- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Edited by - Avramis on 12/03/2004 00:27:58
Εισαι το Ταδε ζώδιο, αυτο σημένει οτι...
Αυτη την εβδομαδα κατι κακό θα σας σημβει, αλλα μπορει και να ειναι καλο αναλογος τις επιροες, ειστε ατομο το οποιο πινει νέρο καθε μέρα, και κοιματε, σας αρεσει να τρώτε, πληρονετε φορο αλλα οσο μπορειτε το αποφευγετε, επισης σας αρεσει να διαβαζετε για να περασετε την ωρα σας.
Τα βρήκα ολα! ε?? εξου και η αστρολογία και ου το καθε εξης. $$$$
Κάτω Πάυλας
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως αστρολογία είναι τα ζώδια. Δεν μπορεί επειδή εγώ έχω τον Ήλιο μου στους Διδύμους κι εσύ το ίδιο, να έχουμε όμοιο χαρακτήρα!
Αστρολογία, όμως πιστεύω πως είναι ο συνδυασμός των θέσεων των πλανητών, των όψεων μεταξύ τους και των οίκων. Αν συνδυάσεις 7 θέσεις πλανητών, με τουλάχιστον 10-15 όψεις, που έχει κάθε ωροσκόπιο, μαζί με τους οίκους, τότε ο συνδυσμός είναι σπάνιος. Και μας λέει αρκετά πράγματα για το χαρακτήρα.
Γιατί άλλο πράγμα Δίας τετράγωνο με Πλούτωνα
κι άλλο
Ερμής τρίγωνο με Ουρανό![]()
Ζήσε τη στιγμή!
Κάτω Πάυλας
Αστρολογια? και εχω αστρολόγος ειμαι, θα σας πω τις προβλέψεις.
Εισαι το Ταδε ζώδιο, αυτο σημένει οτι...
Αυτη την εβδομαδα κατι κακό θα σας σημβει, αλλα μπορει και να ειναι καλο αναλογος τις επιροες, ειστε ατομο το οποιο πινει νέρο καθε μέρα, και κοιματε, σας αρεσει να τρώτε, πληρονετε φορο αλλα οσο μπορειτε το αποφευγετε, επισης σας αρεσει να διαβαζετε για να περασετε την ωρα σας.
Τα βρήκα ολα! ε?? εξου και η αστρολογία και ου το καθε εξης. $$$$"
:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα γιατί δεν θέλω να πάω σε ένα παράδεισο χωρίς Έλληνες...
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
Ρε σεις, εγώ δεν είμαι Έλληνας, Στον βούδα πιστεύω.
![]()
Κάτω Πάυλας
Η ημερομηνία και η ώρα γέννησής μας, συμβάλλει στο να αποτελούμε μοναδικές προσωπικότητες, σε αυτόν τον πλανήτη.
Όποιος γνωρίζει και κάνει μία σωστή κι εμπεριστατομένη ανάλυση κι όχι αυτά που ακούμε σε T.V., περιοδικά, μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Ζήσε τη στιγμή!
quote:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ;
astrologia einai mia methodos gia na koroidevoun ton kosmo kapia ato ma kai na tous adiazoun tis tsepes .- (telia kai paula)
quote:
astrologia einai mia methodos gia na koroidevoun ton kosmo kapia ato ma kai na tous adiazoun tis tsepes .- (telia kai paula)
Yahoo, η κατηγορηματικότητά σου είναι μοναδική![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Να μια άποψη :
Aστρολογία. Σύνολο γνώσεων με το οποίο μελετάται και κατανοείται η ανθρώπινη σε σχέση με το ουράνια σώματα.Βασίζεται στην ακριβή μέτρηση και σε ένα σύνολο συμβολισμών, που κατέληξε να συσχετίζεται με καθένα απο τα σημειά των ζωδιακών κύκλων, και τους πλανήτες. Στηριζεται σε μια θεμελίωση της αρχαίας φιλοσοφίας, συγκεκριμένα οτι στην ιδέα οτι η δύναμη, οπως κυβερνα τους ουρανους, ετσι κυβερνά και την ανθρωπότητα. Όπως συμβαινει με την θρησκεία, η αστρολογία στηρίζεται σε μιαν απόκρυφη διορατικότητα και σε σειρά προλήψεων. Η α. αναπτύχθηκε ιδιαιτερα την πρώτη χιλιετία π.Χ. στην Μεσοποταμεία και την Ελλάδα. Απο εκει διαδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και αναπτύχθηκε σε συγκεκριμένους κλάδους, σημερα δε παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία σε μεθόδους. Κυρίως αναπτύχθηκε την εποχή της κλασσικής Ελλάδας,την αναγεννησιακής Ευρώπης και την ελισαβετιανης Αγγλίας. Σήμερα ακμάζει σε αρκετές ανατολικές χώρες και στη Δύση, οπου παρατηρείται αναγέννηση της,αν και η σύγχρονη έμφαση σίνεται στην αυτογνωσία παρά στην προφητεία γεγονότων. Η αστρολογία ειναι η μητέρα της αστρονομίας, αν και αυτές διαχωρίστηκαν ως επιστήμες το 17ο αιώνα.
(Πηγή : Υδρία Cambrigde Ηλιος, τομος 2ος.)
quote:
στείλτε e-mail στο magicmirror@mail.gr για να δείτε τι σημαίνει πραγματική μαντεία! Μόνο αυτό σας λέω...
Φιλε Σκορπιέ Νότη δε θελω να σε ειρωνευτω, μην το πάρεις στραβά, αλλα τι ειναι αυτο το e-mail? Και τι θα γίνει οποιος στείλει?
Φιλικα,
Τζο.
A reason 2 start over new 'n' the reason is u..
Αν και νομιζω πως ειναι γελειο να ασχολειται κανεις με τα αστρα εκτος των αστρολογων,μιας και ολοι θελοντας και μη καθημερινα συνανταμε μπροστα μας διαφορες προβλεψεις επιτηδίων,θα ήθελα να πω πως αν πιστεύει οποιοσδήποτε πως εχει να κερδίσει κάτι ας χαλαει το χρόνο του διαβάζοντας τι θα βρει μπροστά του.
Κατά τη δικη μου άποψη πάντως το κλύτερο είναι να ζεις την καθε στιγμη οσο το δυνατόν εντονότερα κ με πάθος.
Ακομη κι αν υποθεσουμε πως ολα είναι σωστά τα λεγόμενα των
"αστρολογων" πιο το νόημα να ζεις γνωρίζοντας το καθε τι που θα σου συμβεί;
Τι λέτε κι εσείς;
Αν και νομιζω πως ειναι γελειο να ασχολειται κανεις με τα αστρα εκτος των αστρολογων,μιας και ολοι θελοντας και μη καθημερινα συνανταμε μπροστα μας διαφορες προβλεψεις επιτηδίων,θα ήθελα να πω πως αν πιστεύει οποιοσδήποτε πως εχει να κερδίσει κάτι ας χαλαει το χρόνο του διαβάζοντας τι θα βρει μπροστά του.
Κατά τη δικη μου άποψη πάντως το κλύτερο είναι να ζεις την καθε στιγμη οσο το δυνατόν εντονότερα κ με πάθος.
Ακομη κι αν υποθεσουμε πως ολα είναι σωστά τα λεγόμενα των
"αστρολογων" πιο το νόημα να ζεις γνωρίζοντας το καθε τι που θα σου συμβεί;
Τι λέτε κι εσείς;
Μιλήσατε,όμως,για κέρδος και επιτρέψτε μου μία αντίρρηση.Η Αστρολογία έχει χρησιμότητα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.Ο Εσωτεριστής,μέσω της Αστρολογίας,μπορεί να φτάσει στην Αυτογνωσία και Αυτοπραγμάτωση,μία Γυναίκα(ή και ένας Άντρας),μέσω της Αστρολογίας,μπορεί να βρει το ιδεατό ταίρι της,ένας κερδοσκόπος,μέσω της Αστρολογίας,μπορεί να αποκομίσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη στο χρηματιστήριο,στο ποδοσφαιρικό στοίχημα κτλ.,ένας προληπτικός μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να του συμβεί κάτι κάκό και ούτω καθεξής.
Η κατανόηση της κίνησης και επίδρασης των πλανητών είναι το πασπαρτού που σου ανοίγει τις πόρτες για να κατανοήσεις ΟΛΑ τα μυστήρια του Κόσμου.Αρκεί βέβαια να μην γινόμαστε μοιρολάτρες.
Όπως συνηθίζω να λέω,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ!