- Παράξενο Φαινόμενο Ξημερώματα 21/06/06 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για το μπλέξιμο παρόν παρελθόν θα σας πω αυτό....
Μια τέτοια περίπτωση μετέδωσε η κινεζική τηλεώραση η οποία προερχόνταν από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων...
Ο αρχηγός του σμήνους με 3.000 ώρες πτήσεις παρακαλώ είδε τα εξείς....
Στις 9 το πρωί και πετώντας στα 21.000 πόδια αντίκρησε ένα μεγάλο σμήνος αεροπλάνων στα 45 χιλιόμετρα...
Επρόκειτο, όπως παρατήρησε, για αεροπλάνα διαφόρων τύπων, από δίπλανα εώς τζετ, τα οποία μάλιστα έμοιαζαν να προέρχονται από διαφορετικές χώρες και εποχές!!!!!!!!!!!!!!!
Ο πιλότος ζήτησε από τον πύργο αν μπορεί να "δει" το σμήνος αλλά πήρε αρνητική απάντηση....
Είναι αδύνατο 6 έμπειροι πιλότοι να έχουν οφθαλμαπάτη ταυτόχρονα...
Η εξήγηση ήταν ότι έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρομαγνητίκο πεδίο της γης εικόνες από άλλες εποχές και άγνωστο πως αναπαρήχθηκαν την ώρα που πετούσε το σμήνος.....
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνέβει αυτό....
Για την σκιά τώρα....
Την λεγόμενη "σκιά" την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές....
π.χ. Ένας φίλος μου φαντάρος στην Λήμνο άκουσε μέσα στην νύχτα ενώ κοιμόντουσαν τον διπλανό του να λέει "άσε με ρε Πάνο" και κοιτώντας ξαφνιασμένος είδε μια μάυρη σκιά να φεύγει με ορμή προς τα έξω....
Πάνω κάτω την σκιά την είδε ,σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, σχεδόν όλος ο θάλαμος...
Έτσι φώναξαν παπά και η υπόθεση έληξε....
quote:
Έτσι φώναξαν παπά και η υπόθεση έληξε....
Εμένα μου προκαλεί εντύπωση πώς λήγει έτσι η υπόθεση, με το κάλεσμα ενός παπά. Στις θεολογικές σχολές από τις οποίες βγαίνουν, μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν σκιές και δαιμόνια? Υπάρχει σχετικό μάθημα??
Καλό θα ήταν πάντως αν συνεχίζουν οι οποιεσδήποτε παραισθήσεις να ζητάμε και ιατρική βοήθεια κάποια στιγμή, από το να φωνάζουμε παπάδες, δε νομίζετε? ![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 24/06/2006 04:13:11
Μπορεί να είναι επηρεασμός από ταινία, διαβάσματα, συζητήσεις, κ.λ.π. Ας πούμε αυτό με την ώρα (3.00 ξημερώματα) αναφερόταν στην ταινία «Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ».
Εάν φοβάστε zaxfotis μια καλή τακτική είναι όταν πηγαίνετε για ύπνο να απασχολείτε το μυαλό σας με διάφορα γήινα θέματα, π.χ. τον λογαριασμό της ΔΕΗ που πρέπει να πληρωθεί αύριο, την κεραία της τηλεόρασης που θέλει ρύθμιση, την δουλειά σας, κ.ο.κ.
Yiannakas αυτό με τα έπιπλα δεν είναι τίποτα, στο σπίτι μου κάθε μέρα ακούγονται περίεργοι θόρυβοι από έπιπλα, πόρτες, κ.λ.π. Τα ξύλινα κάνουν διάφορους θορύβους λόγω της θερμοκρασίας που επικρατεί στο χώρο.
Η υπόθεση Agnostic λήγει με ότι πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει αποτελεσματικά.
O Einstein απέρριψε αμέσως τη λύση de Sitter γιατί ήταν αντίθετη με τη διαίσθησή του. Σήμαινε ότι ο χωροχρόνος μπορούσε να είναι καμπύλος και χωρίς την παρουσία ύλης. Μετά από κάποιο διάστημα όμως αναγκάστηκε να αποδεχθεί την ιδέα αυτή.
Στον χώρο de Sitter το Σύμπαν επεκτείνεται εκθετικά, και αυτό αποτελεί τη βάση για το πληθωριστικό μοντέλο του Σύμπαντος.
Ο πληθωρισμός περιγράφει μια ακραία, πολύ σύντομη περίοδο μιας πάρα πολύ γρήγορης επέκτασης που πιστεύουμε ότι έλαβε χώρα αμέσως μετά το Big Bang. Το πληθωριστικό μοντέλο λύνει πολλά από τα κοσμολογικά προβλήματα της θεωρίας του Big Bang, και έχει βρει επίσης ισχυρή υποστήριξη από τις τελευταίες μετρήσεις της μικροκυματικής ακτινοβολίας υποβάθρου.
Επιπρόσθετα από την περιγραφή του πληθωρισμού, ο χώρος de Sitter επίσης εξασφαλίζει μια εξήγηση για την επιτάχυνση της διαστολής του Σύμπαντος. Στο σενάριο αυτό μια μικρή τιμή της κοσμολογικής σταθεράς αποτελεί την "σκοτεινή ενέργεια" η οποία προκαλεί τη διαστολή του Σύμπαντος.
Το να πετύχουμε μια λύση de Sitter είναι συνεπώς μια κύρια πρόκληση για τη θεωρία χορδών, η οποία είναι βασική υποψήφια ως μια θεμελιακή θεωρία της φύσης τα τελευταία 20 χρόνια. Η θεωρία χορδών πιστεύεται ότι είναι μια μοναδική θεωρία που ενοποιεί όλα τα σωματίδια και τις δυνάμεις στη φύση - περιλαμβανομένης της βαρύτητας - καθώς τις αντιμετωπίζει ως απειροελάχιστες μονοδιάστατες χορδές.
Αλλά ακόμη και αν η θεωρία είναι μοναδική, ο αριθμός των διαφορετικών συμπάντων που εμφανίζονται ως λύσεις των εξισώσεών της είναι πολύ μεγάλος. Μια λύση για παράδειγμα, είναι ένας επίπεδος χωροχρόνος Minkowski 10 διαστάσεων. Μια άλλη λύση είναι ένα σύμπαν όμοιο με το δικό μας που έχει 4 επίπεδες χωροχρονικές διαστάσεις συν άλλες 6 διαστάσεις που τυλίγονται στον εαυτό τους στις εξαιρετικά μικρές κλίμακες. 

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
σπάνια καταφέρνω να διαβάσω τόσο μακροσκελή post γιατί με κουράζουν
αλλα το δικό σου είχε απίστευτη γνώση μέσα του που με κράτησε να το
διαβάζω καθώς η ενέργεια που ένοιωθα οτι έγραφες συνέπιπτε με την
δικιά μου (ψιλο)κοσμο?-θεωρία που τελικά τα εφαρμόζεις στην πράξη.
Αυτό είναι απο την θεωρία στην πράξη
Αγαπητέ zaxfotis
είναι να μήν σου τύχει και δεν έχεις κάποιον μαζί σου να σου εξηγεί
γιατί γίνεται το κάθετί εκείνη την στιγμή. Όπως καταλαβαίνεις και
εσύ είναι η άγνοια που μας φοβίζει, οτι κάτι το οποίο δεν το ελέγχουμε
δεν ξέρουμε άν μπορεί να μας ελέγξει, ενώ γνωρίζοντας την σταθερά
οτι δεν μπορεί τίποτα άϋλο να μας ελέγξει όσο δεν το επιτρέπουμε με
τον φόβο μας και με την άγνοια μας στην ψυχική άμυνα.
Παρόλα αυτά δεν γνώριζα οτι μπορεί να κρατήσει τα διάφορα στοιχειακά σε απόσταση.
Τώρα που το είπες όμως θυμάμαι οτι πριν 2 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) είχα αγοράσει ένα βιβλίο σχετικά με τις δοξασίες για τους Βρικόλακες σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ανά τους αιώνες κι ανέφερε οτι οι Βρικόλακες απέφευγαν το νερό.
Σχετικά με τους αστρικούς Βρικόλακες και γενικά τους απομυζητές ενέργειας, όπως η Μόρα για παράδειγμα, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προστατεύσει το ενδεχόμενο θύμα από μια επίθεση τέτοιου είδους.
Ίσως η έλλειψη του φόβου να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για μια τέτοια επίθεση κι αυτό το λέω εκ πείρας.
Όταν φοβάσαι για κάτι του δίνεις "τροφή" και παράλληλα είναι σα να το καλείς.
Όταν νιώσεις οτι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι κι είσαι έτοιμος να το πολεμήσεις νομίζω πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες να συμβεί κάτι.
Φίλε μου zaxfotis, σε συνδυασμό με αυτό που είπα θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υποσυνείδητα είχες κάποιο φόβο για μια πιθανή τέτοια εμπειρία.

In anticipation of my resurrection...
16 σημάδια που υποδηλώνουν πως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο!!
κάνε κλικ^^^^
![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Σχετικά με τους αστρικούς Βρικόλακες και γενικά τους απομυζητές ενέργειας, όπως η Μόρα για παράδειγμα, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προστατεύσει το ενδεχόμενο θύμα από μια επίθεση τέτοιου είδους.
Ειλικρινά ψάχνομαι και εγώ, καθώς αρκετοί άνθρωποι με εσωτερικές γνώσεις και πρακτικά όχι μόνο θεωρητικά ενασχολούμενοι έφαγαν ήττα με τέτοια όντα. Θα προσπαθήσω να γράψω στο σχετικό τόπικ της Μώρας μία περίπτωση που μου συνέβη πρίν αρκετά χρόνια και παρα την εσωτερική αντεπίθεση που έκανα βρέθηκα κοκκαλωμένος και 5 πόντους αιωρούμενος απο το κρεβάτι!!!!! για 15 περίπου λεπτά. μού φυγε το σκατό απ τη πυτζάμα στην κυριολεξία.
quote:
Ίσως η έλλειψη του φόβου να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για μια τέτοια επίθεση κι αυτό το λέω εκ πείρας.
Όταν φοβάσαι για κάτι του δίνεις "τροφή" και παράλληλα είναι σα να το καλείς.
Πίστεψε με έχω θάρρος τόσο ειδικά με το υπερφυσικό και αρκετές γνώσεις που θα μπορούσα κάλλιστα να κοιμηθώ σε νεκροταφείο και με στοίχημα. Αλλά είναι και φορές που όπως σωστά ανέφερες εάν φοβηθείς έτσι και συμβεί κάτι αιφνίδια τότε μπορεί να το θρέψεις ή και να σου κάνει ζημιά. Θα πώ μία τέτοια περίπτωση.
Πρίν μερικά χρόνια είχα πάει σε ένα ξενοδοχείο στον Νομό Θεσπρωτίας για διακοπές. Επειδή είμαι ψυχικά ευαίσθητος και δεν μου αρέσει να κοιμάμαι σε χώρους και να συλλαμβάνω όλες τις καταγεγγραμένες σκέψεις άλλων στον χώρο, σκέφτηκα όπως και κάνω συνήθως να καθαρίσω το χώρο απο πρότερες επιρροές. Ανοιξα το ταξιδιωτικό βαλιτσάκι ,έβγαλα τα εργαλεία και άρχισα να κάνω το γνωστό τελετουργικό LBRP (Lesser Banishing Ritual of the Pentagram) και κάποιο άλλο το οποίο έχω φτιάξει ο ίδιος ειδικά για το σκοπό καθαρισμού χώρου.
Η κοπέλα μου κοιμόταν παραδίπλα και απο βλακεία δεν την σφράγισα οραματιστικά όπως έπρεπε. Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού και ενώ έλεγα το Πάτερ ημών ξαφνικά ένιωσα μία απίστευτη ανατριχίλα στην πλάτη (δείγμα υπερφυσικής παρουσίας αλλά με τη μορφή κινδύνου) τα γνωστά goose bumps αλλά κάτι ερχόταν με άσχημες διαθέσεις. Πάνω απο το ξενοδοχείο υπήρχαν μεγάλα κτήματα με ελιές και ενώ ήμουν με κλειστά τα μάτια παίρνω μία εικόνα απο μία μεγάλη μαύρη μάζα (γύρω στα 2-3 κυβικά μέτρα) να έρχεται πρός το δωμάτιο. Είχα μείνει άναυδος και μπήκε μέσα στο δωμάτιο, άνοιξα τα μάτια και δεν έβλεπα τίποτα, τα κλεισα και έβλεπα τη μάζα να γυρνάει μέσα στο δωμάτιο, τα φώτα να αναβοσβήνουν, το ψυγείο έσβησε και άκουσα τον ήχο του συμπιεστή του ξερό καθώς έκλεινε, το κλιματιστικό τρελάθηκε, ένα ραδιόφωνο άνοιξε και τζαζεψα.
Αμέσως ατσαλώθηκα μες στον στιγμιαίο πανικό και επιβλήθηκα και είπα με δυνατή φωνή που με άκουσαν οι τουρίστες δίπλα μες στην νυχτιά
Τι γυρεύεις εδώ αυτή τη στιγμή, σου απαγορεύω εν ονόματι του Ζώντος Θεού και των ιερών ονομάτων του τάδε και τάδε και τάδε να βρίσκεσαι εδώ αυτή τη στιγμή που εγώ λατρεύω και υμνώ το Θεό μου. Φύγε απο δώ αυτή τη στιγμή.
Τα φαινόμενα έπαψαν ,ακούστηκε ένας στριγγός ήχος σαν να πετσικάρει η πόρτα και ότι κι άν ήταν αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα έφυγε.Πιθανά η νευρική ενέργεια που χρειάστηκε για τα φαινόμενα να αφαιρέθηκε απο την κοπέλα μου καθώς εγώ ήμουν σε κύκλο , και επιπλέον ξύπνησε αρκετά κουρασμένη. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο καθώς δεν επικαλέστηκα τίποτε και το συγκεκριμένο τυπικό θα το χα κάνει έως τότε χωρίς υπερβολές πάνω απο 1000 φορές.
quote:
Όταν νιώσεις οτι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι κι είσαι έτοιμος να το πολεμήσεις νομίζω πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες να συμβεί κάτι.
Συμφωνώ αλλά βλέπεις απο τα παραπάνω ότι είναι να μην σου κάτσει και η στραβή.
Παρόλα αυτά σκέψου οτι εσύ εκείνη την στιγμή έκανες κάποια τεχνική καθαρισμού του χώρου από τις προηγούμενες επιρροές.
Οπότε είναι πιθανόν κατά κάποιον τρόπο να προκάλεσες έμμεσα την εμπειρία που ακολούθησε μετά.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα όταν έχω περισσότερο χρόνο...
Σχετικά με τη Μόρα, ναι, θα μπορούσες να γράψεις στο σχετικό topic.
Αλήθεια, είχες μια εμπειρία μόνο?
Είχες κάποιο αίσθημα του φόβου (υποσυνείδητου έστω) για μια ενδεχόμενη επίσκεψη της?
Για να είμαι ειλικρινής εξεπλάγην αρκετά που το βίωνες για 15 ολόκληρα λεπτά! ![]()
Μήπως λόγω της έντασης της εμπειρίας σου νόμισες οτι κρατάει περισσότερη ώρα απ' ό,τι κράτησε, φίλε μου?

In anticipation of my resurrection...
Για την ανατριχίλα στην πλάτη θα ήθελα να πω την άποψή μου, ότι είναι η δική σου παρατήρηση για τον εαυτό σου, δεν σημαίνει ότι όποιος έχει ανατριχίλα στην πλάτη απειλείται από κάτι υπερφυσικό. Πιθανόν να μην εννοούσες κάτι τέτοιο αλλά καλό είναι να γίνονται διευκρινήσεις για να αποφεύγονται οι παρανοήσεις.
quote:
Αγαπητέ Yngwie, σίγουρα η εμπειρία που αναφέρεις είναι αρκετά "δυνατή".
Παρόλα αυτά σκέψου οτι εσύ εκείνη την στιγμή έκανες κάποια τεχνική καθαρισμού του χώρου από τις προηγούμενες επιρροές.
Οπότε είναι πιθανόν κατά κάποιον τρόπο να προκάλεσες έμμεσα την εμπειρία που ακολούθησε μετά.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα όταν έχω περισσότερο χρόνο...
Φαντάζομαι φίλε μου ότι πιθανά να εννοείς την αντίδραση απο πιθανές σκεπτομορφές στο χώρο, έχω δεί τέτοιες αντιδράσεις παρουσία του συγκεκριμένου τελετουργικού εκτελούμενου σωστά, απο το να σπαρταράει άτομο με ψυχολογικά προβλήματα ενώ κοιμόταν έως και να τρίζουν έντονα ταυτόχρονα ξύλινα έπιπλα και πατώματα απο τις συσσωρευμένες σκεπτομορφές, αλλά αυτο που περιέγραψα ήταν άλλο και μου σήκωσε ελαφρώς την τρίχα γιατί με αιφνιδίασε. Ακόμα και σε μία επίκληση περιμενει κανείς και το να του έρθει ότι χειρότερο ως ενδεχόμενο, εδώ όμως διαφέρει το πράγμα με το παντελώς απρόσκλητο.
Αν βρείς όμως το χρόνο θα χαρώ να ακύσω απόψεις.
quote:
Σχετικά με τη Μόρα, ναι, θα μπορούσες να γράψεις στο σχετικό topic.
Αλήθεια, είχες μια εμπειρία μόνο?
Ναι μόνο μία πρίν καμιά ντουζίνα χρόνια
quote:
Είχες κάποιο αίσθημα του φόβου (υποσυνείδητου έστω) για μια ενδεχόμενη επίσκεψη της?
Δεν ήξερα καν την ύπαρξη της ως έννοια τότε παρά ότι είχα ήδη ασχοληθεί με τον εσωτερισμό.
quote:
Για να είμαι ειλικρινής εξεπλάγην αρκετά που το βίωνες για 15 ολόκληρα λεπτά!Μήπως λόγω της έντασης της εμπειρίας σου νόμισες οτι κρατάει περισσότερη ώρα απ' ό,τι κράτησε, φίλε μου?
Είμαι σίγουρος καθώς΄έβλεπα ένα μεγάλο σε μέγεθος ρολόι χειρός που φορούσα όση ώρα διήρκεσε το μάγκωμα.