- "Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αυτό το κακό με ξύπνησε...
...ένας ψίθυρος κι απο μένα στη POH
Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί η αλυσίδα της αγάπης και ας "προσευχηθούμε" για την ειρήνη.Θα περιμένω...
Ας μου συγχωρεθεί ένα προσωπικό μύνημα στην ΑΤΜΑ.
Καλή μου ΑΤΜΑ, σήμερα πέρασα μια πολύ δύσκολη και επίπονη δοκιμασία που αφορούσε την υγεία μου.Αυτή εδώ η πρωτοβουλία σου ήταν αυτό που μου έδινε κουράγιο για να αντέξω λίγο ακόμα. Σ'ευχαριστώ...
Υ.Γ.: Ίσως να μην μπορέσω να βάλω τη γη στο forum, αλλά θα είμαι μαζί σας.![]()
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:10:18
ΤΟ ΦΩΣ,Η ΑΓΑΠΗ & Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:32:05

![]()
Vunde gurunam caranaravinde
Sandarsita-svatma-sukhavabodhe
Nihsreyase jangalikayamane
Sansara-halahala-moha-santyai
Hala hala
Ahahu-purusakaram
Sankha-cakrasi-dharinam d ha rinam
Sahasra-sirasam
Vande
Edited by - ΑΤΜΑ on 01/04/2003 22:33:57
Edited by - ananasss on 01/04/2003 22:45:56
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:34:09
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:35:05
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:35:49
kalo mina se olous
ta panta rei
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:36:53
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FORUM,ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ.![]()
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:38:06
Είθε...
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 22:43:31
από άκρη σ'άκρη
το υγρό στοιχείο ποτίζει το κορμί της
ΓΑΙΑ
είναι όλων μας και είμαστε δικοί της
Edited by - Keisatsu on 01/04/2003 23:02:14
Καλοι μου, αγνωστοι-γνωστοι, φιλοι. Δεν ειμαι απο τα ατομα που μιλουν πολυ...αλλα σημερα θα κανω μια εξαιρεση!
Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να στειλω κατι...αλλα δεν τα καταφερνω! Αρχιζω να χανω την υπομονη μου...αλλα αξοιζει μια ακομα προσπαθεια.
Ειχα προσπαθησει να ακολουθησω τους διαλογισμους σας και παλιοτερα, αλλα τις περισσοτερες φορες χανομουν στις σκεψεις μου. Τωρα, επιτελους αποφασισα να κανω αυτην την εγγραφη, για να εκφρασω κι εγω τα συναισθηματα μου.
Αγαπητη ΑΤΜΑ, δυστυχως δεν πολυκαταλαβα τι ακριβως εννοουσες με την σφαιρα...
Δεν συνηθιζω να μιλω πολυ. Δεν μ'αρεσει. Νιωθω οτι κουραζω τον συνομιλητη μου. Σημερα ομως, θα προσπαθισω να σας περιγραψω-αν κι εσεις το επιθυμητε-τι νιωθω εγω, ως ατομο, για τον πολεμο αυτο.
...Γυρναω απο το σχολειο. Ειναι η πρωτη μου χρονια στο γυμνασιο. Τα πραγματα, ευτυχως για μενα, ειναι ακομα ευκολα. Παρολη την "αναιση" που μας προσφερει η "δωρεαν παιδεια", καταφερνω και ξετρυπωνω καποιες ωρες για να σερφαρω στο Νετ. Περιεργο...Μιλω για συναισθηματα σε εναν ηλεκτρονικο υπολογιστη, που αντιστοιχει ομως σε δεκαδες ψυχες, που ειναι προθυμες να με ακουσουν. Περιεργο... Δεν συμβαινει το ιδιο και στην πραγματικη ζωη. Συναντω διαφορετικους ανθρωπους. Προσπαθω να τους καταλαβω. Ειναι ολοι διαφορετικοι. Τοσο διαφορετικοι... Τοση γοητεια! Κι ομως, αυτην την γοητεια πολεμουν οι μεγαλοι. Γιατι?? Δεν ξερω...Ισως οταν κι εγω μεγαλωσω θα καταλαβω. Προς το παρον... Μου αρκουν οι εικονες φρικης στην τηλεοραση. Μια λειραδοτρυπα για τους ευυπολοιπτους πολιτες, που δεν δεχονται να πεσουν στο επιπεδο της "Κατινας" της διπλανης πορτας, που παρακολουθει αγωνιωδως τα reallity... Η ζωη μας, ενα τηλεπαιχνιδι πια... Δεν ξερω... Ακολουθουμε την πορεια των προγωνων μας? Ο Άιν Στάιν ειχε καποτε πει οτι ο τελευταιος πολεμος θα γινει με πετρες... Εχει δικιο ετσι?? Δεν ξερω... βοηθηστε με...
Edited by - Kelsos on 01/04/2003 23:06:49
Πέρασε 11...
Ευχαριστώ ΑΤΜΑ (και Κέλσε...)!
Ναι... Είδα ένα περιστέρι και την Ειρήνη δίπλα στο φτερό του, με ένα λευκό φόρεμα (λεκιασμένο με κόκκινα-ροζ στίγματα) να χορεύει ...στη μεγάλη ΓΗ της ΑΤΜΑΣ...
Το είδα
Καληνύχτα γι' απόψε...
Θα σας δω πάλι αύριο.

Edited by - ananasss on 01/04/2003 23:10:58
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 01/04/2003 23:24:02
* ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ *
![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/04/2003 00:48:52