια πραγματα και να βιωσω κατι διαφορετικο γιατι να μην το κανω?Εστω να κανω την προσπάθεια...
Εχω μια απόρια ακομα αν υπαρχει καποιο site να διαβασω ποια ειναι τα 7 σώματα τα μας
και επισης πια η διαφορα μεταξυ Αστρικού σώματος και Αιθερικού?
Γιατι?απλα γιατι?
Μου αρέσει το τελεύταίο μήνυμά σου για τις δυνατότητες.
Εχεις δίκιο. Πρέπει να εκμεταλευόμαστε -αν και η λέξη αυτή δεν μου αρέσει καθόλου- το 100% των δυνατοτήτων μας.
Καλά βέβαια και στο 30 να φτάσω εγώ προσωπικά δεν θα με χαλάσει! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα όνειρα σε σχέση με την αστρική προβολή να αναφέρω το θέμα ότι ο έλεγχος των ονείρων είναι το δεύτερο στάδιο, το πρώτο είναι η συνείδηση ότι ονειρευόμαστε.
Για την αστρική προβολή τώρα, αν πράγματι σε ενδιαφέρει διάβασε το δεύτερο μέρος της, υπάρχει το λινκ στην πρώτη σελίδα του παρόντος τόπικ. Περιέχει σημαντικότατες πληροφορίες
Τώρα για τα σώματα του ανθρώπου διάβασε το παρακάτω άρθρο:
http://www.esoterica.gr/articles/esoteric/cosmenergy/cosmenergy.htm
και υπάρχει ένα παλαιότερο θέμα που αναφέρεται στην 7πλη σύνθεση θα το βρω και θα το παραθέσω.
Το αστρικό είναι ο συναισθηματικός φορέας του ανθρώπου.
Το αιθερικό είναι η ενέργεια που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα και φωτογραφίζεται με την μέθοδο κιρλιαν.
Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Το αστρικό πεδίο είναι το πεδίο των συναισθημάτων μας, των φόβων μας κλπ.
Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό - κατά την δική μου άποψη φυσικά - να υπάρχει ένας έλεγχος του συναισθηματικού μας φορέα, να υπάρχει σε κάποιον βαθμό ένας έλεγχος από την πλευρά μας του συναισθηματικού μας εαυτού κι όχι το αντίθετο, όπου παραδομένοι στα συναισθήματα και τους φόβους μας παρακινούμαστε εμείς πλήρως από αυτόν...
Όσον αφορά την Αστρολογία, ούτε εγώ έχω ασχοληθεί συστηματικά μαζί της και θα ήθελα κάποια στιγμή να το πράξω.
Παρόλα αυτά πιστεύω πως η Αστρολογία εκτείνεται σε ένα φάσμα πολύ ευρύτερο από μια γνώση για τα ζώδια, τον ωροσκόπο κλπ.
Ίσως αυτό να είναι απλά η επιφάνεια - χρήσιμη μεν - αλλά δεν περιορίζεται μόνο εκεί.
Θα συμφωνήσω πάντως κι εγώ απόλυτα μαζί σου σ' αυτό που λες:
quote:
Ετσι θέλω να κανω και με τον εαυτό μου..εφόσον εχω την δυνατότητα να κανω καποια πραγματα και να βιωσω κατι διαφορετικο γιατι να μην το κανω?Εστω να κανω την προσπάθεια...
Αυτή η διαδικασία άλλωστε μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να γνωρίσει λίγο καλύτερα τον εαυτό του.
Μέσα από αυτήν ο ερευνητής καταλαβαίνει ότι γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό του που τα θεωρούσε δεδομένα. ![]()

-1 προσπαθειτε να κανετε αστρικη προβολη εκει με το ζορι , με καφεδες , με πιεση , με προσπαθεια με με με με με με , αλλα κανετε το μεγαλυτερο λαθος.Παιδες η αστρικη προβολη για να γινει ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθειτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ - ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ !
Και πως προσπαθω στα παραπανω ? Με το να εισαι εκει(σε ολα τα παραπανω) οταν εισαι εκει !Με το να μην πεταει το μυαλο σου οταν εισαι στο γραφειο-δουλεια και πηγαινει στο σπιτι , η οταν εισαι σχολειο να πεταει το μυαλο σου στο σπιτι .ΠΡΕΠΕΙ να εισαι εκει που εισαι και να σκεφτεσε οσο μπορεις περισοτερο οτι κανεις οταν το κανεις!Να σταματησεις οσο μπορεις περισοτερο τον εσωτερικο μονολογο που σε ταξιδευει και χανεσε , ενω πρεπει να εισαι στο τιμονι εισαι εκει που θα πας το καλοκερι διακοπες , εκει που κανεις μπανιο στο ντουζ σου ενω πρεπει να εισαι εκει και να νιοθεις το νερο και να καθαριζεις το δερμα σου , το μυαλο σου πεταει στο καφε που θα πιεις μετα με τον την φιλη σου!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ εεεεεε ΛΑΘΟΣ !!!
-2 και κατι ακομα αυτο ειναι καπως δυσκολο.......
Φοβαμαι ,.....,.
Ενα μορακι οταν φτανει στη ζωη βγαινει στα χερια του γιατρου, στα χερια της μαμας του ,τελος παντων σε μια ζεστη αγκαλια σε μια προστασια.
Μια ψυχη ομως ,οταν φευγει (μετα τον λαθος κατα εμε θανατο του σωματος) παει σε καποια αγκαλια ? ζεστη ?
Φανταζεστε η ψυχη αυτη να βγαινει απο το σωμα και να πηγαινει σε ενα "δωματιο" οπου εκει θα "περιμενει" και θα αντιμετωπιζει εκει μονη της τα "δαιμονεια " της εως οτου καθαριστει???
Φανταζεστε τι γινετε εαν συνεβαινε κατι τετοιο ?
Μια μικρη , φοβισμενη , τρομαγμενη ψυχη να βλεπει τα δαιμονια της που δεν καταφερε να διωξει στην ζωη της πανω στη γη και να πρεπει να τα αντιμετωπισει με τετοιο τρομο ..........μονη της........τρομο !!!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.