- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν τολμούσαν δυο χώρες του ΝΑΤΟ να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους,θα τους αφάνιζαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι προς παραδειγματισμό....
αλλά πού να ξέρεις εσύ από "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ"
quote:
σωστά,μόνο λόγια,
η Κύπρος δεν χάθηκε ποτέ,δεν έγινε ποτέ εισβολή,δεν πολεμήσαμε ποτέ στην Κύπρο....
ΦΙΛΕ 22 ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ.
αυτά που λέει ο πρεταντορ περί ασχετοσύνης στα στρατηγικά θέματα,του τα επιστρέφω με αποδείξεις ότι πραγματικά δεν ξέρει που πάν'τα τέσσερα
quote:
Τωρα, εχουν αλλες εγνοιες, δεν μπορουν να ανοιξουν 2-3 μετωπα πολεμου, γιατι θα χασουν τα παντα!
Οι Τούρκοι μπορεί να μην έχουν κάνει πόλεμο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο όπως λέτε και ας αφήσουμε το 1974.
Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν 2-3 μέτωπα πολέμου.
Αλλά τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς!
Γίνεται αυτό που είχε πεί ο Πάτερ Παΐσιος, ότι «η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.»
Πόσο προφητικός ήταν!!!
Αυτό γίνεται τώρα, έχει καταλάβει τι γίνεται με τους ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και ξέρει ότι της την έχουν στημένη στη γωνία.
Και λογικά σκέφτετε, θα με στρημώξουν που θα με στρημώξουν δεν αντιδρώ έτσι και αλλιώς χαμένη είμαι. (είναι και οι αγωγοί οι νέοι απο την Ελλάδα που κάνει το κλίμα...)
Και ετοιμάζει στρατό για πού;;;
Όλοι ακούμε για τους Κούρδους, αλλά μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο με τους Αμερικάνους να λένε γιόκ;
Λογικά σκεφτόμενη λέει, θα μου το πάρουν το κομάτι στην Ανατολή όπως θέλουν, εγώ όμως χαμένη όπως είμαι, γιατί να μην κάνω ντού στα δυτικά να μετριάσω την ζημιά;
Άσε που αν πάρει εδάφη απο το Αιγαίο μπαίνει και στην Δύση ποιό πολύ γεωγραφικά και έχει μέρος απο τον μαύρο χρυσό.
Και εκεί λοιπόν που νομίζουν όλοι πως ετοιμάζει στρατό για την Ανατολή, θα κάνει ντού σε μας!
Το ξέρει πως είναι ρίσκο αυτό, αλλά έτσι και αλλιώς χαμένη είναι. (απο το να μην αντιδράσει καθόλου)
Και πως θα κάνει τόσο απροκάλυπτα κάτι τέτοιο;
Θα το κάνει τόσο απροκάλυπτα όσο απροκάλυπτος είναι και ο χάρτης που σχεδίασαν οι Η.Π.Α.
Αυτά που λέω δεν είναι προφητείες, αλλά σκέψεις δικές μου απο πιθανά σενάρια.
Α ξέχασα, καλό μήνα και καλά "νέα Ίμια"!
quote:
προφανώς παραβλέπεις σκοπίμως το δυτικό και ανατολικό μπλόκ που υπήρχαν μέχρι το 1990....
αν τολμούσαν δυο χώρες του ΝΑΤΟ να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους,θα τους αφάνιζαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι προς παραδειγματισμό....
αλλά πού να ξέρεις εσύ από "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ".........
XΑ ΧΑ ΧΑ... το ΝΑΤΟ ειναι σαν να μην υπαρχει φιλε 22....
ΤΟ ΝΑΤΟ δεν ειναι τιποτα μπροστα στον ΟΗΕ.
Για την Κυπρο, φταινε οι δικοι "σας"... οι Χουντικοι, που θελανε να ριξουν τον Μακαριο. Αλλα τοτε, οι Τουρκοι, υπο την ανοχη των Βρεταννων, εισεβαλλαν και απειλησαν με γενικευμενο πολεμο με την Ελλαδα, αν επεμβαινε. ΜΟΝΟ Η ΕΛΔΥΚ πολεμησε τους Τουρκους. Υποτιθεται θα στελναμε Αεροπλανα, υποβρυχια. ΜΟΝΟ ΕΝΑ Μεταγωγικο πλοιο και κατι "γερασμενα" Noratlas στειλαμε, καταριψαμε 2 τουρκικα μαχητικα, και δεν εγινε τιποτα!
τα ιδια και το 1985... με την υποθεση του τουρκικου "ωκαιανογραφικου", που βγηκε παγανια στο Αιγαιο, και στειλαμε ολοκληρο το Ναυτικο να τους "συναντησει" και παλι απειλησαν για πολεμο, αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε...
22, μαλλον εισαι "μικρος" γιατι απο ιστορια... δεν...
ΔΕΝ

και αφου λες για την Κυπρο.... ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ? Απλα ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ (κατα τ' αλλα "αδερφικη) Ελλαδα, στις "απελευθερωτικες" ασκησεις των Τουρκων για τους Τουρκοκυπριους.
ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΠΑ, και αφου ολες οι χωρες ειμαστε ισοτιμες, μπορουμε να ασκησουμε και το δικαιωμα του Βετο στις ΗΠΑ και οπουδηποτε αλλου...
Ποιος ειναι που δεν ξερει ιστορια τωρα?

Εγω δεν διαβάζω τέτοια περιοδικά, αν υπάρχει κάποιο άρθρο που κάνει εντυπωση αυτό διαδίδεται γενικά.
Ψηφιζετε για "υπερυναμη" τις ΗΠΑ, οι οποιες ΗΠΑ, εχουν χασει σχεδον 200.000 στρατιωτες στο Ιρακ, απο την Πρωτη ημερα των "δευτερων" επιχειρισεων,
Ψηφιζετε για για "υπερυναμη" τις ΗΠΑ, οι οποιες ΗΠΑ, εχουν για προεδρο, εναν εντελως πανηλιθιο προεδρο, που δεν κανει κανενα βημα, αν δεν τον προσταξουν, οι "Στρατηγοι", τα "Γερακια"...
Ψηφιζετε για για "υπερυναμη" τις ΗΠΑ, οι οποιες ΗΠΑ, "υποτιθεται" οτι πολεμανε την αδικια "ολων των υπολοιπων", ενω δεν προστατευουν την ιδια τους την χωρα....
Ψηφιζετε για για "υπερυναμη" τις ΗΠΑ, οι οποιες ΗΠΑ, εχουν προκαλεσει πολυ μεγαλυτερο ΚΑΚΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, απο οποιαδηποτε αλλη χωρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.... απο τοτε, που κυρηξαν την Ανεξαρτησια τους, απο τους Αγγλοσαξονες, το 1776...
Ψηφιζετε για για "υπερυναμη" τις ΗΠΑ, οι οποιες ΗΠΑ, πιστευουν οτι ειναι η μοναδικη "αθωα"-χωρα, που ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ή επειδη την "ΖΗΛΕΥΟΥΝ"...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ...
Ουδεν περεταιρω σχολιο επ αυτου!

εμενα με νοιαζει το θεμα του αιγαιου..για την κυπρο δε πολυκαιγομαι..ας την ελευθερωσουν οι ιδιοι η οι φιλοι τους οι αγγλοι.

Edited by - lancelot on 01/07/2007 18:12:06
Edited by - lancelot on 01/07/2007 18:12:45
01/07/2007
Μην τα ψάχνεις! Την έχω βρει εγώ την φιλοσοφική λίθο. Ένα βότσαλο είναι, μαγικό και ωραίο, το οποίο επιτρέπει στον άνθρωπο, μόνο αν επιχειρήσει να το τρίψει, να καταλάβει το τι αρλουμπίτσες πετάει το στόμα του, μόνο και μόνο με το να σκεφτεί ότι η σκέψη του είναι κοινότυπη, και την έχουν κάνει κάπου κάτι δισεκαττομύρια άνθρωποι ως τώρα, αλλά δεν έχει ευδοκιμήσει για έναν λόγο: μόνο ότι είναι πιο κοντά στο ορθό ευδοκιμεί.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.