ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 00:51:19
Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.

ΈχιδναΜέλος
17/07/2006, 00:51:56
Sesostris συγνώμη. Δεν σε αγνόησα. Θα σου απαντήσω αργότερα
TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 00:57:40
Κοπέλα μου διάβασες τι σου λέει η σελίδα?

Χρειάζεται το κρανίο για να γίνει η επιδερμική και ενδομυική ανάπλαση.

Ξέρεις να διαβάζεις Αγγλικά?
Τη διάβασες την σελίδα?

Να σου πω επίσης οτι και με μισό μέσσο σκελετικό υλικό κρανίου έμπροσθεν είναι εφικτή η προσωποανάπλαση.

Σε ρώτησα κάτι για τον Αττίλα και δεν μου απάντησες, τι έγινε ψάχνεις τα Λιακοπουλαίικα βιβλιαράκια.

Εκεί το μόνο που θα βρεις είναι "ο κεφτές γαρ εγγύς".

ΈχιδναΜέλος
17/07/2006, 01:04:37
Τάφηκε σε τριπλό φέρετρο από μολύβι,χρυσό και άργυρο. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς. Έχω και το σχετικό DVD. Νομίζω του Discovery. Αν ζορίζεσαι τόσο να ψάξω να το βρώ. Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να μας διαφωτίσεις; Όσο για τον "Λιακό" και τους δικούς του μάλλον αλλού να κοιτάξεις.
mevin?

TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 01:11:11
Δεν στα είπανε καλά....

Απο χρυσό το πρώτο
Απο άργυρο το δεύτερο
Απο σίδηρο το τρίτο και όχι απο μολύβι.

Εγώ σε ρώτησα σε τι κατάσταση τον βρήκανε κυρία διαβασμένη!

ΈχιδναΜέλος
17/07/2006, 01:15:10
Λοιπόν το βρήκα το dvd. Είναι από το History ch. Σου είπα ότι δεν το θυμάμαι. Θα μας διαφωτίσεις ή θα περιμένεις 90 min να το ξαναδώ;

ΈχιδναΜέλος
17/07/2006, 01:20:50
Καλά διαφώτισέ μας αύριο. Πάω γι ύπνο

TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 01:24:41
Μιας και δεν τα πας καλά με τα βιβλία, κάτσε δες το DVD μπας και μάθεις, που χλωμό το κόβω...

Και να μάθεις να σέβεσαι την αδυναμία των άλλων χωρίς να πουλάς μούρη επειδή ξέρεις 2 πραγμματάκια παραπάνω.

Μέσσα στα forum θα βρεις Ψηλούς να το παίζουν συγγραφείς και επίδοξοι ιεραπόστολοι, με επίπεδο χαμηλότερο απο βόθρου.
Αυτούς να μάθεις να τους λυπάσαι.

Καληνύκτα._

17/07/2006, 01:35:26
is this a chat room ?

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 02:10:01
quote:
"The temple is unusual for a Minoan site in that it is more symmetrical and less labyrinthine than most Minoan remains. The simple design consists of three rectangular rooms in a row, and a corridor or antechamber running the length of the three rooms to the north of the building. There is no other example of such a building from the Minoan-Mycenean periods."

και επίσης

"The west room is, in many ways, the most interesting. First of all, unlike the other two rooms, the entrance is not in the centre of the wall but to the east so it is out of alignment with the entrance into the antechamber. This room was used for blood sacrifices. "

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αν δείχνει κάτι ή όχι. Μήπως ο ναός αυτός τελικά δεν είναι μινωϊκός αλλά ανήκει σε κάποια ξένη θρησκευτική κοινότητα;

OSTRIA

Μήπως ήταν η παρέα του Εριχθονίου του "Αποβάτη";
Μήπως ήταν το σόϊ των Ξυπετεώνων;
Μήπως ήταν η κυρά-Άλμα με τα κανακάρια της;

Όσον αφορά το σχέδιο των κατασκευών πριν πούμε ο,τιδήποτε θα ήθελα να "κατέβαζες" καμιά εικόνα να την σχολιάζαμε και μετά θα καταλάβεις που το πάω.

Λουκάς