ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μόνο μια ευχή! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μόνο μια ευχή! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Booboo26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
BoobooΝέο Μέλος
22/09/2005, 20:33:23
Θέλω να φανταστείτε πως ο κόσμος είναι 3 ώρες πριν την καταστροφή του.Εσείς έχετε το δικαίωμα να κάνετε μία ευχή η οποία και θα εκπληρωθεί.Ποιά θα ήταν αυτή?
22/09/2005, 20:51:45
quote:
Θέλω να φανταστείτε πως ο κόσμος είναι 3 ώρες πριν την καταστροφή του.Εσείς έχετε το δικαίωμα να κάνετε μία ευχή η οποία και θα εκπληρωθεί.Ποιά θα ήταν αυτή?

Xμ.. μία ευχή.. η ίδια ευχή.. απο τόσα στόματα .. οσα ακριβώς φιλοξενεί ο πλανήτης Γή.

Η ίδια ευχή.. πλανάται στο σύμπαν.. εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.. γιατί δεν την ακούμε?

22/09/2005, 20:58:11
quote:

[b΄]Τώρα το να ανθίσει ονειρεμένος θα ήταν ουτοπία. Δεν θα ήταν;[/b]

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

DidoriumΜέλος
22/09/2005, 23:21:21
.............η ευχή μου ανασαίνει στου καιρού τα γυρίσματα και δε μπορεί τα διαβολοσκορπίσματα, έχει περίσσεμα ονείρατα πολλά και χρέωσέ τα στη φωτιά.

Άινταααα..........!!!!

-/

Better to save the mystery than surrender to the secret..

23/09/2005, 16:42:49
quote:

Οταν λές ο κόσμος εννοείς η γή? Η μήπως και οι άνθρωποι που την κατοικούν? Δηλαδή θα μπορούσα να ευχηθώ να μεταφερθούμε όλοι μαζί σε ένα νέο ίδανικό μέρος, συνειδητοποιημένοι για την δεύτερη ευκαιρία που θα αποκτούσαμε?

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

BoobooΝέο Μέλος
23/09/2005, 20:06:31
Σαφώς κ θα μπορούσες...
23/09/2005, 22:43:38
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΙΣΩΣ...ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.

..

23/09/2005, 22:55:50
θα ευχομουν αυτος που θα παταγε το κουμπι της καταστροφης να ηταν δημοσιος υπαληλος

θα περναμε τουλαχιστον καμια 600.000.000.000 χρονια παραταση

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

angiΜέλος
24/09/2005, 00:15:22
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!

aa

24/09/2005, 07:49:58
gigenis
quote:
θα ευχομουν αυτος που θα παταγε το κουμπι της καταστροφης να ηταν δημοσιος υπαληλος

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΥΧΗ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

..

KRYSTALLENIAΜέλος
24/09/2005, 14:25:05
..... Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.... ΕΤΣΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ... ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΡΑΓΕ? ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΗ ΘΕΛΩ... ΣΩΣΤΑ?

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

24/09/2005, 20:11:49
quote:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΥΧΗ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Χμμ.. εξαρτάται.. το καζανάκι το τράβηξες ?

Ξέρεις το ανέκδοτο.. με αυτόν που ήταν στην τουαλέτα.. και την στιγμή που τραβά το καζανάκι.. γίνεται σεισμός..
Οπότε βγαίνει.. ξαφνικά εξω και δικαιολογείται.. εγώ ρε παιδιά.. το καζανάκι τράβηξα..

24/09/2005, 22:00:39
allzzaro
quote:
Χμμ.. εξαρτάται.. το καζανάκι το τράβηξες ?

ΦΥΣΙΚΑ...

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

..

25/09/2005, 15:26:55
Θα ευχόμουν να ρυθμιστεί ο χρόνος 3 ώρες πρίν.
Η ''καταστροφή'' θα προηγείται πάντα 3 ώρες.

λέμε τώρα........

angiΜέλος
25/09/2005, 19:39:47
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ!!!!
(Ελα βρε Αμαλια,
μια ευχη ειναι κι αυτη!!!)

aa

Deghar AdharkΜέλος
25/09/2005, 23:00:25
εγω θα ηθελα το εξης
να σταματησει ο χρονος ενα δευτερολεπτο πριν καταστραφει η γη,και μονο οταν εγω πεθαινα να αρχιζε παλι να κυλακανονικα
ετσι η ανθρωποτητα θα ηταν υποχρεωμενη να με υπηρετει με τις υψηλοτερες τιμες να με προστετευει μεχρι αηδιας ωστε να μην πεθανω,και να εβρισκε εναν τροπο να με κανει αθανατο.
η μια αλλη ευχη θα ηταν...."να καταστραφει ολη η γη...εκτος απο εμενα"

santaclaws is coming tonight
VELISSARIOSΜέλος
26/09/2005, 10:58:14
ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΥΤΟΥΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ.
26/09/2005, 19:45:47
Ευχές, δεν κάνω πιά.
Δεν πιάνουν φιλαράκια. Δεν...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

26/09/2005, 19:52:00
Deghar Adhark ακου τι θα γινοταν ετσι και επιανε η ευχη σου

θα ερχομουν και θα επερνα ζωντανο ιστο απο εσενα θα τον πολαπλασιαζα σε ενα εργαστηριο

ετσι θα νομιζε ο ευχοδοτης οτι εισαι ζωντανος
και μετα θα σου εκανα ολα τα κινεζικα βασανιστηρια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Deghar AdharkΜέλος
27/09/2005, 18:34:15
xa χα εξυπνο.
δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο αυτη την στιγμη για να σε ταπωσω[
σκεφτηκα αλλη ευχη.

θα ηθελα να γινομουν το υπερτατο των υπερτατων τερας.14587967586789 φορες δυνατοτερος απο τον θεο των θεων.κυβερνητης ολου του ορατου και αορατου κοσμου.ετσι ακομα και αν καταστραφοταν η γη....
εγω τα εσπαγα κανα νυχι

santaclaws is coming tonight