ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
11/01/2012, 10:19:01
Ασε τον Τέως macedon. Εχουμε τον Παντελή!
Προσπάθησε τον διάλογο, αλλά αν σου πει μαλακίες όπως "θα σε ρίξω στον λάκο με τα κολοδάκτυλα", ή "θα σου κάνω περμανάντ" κλπ, τραγούδα του αυτό!

Edited by - Αίολος on 11/01/2012 10:19:38

Έγινε επέμβαση στο μήνυμα λόγω του ότι είναι εμπρηστικό και
δεν μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια ενός φιλοσοφικού διαλόγου

12/1/2012

pantelis1Μέλος
11/01/2012, 12:22:09
quote:
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, αυτά ο πρώην αρχηγός τα αναφέρει για σένα, μια και κατά την ανατριχιαστική καταγγελία/άποψη του πρώην αρχηγού, με αυτόν το τρόπο και με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορούσε κανείς να περιγράψει ΟΛΑ τα μέλη της οργάνωσης ΝΑ.

Με παρόμοια με αυτή την ανατριχιαστική νοοτροπία / αντίληψη, η ιερά εξέταση έριχνε στην πυρά όσους τολμούσαν να την αμφισβητήσουν, αφού πρώτα τους περνούσαν απο σύντομες στημένες δίκες, και αποφάσιζαν ομόφωνα την θανάτωσή τους, για να τους .... σώσουν από τον σατανά, - δηλαδή για το καλό τους.
Έτσι αυτή η ανατριχιαστική πρακτική, βαφτιζόταν “θεάρεστο έργο”.

Αυτή η ίδια νοοτροπία και αντίληψη, διακατέχει όλες τις νεοφασιστικές και νέο ναζιστικές οργανώσεις, και αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ την νοοτροπία κατήγγειλες - εσύ ο ίδιος εδώ - πως διακατέχει την οργάνωση ΝΑ.

Γιάννη ψεύτη
Δεν νομίζω τελικά ότι τυχαία έβαλες αυτήν την κουκούλα, μάλλον ανταποκρίνεται στον τρόπο σου το ψευδώνυμο αυτό.

Δηλαδή αν της παρουσιάσω τις φωτογραφίες σε μια,δυο,τρις......παρέες στο δρόμο κάνω καταγγελία; και σε παραπέμπω και στο βικιπεδια

Μια καταγγελία χωρίς της απαραίτητες διαδικασίες δεν σημαίνει τίποτα! ούτε και οι φωτογραφίες χωρίς τις απαραίτητες διαδικασίες.(σημαίνει πολλά άλλα βέβαια)

Αν
τώρα εσύ για να στηρίξεις της προηγούμενη άποψή σου, το ότι εσένα σε ενδιαφέρουν μόνο σοβαρές επώνυμες καταγγελίες, πράγμα που επιμένεις όπως φαίνεται να σου την δώσει ο Τέως και ενώ αυτός δεν έχει όπως επίσης φαίνεται καμία τέτοια πρόθεση,

και επιμένεις και μαζί μου να μου αποδείξεις ότι έκανα καταγγελία, το μόνο που μας δείχνεις (και το "μας" όπως και στην προηγούμενη πρόταση μου πήγαινε στο εμάς στο φόρουμ Αίολε)

είναι
ότι μοιάζεις με έναν άνθρωπο που μοιάζει πολύ σε αυτά τα χαρακτηριστικά που παρέθεσες

quote:
''Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή''
"επικίνδυνοι βλάκες"
Ακυρώνεις την νοημοσύνη σου Γιάννη μου, που όπως σου είπα, πιστεύω ότι έχεις και εσύ και ο Αίολος αλλά την ακυρώνεις γιατί την στοχεύεις λάθος και γίνεται η ευφυΐα σου δούλος του σκοπού σου, ο οποίος σκοπός από ότι φαίνεται είναι να μας αποδείξεις διάφορα και περίτρανα πράγματα για εμάς και όχι να εμβαθίνεις στο τι είναι η Ν.Α μιας και αυτό είναι το θέμα μας

( μην τετραγωνοποιείς τα πράγματα με εννοιολογίες, γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα τετράγωνα)
Εγώ αυτό που σου προτείνω είναι να σταματήσεις να έχεις τρομερή επιμονή σε αυτό που κάνεις με σκοπό να στηρίξεις μια συστοιχία απόψεων και να χάσεις τον χρόνο μας για να νιώσεις εσύ Έξυπνος

Αλλά μιας που φαίνεσαι έξυπνος, πρέπει, να βάλεις τα δυνατά σου να σημαδέψεις με αυτήν την εξυπνάδα και να καταλάβεις ότι το μόνο υγιές που μπορείς να κάνεις είναι να εμβαθύνουμε στην νοοτροπία της Ν.Α
Για τον λόγο ότι αυτή η νοοτροπία είναι μια αρχαιότατη νοοτροπία και δεν χρειάζεται να πας στην Ν.Α για να την αποκτήσεις, επικίνδυνος βλάκας γίνεται ο οποιοσδήποτε οπουδήποτε και εκτός Ν.Α απλά εμείς εκεί το συνειδητοποιήσαμε.

Είναι ένας καλός σταθμός για να το καταλάβει κάποιος, οπότε χαλάλι όλα τα λεφτά του κόσμου, για να σου απαντήσω και για πριν.

quote:

Αυτά που τώρα λες οτι ΔΕΝ κατήγγειλες κανένα, να πας να τα πεις αλλού.
Ξέχασες μήπως τις φωτώ και τα λινκς που ανάρτησες?
Τι έδειχναν?

Καταρχήν σε εσένα θέλω να τα πω και όχι αλλού, το αλλού δεν μου λέει αυτά που μου λες εσύ, μόνον εσύ μου τα λες αυτά(και σίγουρα πρέπει να προσέξω μην αποκτήσω την ίδια εμπάθεια που απέκτησες εσύ με τον Τέως).

Δηλαδή αν εσύ μεταφέρεις ένα λινγκ τότε έχεις όλη την ευθύνη όσον λέει το λινγκ τι λες βρε Γιάννη!!!

Και το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες,το ίδιο ισχύει και για πληροφορίες

quote:

Υ.Γ

Αυτό το τελευταίο που πέταξες, τι νόημα είχε?

Ποιοι, θα κόψουν φέτες, ποιους?

Αυτό θα σε αφήσω να το σκεφτείς λίγο παραπάνω, να τσατίστεις και να αρχίσεις να μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο.

quote:

Μέσα σε μια φρασούλα τα είπες όλα

Δεν ξεκίνισες να είσαι ευγενικός όπως φαίνεται,
οπότε
δεν θα ξεκινήσεις και να ντρέπεσαι,με αυτό που είπες,
να υποθέσω.

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 13:10:00

pantelis1Μέλος
11/01/2012, 12:36:11
quote:
Τελικά, ο "ειλικρινής διάλογος" συνεχίζεται ή έχει τελειώσει;

Ο ειλικρινής διάλογος έχει απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει να αντιλαμβάνόμαστε ότι δεν είναι ευγενικό να τον κωλυσιεργείς(τον διάλογο)
και πολύ σημαντικό είναι να μιλάμε για το θέμα και όχι για εμάς
Οπως επίσης να έχεις την καλή διάθεση να ακούσεις

Εγώ έχω αυτήν την πρόθεση εσείς την έχετε αυτήν την πρόθεση;;;;

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 12:39:58

11/01/2012, 13:36:18
quote:
Καταρχήν σε εσένα θέλω να τα πω και όχι αλλού, το αλλού δεν μου λέει αυτά που μου λες εσύ, μόνον εσύ μου τα λες αυτά(και σίγουρα πρέπει να προσέξω μην αποκτήσω την ίδια εμπάθεια που απέκτησες εσύ με τον Τέως).
Εμπάθεια; Μα τι λες; Κανένας για κανέναν δεν έχει εμπάθεια σε αυτό το φόρουμ. Σύνδρομο της μέσης ηλικίας λέγεται.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/01/2012 13:38:26

12/1/2012

11/01/2012, 13:42:51
quote:

quote:
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, αυτά ο πρώην αρχηγός τα αναφέρει για σένα, μια και κατά την ανατριχιαστική καταγγελία/άποψη του πρώην αρχηγού, με αυτόν το τρόπο και με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορούσε κανείς να περιγράψει ΟΛΑ τα μέλη της οργάνωσης ΝΑ.

Με παρόμοια με αυτή την ανατριχιαστική νοοτροπία / αντίληψη, η ιερά εξέταση έριχνε στην πυρά όσους τολμούσαν να την αμφισβητήσουν, αφού πρώτα τους περνούσαν απο σύντομες στημένες δίκες, και αποφάσιζαν ομόφωνα την θανάτωσή τους, για να τους .... σώσουν από τον σατανά, - δηλαδή για το καλό τους.
Έτσι αυτή η ανατριχιαστική πρακτική, βαφτιζόταν “θεάρεστο έργο”.

Αυτή η ίδια νοοτροπία και αντίληψη, διακατέχει όλες τις νεοφασιστικές και νέο ναζιστικές οργανώσεις, και αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ την νοοτροπία κατήγγειλες - εσύ ο ίδιος εδώ - πως διακατέχει την οργάνωση ΝΑ.

Γιάννη ψεύτη
Δεν νομίζω τελικά ότι τυχαία έβαλες αυτήν την κουκούλα, μάλλον ανταποκρίνεται στον τρόπο σου το ψευδώνυμο αυτό.

Δηλαδή αν της παρουσιάσω τις φωτογραφίες σε μια,δυο,τρις......παρέες στο δρόμο κάνω καταγγελία; και σε παραπέμπω και στο βικιπεδια

Μια καταγγελία χωρίς της απαραίτητες διαδικασίες δεν σημαίνει τίποτα! ούτε και οι φωτογραφίες χωρίς τις απαραίτητες διαδικασίες.(σημαίνει πολλά άλλα βέβαια)

Αν
τώρα εσύ για να στηρίξεις της προηγούμενη άποψή σου, το ότι εσένα σε ενδιαφέρουν μόνο σοβαρές επώνυμες καταγγελίες, πράγμα που επιμένεις όπως φαίνεται να σου την δώσει ο Τέως και ενώ αυτός δεν έχει όπως επίσης φαίνεται καμία τέτοια πρόθεση,

και επιμένεις και μαζί μου να μου αποδείξεις ότι έκανα καταγγελία, το μόνο που μας δείχνεις (και το "μας" όπως και στην προηγούμενη πρόταση μου πήγαινε στο εμάς στο φόρουμ Αίολε)

είναι
ότι μοιάζεις με έναν άνθρωπο που μοιάζει πολύ σε αυτά τα χαρακτηριστικά που παρέθεσες

quote:
''Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή''
"επικίνδυνοι βλάκες"
Ακυρώνεις την νοημοσύνη σου Γιάννη μου, που όπως σου είπα, πιστεύω ότι έχεις και εσύ και ο Αίολος αλλά την ακυρώνεις γιατί την στοχεύεις λάθος και γίνεται η ευφυΐα σου δούλος του σκοπού σου, ο οποίος σκοπός από ότι φαίνεται είναι να μας αποδείξεις διάφορα και περίτρανα πράγματα για εμάς και όχι να εμβαθίνεις στο τι είναι η Ν.Α μιας και αυτό είναι το θέμα μας

( μην τετραγωνοποιείς τα πράγματα με εννοιολογίες, γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα τετράγωνα)
Εγώ αυτό που σου προτείνω είναι να σταματήσεις να έχεις τρομερή επιμονή σε αυτό που κάνεις με σκοπό να στηρίξεις μια συστοιχία απόψεων και να χάσεις τον χρόνο μας για να νιώσεις εσύ Έξυπνος

Αλλά μιας που φαίνεσαι έξυπνος, πρέπει, να βάλεις τα δυνατά σου να σημαδέψεις με αυτήν την εξυπνάδα και να καταλάβεις ότι το μόνο υγιές που μπορείς να κάνεις είναι να εμβαθύνουμε στην νοοτροπία της Ν.Α
Για τον λόγο ότι αυτή η νοοτροπία είναι μια αρχαιότατη νοοτροπία και δεν χρειάζεται να πας στην Ν.Α για να την αποκτήσεις, επικίνδυνος βλάκας γίνεται ο οποιοσδήποτε οπουδήποτε και εκτός Ν.Α απλά εμείς εκεί το συνειδητοποιήσαμε.

Είναι ένας καλός σταθμός για να το καταλάβει κάποιος, οπότε χαλάλι όλα τα λεφτά του κόσμου, για να σου απαντήσω και για πριν.

quote:

Αυτά που τώρα λες οτι ΔΕΝ κατήγγειλες κανένα, να πας να τα πεις αλλού.
Ξέχασες μήπως τις φωτώ και τα λινκς που ανάρτησες?
Τι έδειχναν?

Δηλαδή αν εσύ μεταφέρεις ένα λινγκ τότε έχεις όλη την ευθύνη όσον λέει το λινγκ τι λες βρε Γιάννη!!!

Και το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες,το ίδιο ισχύει και για πληροφορίες

quote:

Υ.Γ

Αυτό το τελευταίο που πέταξες, τι νόημα είχε?

Ποιοι, θα κόψουν φέτες, ποιους?

Αυτό θα σε αφήσω να το σκεφτείς λίγο παραπάνω, να τσατίστεις και να αρχίσεις να μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο.

quote:

Μέσα σε μια φρασούλα τα είπες όλα

Δεν ξεκίνισες να είσαι ευγενικός όπως φαίνεται,
οπότε
δεν θα ξεκινήσεις και να ντρέπεσαι,με αυτό που είπες,
να υποθέσω.

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 13:10:00

Επιβεβαιώνεις τον πρώην αρχηγό σου, σε όλο το εύρος των χαρακτηρισμών του – ώς “επικίνδυνος βλάκας” - και αυτό είναι απόλυτα εμφανές με αυτά που λες.

Φίλε μου ΔΕΝ μπήκα στο φόρουμ σκοπό να καταθέσω στοιχεία κατά της ΝΑ, όπως έκανες εσύ, μια και είμαι μέλος κάποιους μήνες, και συμμετέχω σε πολλές συζητήσεις στο φόρουμ καιρό τώρα.

Επομένως δεν είναι ύποπτη η συμμετοχή μου στην εν λόγο συζήτηση, σε αντίθεση με την δική σου , που από το ύφος και την εν γένει συμπεριφορά σου, θυμίζει πολύ τον τέως .

Θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι ένας άλλος δικός του τρόπος να καταγγείλει με κουκούλα, αυτά που δεν θέλει να πει ο ίδιος γιατί κωλύεται για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει.

Έχετε και οι δυο την ίδια νοοτροπία, και όταν στριμώχνεστε και εκνευρίζεστε και αρχίζεται την λάσπη (όπως μάθατε)
Έτσι γίνεται περισσότερο εμφανής η ταυτοπροσωπία σας.
Δεν κρύβεται.

Δεν με ενδιαφέρει η συζήτηση για το θέμα, μαζί σου .-

11/01/2012, 13:46:35
quote:

quote:
Εμπάθεια; Μα τι λες; Κανένας για κανέναν δεν έχει εμπάθεια σε αυτό το φόρουμ. Σύνδρομο της μέσης ηλικίας λέγεται.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/01/2012 13:38:26

Βρε καλώς τον υπαρχηγό.

Είδες φως και μπήκες εεε?

Για πες κα να νέο... ομορφαααάντρα μου!!!

12/1/2012

pantelis1Μέλος
11/01/2012, 14:49:35
quote:
Επιβεβαιώνεις τον πρώην αρχηγό σου, σε όλο το εύρος των χαρακτηρισμών του – ώς “επικίνδυνος βλάκας” - και αυτό είναι απόλυτα εμφανές με αυτά που λες.

Φίλε μου ΔΕΝ μπήκα στο φόρουμ σκοπό να καταθέσω στοιχεία κατά της ΝΑ, όπως έκανες εσύ, μια και είμαι μέλος κάποιους μήνες, και συμμετέχω σε πολλές συζητήσεις στο φόρουμ καιρό τώρα.

Επομένως δεν είναι ύποπτη η συμμετοχή μου στην εν λόγο συζήτηση, σε αντίθεση με την δική σου , που από το ύφος και την εν γένει συμπεριφορά σου, θυμίζει πολύ τον τέως .

Θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι ένας άλλος δικός του τρόπος να καταγγείλει με κουκούλα, αυτά που δεν θέλει να πει ο ίδιος γιατί κωλύεται για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει.

Έχετε και οι δυο την ίδια νοοτροπία, και όταν στριμώχνεστε και εκνευρίζεστε και αρχίζεται την λάσπη (όπως μάθατε)
Έτσι γίνεται περισσότερο εμφανής η ταυτοπροσωπία σας.
Δεν κρύβεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κατανοείς ότι όλα αυτά που εδώ αναφέρεις δεν είναι τίποτε άλλο από απόψεις χωρίς επιχειρηματολογία σοβαρή και με πολύ δόση προσωπικής σου μπλαμπλαλολογίας
Δεν έχουν καμία πραγματική βάση και γι αυτό εντελή ενώ ρωτάω...

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με καλή πρόθεση, γιατί εγώ την έχω
Εσύ υποδύεσαι τον αδιάφορο και τον ανώτερο άνθρωπο που δεν καταδέχεται να μιλήσει,

και ειδικά με εμένα που ίσως έδωσα τις ποιο αναλυτικές πληροφορίες για την εν λόγο οργάνωση.

και εξάλλου αυτό το παραδέχονται άλλοι user, δεν είναι μόνο ισχυρισμός δικό μου.

Φυσικά, μίλα για τίποτα άλλο, που δεν έχει σχέση με το θέμα μας, γιατί μόνον για θέμα μας δεν θέλεις να μιλήσεις.

Καληνύχτα αγάπη μου, κλείσε και το φως όμως μην τυχών και δεις κάποιον που πέρασε από τι Ν.Α (αυτόν να αποφεύγεις, δεν ξέρει τίποτα για την Ν.Α, μίλα με άλλους για το θέμα που δεν πέρασαν ποτέ από εκεί.
ααα! και με όποιον κάνει επώνυμη καταγγελία, αλλιώς, δεν έχεις τι κρίση και ούτε και δέχεσαι να μπεις στο κόπο να κατανοήσεις αν ο άλλος λέει αλήθεια,
μήπως θέλεις να σου Σκανάρο και την ταυτότητα μου να σου τη στείλω;)

Δεν θα προβληματιστώ πάντως αν σιωπήσεις και δεν μου απαντάς, ελεύθερα, γιατί έτσι και αλλιώς όπως είπες δεν σε ενδιέφερε να μιλήσεις μαζί μου και έτσι τουλάχιστον θα κάνεις αυτό που είπες.
γιατί κατά τα άλλα μιλάς μαζί μου από εχθές.Είναι επειδή δεν θέλεις.

Αλλά τι λέω, είπες να ρίξεις κανένα μαθηματάκι στον Παντελάκο και μετά θα του δώσω αυτό που του αξίζει, τη σιωπή μου.... Ομορφάντρα μου!!!!!

KEEP WALKING JOHNNY WALKER

" ΟΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΕΡΧΡΤΕ ΤΟ JOHNNY WALKER ΦΕΥΓΕΙ "

Ειδικά αφιερωμένο Ομορφάντρα μου!!!!!

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 14:55:20

pantelis1Μέλος
11/01/2012, 15:24:10
Βικιπαίδεια
Στην καθημερινή γλώσσα καταγγελία σημαίνει η ανακοίνωση αξιόποινης πράξης στις Αρχές, (δικαστικές, αστυνομικές κ.λπ.), ή και προς το κοινό δια ζώσης φωνής, ή μέσω του τύπου, ή ραδιοφωνικών σταθμών, κάτι που στα νομικά ονομάζεται ανακοίνωση, αναφορά, όταν είναι συνηθέστερα προφορική και έγκληση, ή μήνυση ανάλογα με την περίπτωση που είναι συνηθέστερα γραπτή.

Πως το ονομάζεις.... όταν απλά κάποιος απαντά σε αυτά που τον ρωτάνε;

ή

μεταφέρει πληροφορίες(απο λινγκ) η φωτογραφίες(απο λινγκ),εμπειρίες(απο λινγκ) που στηρίζουν αυτά που τον ρωτάνε;

ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ;;;;

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 15:29:51

11/01/2012, 16:46:01
quote:

Προσπάθησε τον διάλογο, αλλά αν σου πει μαλακίες όπως "θα σε ρίξω στον λάκο με τα κολοδάκτυλα", ή "θα σου κάνω περμανάντ" κλπ, τραγούδα του αυτό!

Αίολε,κάτι...κσέρεις εσυ...!!!!

Αφού "ελέγχεις" τους ανέμους,κάποια μυρωδιά θα σου έφεραν...
Περίεργες συμπτώσεις,αλλά όχι και αδικαιολόγητες όμως.

Αν ο τέως θέλει να μιλήσει και δεν μπορεί τι θα κάνει?
Κάτι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος.
Ισως αδίκως τον κατηγορούμε τόσο καιρό...
Ισως να δίναμε περισσότερο χώρο στην έκφρασή του,τι λές?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
11/01/2012, 17:11:54
quote:

quote:

Αίολε,κάτι...κσέρεις εσυ...!!!!

Αφού "ελέγχεις" τους ανέμους,κάποια μυρωδιά θα σου έφεραν...
Περίεργες συμπτώσεις,αλλά όχι και αδικαιολόγητες όμως.

Αν ο τέως θέλει να μιλήσει και δεν μπορεί τι θα κάνει?
Κάτι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος.
Ισως αδίκως τον κατηγορούμε τόσο καιρό...
Ισως να δίναμε περισσότερο χώρο στην έκφρασή του,τι λές?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μπράβο βρε!!! το βρήκατε!!!

Τυφλά να έχει ο Σέρλοκ Χολμς.

Να δούμε τι θα λέτε όταν θα μιλάμε ταυτόχρονα με τον Τέως στο φόρουμ!

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

περιμένω.

Νικόμαχε υπόψιν, Αίολος και Γιάννης ψεύτης δεν μου μιλάνε,

αν και βέβαια θα μπορούν εκτοξεύουν διάφορα μεσο των άλλων(το οποίο θα

τους υποβιβάζει ακόμα περισσότερο την ανθρώπινη εντιμότητα τους),

Μόνον εσύ έμεινες για να μου επιτεθείς ή για να εκφράσουν την γνώμη τους μέσω εσένα.

Εγώ προτείνω να σταματήσεις να μου μιλάς και εσύ.

Edited by - pantelis1 on 11/01/2012 17:26:03

14/01/2011, 21:47:19
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 15/1/2011
14/01/2011, 21:49:34
quote:

Κι όμως... Ι λάικ ιτ!!!!!!

τελικα τι δεν τρως;

14/01/2011, 21:50:24
quote:

quote:

Κι όμως... Ι λάικ ιτ!!!!!!

τελικα τι δεν τρως;

Τη ντομάτα ωμή...πχ στη σαλάτα!Αλλά κατα τα άλλα την τρώω!!

14/01/2011, 21:52:37
σου αρεσει να την τρωως δηλαδη (την ντοματα )

Edited by - stiv on 14/01/2011 21:53:25

14/01/2011, 21:54:04
quote:

σου αρεσει να την τρωως δηλαδη (την ντοματα )

Ε, δεν τρελάινομαι κιόλας, αλλά αν δεν είναι ωμή τρώγεται! Οπότε, αφού την τρώω, δεν έχει βρεθεί ακόμα φαγητό που να μην μου αρέσει!

14/01/2011, 22:00:16
quote:
Τη ντομάτα ωμή...πχ στη σαλάτα!Αλλά κατα τα άλλα την τρώω!!

το καλυτερο μου... μπορω να φαω μια χωριατικη μονος μου!!!

15/01/2011, 09:33:12
Καλημέρα, παίδες!! Έλα, Pred, ξέρω πως είσαι ξύπνιος!!

15/01/2011, 11:50:52
Καλημερα... μετα απο μια συντομη διακοπη στην παροχη ιντερνετ, επεστρεψα...

15/01/2011, 12:23:44
quote:
Όλα τα Forums
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!! Νέο Θέμα Απάντηση στο Θέμα
Αποστολή Θέματος σε έναν Φίλο
Subscribe to Topic
Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 1234567891011121314151617181920212223 από 23

Συγγραφέας Θέμα
l b r Διεγραμμένo Μέλος
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα Απεστάλη: 14/01/2011, 21:47:19
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
PREDATOR:
μπουγατσα με τυρι (παντα) και 1 ΜΙΛΚΟ.... το καλυτερο δυναμοτικο πρωινο

Τα (πάντα), εκτός από τυρί.

μία με κρέμα για τόν libero και κανελα παρακαλώ

καλημέρα

15/01/2011, 12:32:10
quote:
μία με κρέμα για τόν libero και κανελα παρακαλώ

την αχνη ζαχαρη ξεχασες