ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dragon riderΜέλος
20/02/2006, 03:04:37
quote:
Το σκοτεινό μέλος σε χαιρετά μαχητή του φωτός!

Βασικά θα ήθελες να με αποχαιρετήσεις.

quote:
Καταρχάς νιώθω οτι η λάσπη στην οποία αναφέρεσαι έχει "βαθιές ρίζες"...

Εσύ μίλησες για λάσπη...εγώ μίλησα για αλλά πράγματα.

quote:
Παρόλα αυτά ας αναφερθούμε στην δική σου μόνο που την εκτοξεύεις προς πάσα κατεύθυνση.

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι επιλεκτικός όπως εσείς.

quote:
Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό οτι εκφράζεσαι με εκφράσεις ανεπίτρεπτες για ένα μέλος πρός άλλο μέλος.

Καλύτερα να λες παρά να κανείς.

quote:
Επειδή κατηγορείς για αλητεία, για ανηθικότητα, για βρώμικα μυαλά, για τιποτένιους ανθρώπους κι όσα λές εν βρασμώ ψυχής μου γεννάται ένα ερώτημα.

Δεν κατηγόρησα...εξήγησα και έχω ψυχή για να βράσω...κάτι είναι και αυτό.

quote:
Σου έδωσε κανείς κάποιο δικαίωμα να θίγεις με αυτόν τον αισχρότατο τρόπο άτομα τα οποία σου είναι άγνωστα?

Ναι...οι πράξεις σας.

quote:
Ή μήπως κατά κάποιο τρόπο σου είναι γνωστά?

Εγώ δεν ρωτάω...μου τα λέτε μόνοι σας...

quote:
Άτομα τα οποία δεν ξέρεις και δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου προκειμένου να συνομιλήσεις μαζί τους και να εξάγεις τα συμπεράσματα σου για τον χαρακτήρα τους?

Μου τον έδειξαν και τυχαίνει να βλέπω.

quote:
Ξέρεις, φίλτατε, είναι πολύ εύκολο να κάθεσαι πίσω από ένα υπολογιστή και να προσβάλλεις ανθρώπους επειδή εσύ κατασκευάζεις διάφορα σενάρια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Για πες μου ένα.

quote:
Από την άλλη είναι πολύ παιδιάστικο, κατά τη γνώμη μου.

Θα το ήθελες πολύ να έχεις παιδική αθωότητα.

quote:
Το να μπώ στην διαδικασία να απαντήσω στις προσβολές που εκτοξεύεις με αυτόν τον τρόπο ή να ανταποδώσω τη λάσπη είναι κάτι το οποίο δε μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνει.

Ας μου απαντούσες ανοιχτά για να μην μου αφήσεις κενά σημεία.

quote:
Πως έμαθε η Αμαλία κι η κάθε Αμαλία που λές για εσένα και την Αφροδίτη, dragon_rider?

Ήξερε ότι είμαστε μαζί και έτρεξε να ρωτήσει ποιος είμαι.
Κάνε πέρα για να μην σε γεμίσω λάσπες.

quote:
Μάλιστα!
Αφού το esoterica δεν δίνει καμία σημασία στην άποψη των μελών γιατί είσαι ακόμα εδώ και γράφεις?

Επειδή δεν μπορείς να κανείς τίποτα για αυτό.
Επειδή ελπίζετε στην κούραση των μελών.

quote:
Γιατί δεν διεγράφης οριστικά από την αρχή?

Γιατί ούτε εσείς δεν ξέρετε τον λόγο που απενεργοποιήθηκα.

quote:
Γιατί σου έγινε πρόταση για προσωπική συνάντηση?

Αν τρέξω σαν σκυλάκι θα έχετε ένα σκυλάκι.
Αν δεν έρθω θα έχετε μια δικαιολογία πως εμείς σου είπαμε και εσύ δεν ήρθες.
Μα καλά!!
Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που έχει τον χαρακτήρα μου θα έτρεχε να σας παρακαλέσει για τον λογαριασμό του;
Ίσως και να το κάνατε ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Το θέμα είναι πως υπάρχει δήλωση μυστικότητας και εσείς την παραβιάσατε με τον καινούργιο σας κανονισμό.
Θα μου φτιάξετε κανένα μάλλινο μαγιό;
διακρίνω ένα ταλέντο στην πλεκτική.

quote:
Όσον αφορά τους λασπολόγους, άστο....

Όχι...δεν είστε λασπολόγοι αλλά συμφεροντολόγοι.

quote:
Επέτρεψε μου όμως να σε ρωτήσω κάτι...
Μήπως έχεις μπερδέψει το esoterica με κανένα γραφείο συνοικεσίων?

Εγώ όχι...όμως...κάποιοι άλλοι κάνουν ότι μπορούν.

quote:
Το αν είσαι υπέροχος τύπος κι αν έχεις επιτυχία στο αντίθετο φύλο είναι κάτι που αφορά την θεματολογία του esoterica?
Τα προσωπικά σας πρέπει να γίνονται σημείο ανάγνωσης από όλους μας?
Δε μπορώ να καταλάβω αυτού του είδους τη λογική...

Σας τα λέω για να μην ρωτάτε και γίνεστε ρεζίλι.

quote:
Εξήγησε το μου λίγο αυτό σε παρακαλώ...

Φυσικά όμως όχι τώρα γιατί έχω πολύ δουλεία.
Να πούμε σε μερικούς μήνες;
Αν θέλεις μπορείς να έρθεις να τα πούμε από κοντά.

quote:
dragon_rider, αν εσύ νομίζεις οτι στο esoterica συμβαίνουν σημεία και τέρατα, μεγάλες και σκοτεινές συνωμοσίες κτλ κτλ κι οτι εσύ είσαι ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα από αυτή τη "μάστιγα"....
Τι να πώ?
Έχω μείνει άφωνος πια!

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ
Και ο admin το ίδιο έπαθε.
Είδες;
Αφού σας το είπα.
Είμαι καταπληκτικός τύπος και άφηνω τους πάντες άφωνους.
quote:
Ορίστε και καλή επιτυχία σε αυτό που νομίζεις πως είναι ο σκοπός σου.....

Επειδή είμαι γενναιόδωρος ορίστε και εγώ...

Αν και αυτό...

Θυμίζει αυτό...

lancelotΜέλος
20/02/2006, 05:29:48
Διαβασα ολους τους διαλογους και κατεληξα σε κατι.Πισω απο το esoterika κρυβεται η Νεα Ακροπολη.Αν υπαρχει καποιος admin και εχει τα κοτσια ας το διαψευσει αλλιως ειναι δεδομενο.

20/02/2006, 06:42:40

Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις ανθρώπους υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή...
Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, και δεν είναι "εσωτεριστές", τότε έχεις πρόβλημα ...

JUST KIDDING...

«Ω ψυχή μου, μην ποθείς αθάνατη ζωή μονάχα επιδίωκε ό,τι μπορείς να κατορθώσεις»

lancelotΜέλος
20/02/2006, 08:29:15
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : Διαβασα ολους τους διαλογους και κατεληξα σε κατι.Πισω απο το esoterika κρυβεται η Νεα Ακροπολη.Αν υπαρχει καποιος admin και εχει τα κοτσια ας το διαψευσει αλλιως ειναι δεδομενο.Δε θα ξεφυγεις τοσο ευκολα με προσβολες,δε θα σε αφησω ετσι.

20/02/2006, 10:01:53

The World-Spinning-Around-Me Affair
(or Illusion?)

20/02/2006, 10:10:16
Μέλος lancelot...

Δεν ξέρω αν έτσι έχεις συνηθίσει στις μέχρι τώρα συναναστροφές σου, να εκβιάζεις δηλαδή την προσοχή των άλλων με τον τόνο της φωνής σου, σ' ένα χώρο όμως ανταλλαγής απόψεων όπως το Esoterica δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο αυτό, δε νομίζεις; Και εν πάσει περιπτώσει, δεν ξέρω αν θα σου ήταν κι εσένα πολύ ευχάριστο να σου αρχίσω τα μπινελίκια με size 6 και να το κάνουμε εδώ μέσα γήπεδο...Ε; Τι λες;

Όσο γι' αυτό :

quote:
Αν υπαρχει καποιος admin και εχει τα κοτσια ας το διαψευσει αλλιως ειναι δεδομενο.Δε θα ξεφυγεις τοσο ευκολα με προσβολες,δε θα σε αφησω ετσι.

Βάση ποιας σου ιδιότητας εκτοξεύεις τέτοιου είδους απειλές στον οποιονδήποτε; Μήπως είσαι ασφαλίτης και δε το ξέρουμε; Ε; Ε; Για πες!

20/02/2006, 10:22:50
Απαιτείται άμεση παρέμβαση της gretel με το ραβδάκι της...

Οποιαδήποτε ομοιότητα φυσικά και ΔΕΝ είναι συμπτωματική...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
20/02/2006, 10:27:11
Αγαπητή Galadriel...

quote:
Εξάλλου και σε συνδυασμό με όσα παρέθεσες παραπάνω από παλιότερα λεγόμενα σου, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να μπει στην διαδικασία (πάντοτε φθοροποιό) να αποδείξει ότι δεν είναι “ελέφαντας”.... Ετσι δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο οι υπεύθυνοι του χώρου πρέπει να δηλώσουν ευθαρσώς αν είναι ή δεν είναι μέλη της Νέας Ακρόπολης... Γούστο τους και καπέλο τους βρε αδερφέ!

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν ξαναδιάβασα το ποστ μου διέκρινα το οξύμωρο του πράγματος... Ίσως στο σημείο εκείνο απλά είπα το τι θα έκανα ΕΓΩ σε μια παρόμοια περίπτωση. Ίσως ένα λακωνικό ξεκαθάρισμα να έριχνε φως στην όλη υπόθεση έτσι ώστε να φύγει επιτέλους αυτή η καραμέλα από τα στόματά μας. Αλλά και πάλι, είναι δικαίωμά τους να δηλώσουν ή να μην δηλώσουν ο,τιδήποτε. Θα ξαναπώ πάντως ότι εγώ ακόμη περιμένω μια καταγγελία, ΚΑΤΙ τελοσπάντων από κάποιο μέλος που να έπεσε "θύμα προσηλυτισμού" από υπευθύνους του Esoterica.

Όσο για το δεύτερό σου ποστ, μάλλον έχω μια διαφορετική αντίληψη : Εννοώ ότι ο διάλογος ΣΤΑ ΙΣΑ και με τον οποιονδήποτε δεν είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για εκθέσεις το άδικο που ενδεχομένως έχει; Νομίζω ότι αν τελικά κάποιος ΕΧΕΙ να μας πει κάτι, θα το πει...Αν όχι...θα εκτεθεί και ίσως ανεπανόρθωτα...
Προσωπικά δεν βαριέμαι το πολύ το "κύριε ελέησον"...Ακόμα...

Και τελικά :

quote:
μας απειλείς ρε φίλε?

ΝΑΙ!

Αγαπητή Ostria, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο...Απλά

Edited by - durden_alie on 20/02/2006 10:33:01

G.Μέλος
20/02/2006, 10:48:41
Καλημέρα σε όλους

quote:
Ίσως στο σημείο εκείνο απλά είπα το τι θα έκανα ΕΓΩ σε μια παρόμοια περίπτωση.

αγαπητέ durden_alie, θες μήπως να πεις ότι η θέση πως κάποιος δεν χρειάζεται να αποδεικνύει για το αν είναι "ελέφαντας" δεν είναι εξίσου δική σου άποψη? Εξάλλου, ακόμα και όταν αναφερόμαστε στο "γενικό καλό" αναγκαστικά διατυπώνουμε την προσωπική μας άποψη... εκτός αν είμαστε τίποτα "γκουρού" ή έχουμε το αλάθητο του Πάπα...

χε χε... κατά βάση συμφωνούμε πάντως και αυτό δεν ήταν παρά ένα μικρό δείγμα του ότι αν κάποιος θέλει ντε και καλά να δημιουργήσει μία αντίθεση μπορεί να το κάνει και μάλιστα επ' άπειρον...

(εκτός κι αν είσαι "γκουρού" και μας το κρύβεις!)

όσο για το διάλογο στα ίσα που αναφέρεις.... ναι, όλα αυτά σε ένα πιθανό ιδανικό σύμπαν ίσως να είχαν εφαρμογή... (κάτι σαν το διαστημόπλοιο του Ζάφοντ Μπιμπλιμπροξ που κινούνταν με μηχανή απιθανότητας), όμως... είδες εσύ πουθενά εδώ τριγύρω να κυκλοφορεί κανένας διάλογος τέτοιου τύπου? Αν, ναι, σε παρακαλώ ΠΟΛΥ να τον συλλάβεις και να τον παραδώσεις πάραυτα στις αρχές του esoterica!

... αα... και μη μ'απειλείς εμένα! ξέρεις ρε ποια είμαι εγώ?

αγαπητή Ostria, ομοίως !

Galadriel

υ.γ. εντωμεταξύ κάποιος κάποιον μου θυμίζει... το Θράσσος του κυρίως.... να θυμηθώ να ρωτήσω τον JBG αν τον ξέρει

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
20/02/2006, 11:18:39
Αγαπητή Galadriel...

Έχεις δίκιο!

Μάλλον έκρινα εξ ιδίων τα αλλότρια......Θα επιλέξω πάντως την άποψη που διατύπωσα πιο πάνω...Ναι, δεν έχει κανένας καμιά υποχρέωση να αποκαλύπτει προσωπικά του δεδομένα.

quote:
(εκτός κι αν είσαι "γκουρού" και μας το κρύβεις!)

Μη μου βάζεις ιδέες! Έχουμε δει κι έχουμε δει φρούτα εδώ μέσα...Πως το λένε να δεις..."Είμαι ό,τι δηλώσω!"; Από "γκουρού" μέχρι ο σούπερ-γαμάουας των πέντε ηπείρων! Άντε μη τα πάρω τώρα...

quote:
... αα... και μη μ'απειλείς εμένα! ξέρεις ρε ποια είμαι εγώ?

Μήπως είσαι γκουρού κι εσύ; Ε;