- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΞΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μεταφραση: ειμαι θρασυτατη γυναικα χωρις ποιοτητα...
Δεν δουλεψα για αυτη την ποιοτητα.Γιατι αραγε να δουλεψω ?
Αν μπορω να τη βγαζω καθαρη μιλωντας εξουσιαστικα στους αλλους.
''Ορίστε δείγμα εσωτεριστη. Να υποτιμά έτσι το γυναικείο φύλο;''
Δεν υποτιμαω οτ γυναικειο φυλο.
Αλλα δεν θα φτασω σε σημειο να το εκτιμαω οταν αντιπροσωπευεται στη συγχρονη κοινωνια απο ατομα σαν και σενα(ψυχικα κατωτερα)...
''Τις προσωπικές σου ατυχίες και αποτυχίες μην της μετατρέπεις σε μίσος κατά των γυναικών.''
Αυτο δεν το ξερεις. Καλη συμπεριφορα και ρομαντικοτητα οδηγουν σε αποτυχιες. Κακη συμπεριφορα και μακιαβελισμος απεναντι τους οδηγουν σε επιτυχια.
Εχω εμπειρια και απο τα δυο.
''Όταν δεν μπορεί ένας άντρας να σεβαστεί μια γυναικά καταλαβαίνετε περί τινός πρόκειται.''
Παλι καλα που μας σεβεσαι εσυ εδω περα και μας δειχνεις το δρομο.
Τι τον θες το σεβασμο?Τρεφεσαι απο αυτο?
Μαλλον τρεφεσαι απο την υποταγη που νομιζεις πρεπει να δειχνουν οι αλλοι στη βλακεια σου.
''Φαντάσου τι θα έκανε αν είχε εξουσία, θα μας κρέμαγε όλες''
Χχαχαχα. Προσπαθω να σου παρουσιασω το ψεμα της ισοτητας των δυο φυλων
και το πατημα του αδυναμου φυλου πανω σε αυτο που θεωρειται δυνατο.
Μια κοινωνια που συνεχως και συνεχως παρουσιαζει ελλειψη θετικης ταυτοτητας για τον ανδρα.
''Πως μου λέτε εσείς για την Ν.Α.''
Συνηθως οι γυναικες οταν πανε σε εσωτεριστικες ομαδες δεν ενδιαφερονται για τον εσωτερισμο.
Κυριως ενδιαφερονται να βρουν συντροφο -εσωτεριστη.
Οπως οσες εγγραφονται στη ΚΝΕ για να εξασφαλισουν πιο ευκολα συντροφο Κνιτη.
Αρα το κολλημα σου για τη Ν.Α. μας δειχνει πολλα.
Edited by - panosfromlydian3 on 25/06/2014 19:36:21
panosfromlydian3 δεν είσαι τενεκές, οφείλω να σου το αναγνωρίσω.
Είσαι ξεγάνωτος τενεκές!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
εσύ από πού ή ποιον τις υοθέτησες αυτές τις εκφράσεις;
quote:
Πάντως μπράβο σου που υπεραπίζεσαι τη ΜΥΘΗΡΑ
Kαι την ΜΥΘΗΡΑ και την liamn.Και όλες τις γυναίκες του κόσμος.
Μπορεί να είναι το ίδιο έξυπνες και χαζές, όπως και οι άνδρες.
Δεν υπάρχει καμία διαφορά.Είναι άνθρωποι.Με ίδια και ίσα δικαιώματα.
και όποιος ξεγάνωτος τενεκές, έχει αντίθετη άποψη, να πάει να γαμηθεί!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πάντως μπράβο σου που υπεραπίζεσαι τη ΜΥΘΗΡΑ
γιατί σου προξενεί εντύπωση αυτό Πύρινε?
Μην αναπαράγεις κι εσύ το κακώς κατεστημένο μοντέλο συμπεριφοράς που θέλει να χαρακτηρίζουμε άτομα και όχι απόψεις/θέσεις .
Θα έχουμε κατακτήσει πραγματικά ένα παραπάνω level στον φορουμικό διάλογο (αλλά και στο δημοκρατικό διάλογο στην πραγματική ζωή) εάν μπορέσουμε κάποτε να αντιληφθούμε αυτή την ουσιώδη διαφορά.
Το έχω ξαναπεί και ξαναγραψει, όπως και πολλοί άλλοι:
Το να λέμε ότι γράφει, λέει, υποστηρίζει παπαριές ο Χ ή ο Υ Πύρινος, Πυθαγόρας, Νικόμαχος, Μυθηρα, κλπ, εφόσον τις λέει ή τις υποστηείζει σε δεδομένο θέμα είναι θεμιτό.
Το να λέμε όμως ότι γενικώς ένα πρόσωπο είναι "παπάρας" ή τον έχουμε τσουβαλιάσει χωρίς να τον γνωρίζουμε κιόλας καν, ή να έχουμε ομαδοποιήσει κατηγορίες ανθρώπων (όπως εδώ πχ. ο ΠανοΛύδιος και οι απόψεις του για όλες τις γυναίκες, απλώς και μόνο επειδή είναι γυναίκες, και αυτός έχει τις "θεωρίες" του γι'αυτές) είναι ήδη προκλητικό.
Σε αυτή τη λογική βεβαίως και θα υποστηρίξω τη Μύθηρα και όποια άλλη Μύθηρα, ως γυναίκα που υφίσταται αυτό το "γκρουπάρισμα" από τον ...PanosSaudian του οποίου η στάση και το προφίλ που έχει διαμορφώσει εξηγεί πολλά πράγματα εν τέλει
(Νικόμαχε μήπως ήθελες να πείς τενεκές αγ@μητος αντί για ξεγάνωτος???![]()
![]()
)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Αλλα την πλειοψηφια τους :)
Oχι επειδη ειναι γυναικες,αλλα επειδη ειναι εξουσιαστικες.
Και ξαναλεω για να το αφομοιωσετε,η πλειοψηφια τους που αντιπροσωπευει το γυναικειο φιλο.Γιατι οι εξαιρεσεις δεν το κανουν.
Εχω παει με αρκετες κοπελες.Καποιες απο αυτες εκτος Ελλαδας λογω της διαμονης για μικρα χρονικα διαστηματα στο εξωτερικο.
Και σου λεω οι δυτικες ευρωπαιες γυναικες ,στις χωρες οπου εχει επιβληθει το φεμινιστικο ψεμα, δεν ειναι τοσο αγγελουδια και αδυναμες οσο πιστευετε.
Συμφωνω με το Νικομαχο,οτι πρεπει να υπαρχει ισοτητα.
Αλλα δεν κατανοει ποιος εξουσιαζει.
Ελπιζω να μαθει γρηγορα και την πραγματικη φυση των γυναικων.
Λεω αυτα που λεω οχι για να μισησω το γυναικειο φυλο.
Αλλα για να σου δωσω κατι διαφορετικο ,να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου.
Το θεμα ειναι να ειμαστε συνειδητοποιημενοι γυρω απο αυτο που μας συμβαινει.
Βαλτο στην ακρη και δες αν μπορει να εξηγηση καποιες εμπειριες σου στο οικογενειακο ,συζυγικο,επαγγελματικο περιβαλλον που ζεις.
Αυτο κανω ο ανθρωπος. Δεν θελω να μισησω.
Θα ημουν καλος απεναντι στη Μυθηρα.
Αλλα οι απαντησεις της δειχνουν παλιο-χαρακτηρα,εξουσιαστικοτητα,και υποβαθμιση των αλλων μελων.
Και το κανει και πουστικα...Αυτο με ενοχλει περισσοτερο.
Το κανει με εναν τροπο ωστε να μην κατηγορηθει αυτη ταυτοχρονα για την συμπεριφορα της,αλλα να κατηγορησει τον αλλο.
Για αυτο πρεπει να καταλαβει οτι εδω αυτα δεν περνανε.
Εχω τα κλειδια του ματριξ.Ακολουθηστε με.
Επιλεξτε να ζηστε στη χωρα των θαυματων.Εκει που οι γυναικες θεωρουνται καλες,αδυναμες,αξιες προστασιας,καλοβουλες,ηθικες,συγκαταβατικες,συμπονετικες,συναισθηματικες.
Η ενναλακτικα επιλεξτε να δειτε την πραγματικοτητα.
Γιατι υπαρχει και αυτη.Μονο που δεν χρησιμοποιουμε τα ματια μας να τη δουμε.
Edited by - panosfromlydian3 on 26/06/2014 00:41:53
Εδώ, δεν έχει κείμενο περί του τί εστί γυναίκα.
https://www.youtube.com/watch?v=eVocnNIgKwY
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ειδα μια γυναικα γνωστη,Ειναι καπου στα 60 -65.
Ο αντρας της πεθανε πριν 2-3 χρονια απο καρκινο.
Την ειδα με εναν αλλο να πηγαινουν χερακι χερακι την παραλια.
H φυση της γυναικας ειναι υπεργαμικη και πολυγαμικη.
Το θεμα ειναι οτι η κοινωνια μας εχει χτιστει πανω στη μονογαμικοτητα ως θεμελιο.
Γιατι θεμελιο της κοινωνιας ειναι η οικογενεια=μονογαμικοτητα για τις δικες μας τουλαχιστον κοινωνιες.
Με τη συνεχιζομενη αυξουσα δυναμη της γυναικας, και την προσβασιμοτητα της στα πολυγαμικα της σχεδια(και μαλιστα την ιδιαιτερη μεταχειριση της απο το νομο και την κοινωνια),η κοινωνια θα καταρρευσει για τα καλα.
Και καταρρεει.
Τα πραγματα αλλαξαν τοσο γρηγορα που δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα.
Edited by - panosfromlydian3 on 26/06/2014 03:33:54
Edited by - panosfromlydian3 on 26/06/2014 03:37:16
Ειναι ομως στο χερι της καθε μιας, να χειριστη αναλογα τις καταστασεις και να μην δεχτει αναλογα προτυπα
Αλλωστε καποιος που ακολουθει τα αναλογα προτυπα στα οποια αναφερθηκε ,πιστευω δεν θα ειναι συμβατος με αυτην [ετσι τουλαχιστον υπολογιζω ]
Κανεις βεβαια δεν μπορει να πει κατι με σιγουρια
Ολα αυτα ομως ,δεν εχουν να κανουν με αυτα που πολυ σωστα αναφερει ο Πανος , που παρεπιπτοντος δεν επεσα καθολου εξω, σε οτι αφορα την οξυδερκεια του ,πιστευω όμως επειδη είναι ενας ανθρωπος με ευαισθησιες , εχει διαλεξει όχι και πολύ συμβατο επαγγελμα , κατι που αν ισχυει , θα πρεπει να το ξανασκεφτει
Κανεις όμως και παλι δεν μπορει να ξερει ‘’οσα ξερει ο νοικοκυρης ‘’,και ελπιζω δεν γινομαι αδιακριτος
Και η δικη μου αποψη , απο οσο μπορω να δω στην δικη μου ζωη , και οχι μονο , ειναι οτι οι γυναικες εξουσιαζουν
Γενικα πιστευω ότι ολοι μας εχουμε ξεφυγει από την φυση μας , εχουμε χασει ισοροπιες , και αυτό είναι κατι που θα πρεπει να εξεταζεται συνεχεια
Ζουμε σε μια μητριαρχικη κοινωνια , και οποιος δεν το βλεπει , [που δεν νομιζω]ελειπεται κρισεως
Εγω μαλιστα θα πω οτι ειναι τελειως διαφορετικες απο μας , και αυτο ειναι κατι που πρεπει να το δουμε και να το αποδεχτουμε
Για οποιον δεν θελει η δεν μπορει να το δει , θα ισχυισει το ''ΠΥΡ , ΓΥΝΗ , ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ''
Edited by - xristosxatz on 26/06/2014 09:08:10
Οπως θα γνωρίζετε ήδη, τα βόδια στο αλέτρι, πάνε κατά ζεύγη.
Επομένως...καλά το πάτε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 26/06/2014 15:23:20