ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενο Φαινόμενο Ξημερώματα 21/06/06 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενο Φαινόμενο Ξημερώματα 21/06/06 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

zaxfotis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
zaxfotisΝέο Μέλος
21/06/2006, 21:50:50
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο παρακάτω συμβάν που μου συνέβει ξημερώματα 21/06/06 λέγοντας μου την γνώμη του...

Η ώρα ήταν περίπου 3:00 π.μ. και ετοιμαζόμουν να πέσω για ύπνο μαζί με την φίλη μου. Ως εκείνη την ώρα όλα πήγαιναν μια χάρα ώσπου η φίλη μου έκλεισε το φως. Αμέσως ένιωσα πως κάτι υπάρχει στο δωμάτιο! Κοίταξα γύρω μου και είδα μια γρίζα και ογκώδη σκιά να αιωρήται πάνω απο το τραπεζάκι δίπλα απο το κρεβάτι που κοιμώμασταν. Αμέσως της είπα να ανοίξει το φως! Τρομοκρατήθηκε και το άνοιξε, αφού με ρώτησε τι συναίβει και τις είπα για την σκιά... Μου είπε πως μάλλον ήταν η φαντασία μου. Έτσι κλείνει το φως και ξαναπέφτουμε για ύπνο.... Δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά και αμέσως το άνοιξε μόνοι της λέγοντας μου πως την είδε και αυτήν. Απο εκείνει την στιγμή βλέπαμε και οι δύο την σκιά ταυτόχρονα με ανοιχτό το φως ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Καθόμασταν στο κρεβάτι και δεν είχαμε κουράγιο καν να κουνηθούμε. Αφου ήμασταν ακίνητοι περίπου 15 λεπτά αμίλητοι και οι δύο έχοντας πάρει τηλέφωνο τους φίλους μας να έρθουν ακούμε ένα δυνατό αέρα. Η φίλη μου πανικοβλήθηκε, εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία ώσπου νιώσαμε και οι δύο ότι κάτι έρχετε στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ακούμε τα κρόταλα(κρεμαστά) στο μπαλκόνι να κουνιούνται λες και κάποιος τα χτυπούσε όπως επείσης ακούσαμε πολύ γρήσορους βηματισμούς. Ξαφνικά ένιωθα πως ένα κοπάδι από άλογα περνάει από το μπαλκόνι. Αύτό κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μες την απόλυτη ησυχία που επικρατούσε εκείνη την στιγμή άκουγα τα άλογα να έχουν φύγει και κάποια σαν να ξεχάστηκαν στο μπαλκόνι να προχωράν πέρα δόθε. Άκουγα τόσο χαρακτηρστικά τα πέταλα από τα πόδια τους όπως και τα χλιμιντρίσματα τους. Για κάποια στιγμή ένιωσα πως είμαι τρελός και φαντασιόπληκτος ώσπου η φίλη μου μου λέει "Φώτη ακούς αυτό που ακούω? Είναι άλογα στο μπαλκόνι?". Αμέσως την πέρνω και φεύγουμε από το σπίτι (φορόντας ακόμη της πυζάμες). Στην εξώπορτα σηναντάμε έναν φίλο μας που μόλις είχε φτάσει... του λέμε ακριβώς τι είχε γίνει, και μας λέει πάμε πάνω να δούμε. Μπαίνωντας στο σπίτι βρίσκουμε όλα τα φώτα αναμένα και βγαίνωντας στο μπαλκόνι να δούμε τι ήταν τελικά βλέπουμε τα κρόταλα πεσμένα κάτω. Ο φίλος μας , μας είπε πως έπεσαν από τον αέρα και πως τα φώτα τα ξεχάσαμε εμείς ανοιχτά πάνω στο πανικό μας. Μας είπε πως ήταν απλή σύμπτωση όλα όσα συναίβησαν. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λέω εγώ. Θα ήθελα όποιος μπορεί και θέλει να μου πεί την γνώμη του για το συμβάν αυτό στέλνοντας mail στην παρακάτω διεύθυνση...

zaxfotis@otenet.gr

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

21/06/2006, 23:19:22
Αγαπητέ zaxfotis να σε καλωσορίσω στο Εσωτέρικα και να σου ευχηθώ καλή πλοήγηση.

Όσον αφορά την εμπειρία που είχατε -21/06/06 θερινό ηλιοστάσιο η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου- οι εξηγήσεις μπορεί να είναι πολλές.

Μπορεί να έχει σχέση με το σπίτι, ή τη χρονική στιγμή.

Είναι πιθανόν να είναι μια παρελθοντική κατάσταση που με κάποιον τρόπο γίνατε μάρτυρές της.

Δε νομίζω ότι πρέπει να φοβάστε, ο αόρατος κόσμος δεν μπορεί να μας πειράξει, μόνο να μας τρομάξει μπορεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που θα κόβανε ένα δάχτυλο για να έχουν μια τέτοια εμπειρία και μάλιστα με μάρτυρα άλλο ένα άτομο που είδε και άκουσε τα ίδια.

Και πάλι καλωσόρισες.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
GWGWΜέλος
22/06/2006, 09:29:09
quote:

Υπάρχουν άνθρωποι που θα κόβανε ένα δάχτυλο για να έχουν μια τέτοια εμπειρία και μάλιστα με μάρτυρα άλλο ένα άτομο που είδε και άκουσε τα ίδια.

ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!

Μένω και μόνη μου...παπαπαπαπα....

AetosΜέλος
22/06/2006, 09:57:23
Φίλε ΖαχΦώτη,

πρόκειται για Δαίμονα. Για περισσότερες πληροφορίες να πάρεις να διαβάσεις το βιβλίο του π. Σεραφείμ Ρόουζ "Περί Εξόδου Ψυχής & Εναερίων Τελωνίων"...θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις...και πολλές περισσότερες!

Επιπλέον, σου συστήνω να επισκεφτείς άμεσα έναν καλό ιερέα, για εξομολόγηση και να επιστρέψεις στην πνευματική - Χριστιανική ζωή. Επειδή, θα συνεχιστούν οι "επισκέψεις", σου επισημαίνω ότι τόσο εσύ όσο και η φίλη σου θα πρέπει να στραφείτε στην προσευχή. Συστήνω την χρήση του ψαλμού 70.

Σου είπα τι πρέπει να κάνεις, από κει και πέρα, ο Θεός μαζί σου.

22/06/2006, 10:37:04
Αγαπητέ Aetos, θα πρότεινα να μην βγάλουμε κάποιο βιαστικό συμπέρασμα σχετικά με την ταυτότητα αυτού του "όντος".
Ας πούμε γενικότερα οτι ήταν κάποια μεταφυσική εμπειρία.

Φίλε μου zaxfotis, θα σου πρότεινα να μην φοβάσαι καθώς τέτοιες εμπειρίες μπορούν να συμβούν στον καθένα.

Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε η αγαπητή gretel:

quote:
Δε νομίζω ότι πρέπει να φοβάστε, ο αόρατος κόσμος δεν μπορεί να μας πειράξει, μόνο να μας τρομάξει μπορεί.

Από κει και πέρα είναι δικό μας θέμα αν θα μας τρομάξει το αόρατο και σε ποιό βαθμό θα το "θρέψουμε" εμείς με τον φόβο μας.

In anticipation of my resurrection...

AetosΜέλος
22/06/2006, 17:21:12
quote:

Αγαπητέ Aetos, θα πρότεινα να μην βγάλουμε κάποιο βιαστικό συμπέρασμα σχετικά με την ταυτότητα αυτού του "όντος".
Ας πούμε γενικότερα οτι ήταν κάποια μεταφυσική εμπειρία.

Όπως νομίζεις!!!

Πάντως, αυτό που είπα, ισχύει, και δεν είναι δικό μου συμπέρασμα. Συμπεράσματα βγάζουν όσοι γνωρίζουν κάτι, και εμείς οι υλικοί άνθρωποι είμαστε ανίκανοι να γνωρίσουμε το αόρατο.

Γι' αυτό και εμπιστευόμαστε τους Αγίους Πατέρες μας που έχουν την Θεία Χάρη να γνωρίζουν και να κατανοούν τα αόρατα.

Από κει και πέρα, ας κάνει ο καθένας όπως νομίζει!!

mariha2912Μέλος
22/06/2006, 17:37:00
ΦΙΛΕ zaxfotis, ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΙΝΕΙΣ?
null_n_voidΜέλος
22/06/2006, 19:32:50
καμια φορα το παρον μπλεκεται με το παρελθον.

καποιοι θα ελεγαν οτι εμπλεκονται οι διαστασεις και ανοιγονται παραθυρα στους κοσμους....

εαν ηταν να σε πειραξει αγαπητε φωτη, θα το ειχε κανει. οπως βλεπεις ομως μονον τρομαρα αποκομισες....

αγαπητε αητε,

εαν οι αγιοι πατερες ειχαν θεια χαρη θα ειχαν και φοβο Θεού.

αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

22Μέλος
22/06/2006, 21:38:49
έχω ξανακούσει για παρόμοιο περιστατικό αλλά όχι σε πόλη. Και τότε το απέδωσαν σε δαίμονες,τι να σου πώ,ίσως να δοκίμαζες τη συμβουλή του Αετού;
YiannakasΜέλος
22/06/2006, 23:35:14
ποιος είναι ο ψαλμός 70?

σε μένα παλιά χτύπαγαν τα έπιπλα στο σαλόνι!

σε όνειρό μου που εμφανίστηκαν γκρίζοι εξωγήινοι με το που είπα το
''Ιησούς χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά'' εξαφανίστηκαν

YiannakasΜέλος
22/06/2006, 23:36:38
κάψε και κανά λιβάνι!
YngwieΜέλος
22/06/2006, 23:58:21
Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό ίσως για τα ηλιοστάσια, αλλά και τις ισημερίες αλλά αποτελούσε καλά φυλαγμένο μυστικό πολλών ταγμάτων και εσωτερικών ομάδων με πείρα , είναι ότι κάποιες φρουρές όντων αλλάζουν βάρδια επάνω στο Αστρικό πεδίο.
Αυτές οι κοσμικές παλίρροιες δύναμης είναι γνωστές απο πολύ παλιά,ίσως και παλαιότερα απο τους αρχαίους Ελληνες και Αιγύπτιους.

Αυτές τις μέρες λοιπόν ξεσπούν πραγματικές μάχες επάνω στο Αστρικό πεδίο, και μάλιστα μάχες που μπορούν να έχουν θύματα, απο απλή νευρική κατάπτωση ή λίγες γρατσουνιές έως (πολύ πιό σπάνια) το θάνατο.

Η αιτία είναι κυρίως στους γνώστες της Αστρικής προβολής, οι οποίοι βγαίνουν απο τα σώματα τους και καμία φορά και 2-3 μέρες (ανθρώπινου χρόνου εννοώ καθώς ο χρόνος δεν έχει νόημα στα άλλα πεδία) και για μερικούς είναι σα να ζούν ζωντανό όνειρο (lucid dreaming) λόγω της αυξημένης επίδρασης του στοιχείου της Φωτιάς που προκύπτει απο το Θερινό ηλιοστάσιο το οποίο λατρευόταν απο όλους τους Αρχαίους λαούς.

Εκεί λόγω του ότι δεν υπάρχει η "Αστυνομία" ή τέλος πάντων όντα που να παρακολουθούν το τί γίνεται λόγω της αλλαγής βάρδιας, βρίσκουν ευκαιρία οι κλέφτες (μαύροι) εσωτεριστες και τα κάνουν λίμπα, με αστρικές επιθέσεις κατά λευκών αλλά και απλών ανθρώπων ακόμα και φαινόμενα όπως του αστρικού βιασμού τα οποία είναι συχνά, δηλαδή ο έμπειρος αλλά κακός εσωτεριστής, πέφτει σε βαθύ ύπνο, σχεδόν σε καταληψία και στη συνέχεια βγαίνει απο το σώμα του. Βγαίνοντας απο το σώμα του μπορεί κάλλιστα να κινηθεί και στα χαμηλότερα υποπεδία που είναι πολύ κοντά στο φυσικό μας κόσμο.

Εαν είναι εξασκημένος μπορεί να ημιυλοποιηθεί με το πιό πυκνό αιθερικό του σώμα στη γυναίκα της διπλανής πόρτας π.χ η οποία κοιμάται μισόγυμνη, και αυτή να βιώσει θωπείες και χαιδέματα απο κάτι αόρατο και να φρικάρει στην κυριολεξία.

Εκεί τα ψυχικά φράγματα και τα τελετουργικά τυπικά είτε απο Χριστιανό ιερέα, είτε απο κάποιον έμπειρο τελετουργό εσωτεριστή δεν παίζουν μπάλα καθως είναι αποτελεσματικά συνήθως σε περιπτώσεις στοιχειακών οντοτήτων όπως οι νύμφες του αέρα,νεράιδες, κτλ τα οποία είναι πλάσματα του Θεού και όπως και οι άγγελοι, δαίμονες κτλ σέβονται τα τυπικά και τα θεία σύμβολα.

Εκεί δύο πράγματα μπορούν να σε σώσουν άμα στην πέσει ένας τετοιος τρισκατάρατος εσωτεριστής, ή τον παίρνουν μυρωδιά απο το αστρικό πεδίο κατάλληλα όντα για αυτές τις δουλειές όπου κάποιος καπηλέυεται την εσωτερική γνώση, ή κάποιος λευκός εσωτεριστής, ή βγαίνεις εσύ απο το σώμα σου εάν ξέρεις και πλακώνεσαι στο ξύλο , στο δικό του πεδίο πιά με όλες τις συνέπειες ενός αντίστοιχου φυσικού τσακωμού-ξυλοδαρμού.

Πιστεύω λοιπόν ότι ήταν λόγω του ηλιοστασίου και δεν πρόκειται να σας ξανατύχει, αλλά εάν σας ξανατύχει μάλλον κάποιος γνωστός σας με εσωτερικές γνώσεις άγνωστο για ποιόν λόγο σας την έχει στημένη. Εκεί λοιπόν μία θερμή προσευχη στον Θεό και τα όντα "αστυνομία" που διαθετει για τους κακοδιαχειριστες του αστρικού, είναι η μόνη λύση.

Μία άλλη πρόχειρη λύση είναι να πάρεις ένα λάστιχο νερου ή αλφαδολάστιχο γεμάτο με νερό και να κυκλώσεις το κρεβάτι σου, καθως δύσκολα θα το περάσει. Εύχομαι καλή τύχη.

23/06/2006, 09:09:11
Αγαπητέ Aetos, δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες.
Ίσως όμως αυτή η διαδικασία που αναφέρεις να μην έχει καθολικότητα δεδομένου οτι κάποιοι πιστοί άλλων θρησκειών θα έχουν σίγουρα ανάλογες "τεχνικές" αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων τις οποίες θα θεωρούν αποτελεσματικές...

Αγαπητέ Yngwie, η προσέγγιση που κάνεις στο θέμα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!
Παρόλα αυτά έχω 2 ερωτήματα:

quote:
Μία άλλη πρόχειρη λύση είναι να πάρεις ένα λάστιχο νερου ή αλφαδολάστιχο γεμάτο με νερό και να κυκλώσεις το κρεβάτι σου, καθως δύσκολα θα το περάσει. Εύχομαι καλή τύχη.

• γιατί το λάστιχο με το νερό μπορεί να παρέχει κάποιου είδους προστασία? Έχει να κάνει κάτι με το νερό?
  • το κύκλωμα του κρεβατιού με το λάστιχο συνίσταται μόνο στα ηλιοστάσια?

In anticipation of my resurrection...

HelenakiΜέλος
23/06/2006, 09:09:20
Καλημέρα ανήσυχα πνεύματα μου!!!
Ήρθα πρωί πρωί στην δουλίτσα και σιάχτηκα όπως λένε και στο χωριό μου,,,(φοβήθηκα) ...
Πρώτη φορά ακούω για μια τέτοια εμπειρία και ομολογώ ότι μου φαίνεται απίστευτη..
Αετέ, η αλήθεια είναι ότι προτρέποντας με τέτοιον τρόπο να εξομολογηθεί κτλ... θεωρώ ότι μάλλον θα είναι κάτι πιο σοβαρό από ότι μπορεί να νόμιζε ο φίλος μας..
θα συμφωνήσω ότι ο καθένας μας θα ήθελε μια παρόμοια εμπειρία έχοντας όμως ακόμα άλλον έναν μαζί του για να του κρατάει το χέρι και να ξέρεις ότι είναι άκακο αυτό που βλέπεις...
Ο φόβος προσφέρει τελικά μεγάλη ευχαρίστηση σε πολλούς!

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

VELISSARIOSΜέλος
23/06/2006, 12:39:11
Λιβανι και καντε και κανα σταυρο την ωρα εκεινη καθως και ενα Ιησους Χρστος νικα και ολα τα κακα σκορπα θα βοηθουσε.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

GWGWΜέλος
23/06/2006, 14:05:40
πωπω...παιδια μη γελασετε..αλλα χτες δε μπορουσα να κοιμηθω..
σκεφτομουν την εμπειρια του zaxfotis κατα αγχωθηκα.. μενω μονη, ευτυχως εχω ενα γατο και ψιλοασχοληθηκα να ξεχαστω..

περιττο ομως να σας πω οτι κοιμηθηκα με την τηλεοραση ανοιχτη...

23/06/2006, 15:05:01
Στο 80% τον σπιτιών κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει και μια μεταφυσική επήρεια.
Που μπορεί να εξηγηθεί με πόλους τρόπους(φαντασία…εμπλοκή παρελθόντος και παρόντος…οντότητες που δεν έχουν βρει τον δρόμο τους κ.α) Στην θέα του άγνωστου πόλοι φοβούνται και χάνουν την ψυχραιμία τους.Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να βρούμε μια λύση για το 50% από το 80% υπάρχει μια λογική λύση.
Το μεταφυσικό είναι η γνώση που δεν έχουμε είναι κινητήρια δύναμη για να πάει ο κόσμος μπροστά είναι η δύναμη του άγνωστου η της περιεργειας μας ??

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

zaxfotisΝέο Μέλος
23/06/2006, 16:39:17
ΦΙΛΕ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ..... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

ΑΑΑΑ... GWGW ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

Edited by - zaxfotis on 23/06/2006 16:47:48

αγνοώνΜέλος
23/06/2006, 17:57:16
gretel έγραψες :
"είναι πιθανόν να είναι μία παρελθοντική κατάσταση της οποίας γίνατε μάρτυρές της".
Δηλαδή ?
YngwieΜέλος
24/06/2006, 02:43:37
quote:
Αγαπητέ Yngwie, η προσέγγιση που κάνεις στο θέμα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!
Παρόλα αυτά έχω 2 ερωτήματα:

1)γιατί το λάστιχο με το νερό μπορεί να παρέχει κάποιου είδους προστασία? Έχει να κάνει κάτι με το νερό?

2)το κύκλωμα του κρεβατιού με το λάστιχο συνίσταται μόνο στα ηλιοστάσια?

Φίλε Dying Incubus η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα θα είναι γενικευμένη λόγω του τεράστιου εύρους εφαρμογής της και της σχετικής πολυπλοκότητας της αλλά σαν αρχή είναι εύκολη και γνωστή απο την αρχαιότητα στο χώρο της Μαγείας.

Το νερό όπως αποδείχτηκε και πρόσφατα απο κάποιες μελέτες κάποιου επιστήμονα Ιάπωνα εάν δεν απατώμαι, είναι "ζωντανό" και όχι μόνο για τους μικροοργανισμούς που πιθανά περιέχει μέσα του αλλά είναι τόσο ζωντανό ως ρευστό που αντιδρά και στις ψυχικές ενέργειες αναλόγως με την θετικότητα τους και την αρνητικότητα τους.

Εκεί οφείλεται και ο αγιασμός των υδάτων μέσω ενός Χριστιανού ιερέα, στην προώθηση θετικής ενέργειας μέσω της πίστης,θέλησης, κατάνυξης και χρήσης ενός κατάλληλου και με τεράστια συλλογική δύναμη τυπικού. Εκεί επίσης οφείλονται και τα "νεκρόνερα", ποτισμένα με αρνητική ενέργεια απο διάφορους μαγγανευτές, μαύρους μάγους κτλ τα οποία όμως έχουν πολύ μικρή αποτελεσματικότητα λόγω του ότι το νερό ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ τόσο στο φυσικό πεδίο αλλά και στα άλλα πεδία.

Ηταν λοιπόν γνωστό απο πολύ παλιά ότι ο κακόβουλος ζωικός μαγνητισμός δεν περνάει επάνω στο θύμα όταν αυτό περάσει ποτάμι (ανάλογο με το χάσιμο των ιχνών του στο φυσικό πεδίο) ή θάλασσα και για αυτό ο μαγγανευτής που θα ύποσχεθεί σε κάποιαν γυναίκα π.χ ότι θα "δέσει" τον άντρα τον ονείρων της ο οποίος ζεί στο διπλανό νησί είναι ψεύτης 100% εάν πραγματοποιήσει το ξόρκι του στην Αθήνα και η γυναίκα συνεχίσει και ζεί στην Αθήνα.Η απόσταση και το νερό δεν θα επιτρέψουν στον κακόβουλο ζωικό μαγνητισμό να χτυπήσει τον στόχο.

Επειδή υπάρχουν λογιών λογιών οντότητες ως κάτοικοι του Αστρικού πεδίου όπως άνθρωποι σε όνειρο χωρίς συνειδητότητα, στοιχειακά όντα, ημιυλοποιημένες σκεπτομορφές,αστρικά κελύφη νεκρών,incubus kai succubus, ψυχές που είχαν εσωτερική γνώση (συνήθως μαύροι μάγοι οι οποίοι είχαν την γνώση έτσι ώστε να κάτσουν κάτω και να μην ακολουθήσουν την φυσιολογική πορεία πρός τα επάνω ) ενσαρκωμένοι οι οποίοι γνωρίζουν πως να βγαίνουν απο το σώμα τους όπως μοναχικοί μάγοι, πειραματιζόμενοι παραψυχολόγοι,μυημένοι ταγμάτων κτλ κτλ και αρκετές απο αυτές καλούνται ως αρνητικές οντότητες ή Negs στην εσωτερική φιλολογία και υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης που ποικίλλουν ανάλογα με την θρησκευτικότητα και την κουλτούρα του καθενός αλλά είναι κοινής λογικής σε όλους τους λαούς.

Απο προσωπική πείρα είδα ότι το νερό αποτελεί φράγμα στις οντότητες που παρασιτούν κάποιες φορές επάνω μας και μπορεί καν να μην τις πάρουμε χαμπάρι, θα μπορούσαμε μεταφορικά να πούμε ότι είναι οι μικρές φωνούλες μέσα μας οι οποίες μας βάζουν να κάνουμε πράγματα (και δεν μιλάω για σχιζοφρένεια) τα οποία δεν θα τα κάναμε εύκολα και υπο άλλες συνθήκες.Το θέμα του ηλιοστασίου δεν έχει να παίξει ρόλο, απλά γίνεται πάρτι στο Αστρικό πεδίο απο κάποιους για να το πώ απλά.

Επειδή λοιπόν αυτές οι οντότητες δυσκολεύονται εξαιρετικά να περάσουν το νερό, συνήθως κάνουν piggyback στην πλάτη κάποιου ανθρώπου ή ζώου για να το περάσουν. Με αυτήν την λογική εάν πάρουμε το λάστιχο ενός κήπου και το κυκλώσουμε γύρω μας και ανοίξουμε το νερό και βγούμε απο τον κύκλο τότε η οντότητα παγιδεύεται μέσα στον κύκλο και στη συνέχεια τραβώντας το λάστιχο με προσοχή ώστε να κλείσει ο κύκλος χωρίς να πλησιάσουμε κοντά, αναγκάζουμε την οντότητα να γυρίσει απο κεί που ρθε χωρίς να μπορεί να βρεί εύκολα άλλο ξενιστή. Το καλύτερο βιβλίο που επιβεβαίωσε τις υποψίες μου για το νερό και μου έμαθε και το παραπάνω κόλπο , είναι το Practical Psychic Self Defence του παγκοσμίως γνωστού για τα έργα του στην Αστρική Προβολή Robert Bruce και είναι αποτέλεσμα 20 χρόνων πείρας και περιγράφει τόσο απλές όσο και advanced πρακτικές (π.χ τελετουργική μέθοδος)επι του θέματος.Υπάρχει μόνο στα Αγγλικά, είναι πολύ φθηνό και μπορείτε να το παραγγείλετε απο το amazon.uk ή να το ζητήσετε να σας το φέρουν απο κάποιο βιβλιοπωλείο που φερνει βιβλία του εξωτερικού.

Αυτά που δεν είναι ευρύτερα γνωστά στον πολύ κόσμο , είναι ότι όταν ένας άνθρωπος πεθάνει (θα τα ξέρουν φαντάζομαι όσοι έχουν την ικανότητα εθελούσιας αστρικής προβολής εκτός σώματος) βγαίνει απο το σώμα του σαν άυλη μορφή και βλέπει απο κάτω του τους συγγενείς του οι οποίοι στερούμενοι ψυχικών δυνάμεων και οράσεως στα άλλα πεδία, δεν τον βλέπουν και κλαίνε το υλικό του σώμα.
Ο πεθαμένος βλέπει μία χαρά αλλά δεν μπορεί να συννενοηθεί, σύν ότι τα κλισέ Παραδείσου και Κόλασης τον έχουν κάνει άπειρο σε αυτόν τον νέο κόσμο που κατοικεί.
Εκεί ο αγνός καθαρός και χωρίς πορωμένες επιθυμίες άνθρωπος φεύγει όπως ο καπνός του τσιγάρου απο το στόμα, αβίαστα και άνετα πρός τα πάνω. Ο απόλυτος υλιστής, παρτάκιας και γεματος επιθυμίες αμέσως σκέφτεται και λέει τώρα που πάμε ??? γιατί να φύγω??? και γρήγορα καταλαβαίνει το πως κινούνται σε αυτά τα πεδία και αποφασίζει να αντισταθεί στο ρεύμα ανόδου ή στα όντα που θα πάνε να τον περιμαζέψουν για πάνω. Στομάχι όμως δεν υπάρχει, για να φάει και να μετατραπεί η ενέργεια της τροφής σε ενέργεια ζωής. Σώμα δεν έχει να θρεψει αλλά χρειάζεται αιθερική ενέργεια.

κατ επέκταση πηγαίνει και τρομάζει συγγενείς και φίλους καθώς ο τρόμος εκτοξεύει μεγάλες ποσότητες νευρικής ενέργειας (μου κόπηκε η χολή, φίλε είσαι άσπρος σαν πανί κτλ κτλ) και έτσι το θύμα τρέφει άνετα τον παρανομούντα που έχει κάτσει κάτω σχεδόν στο γήινο πεδίο.

Μετά ο παρανομος ρουφάει ενέργεια απο μωρά, απο φυτά, απο ζώα και ότι βρεί για να επιβιώσει , γίνεται αστρικός βρικόλακας και χρησιμοποιεί και την ενέργεια των θυμάτων για να προκαλέσει ακουστικά φαινόμενα (όπως τα ποδοβολητά που άκουσαν τα παιδιά παραπάνω) ή και φυσικά (τα κρόταλα) ή και ηλεκτρικά φαινόμενα (αναβοσβήνουν φώτα, κλιματιστικά,ψυγεία,ανοίγουν ραδιοφωνα κτλ όπως συμβαίνει σε κάποιες πνευματιστικές συγκεντρώσεις ,ποτηράκια κτλ
Εκτός απο τον απενσαρκωμένο και πεθαμένο άνθρωπο-αστρικό βρικόλακα υπάρχει και ο ζωντανός, ο ενσαρκωμένος άνθρωπος με κακόβουλες διαθέσεις ο οποίος μέσω εκπαίδευσης έμαθε να βγαίνει απο το σώμα του και ταυτόχρονα παγανιά στο Αστρικό πεδίο. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν και είναι επικίνδυνοι.

Υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις όπως μία χαρακτηριστική που θυμαμαι η οποία είχε καταγραφεί στην Αγγλία γύρω στο 1800-1900 δεν θυμαμαι ακριβώς.
Εκεί λοιπόν σε κάποιο χωριο οι άντρες μεταξυ 20 και 30 ετών είχαν σαφρακιάσει, είχαν ασπρίσει τα μαλλιά τους και έχαναν κιλά και τη ζωτικότητα τους σε σημείο απίστευτο. Ο γιατρός, ο αββάς και άλλοι απο το χωριό έψαχναν την αιτία και το μόνο κοινό που βρήκανε ήτανε ότι όλοι οι παθόντες είχαν σεξουαλικά όνειρα με γυναίκες πεντάμορφες.
Κάποιος νέος παθών μία μέρα πάλεψε με αυτό που του έκανε έρωτα στο όνειρο του και συγκράτησε μία τούφα μαλλιά. υπήρχε μία κορδέλλα περίεργα δεμένη πάνω στην τούφα των γυναικείων μαλλιών και κάποιος χωρικός αναγνωρίζοντας την κορδέλα ,τους είπε να μαζεψουν άντρες και να πάνε πίσω απο το βουνό 30 χιλ παραπέρα όπου υπήρχε ένας οικισμός με περίεργες κυρίες.

Οι περίεργες κυρίες ήταν σχεδόν 70 χρονών και έδειχναν σαν 40αρες, λογικό καθώς ήταν μάγισσες (Witchcraft), κατείχαν την γνώση της αστρικής προβολής, πέρναγαν πάνω απο την καμπύλη του χωρόχρονου με τα αστρικά τους σώματα (σαν να βλέπεις ότι πετάς και κεντράρεις στόχο) και στη συνέχεια έπαιρναν μία μορφή γκομενάρας και τσούπ δημιουργούσαν ένα σεξουαλικό σκηνικό σαν παραίσθηση-όνειρο στο μυαλό του θύματος ,το οποίο στράγγιζαν απο τη ζωτική ενέργεια, την πολύτιμη αυτή ενέργεια της ψυχής ,την ίδια τους τη ζωή κατά συνέπεια οι νέοι αργοπεθαίνανε και αυτές έθρεφαν νιάτα.

Φυσικά οι χωρικοί τις σκότωσαν και οι νέοι συνήρθαν μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Η ιερά εξέταση θα έπρεπε να κοιτά τα θύματα καλύτερα και με αποδείξεις αλλά ο κακός εσωτεριστής πρέπει να τιμωρείται και αυτό ίσως να εννοούσε η γραφή με το φαρμακούς ου περιποιήσετε.

Ο παραπάνω φίλος (zaxfotis) που βίωσε τα περιγραφόμενα λέει αλήθεια λόγω της ακρίβειας των φαινομένων που περιγράφει, η δέ γκριζωπή σκιά είναι χαρακτηριστική του αιθερικού σώματος, ενός απο τα λεπτοφυή σώματα της αύρας τα οποία είναι αόρατα στο φυσικό μάτι.

Αυτά τα πλάσματα επίσης είναι υπεύθυνα για την λεγόμενη μώρα (άλλο η υπνοπαραλυσία που είναι κλασσικό φαινόμενο και άλλο να σε έχει μαγκώσει κάτι και να το βλέπεις, κάτι που το βίωσα 10 χρόνια πρίν και πήγα ολόκληρος μαντράχαλος όταν ξεμάγκωσα και κοιμήθηκα με τους γονείς τρέμοντας σαν το ψάρι).

Εκτενείς αναφορές σε φαινόμενα τέτοιου τύπου που περιγράφει ο φίλος καθώς και τρόποι αντιμετώπισης τους υπάρχουν εκτός απο το παραπάνω βιβλίο του Bruce και στο βιβλίο Ψυχική Αυτοάμυνα της Dion Fortune απο τις εκδόσεις Ιάμβλιχος το οποίο άν και γραμμένο στις αρχές του προηγούμενου αιώνα δείχνει πολύ φρέσκο καθώς μερικά πράγματα στα μυστήρια του Αόρατου κόσμου δεν αλλάζουν.

Οι σκεπτικιστές μπορεί τώρα να γελάνε αλλά άλλο βιώνω και άλλο το διαβάζω απο την καρεκλίτσα μου. Αντε τώρα να αποκαλέσεις τα παιδιά που το βίωσαν τρελλά, θα γελάσουν και καλά θα κάνουν καθώς τίποτα δεν μπορεί να τους στερήσει τη βιωματική τους εμπειρία.

Τέτοια πλάσματα αντιμετωπίζονται αλλά όχι κάτω απο το φώς της άγνοιας, ούτε την δεισιδαιμονική εξήγηση που δίνουν κάποιοι κλασσικοί ιερείς ακόμα και τέρατα αγιοσύνης, το θέμα είναι τεχνικά προσεγγίσιμο αλλά μη εξηγήσιμο απο την κλασσική επιστήμη και κατ επέκτασιν απορριπτέο.

Αντιθέτως οι διάφοροι ενασχολούμενοι μεταφυσικοί,εσωτεριστές,μάγοι,φωτισμένοι και ψαγμένοι στα μυστήρια του Θεού ιερείς και αββάδες έψαχναν και κατηγοριοποιούσαν αυτά τα φαινόμενα και έχει συλλεχτεί πολύ πλούσιο υλικό αλλά δυστυχώς ο μέσος άνθρωπος κοιτάει μόνο το Μουντιάλ, τις ατάκες του Ψινάκη, το clubbing, τα ψώνια ,τα αυτοκίνητα,τα περιοδικά άνευ ουσίας και δεν ζεί ούτε μία πνευματική ζωή σαν Χριστιανός, σαν Βουδιστής ,σαν Μωαμεθανός κτλ αλλά ούτε και σαν αποκρυφιστής,εσωτεριστής,τελετουργός,αστρικός ταξιδιώτης ή γνώστης των αόρατων κόσμων κατά συνέπεια είναι παντελώς άφραχτος και χωρίς ασπίδα, πέρα απο τις ασθενικές δυνάμεις της ψυχής του, να αντιδράσει σε οποιοδήποτε απο αυτά τα φαινόμενα επαρκώς και εκεί ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός και μπορεί να επιφέρει έως και ανακοπή. Η γνώση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύναμη, κακά τα ψέματα.