ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ72 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
Ambitious--Νέο Μέλος
30/08/2003, 04:26:38
geia sas.Polu endiaferwn to site sas.eimai apo kypro kai spoudazw 8essaloniki. apo ta 3 xronia mou,exw varikoeia.foraw akoustika. an kai stin arxi den apodexomoun to provlima mou,twra to kseperasa noiw8w kala me ton eauto mou,asxoloumai me ta koinwnika,paw kala stis spoudes mou.8a i8ela na sas parakalesw an gnwrizete kati gia egxeiriseis sta autia...Sas euxaristw polu.

andreas

LoucasΜέλος
30/08/2003, 17:37:07
ΦΙΛΕ Ambitious--

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ???
ΖΗΤΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ???

ΠΕΣ ΜΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Η ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

30/08/2003, 17:52:47
Mήπως να μας ανέφερες πιο λεπτομερώς το πρόβλημά σου?
Υπάρχουν πολλοί γιατροί ανάμεσά μας και ίσως μπορεί κάποιος να σε συμβουλέψει...

"Τάδε έφη Avallon"
Ambitious--Νέο Μέλος
31/08/2003, 01:39:58
Σας χαιρετω και παλι.Ευχαριστω για την ανταποκριση.Το προβλημα που εχω,προκληθηκε απο μια αρρωστεια οταν ημουν 3 ετων,με αποτελεσμα να χασω κατα 60% την ακοη μου.Αυτο που ζηταω,ειναι πληροφοριες σχετικα με εγχειρησεις για αποκατασταση της ακοης,διοτι στην ελλαδα και κυπρο,ειναι λιγοι οι ειδικοι που ασχολουνται με αυτον τον κλαδο.Φιλε Λουκα,ξερω οτι ειναι καπως εξω απο τα θεματα του εσοτερικα,αλλα ειπα να δοκιμασω,ειμαι αισιοδοξος οτι σ`αυτην την ``πηγη της γνωσης`` θα μαθω πολλα,σας συγχαιρω και παλι.

``H elpida pe8ainei panta teleutaia...``

andreas

31/08/2003, 05:39:18
Πραγματικά εύχομαι να βρεις ανταπόκριση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι, μα εάν γνωρίζει κάποιος, καλό θα ήταν να δώσει το παρόν.

Θα πρότεινα μεταφορά του θέματος στην ‘’θεραπεία’’.

Καλή σας ημέρα!

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums

31/08/2003, 13:56:36
Φίλε Ambitious,

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με την ακοή σου μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Να σαι σίγουρος πάντως, πως το Ιατρικό κέντρο που κάνεις τις εξετάσεις σου ή ο ιατρός που σε παρακολουθεί, θα μπορούν να σε πληροφορήσουν για το αν χρειάζεται να απευθυνθείς σε Νοσοκομεία του εξωτερικού.
Πάντως εγώ μπορώ να σου προτείνω τον καθηγητή Αναπλ. Ιατρικής Ωτορινολαρυγγολόγο - Νευρωτολογο , Νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ"(Θεσσαλονίκη), Θεόφιλο Θ. Ήλιάδη (tiliades@med.auth.gr) , που θεωρείται αυθεντία στο χώρο. Και για τη Γερμανία μπορώ νά σου πώ ανάλογα ιατρικά κέντρα και εξαίρετους ιατρούς, αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί.

Να 'σαι καλά !

Ambitious--Νέο Μέλος
31/08/2003, 14:22:39
ΦΙΛΕ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ,ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΝΑ`ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

andreas

31/08/2003, 14:34:39
Καλημέρα φίλε Ambitious.

Γράφεις ότι το πρόβλημα της βαρυκοϊας που αντιμετωπίζεις, οφείλεται σε μία αρρώστια που είχες στα τρία σου χρόνια.
Ξέρεις εάν η ασθένεια αυτή πρόσβαλλε το νεύρο που έχει σχέση με την ακοή;
Αν έχει συμβεί αυτό, τότε τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα, γιατί ο νευρικός ιστός δεν μπορεί να αναγεννηθεί. Αν καταστραφεί μέρος του, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με νέο ιστό, όπως γίνεται π.χ. με τα οστά.

Πέρα από την πιθανή λύση μιας εγχείρησης πάντως, καλό θα ήτανε να δοκίμαζες το εξείς: Γράφεις ότι ακούς μόνο κατά 40%. Εκμεταλεύσου αυτό το 40%, κάνοντάς το να δουλεύει για σένα στο μέγιστο. Συνήθως, η προσοχή μας και η παρατήρησή μας του κόσμου που μας περιβάλλει, λειτουργεί μέσω των 5 αισθήσεών μας. Ολες μαζί, συνεργάζονται, δίνοντάς μας σήματα αντίληψης του περιβάλλοντός μας. Με μια φυσιολογική ακοή, ακούμε ωστόσο ένα ποσοστό των ήχων που συμβαίνουν γύρω μας. Αν εστιαστούμε περισσότερο, θα ανακαλύψουμε ότι ακούμε περισσότερους ήχους, ήχους που δεν είχαμε προσέξει.
Προσπάθησε να εκπαιδεύσεις την ακοή σου, να την κάνεις να σου δώσει το μέγιστο της ικανότητάς της. Μείνε π.χ. μία ώρα χωρίς το ακουστικό, και προσπάθησε να ακούς τους ήχους γύρω σου. Εστίασε την προσοχή σου σε αυτούς. Προσπάθησε μετά να θυμηθείς τι άκουγες. Με λίγα λόγια, αύξησε τη συνειδητότητά σου σε οτιδήποτε έρχεται στα αυτιά σου.
Σκέψου: Ολοι έχουμε πόδια, πολλοί όμως δεν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μας, άλλοι τα χρησιμοποιούμε και οργώνουμε τους δρόμους. Κάποτε είχα γνωρίσει μία κοπέλα, που είχε συγγενές εξάρθρημα ισχίου, και δυσκολευόταν στο περπάτημα και κυρίως στο τρέξιμο. Είχε όμως περπατήσει και τρέξει στη ζωή της, πολύ περισσότερο απ'ότι είχα εγώ. Γιατί αυτό το όργανο, τα πόδια, το είχε βάλει να δουλεύει γιαυτήν.

Κάνε το ίδιο με την ακοή σου!

αυτή...που τα κατάφερε!

Ambitious--Νέο Μέλος
31/08/2003, 14:41:16
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟ,Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ,ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΣ ΨΗΛΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΒΑΡΗΚΟΕΙΑ,ΑΠΕΔΕΙΚΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΕΡΥΣΙ,ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ...

andreas

31/08/2003, 15:27:49
καλησπερα σε ολους σας φιλοι μου

δεν εχω να συμπληρωσω,ουτε να προσθεσω κατι,απο οσα εχετε αναφερει και ειναι ολα ομορφα και σωστα

και βεβαια θα τα καταφερεις φιλε μας Ambitious,αλλωστε τωρα εχεις κατι παρα πολυ σημαντικο,εχεις πραγματικους φιλους που μπορεις να λες αυτα που σε απασχολουν ,χωρις να φοβασαι η να δισταζεις

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

04/09/2003, 14:38:33
Αγαπητέ Ambitious,

Ως προς το ερώτημα που θέτεις θα ήθελα να σου απαντήσω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί και καλοί ωτορινολαρυγγολόγοι, ιδίως στον πανεπιστημιακό χώρο, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς. Θα σου πρότεινα μάλιστα να πάρεις περισσότερες από μία γνώμες πριν προχωρήσεις, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τη φροντίδα που χρειάζεται.

Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να σε συγχαρώ για το κουράγιο σου και για την ψυχική σου δύναμη. Το γεγονός ότι δεν απογοητεύεσαι είναι το πρώτο και το σπουδαιότερο "φάρμακο" για την περίπτωσή σου. Μην το βάλεις κάτω ποτέ! Αν σε 5 πράγματα δεν τα καταφέρνεις, υπάρχουν άλλα 10 στα οποία μπορείς να διαπρέψεις, πολύ περισσότερο από όλους εκείνους που το παίζουν "φυσιολογικοί".

Ειλικρινά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ambitious--Νέο Μέλος
06/09/2003, 11:42:28
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΦΙΛΕ durden_alie ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟ 8ΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,Η ΑΚΟΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ``ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ``,ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. ``Γράφεις ότι ακούς μόνο κατά 40%. Εκμεταλεύσου αυτό το 40%, κάνοντάς το να δουλεύει για σένα στο μέγιστο. Συνήθως, η προσοχή μας και η παρατήρησή μας του κόσμου που μας περιβάλλει, λειτουργεί μέσω των 5 αισθήσεών μας. Ολες μαζί, συνεργάζονται, δίνοντάς μας σήματα αντίληψης του περιβάλλοντός μας. Με μια φυσιολογική ακοή, ακούμε ωστόσο ένα ποσοστό των ήχων που συμβαίνουν γύρω μας``

andreas