- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
Pixeldream,
αλήθεια είναι;
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΧΙ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ.
γύρω στα 38 του χρόνια εν μέσω δοκιμασιών,θεμιτών και αθέμιτων μέσων και πολλά άλλα ένωσε κάτω απο τον "ίδιο ήλιο" ,ολόκληρες φυλές,διαφορετικές μεταξύ τους και της έκανε οντότητα...
επέλεξε το στοιχείο του νερού,για να σβήσει την φωτιά των προηγουμενών δυναστων και αυτοκρατόρων...όπως έλεγε....μα ήταν και αυτός κάποια στιγμή εκείνα που ήθελε να εξαλείψει....
έχω λάθη ,έχω πολλές φορές αναλλωθεί σε αυτά,δεν μετανοιώνω ,ήταν δοκιμασίες που ίσως δεν ήθελα μα τις προκάλεσα/προσκάλεσα ίσως.
δεν θα κάνω ενα ακόμη,δεν φοβάμαι να ερωτευτώ ,να αγαπήσω,εκείνο που φοβόμουν και φοβάμαι είναι πως δεν έχω το δικαίωμα να μπαίνω απρόσκλητος ή και αθελά μου στην ζωή ενός άλλου ανθρώπου,να του δίνω εικονικές ελπίδες,να τον κάνω να πιστέψει σε κάτι(εμένα),που ούτε εγώ δεν πιστεύω......
δεν το έκανα και δεν θα το κάνω....θέλω να είμαι το νερό που σβήνει την φωτιά μου,τις ορμές μου,την "καταστροφή" όχι την δικιά μου....
ήμουν και είμαι εδώ ,όμως δεν είμαι καλά καλά ούτε αυτό που ζητάω για μένα.....
ναι σε σκέφτομαι ,όμως δεν έχω κίνητρο και δεν θέλω πέραν της φιλίας....και ας είναι αυτο το τελευταίο νερό που θα με σβήσει τελείως απο τον χάρτη της αγάπης μου.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
τα μάτια μου είναι πράσινα,η φλόγα τους όμως είναι μπλέ.....
ένας "μουά ντίπ που γίνεται φρέμεν"...βαθειά ελεύθερος...
μα ακόμη σε σκέφτεται...
WHISPERS OF THE DREAMS
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΟΥ ΜΑΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ.
ΣΑΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ,ΝΑ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΟΥΝ...
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ, ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,
ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΘΟ ΠΟΥ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΟΑΣΗΣ,
ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΙΑΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ.
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

ΓΕΝΝΑΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ,
ΑΦΗΝΟΜΑΙ.
ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΣΚΟΡΠΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ.
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΑΠΟΜΙΜΙΖΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΑΡΡΕΤΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ,
ΤΑΞΙΔΙΑ ΨΥΧΗΣ
ΚΥΜΑΤΑ ΔΡΟΣΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.Λ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΧΑΔΙ.
ΑΚΟΜΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
χρόνο..έρωτες...αναμνήσεις...πάθη..πόνο εσωτερικό...γαλήνη...ηρεμία...
μα έσβησα στο τώρα μου τις λέξεις "έχασα" ,"κέρδισα"...και έμεινες
εσυ να μου θυμίζεις....να τα ζήσω...
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 07/05/2005 04:32:47
copyright 2003-2005
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος
WHISPERS OF THE DREAMS
ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
10/05/2006

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν
sorry.
Μπορείς να κάνει ενα πρόλογο για να μπορέσουμε να μπούμε στο θέμα?

Καλως ήρθες στο φόρουμ

Αν θέλεις, μπορείς να μπείς και στο topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να το δείς):
Αν όμως επιθυμείς να μιλήσουμε για την παγκόσμια τάξη πραγμάτων (όπως είπες) καλό θα ήταν να κάνεις ένα πρόλογο ώστε να μετονομαστεί κατάλληλα κι ο τίτλος του θέματος.

In anticipation of my resurrection...
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Η ταινία έχει ως κεντρικό άξονα της αυτό ακριβώς που αναφέρεις.
Νομίζω κι εγώ πως όποιος δεί την ταινία μπορεί να σκεφτεί κάποια πράγματα και να κάνει κάποιους παραλληλισμούς.
Σχετικά με την αφαίρεση της ελευθερίας στο όνομα της υποτιθέμενης τρομοκρατίας πιστεύω οτι κάποια μερίδα ανθρώπων μπορούν να δημαγωγήσουν μια ολόκληρη κοινωνία μέσω ενός πολύ δυνατού όπλου:
Του φόβου.
Πάντως, νομίζω οτι αυτό θα μπορούσε να γίνει ο νέος τίτλος του θέματος.
Τι λές κι εσύ? ![]()

In anticipation of my resurrection...
και την συγνώμη μου για το μεγάλο κείμενο
Φόβος. Τρομοκρατία, παγκόσμια τρομοκρατία εξαπλώνεται σαν πύρινη λαίλαπα. Τίποτα δεν μένει όρθιο στο πέρασμά της. Χτυπάει τις ΗΠΑ, ναι, ακόμα και αυτές. Οι πύργοι καταρρέουν. Πανικός, νεκροί και τρόμος. Σκοτάδι παντού.
Αλλά να , κάπου στο βάθος ένα φως αχνοφαίνεται τρεμοπαίζει, αλλά φουντώνει.
Ένας άνθρωπος ορθώνει το ανάστημα του μπροστά σε αυτή την πύρινη λαίλαπα, ένας λαός με αυτοθυσία τον ακολουθεί.
Μια σταυροφορία αρχίζει, με αυταπάρνηση, ρίχνονται στον πόλεμο της τρομοκρατίας.
Πεθαίνουν υποφέρουν αλλά ο σκοπός ιερός, όλος ο κόσμος θα γλυτώσει από τους αδίστακτους τρομοκράτες, που έχουν την δύναμη να βρίσκονται παντού.
Ο κόσμος πείθεται, οι λαοί ακολουθούν.
Αλλά η εξόντωση δεν είναι εύκολη ο τρομοκράτης δεν είναι μόνος, συμμάχους έχει πολλούς, και σε άλλες χώρες. Και είναι καλά εκπαιδευμένος, ω ναι, είχε πολύ καλούς δασκάλους τους καλύτερους, αναρωτηθείτε ποιους.
Μα και βέβαια αυτούς μην φοβάστε να το πείτε.
Και έχει καλό εξοπλισμό πολύ καλό, από πού, από ποιους τον απέκτησε ? μα η απάντηση είναι μία, οι δημιουργοί του φρόντισαν να μην λείπει τίποτα από το δημιούργημα τους.
Φρόντισαν να μην εξολοθρεύετε αυτό και να εμφανίζεται πάντα την ώρα την κατάλληλη, απειλές να εξαπολύει και τρόμο να σπέρνει.
Φωτιά και νεκροί και τελειωμό δεν έχουν, αλλά μέσα από αυτήν την φρίκη μια υπάρχουσα δύναμη επιβεβαιώνεται.
Ναι θυμίζει την ύπαρξη της, τρομοκρατεί με τις δυνάμεις της, το δρεπάνι του θανάτου κραδαίνει στους αντιφρονούντες.
Μια δύναμη όχι μόνο στα όπλα, αλλά στην διπλωματία ή καλύτερα σκευωρία.
Γιατί ο φόβος χτυπάει από κάθε πλευρά, φόβος για τους τρομοκράτες, φόβος για τους κυνηγούς αυτών που παντοδύναμοι φαντάζουν, συνθλίβοντας κάθε εμπόδιο στο διάβα τους
και η μεγαλύτερη επιτυχία …. Τα πιόνια είναι δικά τους τα τοποθετούν όπως, όπου και όποτε θέλουν. Τα εξαφανίζουν όταν θέλουν και τα εμφανίζουν με τον ίδιο τρόπο. Καλή ώρα όπως τις τελευταίες μέρες.
Αλλά η τρομοκράτες είναι παντού σε κάθε χώρα, κυκλοφορούν ανάμεσα σας. Η προστασία που σας προσφέρουνε μεγάλη, το τίμημα μικρό. Κάμερες, επικοινωνίες. Ναι να αποτρέψουνε τις συνομιλίες τους πρέπει, να έχουνε στοιχεία οπτικά αν συμβεί κάτι αναγκαίο για την δική σας ασφάλεια.
Οι επιπτώσεις γι εσάς μηδαμινές. Τι έχετε να φοβηθείτε με το να διαβάζει κάποιος τα μηνύματά σας και τα μέιλ σας?
Τι έχετε να φοβηθείτε αν είστε σωστοί στην ζωή σας από τις κάμερες? Οι τίμιοι και ενάρετοι πολίτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Φόβος για τις τροφές. Ναι όλες μολυσμένες. Τρελές αγελάδες, διοξίνες κλπ Βασικές ζωικές τροφές μολύνονται. Δεν μπορείς να φας, ούτε να πιεις παράγωγά τους. Όχι, επικίνδυνο είναι, ο θανατηφόρος ιός περνάει στους ανθρώπους.
Πανικός, που ξέρεις το κρέας το γάλα το τυρί που αγοράζεις τι είναι?
Που ξέρεις ότι έγινε έλεγχος, κι εάν έγινε ότι ήταν σωστός?
Όχι φίλε μου δεν το ξέρεις, η διαφθορά μεγάλη, εύκολα σε κοροϊδεύουν και σου πουλάνε ότι θέλουν. Τα κανάλια είναι σπίτι σου να στο δείχνουν και κάθε μέρα να στο θυμίζουν.
Και τα πουλερικά ? επιδημία υποβόσκει, αναμένουμε τρέμοντας να εμφανιστεί. Πάνε τα φρέσκα κοτόπουλα του χωριού, όχι πια φρέσκα αυγά στα παιδιά σας, μόνο ελεγμένα τρόφιμα για να είσαστε σίγουροι.
Έχετε δει την διαφήμιση για το λάδι? Όχι πια λάδι χύμα από το χωριό είναι επικίνδυνο, μόνο ελεγμένο που είναι καλό και γνήσιο.
Ναι δεν μπορείτε πια να τραφείτε ανέμελα να απολαύσετε την τροφή σας. Όχι, φόβος και ανασφάλεια, οι αρρώστιες στην πόρτα σας περιμένουν να περάσουν μέσα.
Η λύση αρχίζει να φαίνεται, οι τροφές είναι επικίνδυνες πια, αλλά κάποιοι έχουν την απάντηση και σε αυτό.
Μπορούνε να δημιουργήσουνε αυτοί τροφές γι εσάς. Να τις ελέγξουν, να αφαιρέσουνε τα αρνητικά στοιχεία, να είναι θρεπτικές και υγιεινές.
Στα υπερσύγχρονα εργαστήριά τους παράγουνε τα πάντα, η φύση μας πρόδωσε, αλλά αυτοί έχουνε την λύση. Το dna γνωστό και η επέμβαση τους σε αυτό σωτήρια.
Το βιολογικά μεταλλαγμένα τρόφιμα είναι η λύση σε μια παγκόσμια μόλυνση τροφών. Ο φόβος σύμμαχος, ο λαός ακολουθεί.
Η αγορά συρρικνώνεται, ο πλούτος συσσωρεύεται.
Φόβος για τον ήλιο, τον αέρα που αναπνέουμε.
Σπέρνεται από παντού από κάθε ΜΜΕ ο ήλιος είναι κακός, ναι είναι φονιάς. Πότε και πως όμως είναι φονιάς. Αν κυκλοφορούσατε μόνο την νύχτα θα ήσασταν ασφαλείς ? για αναρωτηθείτε τι προβλήματα θα είχατε τότε? Οι κρέμες προστασίας πόσο ασφαλείς είναι? μήπως ο κίνδυνος σε αυτά που ακούτε είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλο ? μήπως ο πανικός και η τρομοκρατία βρίσκεται εκεί ακριβώς?
Ο φόβος εξαπλώνεται αργά και σταθερά για τα πάντα. Ένας γονιός θα έκανε τα πάντα για το παιδί του γιατί? Γιατί θα φοβότανε μην πάθει κάτι. Μπορούμε να κάνουμε τα χειρότερα απλά για να προστατεύσουμε ένα αγαπημένο πρόσωπο, από φόβο μην το χάσουμε.
Όταν προσφέρεται ασφάλεια σε αυτό το συνονθύλευμα πανικού, φόβου, τρομοκρατίας ολόκαρδα την δέχεστε, την δεχόμαστε, και εθελοτυφλούμε. Επαναπαυόμαστε. Ασφαλείς, στην οικογένεια μας αλλοτριωνόμαστε, χανόμαστε ξεχνάμε. Ποιοι ήμαστε, τι κάνουμε, γιατί ? τι καλό αφήνουμε τελικά στα παιδιά μας?
Τίποτα κενό ………………………………….
Ευχαριστώ σας