- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Λοιπόν, επειδή εσύ και ο Αιθήρ, είστε κατώτερης νοημοσύνης με IQ μέσου ανθρώπου, πείτε μου παρακαλώ αν διαφωνείτε στα κατωτέρω αποσπάσματα του άρθρου:
Κατώτερης εννοώ από την δική μου.
Κοίτα που δεν έχω ούτε ίχνος μετριοφροσύνης...!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εσύ ψάχνεσαι για καυγά.... αλλά ποιος έχει όρεξη
Καυγά μαζί σου?
Ποτέ.
Μόνο αν είναι να γελάσουμε.Στα σοβαρά δεν υπάρχει περίπτωση.
Αλήθεια αλεξίπτωτο αγόρασες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
κι άσε με εμένα.
Πάντως μακελειό και ντέφι δεν πολυδιαβάζω.Κατοχικά αν τύχει στην αναζήτηση.
Μου αρέσει να διαβάζω Πυρινο, xristoxatz,Lydio, πανπαμ kai Sesostris.
Και Πυθαγόρα και Αιθέρα,Μάνο και Μπερνάρ,Γιάννη και Ιταλο, για να μην παρεξηγηθείτε!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Το οτι ο κόσμος έχει πάθει μια παράκρουση, την έχει πάθει.
απο την άλλη, συνέπεσε χρονικά με την εποχή οπου έχουν πέσει με τα μουτρα στο internet (βλ facebook)
γιατί αυτό εννοουν όταν λένε "internet"
και διασπείρουν άθλια "δημοσιοεύματα" δυστυχώς σοβαροί μέχρι πρότινος άνθρωποι.
Συμφωνώ απόλυτα. Απογοητευτικό.
Από ανθρώπους που πίστευες ότι ήταν σε θέση να σκεφτούν λογικά.
Μερικές φορές μου δίνουν την εντύπωση, πως απλά, δεν θέλουν να σκεφτούν λογικά.
Το μόνο που θέλουν πλέον στην ζωή τους είναι να μαζεύουν πολλά like πριν πέσουν για ύπνο και τίποτα παραπάνω. Έτσι, προπαγανδίζουν ολημερίς, αυτά που θέλουν να ακούνε οι φίλοι.

quote:
Μερικές φορές μου δίνουν την εντύπωση, πως απλά, δεν θέλουν να σκεφτούν λογικά.
Το μόνο που θέλουν πλέον στην ζωή τους είναι να μαζεύουν πολλά like πριν πέσουν για ύπνο και τίποτα παραπάνω. Έτσι, προπαγανδίζουν ολημερίς, αυτά που θέλουν να ακούνε οι φίλοι.

Ευχαριστώ φίλε μου. Τώρα βέβαια, είμαι υποχρεωμένος να στο επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ στην ουσία δεν συζητάμε το συγκεκριμένο άρθρο
Δεν ξέρω τι συζητάς εσύ και ο εαυτός σου.Εγώ συζητάω το συγκεκριμένο άρθρο και τίποτα περισσότερο.
Παιχνίδια μυαλού μην κάνεις μαζί μου.Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός που θα με νικήσει!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
![]()
quote:
Στις 23/04/2015, 00:22:40 και στο παρόν θέμα, είχα γράψει:quote:
Θα πρέπει όμως να μιλήσω και για την ουσία.
Για το μεταναστευτικό δηλαδή. Εν συντομία:Οι μετανάστες υπόκεινται πολύ συγκεκριμένου καθεστώτος. Όσοι ακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ας νομιμοποιηθούν. Οι υπόλοιποι πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Αεροπλάνο-καράβι-τραίνο και επαναπατρισμός. Και τα τρία(3) παραπάνω μέσα, είτε επιστρέφουν κενά, είτε δεν επιστρέφουν καθόλου.
Και οι πρόσφυγες υπόκεινται συγκεκριμένου καθεστώτος. Καταγραφή όλων των στοιχείων τους -αυτό ισχύει άλλωστε και για τους απανταχού γηγενείς- και στη συνέχεια σεβασμός στις επιθυμίες τους. Αν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, ας μείνουν. Αφού είναι αυτή η επιθυμία τους κι εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαρό κράτος, θα τους μάθουμε να ζουν στην Ελλάδα της επιλογής τους. Αν θέλουν να πάνε αλλού, ας τους βοηθήσουμε. Αυτό δεν θα μπορέσει να το αρνηθεί καμμία δυτική χώρα της επιθυμίας τους. Οι διεθνείς κανόνες είναι σαφείς.
Έκτοτε, αλλά και πριν, βλέπω να γράφετε τη μία άσχετη μαλακία μετά την άλλη. Κυρίως, δεν βλέπω να υπάρχουν θέσεις και προτάσεις. Από κανέναν. Σχόλια μόνο, για τρίτες πηγές(?), αλλά και του καθεμιανού για τον καθεμιανό. Δεν γνωρίζω αν έχετε συναίσθηση της μαλακίας που σας δέρνει στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά έχει γούστο μεγάλο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.