ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μόνο μια ευχή! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μόνο μια ευχή! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Booboo26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/09/2005, 22:15:08
Σημασία έχει να ενωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία σημαντική ευχή. Δεν λένε πως η έντονη επιθυμία γιά κάτι ενεργοποιεί την θέληση και την παρακινεί στην πραγματοποίησή του; Πάμε! Κάτι καλό όλοι μαζί!!! Τώρα!

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

Oneiro-mouΜέλος
27/09/2005, 23:25:18

Στον βωμο του "πρεπει" θυσιασαμε τα "θελω" μας.....

ευχη μου ειναι να παψουν καποτε τα "πρεπει" για να ζησουν και τα "θελω" ολονων μας.......

ExTrEmΝέο Μέλος
29/09/2005, 00:03:52
Ευχη για μια ζωη διαφορετικη...
Μια ζωη ομορφη...βιωσιμη... Οπου οι ανθρωποι δεν ξεχνουν την ανθρωπια και δεν προδωνουν τα ιδανικα....

Ανθρωπε... Επιτελους Ξυπνα.....

29/09/2005, 09:30:49
Να ξημέρωναν διαφορετικές μέρες, χωρίς το φόβο των καταστροφών.
Να φεύγαμε ήρεμοι και γεμάτοι από αυτόν τον πλανήτη.
Και βέβαια να αγκαλιάζαμε τα χρώματα της αγάπης και να πίναμε το μεθυστικό κρασί της.
΄Ενα είδος αγάπης υπάρχει. Η προσωπική αγάπη που αισθάνεσαι γιά κάποιον άλλο είναι η κοσμική αγάπη σε συμπυκνωμένη μορφή. Η κοσμική αγάπη είναι μιά ευρύτερη εκδοχή της προσωπικής αγάπης. Μπορείς να βιώσεις και τις δύο στο έπακρο, αρκεί να επιτρέψεις στον εαυτό σου να είσαι ανοιχτός.

΄Ενα δεν θέλω. Να φύγω από τον πλανήτη μη αγαπώντας.
Να με βρει το [τέλος] με ένα χαμόγελο.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

03/10/2005, 21:38:17
Nα είμαστε ήρεμοι,
να ξημερώνουμε ειρηνικοί,
με στόχο το καλό αν όχι το τελειότερο.
Ευχές μικρές που συνθέτουν την ολότητα
σ΄ένα πλανήτη μονίμως δακρυσμένο.
Σας φιλώ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

mystery flowerΜέλος
13/12/2011, 20:46:12
Να πεθάνω τελευταία.

Ταξίδι στο άγνωστο