- Τετραγράμματον - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Μορφέα ούτε ο Αγα Χαν να είσουν δεν θα είχες τέτοια ακολουθία...
και με τέτοια προσήλωση...
Περιμένουμε κάτι μέεεεειλλλλλ.
another star με τον Ενώχ καλή μου δεν πάνε κομμωτήριο, κινδυνέυεις να βγείς με μωβ και σμαραγδί ανταύγιες
Angus μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν ξαφνικά ή οταν έχεις στρές?
Avallon είσαι καλύτερα?
Unseen τι σημαίνει η αγάπη στο λευκό χρώμα και τι ιδιότητες έχει?
Γαλάζια σφαίρα σμουτςςςςςςςςςςςςςςςς
Τοχότις ευτυχώς είστε καλά... αλήθεια πως αντιδράει το μωρό στις ''συναντήσεις '' μας?
Pyramid όταν σε φέρνω στο μυαλό μου θυμάμαι το χαμόγελο σου...
www.webtip.dk/typark/billeder/smile" border=0>
Angus και αγαπητοι G! την καλημερα μου και σε σας!
Γκριζα απέξω όλα αλλά εγω λαχανιά σαν σαλατα!!
Μου λειπετε καλε σημερα θα αρχισω τα τηλεφωνα σας ενημερωνω απο τα τώρα,Νστουλα θα σε παρω βρε ,που χαθηκες καλη μου αμάν.Χριστινάκι και Μινα και με σας θα τα πουμε.Βρε Βικάκι στειλε μου μου κορη μου το τηελφωνο σου και δεν αντεχω πω πω δενθα σου βαλω τις φωνες μην φοβασαι.Μέναι χθες σε καλεσα αλλα μαλον θα ηταν την ώρα που προσγειώθηκες .........
ΑΥτές τις μερες έχω ένα βαρος βρε παιδιά ,δεν ξερω...χθες ο μικρς με φλομωσε και στα ψεματα και έγινα χαλια....ολοκληρη ιστοράι επλασε το άτιμο για να μην κανει την γλωσσα...ουφ....άδειασα τελειως!
Φιλουρες μην σας φορτώνω Παρασκευιατικα!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Σόρρυ που δεν μπήκα χθες να σας δώσω αναφορά για την υγεία μου αλλά προέκυψαν προβλήματα και δεν είχα μυαλό... Μετακομίζω γιατί ο άσπλαχνος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του σε μορφή αύξησης και δεν είμαι διατεθιμένη να του τη δώσω... Ετσι αρχές Απριλίου θα είμαι (φαντάζομαι) στο νέο μου χώρο που είναι ακριβώς ίδιος με τον παλιό αλλά σε άλλη πολυκατοικία του ίδιου συγκροτήματος...
Τώρα για την υγεία μου... Οσον αφορά το μπούκωμα έχει βελτιωθεί κατά 80% ενώ όσον αφορά το βήχα η μείωση ήταν μέχρι χθες γύρω στο 50% μέχρι τη στιγμή που με πιάσανε κάτι κρίσεις βήχα που με απογοητέψανε... Για να δω πως θα πάω και σήμερα...
Χθες το βράδυ έπεσα από τις 10!! Ευτυχώς μετά τη θεραπεία δε με πιάνει βήχας στη διάρκεια της νύχτας και κοιμάμαι σαν πουλάκι...
Μορφέα αν θέλεις σε παρακαλώ απάντησέ μου στα υπόλοιπα ερωτήματα...(δεν αστειεύομαι καθόλου...)
Ενας φίλος που ασχολείται με Τζαζίρα (αν το είπα καλά) διέγνωσε μπλοκάρισμα στο 3 και στο 5.
Ηθελα να ρωτήσω τη G λοιπόν τι κινδύνους ενέχει το ξεμπλοκάρισμα ενός κέντρου γιατί ο Μορφέας δείχνει να είναι πιο συγκρατημένος σε αυτό...

καλή μου Αvallon, ο Μορφέας είναι πιο συγκρατημένος στο θέμα του να εμπλακούν τρίτα πρόσωπα στη διαδικασία καθαρισμού και "ξεμπλοκαρίσματος" των ενεργειακών κέντρων...
προσωπικά, πιστεύω πως οι "κίνδυνοι" που αναφέρουμε έχουν να κάνουν με τους αντίστοιχους κινδύνους που θα είχαμε αν κάναμε μία μετάγγιση αίματος σε κάποιον, χωρίς να ελέγξουμε πρώτα το αίμα που θα πάρει...
κι αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να "συνδεθούν" τα ενεργειακά κέντρα δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων και το αποτέλεσμα να είναι μία ενεργειακή "σούπα" ... σε αυτή την περίπτωση αντί να βοηθήσει κανείς, ακόμα και αν έχει καλή πρόθεση, επεμβαίνει δραστικά και "μολύνει" κατά κάποιο τρόπο τόσο την ροή όσο και την ποιότητα της ενέργειας του άλλου... φαντάσου κάτι σαν τις ομάδες αίματος που μπορεί να είναι ή να μην είναι συμβατές...
έπειτα, έχει σημασία μία τέτοια "παρέμβαση" να μην γίνει έξω από τον ρυθμό που πάλλονται τα κέντρα του καθενός, γιατί τότε ακόμα και αν η ενέργεια είναι συμβατή δύσκολα θα αφομοιωθεί ...
ξέρεις... τα ενεργειακά μας κέντρα λειτουργούν περίεργα κάποιες φορές... για να πούμε ότι γίνεται αποτελεσματικός ο καθαρισμός τους, θα πρέπει ακόμα, να μην διαταράξουμε την φορά της κίνησης τους... σε αντίθετη περίπτωση ενώ το "υγιές" είναι η δεξιόστροφη και ανοδική κίνηση, να κατευθυνθεί η ενέργεια που λαμβάνει κάποιος προς τα κάτω και να βυθίσει τον εαυτό του στην ύλη...
όμως,
αυτό που προτείνω είναι το εξής... καταρχήν να αποκτήσεις πλήρη συνείδηση της αιτίας που έχεις αυτό το πιθανό "μπλοκάρισμα"... και λέω πιθανό γιατί δεν είναι αναγκαίο να ανάγουμε κάθε σωματικό σύμπτωμα σε κάποια ενεργειακή δυσλειτουργία... η ορθή σκέψη αυτό λέει... στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία τεχνική καθαρισμού των ενεργειακών κέντρων παίρνοντας τα όλα με την σειρά... αυτό βοηθάει στην πραγματική εξισσορρόπηση τους, σε αντίθεση με το να δουλέψει κανείς μεμονωμένα πάνω σ'αυτό που θεωρητικά έχει το "πρόβλημα"... δεδομένου ότι όλα συνδέονται δεν μπορείς να ρίξεις μία πέτρα στο νερό χωρίς να περιμένεις κύματα...
η υποστήριξη στην οποία αναφέρομαι, μπορεί να έχει πολλές μορφές... μία απ' αυτές είναι κάποιος που μπορεί να "δει" ευκολότερα από εμάς, να προσπαθήσει να εντοπίσει το πρόβλημα... ένας άλλος τρόπος είναι η δημιουργία μίας φιλικής ασπίδας γύρω από τον ενδιαφερόμενο, ώστε να μην αποσπάσουν την προσοχή του, κατά τη διαδικασία καθαρισμού των κέντρων, εξωτερικά και εσωτερικά "παράσιτα"...
ο Μορφέας έχει πολλές αποτελεσματικές τεχνικές να σου προτείνει και εσύ δεν μένει παρά να δεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα...
ελπίζω να βοήθησα ![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Αγαπητέ Μορφέα,
Ο παλμός δεν είναι σπασμωδικός.Θα μπορούσα να πω οτι θυμίζει κάτι απο ύπνωση.Ακολουθεί την φορα των δεικτών του ρολογιού.Δεν είναι όμως κάτι ανεξέλεγκτο,μπορώ να το σταματήσω με την θέληση μου.
Οσον αφορα το 4ο κέντρο υπερφορτώνεται πολλές φορές οταν βρίσκομαι με κόσμο αλλα και σε συναισθηματικά έντονες στιγμές(και είναι πολλές...).Είναι κάτι που μου συμβαίνει συνέχεια.Εχει μεγάλη διάρκεια.Αν και νομίζω οτι δεν αντέχω την αίσθηση μερικές φορές φαίνεται ευχάριστη.
Αγαπητέ Μορφέα νιώθω οτι αυτα που σου λέω σου έχουν προκαλέσει περίεργα συναισθήματα και η αλήθεια είναι οτι δεν νιώθω όμορφα που σε βασανίζω με τόσες σκέψεις..
Nst,
Ουτε ξαφνικά ούτε όταν έχω στρές!
Οσον αφορα το 6ο κεντρο έρχεται σαν αποτέλεσμα μιας διαδικασίας.
Στο 5ο κέντρο συμβαίνει όταν είμαι σε μία ήρεμη κατάσταση ή σε μία στιγμή βαθιάς επικοινωνίας με κάποιον ανθρωπο.
Οσον αφορα το 4ο..Επειδή υπερφορτώνεται θα μπορούσα να πω οτι αυτό μου προκαλεί στρές...
Είναι λές και συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο με το 4ο αφού νιώθω σαν να πολλαπλασιάζει τα συναισθήματα μου.Οταν υπερφορτώνεται είμαι πολύ ευθραστος αλλα συγχρόνως και πολύ ανθεκτικός.
Αγαπη και Φως
Α
ΥΠΕΡΟΧΑ!
Νστούλα μου, έτοιμο το μαιλ.. ![]()
Καταγάλανη μου σφαίρα, μήπως ήθελε απλά να σου τραβήξει την προσοχή;
Άβαλλον... χαίρομαι για την βελτίωσή σου, αν και δυστυχώς οι κρίσεις αυτές δεν είναι καθόλου βοηθητικές.
Σου απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις γλυκιά μου, θα τις ξαναδώ όμως και αν παρέλειψα καμία θα σου απαντήσω
Μαντάμ G
quote:
καλή μου Αvallon, ο Μορφέας είναι πιο συγκρατημένος στο θέμα του να εμπλακούν τρίτα πρόσωπα στη διαδικασία καθαρισμού και "ξεμπλοκαρίσματος" των ενεργειακών κέντρων...προσωπικά, πιστεύω πως οι "κίνδυνοι" που αναφέρουμε έχουν να κάνουν με τους αντίστοιχους κινδύνους που θα είχαμε αν κάναμε μία μετάγγιση αίματος σε κάποιον, χωρίς να ελέγξουμε πρώτα το αίμα που θα πάρει...
κι αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να "συνδεθούν" τα ενεργειακά κέντρα δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων και το αποτέλεσμα να είναι μία ενεργειακή "σούπα" ... σε αυτή την περίπτωση αντί να βοηθήσει κανείς, ακόμα και αν έχει καλή πρόθεση, επεμβαίνει δραστικά και "μολύνει" κατά κάποιο τρόπο τόσο την ροή όσο και την ποιότητα της ενέργειας του άλλου... φαντάσου κάτι σαν τις ομάδες αίματος που μπορεί να είναι ή να μην είναι συμβατές...
έπειτα, έχει σημασία μία τέτοια "παρέμβαση" να μην γίνει έξω από τον ρυθμό που πάλλονται τα κέντρα του καθενός, γιατί τότε ακόμα και αν η ενέργεια είναι συμβατή δύσκολα θα αφομοιωθεί ...
ξέρεις... τα ενεργειακά μας κέντρα λειτουργούν περίεργα κάποιες φορές... για να πούμε ότι γίνεται αποτελεσματικός ο καθαρισμός τους, θα πρέπει ακόμα, να μην διαταράξουμε την φορά της κίνησης τους... σε αντίθετη περίπτωση ενώ το "υγιές" είναι η δεξιόστροφη και ανοδική
![]()
Αγαπητό ξωτικό Άγκους...
quote:
Αγαπητέ Μορφέα νιώθω οτι αυτα που σου λέω σου έχουν προκαλέσει περίεργα συναισθήματα και η αλήθεια είναι οτι δεν νιώθω όμορφα που σε βασανίζω με τόσες σκέψεις..
Γιατί έχεις αυτήν την αίσθηση; Πάντως σε διαβεβαιώ αγαπητέ πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η ζωή μου, να ασχολούμαι με τις αιτίες των αποτελεσμάτων. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου, εξάλλου είναι η μεγαλύτερη μου χαρά να είμαι χρήσιμος στην αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων, και ειδικά ενεργειακών.
Η κίνηση αυτή που κάνεις αγαπητό ξωτικό υποδηλώνει οτι χρειάζεται να υπάρξει γείωση ώστε αυτή η παλμοδόνηση να εισέλθει και στα κατώτερα κέντρα.
Όσο για το 4ο Κέντρο, αυτό θα σήμαινε οτι υπάρξει μια συναισθηματική έκρηξη μέσα σου. Επηρεάζεσαι πολύ συναισθηματικά όταν βιώνεις αυτές τις καταστάσεις;
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
- Πόσο χρόνο σου παίρνει για να κάνεις τη χρυσή ασπίδα?
Γύρω στα δέκα λεπτά, ανάλογα και με την διάθεση της στιγμής
quote:
Μου είπες ότι η ενεργειακή θεραπεία που κάνουμε κρατάει 3 μέρες...
Υπάρχει περίπτωση να αυξάνεται σταδιακά και την τρίτη μέρα φτάνει στο δυνατότερό της σημείο ή από την πρώτη στιγμή έχουμε "ίαση" και αυτό το επίπεδο ίασης ή ύφεσης κρατάει 3 μέρες?
΄Κανονικά την τρίτη μέρα αποκορυφώνεται η θεραπευτική διαδικασία.
quote:
- Πόσες φορές τη βδομάδα μπορούμε να το κάνουμε αυτό?
Όσες θέλει κανείς
quote:
Υπάρχουν κάποιες "παρενέργειες" από τη συχνή χρήση αυτής της πρακτικής?
Η μόνη παρενέργεια είναι να δει μεγάλη διαφορά στον εαυτόν του, βελτίωση. Σίγου΄ρα πάντως όχι κάτι αρνητικό
quote:
- Μετά από πόσο καιρό θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό ενώ πλένουμε τα πιάτα
Σίγουρα πάντως όχι ακόμα
Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου. Αν δεν σε κάλυψα διευκρίνησέ το μου ξανά ![]()
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Χαίρομαι Galadriel που σε ξαναβλέπω. Angus καλώς ήρθες στα αποδω μέρη.
Another star το έχω πάθει και εγώ στο γραφείο, όταν διάβαζα αυτό που έπαθες σκεφτόμουν εμένα κάτω από το τραπέζι και κόντεψα να ξαναπέσω. Πως το έπαθες βρε παιδί μου, ήταν καρέκλα με ροδάκια? Εγώ πάντως έτσι την έπαθα.
Nst θυμήθηκα και τον γιό σου τότε που έγραψες για την σπηλιά, ευτυχώς εμένα δεν το έχει κάνει ακόμα.
Μορφέα μου χαίρομαι που δεν έπαθες κάτι.
galazia sfaira πρέπει να μας στέλνεις ένα mail κάθε μέρα, ξέρεις εσύ αυτό με τις φατσούλες και τα λουλούδια, να φτιάχνει η μέρα μας.
Unseen μου θα σε περιμένουμε ξανά την Δευτέρα, άλλωστε εγώ είμαι αυτή με τις περισσότερες κοπάνες. Σας διαβάζω όμως, μην νομίζετε ότι περνάει μέρα χωρίς να δω τι κάνετε.
Toxotis και εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν αντιδρά κάπως το μωρό μας εκείνη την στιγμή. Άκου «μωρό μας» λες και το έχουμε συνεταιρικά.
Avallon μου χαίρομαι που πας καλύτερα.
Δεν ήθελα να πω κάτι το ιδιαίτερο μόνο να σας στείλω την αγάπη μου. Φιλιά σε όλους.
Αγαπητέ μου Μορφέα,δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλα απλά σε ένιωσα πολύ πιεσμένο!Και θα ένιωθα πιο όμορφα αν μπορούσα να σε κάνω να μας χαρίσεις ένα χαμόγελο παρα απο το να σε ''βασανίζω'' με ερωτήσεις.Αλλα χαίρομαι που δεν έχεις κανένα τέτοιο συναίσθημα..
Ναί,βιώνω πολύ έντονα συναισθήματα και αυτό το θεωρώ ευλογία μιας και με βοηθα να έρχομαι σε βαθύτερη επικοινωνία με την πραγματική ουσία μου.Αλλωστε η φύση της ύπαρξης μου συνδέεται με τα συναισθήματα.
Παω να ξεκινήσω την γείωση.
Αγάπη και Φως![]()
Φίλοι μου γεια σας, αγαπητέ Μορφέα σε μια εποχή που όλοι μας λίγο πολύ τρέχουμε και δεν φτάνουμε είναι πράγματι αξιόλογο που θέλεις να ασχολείσαι με τους άλλους τόσο ουσιαστικά.
Oσα μου έγραψες είναι απόλυτος σωστά σε ευχαριστώ εκτιμώ ειλικρινά τον κόπο σου.
Καλο Σαβατοκυριακο σε όλους σας!

Σε ρώτησα αν διαρκεί η θεραπεία 3 μέρες αλλά αυτό ακριβώς εννούσα... αν κορυφώνεται την τρίτη μέρα...
Με χαρά διαπίστωσα ότι σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα σε σχέση με χθες... Σήμερα ξεκίνησα και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αλλά από ότι μου είπε ο γιατρός αργούν να δράσουν...
Λοιπόν παιδιά πρέπει να κάνουμε ένα διαδικτυακό meeting και να αποφασίσουμε από τώρα σε μια στάνταρ μέρα και ώρα ώστε να μπορεί σε λίγο καιρό το άμοιρο το φυσικό μας σώμα να συνεχίζει τις δουλειές του ενώ το αιθερικό κάνει τη θεραπεία. Δεν ξέρω να το καταλάβατε αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ φορτωμένη και μάλιστα ενόψει και της μετακόμισης...έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.
καλό σας βράδυ...![]()
![]()
Υ.Γ. Μια σκέψη: Αν μπορούμε τώρα στην αρχή να καταφέρνουμε έστω και αυτή την βελτίωση φανταστείτε αργότερα...

πως είστε ?? Ελπίζω όλοι καλά.
πυραμιδούλα ναι, τα ροδάκια τα άτιμα ήταν η αιτία. Και η μεγαλύτερη πλάκα ήταν ότι κατάλαβα ότι έπεφτα αλλά ήμουν τόσο ψόφια που λέω, μένια πέφτεις, άσε να πέσεις. καλά η αλήθεια είναι ότι έίμαι και πολύ αρτσούμπαλη σε τέτοια. Εχεις δει άνθρωπο να σκοντάφτει σε μάρμαρο? εγώ ειμαι
Καλιόπη μου πολύ χαίρομαι που τα είπαμε χθες, και συγνώμη που σε πήρα μονότερμα.
Μορφέα μου, επειδή το αποφάσισα, σήμερα θα κάνω (ελπίζω δηλαδή) ασπίδα, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Και άλλες δύο φορές που αποφάσισα να κάνω, ένιωθα κάτι κακό να με τριγυρνάει την ώρα που εγώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κάτι ίσως να με εμποδίσει να τη κάνω, ή τουλαχιστον, να με διακόπτει και να με παρασύρει να μη τη κάνω?
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και το όνειρό μου. Δηλαδή όσο θυμάμαι. Κάποια στιγμή κάπου βρισκόμουν, σε ένα σπίτι, και το βράδυ ενώ υποτίθεται το παιδί μου κοιμόταν, βλέπω ένα άλλο παιδί τη σκιά του μάλον στον τοίχο να πηγαίνει προς τα μέσα. Λέω ξύπνησε ο μικρός, αλλά ήταν ένα άλλο παιδί. Μόλις βλέπω το πρόσωπό του τρόμαξα. Είχε απόκοσμα χαρακτηριστικά. Στην αρχή τα πήρα κακά αλλά μετά λες και καλυτερευσαν και γλύκηναν τα χαρακτηριστικά του. Του λέω πως σε λένε και μου λέει Μιχάλη κάτι, μου είπε και ένα επίθετο αλλά δεν τοθυμάμαι. Με φίλισε αφού με ρώτησε μου φαίνεται τι κάνω, και τέτοια, και μετά πέταξε αλλά χωρίς φτερά , με χαιρέτησε και έφυγε μέσα σε μια ροζ νεφέλη . Όταν τον είδα στον αέρα τον είδα μεγαλύτερο από παιδί. Τι σας λέει όλο αυτό?
Α! να μη το ξεχάσω. Εχετε όλοι χαιρετισμούς από τον Αries0. Επικοινωνησα μαζί του σε κάποιο forum και προφανώς είχε δει ότι γράφω και γω εδώ, και μου είπε να στείλω σε όλους χαιρετίσματα.
Λοιπόν, φιλούδια σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Αγαπητή Another Star αν το επιθυμείς μπορείς να μου πείς τι χρώματα(π.χ μαυρα μαλλια,μαυρα ματια κτλ)είχε το παιδί?
Αγαπητέ Μορφέα η γείωση βοήθησε αρκετα αν και ένιωσα περίεργα όταν εφευγε ο παλμός και κατέβαινε προς τα κάτω.
Να είστε όλοι καλά!
Αγάπη και Φως.
ωραίο το μαγαζάκι σου που είδαμε και σε φωτο ![]()
Το αγόρι που είδα είχε καστανά όχι τόσο ανοιχτά μαλλιά το ίδιο και μάτια, και μου έκανε εντύπωση στα φρύδια, ήταν μικρά τα μάτια και πυκνά και μεγάλα τα φρύδια. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό?
Ευχαριστώ
Μία μέρα έλειψα κι εγώ και τι να δω... Ερωτήσεις, απαντήσεις, σκέψεις, όνειρα, διευκρινήσεις, χαμός!
Νομίζω πως είχα πει κάποια στιγμή στην επτάδα να περιμένει ότι θα ήθελαν κι άλλοι να έρθουν στην παρέα μας, αλλά πλέον πώς να τους παρακολουθήσει όλους κανείς. ![]()
Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος κι έτσι προς το παρόν θα γράψω μόνο ένα γεια.
Θέλω να σταθώ μόνο σε αυτό που έγραψε η Galadriel για τα κέντρα. ΜΠΡΑΒΟ Galadriel. Και χαίρομαι αφάνταστα που βρίσκεσαι εκεί που κατάλαβα από τη φωτό (πήγες στο Liberty's; Είναι το αγαπημένο μου κατάστημα).
nst μου σημειώνω την ερώτηση για το λευκό και επιφυλάσσομαι.
Πολλά φιλιά σε όλους
Unseen
******* By Art we live *******
Γεια σου γλυκιά μου Unseen!!
Αγαπητή Another Star ευχαριστώ για το μαγαζάκι!Χα χα!
Σε ρώτησα γιατι ήθελα να δω κατα πόσο συνδεόταν αυτό που είδες με μια εικόνα που είχα χθές.
Οσον αφορα την σημασια σε αυτό μπορεί να σου απαντήσει μόνο η δική σου καρδια.Απλά προσπάθησε να αφήσεις τον βαθύτερο εαυτό σου να σου δείξει αυτό που πρέπει να δείς.
Σιγουρα μπορείς να τα καταφέρεις
Σας χαιρετω!
Αγαπη και Φως
Α.
αγαπητέ/ή angus
το παιδί μόλις το είδα τρόμαξα. Ακόμα και τώρα το θυμάμαι και τρομάζω. Φορούσε κάτι γκρι σαν κοστούμι. Το βλέμμα του .... ήταν κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Μετά όμως μέχρι που έφυγε ένιωθα πολύ καλά. Θέτω το συναίσθημά μου, γιατί ήταν πολύ δυνατό, και για αυτό το συζήτησα. Και μια και νομίζω ότι στα ονειρα δεν βλέπουμε χρώματα, ωστόσο θυμάμαι τη ροζ-λιλά νεφέλη που είδα να βρίσκεται μέσα όταν έφευγε και με χαιρέτησε.
Αυτό που ξέχασα να σου πω, είναι ότι στο τέλος όταν έφυγε, με ένα άλλο πρόσωπο κοιταχτήκαμε (είχε μεγαλώσει πια ο μιχάλης και είχαν ανοίξει τα χαρακτηριστικά του λίγο) και είπαμε η μία στην άλλη συγχρόνως ''ο αρχάγγελος Μιχαήλ'' μόλις έφυγε
Εσύ τι σκέφτηκες όταν τον είδες ? Πως ήταν?
Ευχαριστώ.
quote:
και είπαμε η μία στην άλλη συγχρόνως ''ο αρχάγγελος Μιχαήλ'' μόλις έφυγε
H μια στην άλλη? Ηταν και κάποια άλλη στο όνειρό σου?