- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
πρέπει κι εσύ να παραδεχτείς ένα στατους που κυριαρχεί απο μερικούς,αν και δεν εκφράζουν το σύνολο,ελάχιστοι όντες, που περιλαμβάνει πολύ έντονη κριτική στάση απέναντι σε χριστιανισμό και χριστιανούς...Κάτι απο σαν να τους πήραμε την κουτάλα, ή κάτι παρόμοιο και δεν το καταλαβαίνω, γιατί εδώ και κατι χιλιάδες χρόνια,
περνάμε καλά σαν χριστιανοί ορθόδοξοι...
Με το ζόρι, λες και πρέπει να έχουμε πρόβλημα ρε παιδι μου..Αλλοιώς,καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο, θα σημαίνει ότι έχουν αυτοί, λέω εγώ...Γι αυτο η πρεμούρα να μας βγάλουν προβληματικούς...
Για να το θέσω, ακόμη μια φορά...Με θέσεις και αποδείξεις θέσεων,γίνεται ο διάλογος, όταν υπάρχει πρόθεση γι αυτόν...
Όταν κάποιος ψάχνει να εκθέσει τον άλλο, είναι μικρότητα....
Όσα κορδελάκια κι αν του βάλεις....
quote:
Με το ζόρι, λες και πρέπει να έχουμε πρόβλημα ρε παιδι μου..Αλλοιώς,καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο, θα σημαίνει ότι έχουν αυτοί, λέω εγώ...Γι αυτο η πρεμούρα να μας βγάλουν προβληματικούς...
Δυστυχώς Βαγγέλη ο Χριστιανισμός περιλαμβάνει την Αγία Γραφή και την Παλαιά Διαθήκη. Αυτό είναι ενα αγκάθι σε οτι αφορά τα εθνικά φρονήματα ενός Ελληνα. Αυτό είναι κάτι που ως Ελληνας πρέπει να το σεβαστείς έτσι ώστε οταν συνομιλείς με αυτούς που τα εθνικά τους φρονήματα είναι στο κίτρινο ή στο κόκκινο να μην τους προκαλείς.
Γράφεις σε ενα φόρουμς οπου οι περισσότεροι είναι κάπου ανάμεσα στα αυτά τα χρώματα. Οσοι δεν είναι είναι σαφώς αρκετά πιο προχωρημένοι εχοντας κατανοήσει πολύ περισσότερα απο οτι ενας εθνικόφρων. Δεν σηκώνει κατήχηση λοιπόν εδώ μέσα, δεν μπορείς να πείσεις κανέναν και το κυριώτερο δεν μπορείς να αλλάξεις γνώμη σε κανέναν. Δεν μπορώ να στο πώ πιο λιανά εκτός αν θέλει να στο πεί κανένας αλλος...![]()
την Ελλάδα, ή αντιστρόφως, και δεν το έμαθε το 98% του ελληνικού πληθυσμού;
Κάτι συμβαίνει τότε, όντως...
Όσο για το που γράφω...Φίλε, νόμιζα ότι έγραφα σε ελληνικό φόρουμ, ως Έλλην, δείγμα του μέσου πολίτη της χώρας μου,που βρίσκομαι;....
Μήπως χάθηκα,ρε παιδί μου και μαλλώνουμε τζάμπα....
Για κατήχηση; Θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι;Έχω ακόυσει ότι παπαριά βάζει ο νούς του κάθε χαζεμένου εδώ μέσα απο πλανήτες, μέχρι εξωγήινους και μου λες εμένα για κατήχηση;
Τι σου..κατήχησα, ρε φίλε και δεν το κατάλαβα;
d.k
quote:
Για κατήχηση; Θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι;Έχω ακόυσει ότι παπαριά βάζει ο νούς του κάθε χαζεμένου εδώ μέσα απο πλανήτες, μέχρι εξωγήινους και μου λες εμένα για κατήχηση;
Θα σου εφιστήσω την προσοχή να μην προσβάλλεις τους γράφωντες.
Σαλεμένος δεν είναι κανείς εδώ μέσα.
Ολες οι απόψεις που έχουν κάποια βάση έστω και μη έλλογες είναι σεβαστές. Εχουμε κάθε δικαίωμα και δεν σου επιτρέπουμε να μας προσβάλλεις ως χαζεμένους.
Οφείλεις να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη τόσο απο εμένα όσο και απο τους υπόλοιπους.
Εάν φίλε τρεχαγύρευε είσαι της άποψης οτι είμαστε χαζεμένοι μπορείς κάλλιστα να αποχωρήσεις
και να βρείς ενα φόρουμς που να ανταποκρίνεται στις
φιλοδοξίες σου.
Εκεί που
δεν
φιλαράκο...![]()
quote:
Δηλαδή, ο χριστιανισμός έχει κάποιο πρόβλημα με
την Ελλάδα, ή αντιστρόφως, και δεν το έμαθε το 98% του ελληνικού πληθυσμού;
Σε Αγία Γραφή πολύ παλιάς έκδοσης στο κεφάλαιο ζ 26 του κατα Μάρκον αναφέρεται οτι «Ελληνίδα Συροφοινίκισσα στο γένος» παρακάλεσε τον Ιησού να θεραπεύσει την κόρη της.
Σε σύγχρονη Αγία Γραφή η γυναίκα αυτή αναφέρεται ως ``ειδωλολάτρης`` απλά. Εδώ εχει γίνει πλαστογράφηση για ευνόητους λόγους.
Στη συνέχεια ο Ιησούς της είπε «Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά» εννοώντας την καταγωγή της ...
Φαίνεται λοιπόν τρεχαγύρευε πως δεν έχει πρόβλημα ο Ελληνισμός με τον Χριστιανισμό αλλά ο Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό..
Edited by - allzzaro on 07/11/2009 23:47:07
Γράψε τίποτα έξυπνο ρε πουλάκι μου.. έτσι να μας φτιάξεις το κέφι.
Τραγούδα τουλάχιστον οπως λές..
quote:
Μα εδώ είναι η διάκριση αγαπητέ μου allzzaro...Ότι σε ένα διάλογο,
έχουμε μια πλευρά που συζητάει και μια άλλη που αρχίζει και βρίζει
όταν δεν μπορεί να απαντήσει..
Ορίστε και μετά του φταίει ο Αερινός ο μ@@@@κας και ο κάθε ένας εδώ μέσα...πάλι μιλάει για διάλογο..!!!
Δεν έχει απαντήσει σε κανέναν μέχρι σήμερα και τουλάχιστον , όσο έχω εγώ παρουσία εδώ και μιλαει για διάλογο ..διάλογο για τον διάλογο!
Τι να σου πώ συνδίκτυε Ευάγγελε..δεν παίρνεις χαμπάρι απο τίποτα ..χαμπέρι!!!
Έχουν καταθέσει απόψεις πολλοί φίλοι και συνδίκτυοι εδώ μέσα που μπορεί να μην συμφωνούμε αλλα έχουν τοποθετηθεί με διάφορα επιχειρήματα άλλοι φίλοι συνδίκτυοι έναντί τους ασχέτως αν και με αυτά πολλοί εξ ημών δεν συμφωνούν και πάλι...αλλα η δική σου η περίπτωση δεν παρουσιάζεται πουθενά και απο κανέναν...
Διάλογο ζητάς και διάλογο δεν κάνεις και ασφαλώς διάλογος γίνεται με επιχειρήματα λογικά και όχι αποστήθηση κειμένων και copy-paste απο θρησκευτικά βιβλία!
Ασχολούμαι λές μαζί σου...ναί ασχολούμαι διότι άνθρωποι σαν και σένα δογματικοί και άκαμπτοι , χωρίς καμμιά πλαστικότητα στην σκέψη..απόλυτα συντονισμένοι με ηθικολογικού περιεχομένου προστακτικού κώδικες , είναι επικίνδυνοι και αποψή μου την οποία υποστηρίζω και αναλαμβάνω και την ευθύνη είναι ότι πρέπει να περιθωριοποιούνται , όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!!
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό...μα αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα τα πάντα να μην έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του περιβαλλοντός μου..τελεία και παύλα!
Αυτά που λές είναι ασυναρτησίες και ενδεείς ηθικολογικές τοποθετήσεις μικροαστού με μικροαστική αντίληψη και δυναμική!
Και θα στο πώ μια τελευταία φορά και δεν πρόκειται ξανά να σου απαντήσω ή να παρέμβω καθ'οιονδήποτε τρόπο , σε ότι και αν πείς ...είναι μεγάλη τιμή για σένα το βήμα που σου δίνει o συγκεκριμένος χώρος να μιλάς -να μην το ξεχνάς αυτό- διότι είναι και ο μόνος χώρος που θα σε ακούσουν...διότι έξω απο δώ ...όχι μόνο δεν θα σε άκουγε κανένας αλλα.... άσε δεν θα συνεχίσω διότι θα γίνω πολύ μα πάρα πολύ κακός..
ΥΓ:"Ζητώ συγγνώμη απο το σάιτ και τους υπευθύνους του , για την τοποθετησή μου αυτή συγγνώμη μιας και είμαι φιλοξενούμενος και ενδεχομένως καταχράσθηκα την φιλοξενία ... ήταν μέχρι εδώ , ότι είχα να πώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο , το είπα και δεν πρόκειται τουλάχιστον εγώ να δώσω συνέχεια"
Ευχαριστώ και συγγνώμη!!!
soul
γι αυτό νομίζετε ότι με τις κρισεις και τις ..διώξεις, μπορείτε να πετύχετε κατι....
Κρίμα, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για τον διάλογο..Έχετε μείνει πολύ πίσω...
Και μην χανεις τόσο εύκολα την ψυχραιμία σου....
Τι έγινε, σας την βγήκαν οι κουτοχριστιανοί;.....
Και βλέπω ότι είσαι άψογος και με κυρίες....
Εμάς αυτός ο διάλογος μας αρέσει..
Δεν μπορεί με το έτσι θέλω να μας υποχρεώσεις να κάνουμε το διάλογο που θέλει ο τρεχαγύρευε. Δεν φτάνει δλδ που απαιτείς να συμφωνήσουμε με τις ασυναρτησίες σου απαιτείς και τον τρόπο με τον οποίο θα συζητάμε. Οχι ρε φίλε μου δεν θα πάρουμε.. ευχαριστούμε..
quote:
Και μην χανεις τόσο εύκολα την ψυχραιμία σου....
Μην ανησυχείς οσο εύκολα την χάνω, ακόμα πιο εύκολα την ανακτώ..
Αλλοίμονο σου μην την χάσουν κάποιοι αλλοι..
Μπαγασάκο Βαγγέλη πετάς τις μπηχτούλες σου και τις κακιούλες σου και ούτε ενα συγνώμη δεν λές..
Edited by - allzzaro on 08/11/2009 00:02:10
quote:
ΥΓ:"Ζητώ συγγνώμη απο το σάιτ και τους υπευθύνους του , για την τοποθετησή μου αυτή συγγνώμη μιας και είμαι φιλοξενούμενος και ενδεχομένως καταχράσθηκα την φιλοξενία ... ήταν μέχρι εδώ , ότι είχα να πώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο , το είπα και δεν πρόκειται τουλάχιστον εγώ να δώσω συνέχεια"
Ρε φίλε Εαρινέ τώρα είναι σαν μας φτύνεις.
Δλδ μόνο για τον τρεχαγύρευε γράφεις εδώ??