ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εχουν οι αγγελοι φτερά???... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Εχουν οι αγγελοι φτερά???... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Black Rose62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
el.elyonΜέλος
19/01/2007, 11:00:23
[quote]
anses: <<χριστιανοι υπαρχουν μονο σε θεωρητικο επιπεδο.>>

el.elyon:
ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ;

anases: <<οι "χριστιανοι" που θα θιγονταν με την κουβεντα μου,δεν διαφερουν απο ενα ποδοσφαιροφιλο που του θιγεις την ομαδα.>>

el.elyon:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ 'ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ' ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 'ΟΜΑΔΑ', ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΙ 'ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ' ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

anases: <<δεν συνηθιζω τετοιου ειδος αντιπαραθεσεις.>>

el.elyon:
ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ 'ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ'.....

anases: <<παντως el.elyon η ηλικια μου μεταβαλεται συνεχως απο 5 εως 400σιων χρονων.>>

el.elyon:
ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!

anases: <<ακομα θεωρω τον εαυτο μου νεο πνευμα μιας και ειχε τοσους αλλους που αρχισαν πριν απο μενα και ακομα υπαρχουν στον ιδεατο χωρο χιλιαδες χρονια σε ενα κοσμο που "καθε μερα ειναι καινουριος".>>

el.elyon:
ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ; 399;

anases: καπου στα ιμαλαια πιστευω θα βρεις τους γεροντοτερους πνευματικα ανθρωπους που θα μπορουν να ταχτοποιησουν και την ενοια του θεου μεσα μας.αυτους που κουνουπι δεν θα πειραζαν απο σεβασμο για τη ζωη,ονομαζω "αληθινους χριστιανους".>>

el.elyon:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΑΛΗΘΗΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ';
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΗΘΗΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

anases: <<ολα αλλα ειναι πολιτικη.>>

ΚΑΙ ΕΣΥ; ΚΑΙ ΟΙ 'ΑΛΗΘΗΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ';

anases: <,θα πας εως οπου ο εαυτος σου παει...>>

el.elyon:
ΣΤΟΥΣ 'ΑΛΗΘΗΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ' ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΦΙΛΕ anases ΠΗΓΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
19/01/2007, 11:27:16
ΦΙΛΕ ΜΟΥ anases ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ;

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!