ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
10/01/2012, 15:09:27
quote:
Αλλά την αγένεια αν δεν την διορθώσεις είναι σοβαρό ζήτημα.
quote:
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΦΕΤΕΣ.
ευγενέστατον!
Χααχαχαχα!
ωραίος!

Edited by - Αίολος on 10/01/2012 15:10:37

10/01/2012, 15:13:53
Αίολε
Δεν νομίζω να είπε ο Παντελής αυτη την φράση..
Απλώς την αναπαρήγαγε και το ωραίο είναι οτι δεν μπορώ να βρώ ποιός την είπε,γυρνάω πίσω αλλά μου διαφεύγει.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/01/2012, 15:18:34
Να διευκρινήσει τι εννοεί ή να μην την γράψει καθόλου, ή να την γράψει σε πιμι στον ενδιαφερόμενο.
Πετάει και την μαλακία "ο νοών νοείτο" και όποιον πάρει ο χάρος.

Δημόσια έργαψε αυτήν την παπαριά και το σχολιάζω. Κέφι μου.
Σωστά;

10/01/2012, 15:30:19
Σωστά Αίολε!
Εχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς οποιαδήποτε διευκρίνηση.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 16:05:59
Αίολε δεν θα μας υποδείξεις σε καμία περίπτωση, τι πρέπει να γράφω και πως να το γράφω.

(ειδικά όταν ένα μήνυμα δεν απευθύνεται σε κάποιον ονομαστικά, ώστε να υπάρχει απόδειξη ότι προορίζεται για εσένα)

Τώρα αν εσύ τσιμπάς και αφήνεις το μυαλό σου να δημιουργεί νοητικούς κόμπους και το παίρνεις προσωπικά,

το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ξεπέρασέτο.

Νικόμαχε δικαίωμά του να ζητά διευκρίνηση, δικαίωμά του να κάνει το κέφι του, δικαίωμά του από ότι φαίνεται και να βρίζει.

Δικαίωμά μου να είμαι αινιγματικός και τελειώνει εδώ για εμένα αυτό το ζήτημα,

Από εκεί και πέρα, η οποιαδήποτε φασιστική απαίτηση, από οποιονδήποτε,

πάνω σε θέματα καθαρά δικής μου ελεύθερης επιλογής και της δικής μου

ελεύθερης άποψης,

Θα είναι πέρα για πέρα άστοχη και ανόητης λογικής.

Πάμε αν θέλετε να μιλήσουμε με επί της βάσης και να μείνουν πίσω τα παιδιαρίσματα που βασίζονται σε κολλήματα νοητικότητας.

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 17:26:11

10/01/2012, 17:30:23
quote:
pantelis

Γιάννη μου εσύ μην ενοχλήσε, εξάλλου από ότι φαίνεται ούτε νόησες ούτε κατανόησες.
Αποσύρσου στην ασφάλεια της παιδικής εφηβείας.
νάνι νάνι το μωρό μας κάνει!

quote:
pantelis
Πάμε αν θέλετε να μιλήσουμε με επί της βάσεις, και να μείνουν πίσω τα παιδιαρίσματα που βασίζονται σε κολλήματα νοητικότητας.

Τι λες βρε ατσίδα?
Ποιος έχει κολλήματα νοητικά και ποιος είναι αγενής?

Πέρασες και εσύ από την οργάνωση, και έχεις εκπαιδευτεί στη νοοτροπία της.
Και μάλιστα επί πληρωμή, τόσο ξεφτέρι περήφανο είσαι.

Τιμή σου και καμάρι σου βέβαια..

quote:
pantelis
Να σου πω και κάτι άλλο που κατάλαβα,
Ενώ έχουν περάσει 45 σελίδες και ενώ έχω απαντήσει σε όλες της ερωτήσεις σου(αν ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες, θα καταλάβεις ότι όταν ρώτησα από ποιες ερωτήσεις θέλετε να ξεκινήσω,μου παρέθεσαν τις δικές σου και έτσι ξεκίνησα να απαντάω).

Φίλε μου ΔΕΝ σου ζήτησα εγώ να μου πεις για την ΝΑ.

Την δική σου μαρτυρία την θεωρώ ως μη γενόμενη.
Και ούτε έδωσα σημασία σε αυτά που είπες.
Άλλοι σου ζήτησαν να ξεκινήσεις την ιστορία σου από μία των των δικών μου ερωτήσεων προς τον Γ,Γ
Γιατί να με ενδιαφέρει βρε μεγάλε τι θα απαντούσες εσύ?
Αν με ενδιέφερε τι λες εσύ, θα σε ρωτούσα ο ίδιος.

Είναι θέση μου και την έχω πει δημόσια περισσότερο από μία φορά, πως δεν επιτρέπεται κάποιος να καταγγέλλει με κουκούλα, οποιοδήποτε επώνυμο άτομο ή ομάδα ανθρώπων.
Αυτή είναι φασιστική νοοτροπία.

ΜΟΝΟ από τον Γ.Γ, ζήτησα να μου εξηγήσει ορισμένες απορίες μου για την ΝΑ, ώστε να μπορώ να σχηματίσω δική μου γνώμη για την οργάνωση που μου ήταν άγνωστη έως τότε.
Αυτός, ενώ αρχικά διαπίστωσε πόσο ουσιαστικές ήταν ερωτήσεις μου, στην συνέχεια ..... ξέχασε να τις απαντήσει,
Όταν εγώ επέμεινα με τις ίδιες σχεδόν ερωτήσεις, βρήκε πρόσχημα πως δεν ήρθε για ανάκριση, και το γύρισε σε σπηλιές και σε λαγούμια, κάτι που το επαναλαμβάνει συνεχώς.

10/01/2012, 18:15:10
Γράφεις σαν τον Τέως ρε Παντελή και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω...

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 18:29:40
quote:

Εσύ με τον Γαρατζωτη Γιαννη και προβλέπω ότι θα έχεις και με μένα.

quote:

Το να θέλεις μανιωδώς να μάθεις φασιστικά από συγκεκριμένο άτομο τα πράγματα,
δεν μου υποδεικνύει αίσθηση πραγματικής θέλησης για ενημέρωση,

ύστερα, δεν σου είπα να δεχτείς τα όσα σου παρέθεσα,

αλλά και να τα αγνοείς παντελώς , δημιουργεί εντύπωση

αδιαφορίας από μέρος σου, σε σχέση με αυτό που λες ότι θέλεις να μάθεις

quote:
με κουκούλα

Κουκούλα φόρας και εσύ και ακόμα και να μην ονομάζεις τον τρόπο σου καταγκελτικό, θα μπορεί να ονομαστεί σίγουρα επίμονα ανακριτικό.
Αυτό σε κάνει φασίστα, επίσης είναι σαν να λες φασίστες και όλους όσους έχουν ψευδώνυμο και μιλούν για την γνώμη τους και την εμπειρία τους στο φόρουμ.

quote:
ΜΟΝΟ από τον Γ.Γ, ζήτησα να μου εξηγήσει ορισμένες απορίες μου

Αυτό είναι το σημείο που πιθανόν να υπάρχει το μπέρδεμα,

όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν,δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο στο να επιτίθενται αλλά προσπαθούν αν συγκεντρώσουν στοιχεία από παντού

και αυτά περί κουκούλας είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αν χρησιμοποιήσεις την ευφυΐα σου που πιστεύω ότι έχεις,

Θα έριχνες ένα μάτι στης απαντήσεις μου και θα μπορούσες να αντιληφθείς αν ψεύδομαι η όχι όσον αφορά το την Ν.Α,

δηλαδή όλοι οι άλλοι που κάνανε διάλογο μαζί μου
τι είναι ανόητοι;

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 18:58:55

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 18:42:56
quote:
Γράφεις σαν τον Τέως ρε Παντελή και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω...

Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε;

Άντε και πάλι από την αρχή.

Μήπως ήμασταν και οι δύο στην Ν.Α;

Μήπως τον γνωρίζω;

Μήπως σε κάποια από αυτά που λέει συμφωνώ;

Μήπως μιλάμε για το ίδιο θέμα;

Μήπως είναι πολύ φυσικό;

Μήπως να σταματήσεις να με παρακολουθεις;

Μήπως θέλεις γυαλιά(μην θυμώσεις πλάκα κάνω)

Μήπως να αφήσεις αυτόν τον προβληματισμό και να ασχοληθούμε σοβαρότερα με το θέμα μας;

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 18:52:43

10/01/2012, 19:10:16
quote:
Αίολε δεν θα μας υποδείξεις σε καμία περίπτωση, τι πρέπει να γράφω και πως να το γράφω.

(ειδικά όταν ένα μήνυμα δεν απευθύνεται σε κάποιον ονομαστικά, ώστε να υπάρχει απόδειξη ότι προορίζεται για εσένα)

Βλέπεις γιατί λέω ότι γράφεις σαν τον Τέως;
Δεν σου υπέδειξα να γράψεις τίποτα. Διευκρίνηση ζήτησα για την μαλακία που έγραψες. (ΕΙΝΑΙ μαλακία, έτσι δεν είναι;)
Αν δεν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα, δεν γράφεις τίποτα, διότι είναι οξύμωρο να γράφεις στον αέρα χωρίς λόγο.
"να υπάρχει απόδειξη" Χμμμ... απόδειξη... (Τέως...) Τι απόδειξη και μαλακίες ρε μορτάκο! Απευθύνεται σε όλους. Δεν το έγραψες στο τεφτέρι σου.
Παρακάτω λες ότι σε βρίζουν κιόλας. Ποίος σε έβρισε πονηρούλη;
Διαστρευλώνεις.
Πού είναι ο ακριβής στις χωρίς μαλακίες απαντήσεις του Παντελής;

Καταλαβαίνεις;

Αυτό το "μας" είναι λάθος;

10/01/2012, 19:53:00
quote:

quote:

Εσύ με τον Γαρατζωτη Γιαννη και προβλέπω ότι θα έχεις και με μένα.

quote:

Το να θέλεις μανιωδώς να μάθεις φασιστικά από συγκεκριμένο άτομο τα πράγματα,
δεν μου υποδεικνύει αίσθηση πραγματικής θέλησης για ενημέρωση,

ύστερα, δεν σου είπα να δεχτείς τα όσα σου παρέθεσα,

αλλά και να τα αγνοείς παντελώς , δημιουργεί εντύπωση

αδιαφορίας από μέρος σου, σε σχέση με αυτό που λες ότι θέλεις να μάθεις

quote:
με κουκούλα

Κουκούλα φόρας και εσύ και ακόμα και να μην ονομάζεις τον τρόπο σου καταγκελτικό, θα μπορεί να ονομαστεί σίγουρα επίμονα ανακριτικό.
Αυτό σε κάνει φασίστα, επίσης είναι σαν να λες φασίστες και όλους όσους έχουν ψευδώνυμο και μιλούν για την γνώμη τους και την εμπειρία τους στο φόρουμ.

quote:
ΜΟΝΟ από τον Γ.Γ, ζήτησα να μου εξηγήσει ορισμένες απορίες μου

Αυτό είναι το σημείο που πιθανόν να υπάρχει το μπέρδεμα,

όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν,δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο στο να επιτίθενται αλλά προσπαθούν αν συγκεντρώσουν στοιχεία από παντού

και αυτά περί κουκούλας είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αν χρησιμοποιήσεις την ευφυΐα σου που πιστεύω ότι έχεις,

Θα έριχνες ένα μάτι στης απαντήσεις μου και θα μπορούσες να αντιληφθείς αν ψεύδομαι η όχι όσον αφορά το την Ν.Α,

δηλαδή όλοι οι άλλοι που κάνανε διάλογο μαζί μου
τι είναι ανόητοι;

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 18:58:55

Φίλε μου και αυτόκλητε υπερασπιστή του ΓΓ,
Που διέκρινες εσύ να έχω κόλλημα με τον πρώην αρχηγό σου?

Σε αυτά που αυτοβούλως και απρόκλητα ο ίδιος μας ανέφερε, ζήτησα διευκρινίσεις γιατί τα θεώρησα εξ αρχής πολύ ανατριχιαστικά.
Αυτά που εσύ κατάγγειλες για την ΝΑ – μια συγκεκριμένη οργάνωση που νόμιμα λειτουργεί στην χώρα μας , ΔΕΝ με ενδιαφέρουν.
Αν λειτουργεί καλώς η κακώς, είναι άλλο θέμα, και αυτό εξετάζουμε, –

Θα είχαν ενδιαφέρον αυτά που λες, αν έβγαζες την “κουκούλα” και έκανες την καταγγελία σου επώνυμα.
Μια καταγγελία σε βάρος οποιουδήποτε συγκεκριμένου Έλληνα πολίτη ή Ελληνικής Οργάνωσης, ΔΕΝ μπορεί να γίνεται ανώνυμα.
Είναι φασισμός.

Το καταλαβαίνεις αυτό ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 21:00:38
quote:

Σε αυτά που αυτοβούλως και απρόκλητα ο ίδιος μας ανέφερε, ζήτησα διευκρινίσεις γιατί τα θεώρησα εξ αρχής πολύ ανατριχιαστικά.
Αυτά που εσύ κατάγγειλες για την ΝΑ – μια συγκεκριμένη οργάνωση που νόμιμα λειτουργεί στην χώρα μας , ΔΕΝ με ενδιαφέρουν.

Θα είχαν ενδιαφέρον αυτά που λες, αν έβγαζες την “κουκούλα” και έκανες την καταγγελία σου επώνυμα.
Μια καταγγελία σε βάρος οποιουδήποτε συγκεκριμένου Έλληνα πολίτη ή Ελληνικής Οργάνωσης, ΔΕΝ μπορεί να γίνεται ανώνυμα.
Είναι φασισμός.

Σαν δημοσιογράφος μιλάς που καίγεται για τηλεθέαση και δεν του τη προσφέρω.

Καταλαβαίνεις ότι δεν έκανα καμία καταγγελίιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααα

Ούτε ο Γαρατζώτης Γιαννης θελει να καταγκιιιιιιιιιιλει κατι,

δεν το κατάλαβεεεεεεεες μετα απο τόσες σελίδες.

Το καταλαβαίνεις αυτό ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ή ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ?

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 21:01:08

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 21:33:38
quote:

Βλέπεις γιατί λέω ότι γράφεις σαν τον Τέως;
Δεν σου υπέδειξα να γράψεις τίποτα. Διευκρίνηση ζήτησα για την μαλακία που έγραψες. (ΕΙΝΑΙ μαλακία, έτσι δεν είναι;)
Αν δεν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα, δεν γράφεις τίποτα, διότι είναι οξύμωρο να γράφεις στον αέρα χωρίς λόγο.
"να υπάρχει απόδειξη" Χμμμ... απόδειξη... (Τέως...) Τι απόδειξη και μαλακίες ρε μορτάκο! Απευθύνεται σε όλους. Δεν το έγραψες στο τεφτέρι σου.
Παρακάτω λες ότι σε βρίζουν κιόλας. Ποίος σε έβρισε πονηρούλη;
Διαστρευλώνεις.
Πού είναι ο ακριβής στις χωρίς μαλακίες απαντήσεις του Παντελής;

Καταλαβαίνεις;

Όλα τα ωραία τελιώνουν φίλε Αίολε .

Προσαρμόσου στο τώρα, μορτάκο.

Αλλιώς θα παιδεύεσαι και θα σκοτίζεσαι.

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 21:34:39

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 21:38:16
quote:
Αν δεν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα, δεν γράφεις τίποτα

Ε! λοιπόν με αυτό το τίποτα ασχολείστε όλοι την ημέρα.
Προτείνω να σταματήσετε αυτή την ασχολία.

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 21:39:49

10/01/2012, 21:40:52
quote:
Όλα τα ωραία τελιώνουν φίλε Αίολε .

Προσαρμόσου στο τώρα, μορτάκο.

Αυτό σημαίνει ότι από τούδε και στο εξής θα λες μαλακίες;
Καλλίτερα να μιλάω με τον Τέως που τον κσέρω κιόλας...

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 21:51:05
quote:
Αυτό σημαίνει ότι από τούδε και στο εξής θα λες μαλακίες;
Καλλίτερα να μιλάω με τον Τέως που τον κσέρω κιόλας...

Αν καταφέρεις να μιλήσεις εσύ με τον Τέως, θα σου δώσω χρυσό.

Έχει τόσες σελίδες που προσπαθεί να μιλήσει μαζί σου.

Όσον αφορά εμένα μην σε νοιάζει, θα προσαρμοστώ χωρίς την βοήθειά σου.

Και δεν θα χρειάζεται να σκοτίζεσαι τι είδους..............θεωρείς και φαντάζεσαι ότι σου λέω.

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 23:15:42

10/01/2012, 22:23:28

pantelis1Μέλος
10/01/2012, 22:36:32
Έτσι μπράβο!!!

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 22:38:10

11/01/2012, 05:01:36
Πρώτη μου φορά βλέπω θέμα να έχει φτάσει στις 46 σελίδες και να μην έχει ειπωθεί τίποτε απολύτως... ειδικά από τη σελίδα 13 και μετά όπου ο τέως μας προσκάλεσε σε έναν "ειλικρινή διάλογο".

Τελικά, ο "ειλικρινής διάλογος" συνεχίζεται ή έχει τελειώσει;

macedon

11/01/2012, 10:16:47
quote:

quote:

Είναι φασισμός.

Σαν δημοσιογράφος μιλάς που καίγεται για τηλεθέαση και δεν του τη προσφέρω.

Καταλαβαίνεις ότι δεν έκανα καμία καταγγελίιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααα

Ούτε ο Γαρατζώτης Γιαννης θελει να καταγκιιιιιιιιιιλει κατι,

δεν το κατάλαβεεεεεεεες μετα απο τόσες σελίδες.

Το καταλαβαίνεις αυτό ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ή ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ?

Edited by - pantelis1 on 10/01/2012 21:01:08

Τι λες καλέ μου άνθρωπε τώρα?
Έχεις χάσει το νόημα των λέξεων προφανώς.

Σου παραθέτω ένα - μικρό μέρος – των καταγγελιών του πρώην αρχηγού, που τώρα εσύ υπερασπίζεσα.

quote:
Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όσα κάνουν είναι βλακείες, τότε γίνεται θανάσιμος εχθρός τους και θέλοντας να δικαιολογήσουν τα συναισθήματά τους και τις πράξεις τους, φτάνουν να υποστηρίξουν πως << ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>>

<< είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του.>>
Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως αυτού του είδους οι βλάκες μπορεί να αποδειχτούν οι πιο επικίνδυνοι από τους ανθρώπους γιατί πιστεύοντας στην εξυπνάδα τους αντιμετωπίζουν τους άλλους με τόση αλαζονεία, λες και είναι μυρμήγκια.( Α! ξέχασα, έχουν δίκιο γιατί ανήκουν στο μέλλον, στην έκτη ή αρεία φυλή)

Αυτού του είδους οι επικίνδυνοι βλάκες δεν ενδιαφέρονται για τη σοβαρότητα αυτών που υποστηρίζουν, αλλά τη στόχευση... αν δηλαδή οι ενέργειές τους μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και αυτό γιατί αυτού του είδους η βλακεία δεν αποτελεί ελάττωμα της νόησης αλλά του συναισθήματος.

Το να προσπαθήσεις λοιπόν να τους εξηγήσεις πως πραγματικά έχουν τα πράγματα αποτελεί χάσιμο χρόνου. Δεν θα τους πείσεις και αν τους πείσεις .Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα πληροφόρησης αλλά ψυχολογικό. έχουμε να κάνουμε με προβληματικούς ανθρώπους, όπως ήμουν και εγώ κάποτε.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, αυτά ο πρώην αρχηγός τα αναφέρει για σένα, μια και κατά την ανατριχιαστική καταγγελία/άποψη του πρώην αρχηγού, με αυτόν το τρόπο και με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορούσε κανείς να περιγράψει ΟΛΑ τα μέλη της οργάνωσης ΝΑ.

Με παρόμοια με αυτή την ανατριχιαστική νοοτροπία / αντίληψη, η ιερά εξέταση έριχνε στην πυρά όσους τολμούσαν να την αμφισβητήσουν, αφού πρώτα τους περνούσαν απο σύντομες στημένες δίκες, και αποφάσιζαν ομόφωνα την θανάτωσή τους, για να τους .... σώσουν από τον σατανά, - δηλαδή για το καλό τους.
Έτσι αυτή η ανατριχιαστική πρακτική, βαφτιζόταν “θεάρεστο έργο”.

Αυτή η ίδια νοοτροπία και αντίληψη, διακατέχει όλες τις νεοφασιστικές και νέο ναζιστικές οργανώσεις, και αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ την νοοτροπία κατήγγειλες - εσύ ο ίδιος εδώ - πως διακατέχει την οργάνωση ΝΑ.

Αυτά που τώρα λες οτι ΔΕΝ κατήγγειλες κανένα, να πας να τα πεις αλλού.
Ξέχασες μήπως τις φωτώ και τα λινκς που ανάρτησες?
Τι έδειχναν?

Υ.Γ

Αυτό το τελευταίο που πέταξες, τι νόημα είχε?

Ποιοι, θα κόψουν φέτες, ποιους?