- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε, πιστεύω, να σχολιάσεις για τον Σέσοστρι είναι πως είναι εκτός θέματος.
Δεν μπορείς να προτρέπεις κάποιον να κάνει αυτό ή το άλλο. Τα είπαμε αυτά, καθώς δεν υπάρχεις. Είσαι "λάθρο". Τί δεν καταλαβαίνεις?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
καλωσορίζω το μέλος dsm στα θέματά μου. Σε παρακαλώ να είσαι εδώ, μην φύγεις.
Τί είπες; Είμαστε μαζόχες που καθόμαστε και ακούμε τις βρισίες σου και δεν φεύγουμε; Για να δούμε λοιπόν αν είσαι και εσύ μαζόχας που θα κάθεται να ακούει τί θα του χώνουν.
Θα παίξω το παιχνίδι σου.
10 ban εγώ, εσύ με την άθλια συμπεριφορά σου να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα χυδαιότατα, έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 1000, αν μιλάμε για ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Νιώθεις δικαιωμένος που δεν έχεις κανένα ban; Νομίζεις ότι σε έχει κρατήσει η αξία και η εντιμότητά σου εδώ; Είσαι σαν τους πληρωμένους πολιτικούς που πληρώνουν τους δικαστές για να θάψουν όλα τα κακά που έχουν κάνει. Τί έχεις κερδίσει; Ένα μικρό στημένο ανθρώπινο δικαστήριο με ύπουλα μέσα;
Νομίζεις ότι μπορείς να δικαιωθείς στο δικαστήριο του Χρόνου; Πόση επιείκεια πιστεύεις μπορεί να σου δείξει ο Κρόνος; Πόσο δυνατός είσαι; Πόσο σημαντικός είσαι μπροστά στην απεραντότητα των αιώνων βρε κακομοίρη;
Προφανώς για να κάθεσαι συνεχώς να ασχολείσαι μαζί μας, με αυτό το συνοφρυομένο ύφος και την γαμψή μύτη, είσαι ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ στην ζωή, που προσπαθεί να νιώσει καλά "πληγώνοντας" άλλους. Μισείς τους πάντες και τα πάντα και σου φταίνε όλοι για τα δικά σου λάθη και τις δικές σου αποτυχίες.
Κερδίζεις την επιείκεια και την υποστήριξη με λεφτά, χάρες, απειλές, προπαγάνδες και κάθε ύπουλο μέσο και κρύβεις το απύθμενο μίσος σου πίσω από το προσωπείο του αντιναζισμού και του τυφλού φιλανθρωπισμού.
Να είσαι εδώ να τα ακούς, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ.
Σε παρακαλώ αν και είσαι λάθρο για την κατηγορία και δεν τρέφεις κανένα σεβασμό για μύθους και θρησκείες, μην φύγεις από τα θέματά μου. Σε θέλω για να στα χώνω, έχω φάει κόλλημα μαζί σου.
Ακόμα εδώ; Κάθησε αν είσαι μαζόχας.
καλωσορίζω το μέλος dsm στα θέματά μου. Σε παρακαλώ να είσαι εδώ, μην φύγεις.
Τί είπες; Είμαστε μαζόχες που καθόμαστε και ακούμε τις βρισίες σου και δεν φεύγουμε; Για να δούμε λοιπόν αν είσαι και εσύ μαζόχας που θα κάθεται να ακούει τί θα του χώνουν.
Θα παίξω το παιχνίδι σου.
10 ban εγώ, εσύ με την άθλια συμπεριφορά σου να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα χυδαιότατα, έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 1000, αν μιλάμε για ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Νιώθεις δικαιωμένος που δεν έχεις κανένα ban; Νομίζεις ότι σε έχει κρατήσει η αξία και η εντιμότητά σου εδώ; Είσαι σαν τους πληρωμένους πολιτικούς που πληρώνουν τους δικαστές για να θάψουν όλα τα κακά που έχουν κάνει. Τί έχεις κερδίσει; Ένα μικρό στημένο ανθρώπινο δικαστήριο με ύπουλα μέσα;
Νομίζεις ότι μπορείς να δικαιωθείς στο δικαστήριο του Χρόνου; Πόση επιείκεια πιστεύεις μπορεί να σου δείξει ο Κρόνος; Πόσο δυνατός είσαι; Πόσο σημαντικός είσαι μπροστά στην απεραντότητα των αιώνων βρε κακομοίρη;
Προφανώς για να κάθεσαι συνεχώς να ασχολείσαι μαζί μας, με αυτό το συνοφρυομένο ύφος και την γαμψή μύτη, είσαι ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ στην ζωή, που προσπαθεί να νιώσει καλά "πληγώνοντας" άλλους. Μισείς τους πάντες και τα πάντα και σου φταίνε όλοι για τα δικά σου λάθη και τις δικές σου αποτυχίες.
Κερδίζεις την επιείκεια και την υποστήριξη με λεφτά, χάρες, απειλές, προπαγάνδες και κάθε ύπουλο μέσο και κρύβεις το απύθμενο μίσος σου πίσω από το προσωπείο του αντιναζισμού και του τυφλού φιλανθρωπισμού.
Να είσαι εδώ να τα ακούς, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ.
Σε παρακαλώ αν και είσαι λάθρο για την κατηγορία και δεν τρέφεις κανένα σεβασμό για μύθους και θρησκείες, μην φύγεις από τα θέματά μου. Σε θέλω για να στα χώνω, έχω φάει κόλλημα μαζί σου.
Ακόμα εδώ; Κάθησε αν είσαι μαζόχας.
Ότι ban έχω, είναι επειδή η υπομονή μου έφτανε στα όρια για την ατιμωρησία εσένα, του shadow dancer και του αίολου. Σας μιμείται τέλεια και ο heretic τώρα, ενώ ακόμα και αν δεν τρέφω καμμιά εκτίμηση για τον νικόμαχο, οφείλω να πω ότι τον έχετε κάνει εξιλαστήριο θύμα. Να την πληρώνει κα εσείς να μένετε αλώβητοι.
Επειδή έχεις κολλησει με τον Χρίστο Έλ, για να βάλουμε κάτω, αν πιστεύεις στην δικαιοσύνη, τί έχει πει ο Έλ και τί έχεις πει εσύ. Και για να μην ξεχνιόμαστε εσύ άρχισες να μου κολλάς και να με καθυβρίζεις ασύστολα, όταν αντέδρασα στον μονόλογο του Κηφέα που μιλούσε για "αποκατάσταση της αλήθειας".
Έπειτα τί κακομοίρης που είναι ο kost να με θεωρεί εμένα λάθρο, ενώ εσύ τους αποκαλείς καφετζούδες που πιστεύουν στα άστρα, στους πλανήτες, στους μύθους, στις μάγισσες, στις νεράιδες. Ίσα ίσα που ο kost θα έπρεπε να σεβαστεί την γεωκεντρική μου αντίληψη μια και βρίσκεται σε αρμονία με την αστρολογία. Αλλά αυτός προτίμησε να μου επιτεθεί μαζί σας. Εδώ αντί να εκφράζετε απόψεις προσπαθείτε να φανείτε όλοι "επιστημονικοί", ή καλύτερα να συμβαδίζετε με την ΣΥΓΧΡΟΝΗ επιστημονική πεποίθηση που κυριαρχεί.
Εγώ δεν ήρθα με σκοπό να προσβάλλω κανένα άτομο*, και το έχω αποδείξει, τώρα αν κάποιος στραβώνει με κάποιες απόψεις, δεν είναι δικο μου θέμα. Αν δηλαδή στραβώνω και εγώ, να του πω το αστείο "να μην γράφει"; Πολύ απλά αν με ενοχλεί και με αηδιάζει, δεν θα τον διαβάζω. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι η προσβολή του συνομιλητη. Αν προσβάλλεται η νοημοσύνη του, να αλλάξει συχνότητα και να πάει σε εκείνα που θεωρεί σοβαρά.
*ενώ για όσες φορές το έκανα, ζητώ συγγνώμη, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ που δεν ζητάς συγγνώμη και κάνεις επίδειξη δύναμης.
Αυτά, ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.
ΥΓ Α, και για να μην αφήσουμε και αυτή την δικαιολογία ασχολίαστη. Κάποιος solarmix είπε πως αν με δε διώξουν, φεύγει από το σάιτ και θα βγάλει βρώμα πως πρόκειται για ναζιστικό.
Λοιπόν, η άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι απλά μια άρνηση και μια άποψη. Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να δεχθώ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ότι πέθαναν 6.000.000 εβραίοι. Από εκεί και πέρα νομίζω είναι και δικαίωμά μου να μην συμπαθώ κάποιον εβραίο όπως και δικαίωμα του εβραίου να μην με συμπαθεί, εννοείται βέβαια πως τον συνομιλητή μου εβραίο θα τον σεβαστώ και αυτός οφείλει να με σεβαστεί.
Αν ο κύριος solarmix ή κάποιος άλλος κόπτεται, ας πάει να παραπονεθεί στον Φίλη και να του πει ότι είναι αδίκημα να αρνείται το ολοκαύτωμα των Ποντίων.
Όσο για το "ιουδαικής" προέλευσης, το οποίο φάνηκε αστείο στον kost. Πολλά από τα λεγόμενα του sesostris παίζονται σε εβραικές κωμικές σειρές, λένε διάφορα για Ιησού,Μαρία κτλ. Αυτό εννούσα, και η ιστορία με τον Πάνθηρα είναι εβραικής μεσαιωνικής πρόέλευσης.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να δώσω αναφορά αν συμπαθώ ή μισώ τους Εβραίους, είναι δικό μου θέμα και δεν έχει καμμιά σχέση με το σάιτ, ούτε με ενδιαφέρει να μιλήσω για εβραίους και ολοκαυτώματα.
Αυτά. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, απλά πάψε να μου κολλάς. Τέλος.
Edited by - Julius Caesar on 02/01/2016 07:33:16
Φτιάχνω νέο θέμα με τίτλο "Παρερμηνείες της Ορθόδοξης Εκκλησίας 2" για τους ακόλουθους λόγους
1)το μέλος dsm εδώ και 7 σελίδες με καθυβρίζει και με προκαλεί ασύστολα. Δικιά σας εξουσία, δικό σας θέμα τί κάνετε μαζί του, δεν ζητώ τίποτα και δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπό του.
2)τα μέλη sesostris και kost γράφουν άλλα αντ' άλλων. Ο μεν για γαργαλιστικές ερωτικές σκηνές των κανονικών και απόκρυφων ευαγγελίων, ο δε για την υπεροχή της πλατωνικής έναντι της βιβλικής σκέψης. Δεν κολλάνε αυτά με το θέμα.
quote:Προφανώς για να κάθεσαι συνεχώς να ασχολείσαι μαζί μας, με αυτό το συνοφρυομένο ύφος και την γαμψή μύτη, είσαι ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ στην ζωή, που προσπαθεί να νιώσει καλά "πληγώνοντας" άλλους. Μισείς τους πάντες και τα πάντα και σου φταίνε όλοι για τα δικά σου λάθη και τις δικές σου αποτυχίες.
...αυτό που με πείραξε περισσότερο απ' όλα είναι οτι τους μιμούμαι τέλεια, και ειδικά τον DSM. Για να σου αποδείξω οτι δεν ισχύουν αυτά, θα δημοσιεύσω φωτό του DSM σε ασχολίες ελεύθερου χρόνου, τότε που μας φιλoξένησε στο αγρόκτημα του:

Όπως βλέπεις, είναι όλα όπως τα φαντάστηκες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αρχική Τοποθέτηση
Julius Caesar
Προς διαχείρηση.
Φτιάχνω νέο θέμα με τίτλο "Παρερμηνείες της Ορθόδοξης Εκκλησίας 2" για τους ακόλουθους λόγους1)το μέλος dsm εδώ και 7 σελίδες με καθυβρίζει και με προκαλεί ασύστολα. Δικιά σας εξουσία, δικό σας θέμα τί κάνετε μαζί του, δεν ζητώ τίποτα και δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπό του.
2)τα μέλη sesostris και kost γράφουν άλλα αντ' άλλων. Ο μεν για γαργαλιστικές ερωτικές σκηνές των κανονικών και απόκρυφων ευαγγελίων, ο δε για την υπεροχή της πλατωνικής έναντι της βιβλικής σκέψης. Δεν κολλάνε αυτά με το θέμα.
To νέο θέμα δεν ισχύει!
Το μέλος DSM θα είναι πιο προσεκτικό τη νέα χρονιά
Τα μέλη Sesostris & Kost είναι τα μόνα εντός θέματος!
Καλή συνέχεια (αν την επιθυμείτε)
Καλή χρονιά αδερφέ.
ΥΣ: Πλάκα πλάκα η φωτογραφία του μοιάζει του DSM...
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Με κοτσίδες την επόμενη φορά, έτσι;