ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Ψηλός36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/04/2006, 21:01:41
Φίλε Bartimaeus,
συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά και συλλογή στοιχείων!!

Ελπίζω ο χρόνος που ξόδεψες για να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες, να μην πάει χαμένος και να γίνει αφορμή ώστε να ανοίξουν τα μάτια ορισμένων που τυχόν έχουν πέσει θύματα της προσπάθειας που γίνεται για συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας μας.

Σβάμπε,
καλή η προσπάθειά σου ώστε να «απαλύνεις» λίγο την, όντως, άσχημη εντύπωση που κάνει η δήλωση αυτή του ΥΣΕΕ στα κατώτερα όντα, αλλά η ερμηνεία που έδωσες έχω την εντύπωση ότι την ξεσήκωσες, εν μέρει, από την «ιουδαιοχριστιανική» θρησκεία.

Είναι πολλά τα ερωτηματικά που θα μπορούσε να απευθύνει κάποιος στους ΥΣΕΕίτες σχετικά με αυτά που δηλώνουν οι ίδιοι για την πίστη τους.

Πάντως Σβάμπε, το κατώτερος εδώ είναι και συγκριτικό αλλά και ποιοτικό και σκοπό έχει να αναδείξει και να τονίσει την αγεφύρωτη διαφορά μεταξύ θεών (και όχι Θεού όπως αναφέρεις εσύ στην ανάλυσή σου περί θέωσης) και των κατώτερων ανθρώπων που στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι ότι ΕΛΕΥΘΕΡΑ (και αυτό το ΕΛΕΥΘΕΡΑ πώς το εννοούν, μόνο αυτοί γνωρίζουν, αλλά να ήταν μόνο αυτό που «πλανάται» στη γενικότητα;) μπορεί και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη των θεών και να τους απονείμουν σεβασμό και τιμές.

Είναι πολλές, πάρα πολλές οι αστοχίες τους!!!!

29/04/2006, 21:05:53
Καλά, το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τις «ανθρωποθυσίες» ακόμη κυκλοφορεί??

Πότε θα μάθουν άραγε τι εστί ΜΥΘΟΣ και τι ΙΣΤΟΡΙΑ?

Πότε θα μάθουν τι εστί ΣΤΟΙΧΕΙΑ και τι ΕΡΜΗΝΕΙΑ?

Τέλος, βιβλία από «επαΐοντες» κυκλοφορούνε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ανά τον κόσμο, και ο κάθε συγγραφέας δικαιούται να ερμηνεύει τους συγγραφείς της αρχαιότητας όπως του κατέβει.

Έτσι, υπάρχουνε τόσοι και τόσοι που έχουνε «τεκμήρια» για την δήθεν ιστορική ύπαρξη ενός Θεού (Ιησούς), ενώ ταυτόχρονα εκδίδονται άλλα τόσα βιβλία που εξηγούνε τις χαοτικές αντιφάσεις των πρώτων, καθώς και το ουσιαστικό κενό που παρουσιάζει η ιστορία σχετικά με το θέμα……..

Αλήθεια, ΠΟΥ βρίσκονται άραγε αυτά τα διαβόητα στοιχεία των ανθρωποθυσιών??

Τέλος, ας προσέχουμε τι λέμε και τι επισυνάπτουμε από διάφορες σελίδες, διότι άλλο η ανθρωποθυσία, ως δήθεν συγκροτημένο τελετουργικό προς το Θείο, και άλλο……..Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!

Έτσι, ακόμα και εάν πάρουμε τις μετρητοίς την αναφορά περί της θανάτωσης του Αισώπου, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ αλλά θάνατο σύμφωνα με τον δελφικό νόμο.

Άλλο το ένα, και άλλο το άλλο.

29/04/2006, 21:53:16
Ψηλός:
«…αλλά η ερμηνεία που έδωσες έχω την εντύπωση ότι την ξεσήκωσες, εν μέρει, από την «ιουδαιοχριστιανική» θρησκεία.»

Το τι εντύπωση έχεις φίλτατε, είναι αδιάφορο ως προς την ουσία του ερωτήματος που έθεσες. Ρώτησες, και έλαβες απάντηση.

Ο χαρακτηρισμός αλλάζει. ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ!

Ψηλός:
«Πάντως Σβάμπε, το κατώτερος εδώ είναι και συγκριτικό αλλά και ποιοτικό και σκοπό έχει να αναδείξει και να τονίσει την αγεφύρωτη διαφορά μεταξύ θεών και των κατώτερων ανθρώπων που στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι ότι ΕΛΕΥΘΕΡΑ μπορεί και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη των θεών και να τους απονείμουν σεβασμό και τιμές.»

Γιατί, μήπως δεν είναι συγκριτικό και ποιοτικό το θέμα στον χριστιανισμό??

ΠΟΥ είναι οι διαφορές ρε Ψηλέ?? Μήπως επειδή απλά ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ (ή σε ξεγελάνε..) με ένα «Εν χάριτι»?

Η απάντηση μου Ψηλέ ανέδειξε αυτό ακριβώς: ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΥΣΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.

Τόσο απλά. Έστω και εάν δεν σου κάθετε καλά στο στομάχι….

29/04/2006, 22:21:56
ψηλε
1) ακομη περιμενω απαντηση
2)σε ενοχλησε οτι οι εθνικοι λενε οτι ο ανθρωπος ειναι κατοτερος απο τους θεους και δεν σε ενοχλει οταν λεει το ιδιο ο χρισιτανισμος;
σε ενοχλει η <<ελευθερια>> που λενε οι εθνικοι αλλα δεν σε ενοχλει η <<ελευθερια>> που λεει ο χριστιανισμος;;

παρτο χαμπαρι ψηλε τα ιδια λενε απλα οι μεν τα εχουν ντυσει με ρασο οι δε με χλαμυδα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

BartimaeusΜέλος
30/04/2006, 00:07:53
@Schwabe:
quote:
Τέλος, ας προσέχουμε τι λέμε και τι επισυνάπτουμε από διάφορες σελίδες, διότι άλλο η ανθρωποθυσία, ως δήθεν συγκροτημένο τελετουργικό προς το Θείο, και άλλο……..Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!

Έτσι, ακόμα και εάν πάρουμε τις μετρητοίς την αναφορά περί της θανάτωσης του Αισώπου, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ αλλά θάνατο σύμφωνα με τον δελφικό νόμο.

Άλλο το ένα, και άλλο το άλλο

Schwabe, δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Για πρόσεξε τον τίτλο της παράθεσης:

quote:
6. ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΙΣΩΠΟΥ ΩΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥ
Ο Αίσωπος φέρεται να κατήγγειλε για θρησκειοκαπηλία τους κατοίκους των Δελφών, οι οποίοι φρόντισαν να τον συκοφαντήσουν μαζί με κάποιους άλλους ως ιερόσυλο και να τον γκρεμοτσακίσουν από την Υάμπεια Πέτρα (πάλι καλά που γλίτωσε τουλάχιστον ο Πλούταρχος): "λαβόντες ουν αυτούς ως θεοσύλας απήγαγον επί την πέτραν και κατακρήμνισαν κατά τον δελφικόν νόμον"
(Αιλιανός, "Ποικίλη Ιστορία" ΧΙ, 5)

Από την πλευρά μου περιέλαβα όλη την γκάμα των ανθρωποθυσιών που εντόπισα σ' ένα 3ωρο περίπου στο Διαδίκτυο και σ' εγκυκλοπαίδειες που διαθέτω. Περιλαμβάνονται οι λατρευτικές ανθρωποθυσίες (στοιχεία 1, 2, 3, 4, 7) η θανατική ποινή της ιεροσυλίας (στοιχεία 5, 6) και η θεϊκή τιμωρία (στοιχεία 8).

Λυπάμαι για το 9ο στοιχείο, κάπου το έχασα στις συρραφές του σχολίου μου με τα copy-paste.

Το θέμα είναι πως όλα τα στοιχεία σχετίζονται άμεσα με την αρχαία θρησκεία (λατρεία - ιεροσυλία - θεϊκή τιμωρία) γι' αυτό και τα συμπεριέλαβα. Αν θέλετε μπορούμε να σταθούμε μόνο σε δύο απ' αυτά: στο 1ο και στο 3ο, μας φτάνουν και μας περισσεύουν...

Όσο για την ερμηνεία τους, φίλε Schwabe, αν δεν υπήρχε το 3ο στοιχείο θα μπορούσες ίσως να ισχυριστείς -με αρκετή δόση σοφιστικής βέβαια- πως ο Πλάτωνας δεν υπαινίσσεται αναγκαστικά την ανθρωποθυσία ως λατρευτική πρακτική των Αρκάδων και των Αθαμάνων, αλλά ίσως κάποια αποτρόπαια σφαγή ζώου ή και πόση αίματος. Δυστυχώς, σου χάλασε την πλεκτάνη ο Παυσανίας, πριν καν τη στήσεις...

Αν λοιπόν κατασκευάζεις διαφωνίες για να διαφωνείς με τον εαυτό σου, τότε ίσως είναι καιρός ν' ανησυχείς για την υγεία σου...

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι τίμιος μέχρι βλακείας! Φτου, φτου, μακριά από μένα οι νεοπαγανιστικές μεθοδεύσεις...

Φτήσε με και συ ρε Ψηλέ!

© unregistered essence

30/04/2006, 00:08:52
quote:

Ψηλός:
«…αλλά η ερμηνεία που έδωσες έχω την εντύπωση ότι την ξεσήκωσες, εν μέρει, από την «ιουδαιοχριστιανική» θρησκεία.»

Το τι εντύπωση έχεις φίλτατε, είναι αδιάφορο ως προς την ουσία του ερωτήματος που έθεσες. Ρώτησες, και έλαβες απάντηση.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα γι' αυτό άλλωστε και νομίζεις ότι απάντησες.

quote:
Ψηλός:
«Πάντως Σβάμπε, το κατώτερος εδώ είναι και συγκριτικό αλλά και ποιοτικό και σκοπό έχει να αναδείξει και να τονίσει την αγεφύρωτη διαφορά μεταξύ θεών και των κατώτερων ανθρώπων που στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι ότι ΕΛΕΥΘΕΡΑ μπορεί και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη των θεών και να τους απονείμουν σεβασμό και τιμές.»

Γιατί, μήπως δεν είναι συγκριτικό και ποιοτικό το θέμα στον χριστιανισμό??

Είσαι με τα καλά σου;;;
Υπάρχουν στον Χριστιανισμό Θεοί, σε σχέση με τους οποίους είμαστε κατώτεροι, και περιμένουν από εμάς να τους αναγνωρίσουμε "ΕΛΕΥΘΕΡΑ"??

Μα καλά, τέλος πάντων, αν δεν έχετε όρεξη για συζήτηση, μην απαντάτε για την πλάκα και ας πείτε ό,τι να ΄ναι!!!

*****Τελικά, αρχίζω να πιστεύω πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συνεννόησης-κατανόησης και επικοινωνίας εδώ μέσα!!!!

30/04/2006, 00:14:11
quote:
Φτήσε με και συ ρε Ψηλέ!

© unregistered essence

Φτού!!! Φτού φτού!!!!
Α πα πα!!! Τι είναι αυτό που λες τώρα!!!

30/04/2006, 00:48:38
quote:

ψηλε

2)σε ενοχλησε οτι οι εθνικοι λενε οτι ο ανθρωπος ειναι κατοτερος απο τους θεους και δεν σε ενοχλει οταν λεει το ιδιο ο χρισιτανισμος;
σε ενοχλει η <<ελευθερια>> που λενε οι εθνικοι αλλα δεν σε ενοχλει η <<ελευθερια>> που λεει ο χριστιανισμος;;

παρτο χαμπαρι ψηλε τα ιδια λενε απλα οι μεν τα εχουν ντυσει με ρασο οι δε με χλαμυδα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Μάλλον, δεν γνωρίζεις τι λέει ο Χριστός, γι΄αυτό έχεις και την εσφαλμένη αντίληψη ότι όλοι λένε τα ίδια. Δεν θα αναφέρω το «ποιος τα λέει καλύτερα», αλλά λόγω της άγνοιάς σου, θα σου παραθέσω ένα απόσπασμα για το τι λέει ο Χριστός:

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΒ
50 όστις γαρ αν ποιήση το θέλημα του πατρός μου του εν ουρανοίς, αυτός μου αδελφός και αδελφή και μήτηρ εστίν.

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΙΘ
15 ουκέτι υμάς λέγω δούλους, ότι ο δούλος ουκ οίδε τι ποιεί αυτού ο κύριος· υμάς δε είρηκα φίλους, ότι πάντα α ήκουσα παρά του πατρός μου εγνώρισα υμίν.

30/04/2006, 01:31:28
Bartimaeus:
«Schwabe, δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Για πρόσεξε τον τίτλο της παράθεσης:»

Έτσι λες? Δεν το βλέπω!!

Αλήθεια, τον…..Μενεκράτη τι τον έχεις??

Bartimaeus:
«Από την πλευρά μου περιέλαβα όλη την γκάμα των ανθρωποθυσιών που εντόπισα σ' ένα 3ωρο περίπου στο Διαδίκτυο..»

Από την πλευρά σου, καλό θα ήταν να μελετούσες και λίγο καλύτερα ΤΙ νοείται κατ αρχάς ως ανθρωποθυσία. Η ανθρωποθυσία, είναι η τελετουργική, η οργανωμένη και τακτική προσφορά θυσίας στον ή στους Θεούς, για τον εξευμενισμό τους, ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ!

Η περιγραφή του Αισώπου, είναι μια ΤΙΜΩΡΙΑ που προέβλεπε θανατική καταδίκη. Για να το καταλάβουμε καλύτερα, είναι σαν να λέμε ότι ΣΗΜΕΡΑ κάποιος θανατώνεται στο Ιράν ας πούμε, επειδή κατήγγειλε τα ΧΥ θέματα του Κορανίου, και άρα ως ιερόσυλος θανατώνεται.

Δηλαδή αυτό θα θεωρηθεί ως «ανθρωποθυσία» ή ΤΙΜΩΡΙΑ?

Αντιλαμβάνεσαι φίλτατε ότι δεν πρέπει έτσι απλά να ψαρεύουμε στους Μενεκράτηδες και τους Απολογητές?

Bartimaeus:
«Δυστυχώς, σου χάλασε την πλεκτάνη ο Παυσανίας, πριν καν τη στήσεις..»

Καλά φίλτατε, με αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ χαριεντίζεστε ακόμα?

Όλα όσα αναφέρονται, είναι αναφορές ΣΕ ΜΥΘΟΥΣ και όχι σε σύγχρονα περιστατικά που παρατήρησε ο Παυσανίας. Με τα ίδια του τα μάτια ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ, αλλά απλά μεταφέρει τα όσα ΑΚΟΥΣΕ για παλαιότερους ΜΥΘΟΥΣ! (ράδιο αρβύλα με άλλα λόγια..)

Κατ αρχάς ο ίδιος ο Λυκάωνας ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (!), αυτός και ο λόγος για το ότι συμπεριλαμβάνεται και στην μυθολογία του Απολλόδωρου.

Πάνε και στην παρακάτω την σελίδα να μάθεις ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ της Ελλάδος φίλτατε, και άσε τα παραμύθια των σκοταδιστών για άλλους…καφενέδες!
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/arcadia-hist/topics/likaon.html

Bartimaeus:
«Αν λοιπόν κατασκευάζεις διαφωνίες για να διαφωνείς με τον εαυτό σου, τότε ίσως είναι καιρός ν' ανησυχείς για την υγεία σου...»

Όταν μάθεις να ξεχωρίζεις ΤΟΝ ΜΥΘΟ από ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, όταν αντιληφθείς τι εστί ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ και τι ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, τότε ενδεχομένως και να αναπτύξεις σοβαρό αντίλογο φίλτατε. Έως τότε, απλά είδαμε ένα ακόμα ΦΕΡΕΦΩΝΟ των γνωστών «μελετητών» του διαδικτύου……

Τίποτα το καινούργιο δηλαδή...

30/04/2006, 01:42:32
Ψηλός:
«Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα γι' αυτό άλλωστε και νομίζεις ότι απάντησες.»

Φιλόσοφε μου εσύ!!!!!!!!!!!!!

Ψηλός:
«Υπάρχουν στον Χριστιανισμό Θεοί, σε σχέση με τους οποίους είμαστε κατώτεροι, και περιμένουν από εμάς να τους αναγνωρίσουμε "ΕΛΕΥΘΕΡΑ"??»

Επειδή η σύγχυση σου είναι έντονη, θα σε βοηθήσω να το καταλάβεις.

Υπάρχει στον χριστιανισμό ο Θεός που είναι ΠΑΝΩ από τον άνθρωπο, ναι ή όχι?
Εάν ναι, τότε είναι το ίδιο ακριβώς!

Υπάρχει στην χριστιανική διδασκαλία η προτροπή για ΠΙΣΤΗ στον ΕΝΑ ΘΕΟ και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ?
Εάν ναι, τότε αυτή η εκδοχή είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από αυτή που θέλεις να κριτικάρεις!

Ότι μέμφεσαι φίλτατε από την σελίδα που κόλλησες, ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Τάχα τι είναι αυτό που σε ενόχλησε εκεί και…..δεν το έχεις μέσα σου ως «αλήθεια»??

Ψηλέ, σοβαρέψου.

snoopyΜέλος
02/09/2005, 20:55:10
«Να τοποθετηθεί, δημόσια και υπεύθυνα η Original 21 για το αν ως πολίτες αυτής της χώρας οφείλουμε να τηρούμε τους νόμους, ακόμα και αν ο διπλανός μας παρανομεί και για το αν πρέπει να διώκονται ποινικά όσοι ασκούν βία στα γήπεδα.

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

03/09/2005, 00:53:05
Το θέμα αυτό μετονομάζεται
"Η βία στα γήπεδα και ο χουλιγκανισμός"
από "ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ"
που ήταν η αρχική του ονομασία.

Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να κινηθεί το παρόν θέμα
και από αυτό εξαρτάται, εάν παραμείνει ενεργό.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

rizitisΜέλος
03/09/2005, 22:04:23
Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να το δω το θέμα απο μια άλλη γωνία.
Εγώ δεν έχω σχέση με την ΑΕΚ ούτε γνωρίζω τους ανθρώπους οι οποίοι κατηγορούνται. Ούτε καν ξέρω αν έχουν συληφθεί.

Θα σε ρωτήσω όμως κάτι απλό.
Πες οτι δεν έχουν συληφθεί και οτι κρύβονται οτι ζουν κυνηγημένοι δηλαδή έστω εξαιτίας ενός σφάλματος που έκαναν.

Αν λοιπόν αύριο σου χτυπήσει την πόρτα ένας απο αυτούς , άντε και τον αναγνώρισες απο την τηλεόραση ,και σου ζητήσει λιγο νερό να πιει και ένα κομμάτι ψωμί ,εσύ τι θα κάνεις ;

Πιστεύω οτι και νερό θα του δώσεις και ψωμί γιατί θα στο πεί η συνείδηση σου αυτό.
Και δεν θα πεις νά εδώ είναι.!

Ο ντέμης φίλε μου αυτό έκανε, είπε να αυτοί είναι, και να ξέρεις φιλαράκο οτι κανείς δεν είναι άσφαλτος που λέει και η άντζελα , αλλά δεν υπάρχει και μεγαλύτερο κρίμα απο το δόσιμο , οτι και να έχει κανει ο άλλος…

Ξανασκέψου φίλε αυτό που σου είπα , κι αν αύριο σου χτυπήσουν την πόρτα ;
Θα κάνεις αυτό που έκανε ο ντέμης ;

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

snoopyΜέλος
04/09/2005, 13:55:28
quote:
Θα σε ρωτήσω όμως κάτι απλό.
Πες οτι δεν έχουν συληφθεί και οτι κρύβονται οτι ζουν κυνηγημένοι δηλαδή έστω εξαιτίας ενός σφάλματος που έκαναν.

Αν λοιπόν αύριο σου χτυπήσει την πόρτα ένας απο αυτούς , άντε και τον αναγνώρισες απο την τηλεόραση ,και σου ζητήσει λιγο νερό να πιει και ένα κομμάτι ψωμί ,εσύ τι θα κάνεις ;

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ, ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ.

Να σου κάνω και εγώ τώρα μιά ερώτηση :

ΑΝ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΣΥΛΟ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ?

Στην κοινωνία του ασύδοτου ανταγωνισμού και του πισομαχαιρώματος κανέναν άγνωστο δέν μπορείς να εμπιστευθείς απόλυτα και με ψηλά τα χέρια, η καχυποψία είναι διάχυτη στα πάντα πιά. Εγκλήματα γίνονται ακόμα και απο εκεί που δέν το περιμένεις έναν ηλικιωμένο, ή μιά γυναίκα, ή και ένα μικρό παιδάκι!!
Πόσο μάλλον εύκολα θα ήταν δυνατό να μπορούσες να εμπιστευθείς έναν άγνωστο χούλιγκαν.

rizitisΜέλος
04/09/2005, 18:20:11
quote:
Να σου κάνω και εγώ τώρα μιά ερώτηση :

ΑΝ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΣΥΛΟ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ

quote:
ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ.

---

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

stratis79Μέλος
05/09/2005, 11:50:47
Αν και παναθηναϊκός λέω μπράβο στον Ντέμη γιατί πρέπει επιτέλους να σταματήσει η αλητεία στα γήπεδα. Άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, επομένως όποιος πάει για να στηρίξει την ομάδα του και όχι να ανοίξει κεφάλια δεν έχει κάτι να φοβηθεί.