- Τετραγράμματον - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ?
ΚΕΛΣΟΟΟΟΟ...
ΕΛΑ !Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΗΚΕ!![]()

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
Εδώ είμαι.... δεν έφυγα καθόλου, απλά ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
Περιμένω λοιπόν την ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Φίλε μου Αβαλον, χαίρομαι που και εσύ, όπως και εγώ ΜΕΣΑ απο ετούτες τις σελίδες αποκτήσαμε κάτι κοινό....
ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ.
ΣΤΟΝ ΗΧΟ.. ΣΤΗΝ ΔΟΝΙΣΗ ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ 72 ΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. (ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΝΑΙ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ... ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ
ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ...
?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΒΓΑΖΕΙ ..ΙΑΧΕΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ ΤΟΥ...ΑΝ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ 'ΤΣΙΡΙΖΩΝΤΑΣ'...
ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ...
ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...
Η ΔΟΝΙΤΙΚΗ ...
Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ...
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ...
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ...
ΟΛΑ ...
ΜΑ...
..ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...+ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ...
quote:
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΗΧΩ...
ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ...
ΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ...-ΑΡΕΣ...
ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΡΙΣΑΚΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ...
ΑΛΛΑ +ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΓΙΑ" ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΣΑΚΙΣ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
Ω!ΘΕΟΥ-Ρ-ΓΙΑ....

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΦΟΡΑΣ
ΤΟΝΙΣΜΟΥ ΧΡΙΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ

Αγλα, Μονχόν, Τετραγράμματον, Ελιντέους, Οκλειστέ, Αμφινεθόν, Λαμιάρα, Ιανεμιίρ, Σαντιόν, Χλέλι. Χόρλον, Πορενθιμόν, Ιχελούρ, Γκοφγκαμέχ, Εμμανουήλ, Όν, Αντμιχέλ, Χονζμόρμπ, Ιόθ, Χοφάμπ, Μεσσαράμοθον, Ανέθι, Εριχόνα, Τζουέστρε, Σαντάι, Μαλόχτ, Σεχόε, Έσχα, Αμπαντία, Αλφα και Ωμέγα, Λέιστε, Οριστιόν, Ιερεμόν, Οφμπέρ, Μερκαρπόν, Ελζεφάρες, Εγκιριόν, Φέτα, Ομμπονάρ, Στιμουλαμαθόν, Ορίον, Εριόν, Νοιμός, Φέμπ, Ναθανοθάι, Θεόν, Ισιστίν, Πόρχο, Ροθόν, Λεθελλέθε, Ισμάς, Αδωνάι, Αθιονανταμπίρ, Ομιθεόν, Χόφγκα, Λεινντρά, Νοσουλάτεπς, Τουθεόν, Γκελεμόχτ, Παράκλητος, Οκκιμόμινον, Εκθοθάς, Αμπρακόν, Ανεφενετόν, Αμπντόν, Μέλθε, Σοθέρ, Οσιιρόν, Μπαρούχ, Σποργκόνγκο, Γένονεμ, Μεσσίας, Πάνθεον, Ζαμπουαθέρ, Ραμπαρμάς, Ισχυρός, Γκελόν, Χελ, Ρεθέλ, Νάθι, Ιμεινλεθόν, Καρέξ, Σαβαώθ, Σελλάχτ, Κίρχος, Όπιρον, Νομιγόν, Οριχέλ, Θεός, Ιά, Χόρα, Χριστός, Χοφμπέρκ, Γκοφγκάρ, Οκκιόμος, Ελιοράμ, Ελωί, Αρχινά, Ραμπούρ.

κι εγώ ανάμεσα στο 5ο κέντρο και στο 2ο έχω την αίσθηση οτι εντοπίζεται το πρόβλημα αγαπητή μου.
Όταν εννοείς υποστηρικτικό τρόπο... εννοείς κάποια συγκεκριμένη τεχνική;
Ανσίν μου, το σμαραγδί είναι για μένα ο υπέρτατος συντονισμός μου, είναι η δόνησή μου με τον Θεό, εκεί νιώθω πραγματικά το θείο και την άπειρη εκδήλωσή του στα πάντα...
Αυτός είναι και ο λόγος που αναφέρομαι τόσο συναισθηματικά σε αυτό
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

![]()
Edited by - Μορφέας on 16/02/2006 14:11:07
Βεβαίως με κάλυψες και σε ευχαριστώ. Παρ' όλα αυτά... δεν νιώθω άνετα να προσπαθήσω για κάτι για το οποίο γνωρίζω ελάχιστα πόσο μάλιστα όταν αφορά κάποιον άλλον άνθρωπο. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, όπως λένε.
Καλοί μου φίλοι δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να σας ξαναγράψω. Αύριο δεν θα είμαι στο γραφείο κι έτσι...
Με πολλή αγάπη,
Ανσίν
******* By Art we live *******

Αγαπητέ Μορφέα,αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω για τις απαντήσεις.Πριν απάντήσω σε όσα μου λές,να σε ευχαριστήσω και εγω για την πανέμορφη ενέργεια σου την οποία όμως δεν είναι ευκολο να συνηθίσω...Αλλα δεν έχει σημασία αυτό.Είναι πραγματικά πανέμορφη.
Για τα ενεργειακά κέντρα τώρα.Η αίσθηση του σφιξίματος ναι συνδυάζεται με κάποιο γεγονός αλλα δεν θα ήθελα να το αναφέρω στο φόρουμ.Αλλα δεν έρχεται την στιγμή που βιώνω την εμπειρία.Απλά θέλω να σου πω οτι το να υπερφορτώνεται το εκτο τσάκρα είναι φυσιολογικό για εμένα.Την ζαλάδα δεν νιώθω φυσιολογική γιατι είναι σαν να κατευθύνει το κεφάλι μου.Πραγματικα δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα!Η κίνηση του κεφαλιού μου απλα δεν είναι καθόλου φυσιολογική όταν υφίσταται η συγκεκριμένη ζαλάδα.Είναι σαν να αποκτώ κάποιο παλμό.
''Για παράδειγμα πολύ πιθανόν να είσαι πιο νευρικός ή κυκλοθυμικός από το κανονικό.''Οχι,αυτό δεν το παθαίνω.Δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την ψυχολογία μου.
Οσον αφορά το 4ο κέντρο εννοούσα οτι δέχεται πάρα πολύ ενέργεια με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην την αντέχει το σώμα μου.Σε βαθμό που πολύ συχνά δεν μπορώ να αναπνευσω.
Και πάλι Μορφέα σε ευχαριστώ!Να είσαι πάντα καλα.
Γλυκιά μου Unseen,τι τέλειος που είναι ο ήχος ενος μονόκερου που τρέχει...Και η ανάσα του πνοή ζωής...Αλλα το μαγευτικό σε αυτόν είναι η αντανάκλαση του φωτος της αυγής πάνω στο λείο δέρμα του..Μια γεννηση...Μια καινούργια αρχή..Και ένα άγγιγμα ατέλειωτης αγάπης..Μια προσωποποίηση της αγνότητας που ταξιδευει ανάμεσα στους Καθρέφτες...
Η Άνοιξη...Καμιά φορα κρύβει το πρόσωπο της και εμφανίζονται οι σκοτεινές νύχτες του χειμώνα...Αλλα μέσα σε μικρές στιγμές όλα ανατρέπονται,τα σύννεφα χάνονται και το φως αναδύεται..Και τότε η Άνοιξη επανέρχεται και γεμίζει την ύπαρξη μας.Και ξεκινά ο χορός της ζωής οπου όλα γίνονται ένα..Όλα θυμίζουν το αρχέτυπο τους.Αψεγάδιαστο και ανέγγιχτο απο κάθε μορφή πόνου.
Αγάπη και Φως
Α.
όλοι βλέπω μια χαρά. χαιρομαι ιδιαιτέρως για αυτό και ειδικά για την καρντασίνα που είναι και ειδική περίπτωση και όσο να ναι πρέπει να τη προσέχουμε και να την κανακεύουμε. Toxotaki, όταν θα πας να γεννήσεις, μη πάρεις μαζί σου κανένα περίεργο βίβλιο όπως για Ενωχ που ανέφερες πριν στο νοσοκομείο να διαβάζεις, θα σε κοιτάνε με μισό μάτι κοπέλα μου.
Θα σου στείλω με mail κάποια στιγμή σκηνικό που μου έτυχε εμένα στο κομμωτήριο.
Μορφέα, όχι πες μου,σε έχουν ξαναψάξει τόσες γυναίκες συγχρόνως?? αχ βρε,πόσοι άντρες θα σε ζηλεύουν .![]()
Με ρώτησες κάτι. Η συγκεκριμένη σκέψη για σας μου ήρθε όταν σκέφτηκα πως να είστε άραγε σαν ομάδα όλοι μαζεμένοι. Ετσι απλά. Είπα ελπίζω να μη κατηγορήθηκα, γιατί η καημένη δεν ήξερα τι κάνατε και τελικά ήρθα κοντά στη πραγματικότητα. Δεν ήθελα δηλαδή να μπω στα χωράφια σας παιδιά, αυτό είναι το θέμα. Αναλυτικά μπορώ να σου γράψω με mail αν θες περισσότερα για μένα γιατί είναι και κάτι που δεν αφορά το forum υποθέτω και δεν θα ήθελα να κουραστούν τα παιδιά με τα δικά μου. Αν είναι κάνε μου mail εσύ για να το συζητήσουμε.
Γαλάζια σφαίρα, τι κάνεις κοπέλα μου? δεν σου έστειλα και κανένα mail να τα πούμε και καλύτερα. Σε βρίσκω ακμαιότατη και πολύ το γουστάρω !!
Avallon πως είσαι? καλύτερα ελπίζω.
Unseen μου τι κρίμα που δεν σου είπα μία καλημέρα σήμερα. Ήδη μου λείπεις.
Nst, pyramid, ελπίζω να είστε και εσείς καλά.
Α! μορφέα, αυτό για το puma που έγραψες, ότι καλύτερο, μου έφτιαξες το κέφι.
Βρε παιδιά, σήμερα, δείτε σκηνικό. Εκεί που κάθομαι στη καρέκλα μου, πως πάω να τη μετακινήσω και βρίσκομαι κάτω. Παιδιά έπεσα!! Όχι απλά έπεσα. Εσκασα σαν το καρπούζι. Και η καρέκλα απο πάνω μου. Ακόμα γελάω (και πονάω.. ξέρετε που). Το πιο αστείο ήταν ότι ενώ μιλούσα με τη συνάδελφο στο απέναντι γραφείο, ξαφνικά χάνομαι από τα μάτια της. Κάτι σαν το κογιότ όταν κυνηγάει τον δρομέα και εκεί που το βλέπεις εξαφανίζεται και πέφτει στο γκρεμό και αφήνει και σκόνη όταν πέφτει. Το τι γέλιο έπεσε, δεν λέγετε! Τετοια σκηνικά, λίγα σας λέω, λίγα. Καλά που δεν είχα και κανένα πελάτη, να γίνω περισσότερο ρεζίλι. Η απόλυτη ξεφτίλα. Καλά για τη συνάδελφό μου, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι γέλιο έκανε, 10 λεπτά γελούσε. ![]()
Αυτά τα χαρούμενα από μένα λοιπόν.
Φιλιά σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
χε χε.... άκου μαντάμ G. !!!!
λοιπόν φανταστείτε την έκπληξη όταν σε μία βόλτα μου σήμερα κάπου αρκετά βορειότερα της Ελλάδας μας τα μάτια μου αντίκρυσαν αυτό:

ε, ότι θα έβρισκα τον angus μπροστά μου δεν το περίμενα!
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Άγκους...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Θα ήθελα να μου πεις κάτι σε παρακαλώ... ο παλμός αυτός είναι σπασμωδικός, ή έχει συγκεκριμένη κίνηση; Αν ναι τι κίνηση; Με ποια φορά;
Όσον αφορά το 4ο κέντρο πότε σου συμβαίνει να υπερφορτώνεται αγαπητέ;
Γιατί στο λέω αυτό... γιατί το κέντρο αυτό εάν έχει πλεονάζουσα ενέργεια την μεταδίδει στα άλλα κέντρα κανονικά. Πρέπει να υπερφορτώνεται υπερβολικά για να σου δώσει αυτήν την αίσθηση, δηλαδή πρέπει να υπερφορτώνονται και οι άλλοι δύο υποτροχοί της καρδιάς, κάτι που θα απαιτούσε υπερβολική ενέργεια.
Να είσαι κι εσύ καλά αγαπητέ...!
Αχ βρε Πούμα... κι εγώ η αλήθεια είναι ότι όταν το διάβαζα γελούσα, αλλά ελπίζω ωστόσο να μην έχεις χτυπήσει πολύ, σε πονάει και ο κόκκυγας;
Η αλήθεια είναι, ότι τόσες γυναίκες μαζί να με ψάχνουν δεν έχει ξανατύχει, ποιος την χάρη μου. Και να ήταν απλά γυναίκες να πεις εντάξει, αλλά ειναι και γυναίκες Πούμα ![]()
![]()
![]()
Μαντάμ G να σε λέω Μαντμουαζέλ;
Σας εύχομαι μια υπέροχη καλή νύχτα γεμάτη όνειρα λαμπρά

Λες εσύ γελάς, εγώ να δεις που ακόμα γελάω, εσύ δεν θα γελάς?? ![]()
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό