ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πόσο εύκολα μπορείτε να ξεγελαστείτε; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Πόσο εύκολα μπορείτε να ξεγελαστείτε; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

elo51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
moebius 1Μέλος
10/02/2004, 15:45:22
Ακόμη μια φορά που μας εκπλήσσεις, αγαπητή Oneiric, με το υπέροχο γραφικό σου!

Νομίζω πως πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε ένα τόσο ονειρικό πλάσμα αναμεσά μας!

Τι, νομίζεις ότι σε φλερτάρω? Δεν κάνεις λάθος! Σε εσωτερικό πάντα επίπεδο...

oneiric1Μέλος
10/02/2004, 16:42:38
Αχ καλέ μου Moebius.

Και ‘μεις είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν υπέροχο (και τόσο μα τόσο ευγενικό) άνθρωπο σαν και ‘σένα!

Σε εσωτερικό / εξωτερικό πάντα επίπεδο!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

moebius 1Μέλος
10/02/2004, 17:09:25
Αχ, γλυκειά μου Oneiric, η γαλλική σου ευγένεια με ''σφάζει'', αλλά τόσο τρυφερά, που το αντιλαμβάνομαι πάντα πολύ αργότερα...

Και πάντα σε εσωτερικό επίπεδο...

oneiric1Μέλος
11/02/2004, 08:58:50
Μα καλέ μου φίλε... μόνο έτσι αξίζει να «σφάζουμε» (όπως αναφέρεις!) ... σε ΑΝΩΤΕΡΟ επίπεδο!

* Ειρήνη *

moebius 1Μέλος
11/02/2004, 11:07:40
Όπως γνωρίζεις γλυκειά μου, το ''σφάξιμο'' από τα δικά σου λόγια, ήταν πάντα μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μου απολαύσεις...

Μήπως είμαι λίγο μαζό...

oneiric1Μέλος
11/02/2004, 11:53:15
Αν και περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μας «μαλώσουν» με την κατάληψη που έχουμε κάνει στο θέμα, θα απαντήσω....

Μίλησε κανείς για..... ΛΙΓΟ?????????

* Ειρήνη *

moebius 1Μέλος
11/02/2004, 12:25:14
Nομίζω καλή μου πως είναι ελεύθερος όποιος θέλει να γράψει στο θέμα...

Εξάλλου εμείς πάντα συζητούσαμε ''φιλοξενούμενοι'' σε θέματα άλλων...

Λίγο ή πολύ πάντως, παραδέχομαι πως.......................(το συμπληρώνεις εσύ)...

ΚωσταςΜέλος
11/02/2004, 12:47:48
Η αληθεια ειναι οτι ξεφυγατε απο το θεμα.
Ας επανελθουμε σιγα σιγα παρακαλω.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

oneiric1Μέλος
11/02/2004, 13:18:11
Φίλε Κώστα, όποιος θέλει μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα όπως έχω κάνει και ‘γω ήδη!

* Ειρήνη *

ΚωσταςΜέλος
11/02/2004, 19:44:18
Αγαπητη oneiric1 αυτο ενοειται και δεν θυμαμαι να ειπα το αντιθετο.
Οπως και εσυ ανεφερες ..να τοποθετηθει πανω στο θεμα...Δεν νομιζω τα τελευταια ποστ οτι ειναι για το θεμα.
Απλα πολυ ευγενικα ζητησα να ξαναεπιστρεψουμε στο θεμα.
Δεν εγινε τιποτα

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 11/02/2004 21:56:13

12/02/2004, 12:53:40
Και για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μας. Θυμήθηκα μία ιστορία, που διάβασα κάποτε:

Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο περνάνε κάποιοι άνθρωποι και βλέπουν ένα πεθαμένο σκύλο. Στο αντίκρυσμα αυτό και εξ αιτίας της άσχημης μυρωδιάς, αρχίζουν να σχολιάζουν. Λέει ένας "πω πω τί ασχημος σκύλος που είναι αυτός". Ένας άλλος συμπληρώνει "πόσο άσχημα μυρίζει" και ένας τρίτος παρατηρεί "δεν έχω δει πιο απαίσιο θέαμα".

Μετά από λίγο περνάει από κει κι ένας σοφός, ο οποίος βλέπει τον κόσμο και πλησιάζει. Κοιτάζει προσεκτικά το σκύλο και λέει "Πόσο όμορφα δόντια έχει αυτό εδώ το σκυλί!".

Ζήσε τη στιγμή!