- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΟΜΑΣ Ε,ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ?
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ανοητη ερωτηση,ανοητες απαντησεις ...νομιζω
D.Β15
--------------------------------........._____________________________
Edited by - ATLAS on 21/12/2002 01:38:03
[/quote]
D.Β15
quote:
Το περιοδικό του κεραμιδά είναι το ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ..
Τα περισσότερα που γράφονται εκεί μέσα τα γράφει ο ίδιος υπογράφοντας
με άλλο όνομα,, για να φαίνεται ότι έχει συνεργασία με υποτιθέμενους πανεπιστημιακούς και άλλους.
Το πιο φοβερό είναι το εξής. Ενώ έχει παραμυθιάσει τον κόσμο σχετικά με τους θεούς της Ελλάδος ,τον ΔΙΑ , ΑΡΗ , ΗΡΑ κ.τ.λ. ότι υπάρχουν και ότι θα ξανάρθουν ο γελοίος παντρεύτηκε σε χριστιανική εκκλησία!!!!! Αν είναι δυνατόν...
Για τέτοιο ξεφτίλα μιλάμε... ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕ ΚΑΡΑΜΙΔΟΥΛΗan xereis kai alla 8a me endiefere na ma8w panw sto sugekrimeno ''sugrafea''
ευχαριστο..
D.Β15
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι ....
είναι η σωστη...."
ΦΙΛΕ Ελληνικο Λιοντάρι ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΛΟΓΙΑ
quote:
Αυτο που ρωτίεμαι ειναι πώς μπορεί η Ελλας των Ελληνων να προοδέψει στο μαγκόσμιο επίπεδο, οταν οι βουλευτές οι ίδιοι ξεπουλάνε την πατρίδα...με πολλούς τρόπους.(ΝΑΤΟ, Ευρόστρατο,συμφωνίες με την Τουρκία, Το Κυπριάκο ζήτιμα...κ.α)
Αυτο ήθελα να ξέρω με όλλα τα στραβά που γίνοντε απο την <βουλη των Ελλήνων> η καλύτερα να πώ < Η Βούλη τών Ξεπουλιμένων και των Σίωνιστών > τι μπορεί ο απλός άνθρωπος να κάνει;
Δυστιχώς νομίζω τίποτα :( Γι αυτό εύχομαι ότι υπάρχει η ΟΜΑΔΑ Ε να μας σώσει όλλους..
Τι νομίζεις;
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. (ΟΜΑΔΑ Ε Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑ)
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??????????
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ ???????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ???????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??
ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ....
ΟΧΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...
ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...
ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ....
ΞΥΠΝΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Η μετάλλαξη κοστίζει πολλά. Το θαύμα δεν κοστίζει τίποτε.

Θα έχεις παρατηρήσει φίλε μου, ότι απέχω απο αυτή τη συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά έκανες μια ερώτηση σε εμένα και οφείλω μιαν απάντηση...
Να λοιπόν ο ΤΡΟΠΟΣ (κατ'εμέ πάντα)
quote:
Θα έλεγα λοιπόν ώς πρόταση, ότι καλο θα ήταν να μελετούμε τις ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΦΕΣ.... τις ΠΗΓΕΣ... και όχι το τι διάβασε και κατάλαβε (αν κατάλαβε τίποτα) ο κάθε ένας απο όλους αυτούς τους "εθνοσωτήρες", "εντολοδόχους", "απεσταλμένους" κλπ ανθρώπους που γράφουν κάποια βιβλία με σκοπό ΜΟΝΟ το κέρδος!
Και καλά να έιχαν σκοπό και στόχο το κέρδος της ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά μέσο όλων αυτών των ιδεών και οραμάτων, σκοπό έχουν ΜΟΝΟ το δικό τους κέρδος, εις βάρος μάλιστα τις ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ τς Ελλάδας και των Ελλήνων...
Αυτό ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα συνεχίσει ΝΑ ΕΙΝΑΙ η αρχή μου...
Επιστροφή στις ΠΡΩΤΕΣ ΠΗΓΕΣ...
Εγώ φίλε μου μιλώντας για Ελλάδα, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν εννοώ όλους όσους έβαλες σε ένα τσουβάλι (δικαίως ίσως)...
Μιλάω για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, εμένα, εσένα, τους γύρω μας, ΟΛΟΥΣ...
Αν εμείς δεν μάθουμε, πώς θα φτιάξουμε τους άλλους;;;
Και με τι γνώση;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Αρκετά ενδιαφέρον η συζήτηση που κάνατε για την ΟΜΑΔΑ Ε, και νομίζω ότι το
συμπέρασμα που έχουμε βγάλει ειναι ότι θα ητανε ευχάριστο να υπήρχε τέτοια οργάνωση. Απλώς
επειδή θα ξέραμε οτι το Ελληνικο έθνο είναι ασφαλισμένω απο τους εχθρούς του.
(Να είσαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί που απειλούν την ανερξαρτησία της Ελλάδος,
και απειλούν τον Πανγκόσμιο Ελληνισμό που απλώνεται στα τέσσερα πέρρατα της γής).
Πάντως δεν είμαστε σιγουροι ότι υπάρχουν οι οπαδοί της ΟΜΑΔΑΣ Ε.
Γι'αυτόν τον λόγο πρέπει να ρωτηθούμε τί μπορούμε εμείς να κάνουμε βλέποντας την
χώρα μας σιγα σιγα να καταστρέφετε απο μέσα. Μιλάω για την κυβέρνηση που συνεχίζει να ξεπουλάει την Ελλάδα
εδώ και καιρό, με το να είναι στο ΝΑΤΟ, σε λίγο στο Ευρο-Στρατο,είναι ήδη στην Ευροπαική Ενοση( χρηματικη κ πολιτικη) και κάνοντας πολλά αλλα .
Βλεποντας αυτα τι να κάνουμε εμείς ;Σε πιόν να γυρίσουμε για βοήθια ; τι να κάνουμε ;
Αν κάπιος έχει τις απαντήσοις σ'αυτά τα ερωτήματα ας μου τις πεί.Αν δεν υπάρχει καμία λύσει, ευχόμαι με όλλη την κάρδια μου να υπάρχουν οργανώσης σαν την ΟΜΑΔΑ Ε μέρχι και την 17Ν...ίσως με αυτούς βρούμε την λυτρωσή μας.....
Ευχομαι να σκεφτείτε για όσσα λέω
Για τώρα αντίο, Ελληνικο Λιοντάρι
proswpika pistevw stin iparksi tis omados Epsilon.
Den mporei kaneis na apodeiksei oti iparhei alla kai oute oti den iparhei.
Lene oti "opou iparhei drasi , iparhei kai antidrasi..".
Einai dinaton mia pantodinami organwsi opws o Siwnismos na min ehei estw kai enan mikroskopiko exthro?
Den kserw an i omada E apoteleitai apo hiliades meli 'h mono apo merikes dekades, den kserw an diathetei eksogyini tehnologia 'h apla mono ena PC ante kai kanena kinito tilefono. An iparhei omws, me opoia morfi ki an ehei, ehei ws skopo tin anadeiksi tou Ellinikou pneumatos kai tin eksaplwsi tou se olo ton kosmo, tin prostasia tou ellinikou ethnous apo tous hiliades kindinous pou to uponomeuoun simera, kai tin sigkrousi me ton Siwnismo.
Yparhoun martyries oti stin Omada E, anikan ontws epifani atoma tis ellinikis koinwnias kai oikonomikis zwis tou topou, opws o Mpodosakis, o Ar.Onasis, o PAvlos Bardinogiannis k.a
Gia ton telefteo gnwrizw apo prwto heri kapoia pragmata mias kai o pateras mou itan stin swmatofilaki tou gia 4 hronia , ti dekaetia tou 70 kai pou mou ehei anaferei gia perierges sunantiseis tou prwtou. Lete na einai apli simptwsi oi thanatoi kai twn DYO paidiwn tou Aristoteli Onasi..?
Polloi parermineuoun tin uparksi kai to skopo tis Omados Epsoloin. Apla prepei na tin doune san ti neoteri filiki etaireia tis Ellados kai tipote allo.
Kai kati telefteo. Prwsopika thewrw ekeinous tous "suggrafeis" pou asholounte me tin Omada E, geleious kai fantasmenous, pro pantwn o A.Keramudas.Kauhiountai pws ehoun epafes me tin Omada E, pernoun meros se sunantiseis tous, lamvanoun epistoles apo autous ktl.Ola auta einai blakeies kai fantasiwseis gia na poulane ta vivlia tous kai ta periodika tous. Aytoi pou mporei na ehoun estw kai mia mikri epafi me tous Epsilon einai kapoioi pneumatikoi anthrwpoi kai epistimones pou voithane me tis gnwseis kai to ethniko tous pneyma tin Omada.Kai vevews den kauhiountai kai den eperrontai kai den vgazoun vivlia gia na eksistoroun tis empeiries tous me tous Epsilon...einai afaneis opws kai oi idioi oi Epsilon...
Me ektimisi se olous tous metehontes tis sizitisis aytis,
RADAMANTHIS
"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"
Ιδεολογικά μπορείς να είσαι αντίθετος με τον Χριστόδουλο και τον κάθε Χριστόδουλο κι εγώ προσωπικά είμαι ιδεολογικά αντίθετος με την εκλησία.
Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να καταφέρεσαι εναντίον της ζωής ενός ανθρώπου.
Όποιος παίρνει χαρά από τον θάνατο του συνανθρώπου του δεν έχει θέση σε καμιά ιδεολογία, είναι ένα ανθρωπάριο - μονοκύταρος οργανισμός.
Ο Χριστόδουλος έφυγε, φεύγοντας όμως με δίδαξε κάτι:
Κάτω απο τα ρούχα που φοράμε είμαστε όλοι άνθρωποι, κάτω απο το δέρμα μας όμως δεν είμαστε όλοι ζώα.
Γι' αυτό θα ήθελα αυτή η φωτογραφία να πάει στα σκουπίδια του administrator και κανείς να μην αναπαράγει τέτοιες σιχαμένες πράξεις.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Ο Χριστόδουλος έφυγε, φεύγοντας όμως με δίδαξε κάτι:
Κάτω απο τα ρούχα που φοράμε είμαστε όλοι άνθρωποι, κάτω απο το δέρμα μας όμως δεν είμαστε όλοι ζώα.
Πολύ σωστά Lock_Smith...
Πιστεύω κι εγώ, πως ο καθένας μας μπορεί να διδαχθεί κάτι από την ιστορία αυτή. Ομολογώ πως προσωπικά με συγκίνησε το θάρρος του ανθρώπου αυτού στις τελευταίες στιγμές της ζωής του, που έδειξε μία παραδειγματική και αξιοπρεπή στάση απέναντι σ' αυτό που μας περιμένει όλους και που όλοι απέναντί του είμαστε γυμνοί και ίσοι...
Η εικόνα του αρχικού μηνύματος αφαιρέθηκε σήμερα, λόγω του θανάτου του προκαθήμενου της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας στην Ελλάδα. Έμεινε παρολαυτά το link, ώστε να μπορεί να δειχθεί - έστω και εμμέσως - το είδος των πράξεων που προσβάλλουν την έννοια της ανθρωπιάς.

Είναι απάνθρωπο κι αρρωστημένο να αντλεί ένας άνθρωπος χαρά από την είδηση ότι ένας συνάνθρωπος του - όποιος κι αν είναι αυτός - πάσχει από μια σοβαρή μορφή ασθένειας ή ότι πέθανε.
Δεν έχει κανένα νόημα σε μια τέτοια περίπτωση αν κάποιος είναι Ορθόδοξος, αλλόθρησκος, άθρησκος, άθεος κλπ.
Μιλάμε για την ζωή ενός ανθρώπου, πέραν της όποιας ιδιότητας του.
Πολύ σωστά λες ότι κάτω από τα ρούχα - ή για να συμπληρώσω εγώ κάτω από τα διάφορα "ενδύματα" μας - είμαστε όλοι άνθρωποι.
Ίσοι απέναντι στα μάτια του Θεού και των Μυστηρίων του Κόσμου.
Ούτε εγώ είμαι Χριστιανός αλλά σίγουρα αναγνωρίζω - όπως είπε κι η amalia - ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδειξε μια αξιοπρεπή στάση στις δύσκολες ώρες που περνούσε.
Ας έχει καλό ταξίδι!
Ελπίζω κι οι μέρες που θα ακολουθήσουν να αναδύουν την ίδια αίσθηση αξιοπρέπειας...

In anticipation of my resurrection...
ότι ένας συνάνθρωπος μας πάνω από όλα πέθανε το να χαρεί κάποιος όπως έγραψε
ο lock smith είναι αρρωστημένο .
προσωπικά είμαι άθρησκος αλλα στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι πέθανε ο αρχιεπίσκοπος
ο οποιος μου ήταν συμπαθής .
καλό του ταξίδι .
Επέστρεψε στην πατρίδα του και γνωρίζει αν έπραξε σωστά ή όχι.
Όσον αφορά στην στάση του, πιστεύω ότι πολλοί συνάνθρωποί μας, καθημερινά, φεύγουν απ' τη ζωή το ίδιο ή και περισσότερο περήφανα και μάλιστα χωρίς να το επιβάλλει αυτό η θέση τους ή ο τίτλος τους.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Όσον αφορά την χυδαία αφίσα που παρέθεσες φίλε snoopy,τι να πω.Χαίρομαι απλά που δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο πουθενά,αλλιώς θα το ξέσκιζα με τα ίδια μου τα χέρια.Ανατρίχιασα και μόνο που το διάβασα...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Να ευχηθώ και εγώ αιωνία η μνήμη για τον αρχιεπίσκοπο άν και για τέτοιους ανθρώπους τέτοιες ευχές περιττεύουν.
Να πώ με την ευκαιρία και μιά αξιοσημείωτη σκέψη που μου πέρασε απο το μυαλό, γιατί ακούγονται πάρα πολλά οτι ο Έλληνας είναι χριστιανός με την βία, κατα βάθος δέν πιστεύει καθόλου και πολλά άλλα.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.
Ο αριθμός αναμένεται να είναι αστρονομικά μεγάλος της τάξης του εκατομμυρίου ή και εκατομμυρίων. Όλοι αυτοί δέν πιστεύω να ισχυρίζεται κανείς οτι στήθηκαν σκοπιά ώρες ατελείωτες μέσα στον χιονιά αφήνοντας μιά μέρα ξεκρέμαστες όλες τις δουλειές τους χωρίς να πιστεύουν ... απλά και μόνο για δημόσιες σχέσεις.
Λογικό είναι οτι θα υπήρξαν και άλλοι τόσοι που θα ήθελαν πολύ να το κάνουν αλλά λόγου βεβαρυμένου προγράμματος δέν μπόρεσαν ... όπως και εγώ.
quote:
maraki8:
Όσον αφορά την χυδαία αφίσα που παρέθεσες φίλε snoopy,τι να πω.Χαίρομαι απλά που δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο πουθενά,αλλιώς θα το ξέσκιζα με τα ίδια μου τα χέρια.Ανατρίχιασα και μόνο που το διάβασα...
Αγαπητή maraki8 και εγώ και πολλοί άλλοι θα τις σκίζαμε τις αφίσες αυτές με τα ίδια μας τα χέρια ελπίζω να βρέθηκαν άνθρωποι που το έκαναν.
Κι όμως αυτοί βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο έκφρασης οι διάφοροι ανώνυμοι λογαριασμοί στα διάφορα forum ... θρησκευτικά ή μή ... του διαδικτίου. Για να μή παρεξηγηθώ δέν εννοώ κανέναν απο το Esoterica, εδώ δέν τους επιτρέπεται αλλά γενικά ο παράδεισος γι'αυτούς είναι το διαδίκτυο έξω απο αυτό όλοι τους παίρνουν με τις ντομάτες.
quote:
Να πώ με την ευκαιρία και μιά αξιοσημείωτη σκέψη που μου πέρασε απο το μυαλό, γιατί ακούγονται πάρα πολλά οτι ο Έλληνας είναι χριστιανός με την βία, κατα βάθος δέν πιστεύει καθόλου και πολλά άλλα.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.
Ο αριθμός αναμένεται να είναι αστρονομικά μεγάλος της τάξης του εκατομμυρίου ή και εκατομμυρίων. Όλοι αυτοί δέν πιστεύω να ισχυρίζεται κανείς οτι στήθηκαν σκοπιά ώρες ατελείωτες μέσα στον χιονιά αφήνοντας μιά μέρα ξεκρέμαστες όλες τις δουλειές τους χωρίς να πιστεύουν ... απλά και μόνο για δημόσιες σχέσεις.
Λογικό είναι οτι θα υπήρξαν και άλλοι τόσοι που θα ήθελαν πολύ να το κάνουν αλλά λόγου βεβαρυμένου προγράμματος δέν μπόρεσαν ... όπως και εγώ.
Αν η λογική και η ορθότητα επιλογής δόγματος είναι θέμα στατιστικής, τότε ο ορθόδοξος χριστιανισμός έχει ήδη απορριφθεί αν βασιστούμε στα στοιχεία που αντλούμε από τα στατιστικά του...
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
Αυριο θα τιμησουμε τον αρχιεπισκοπο μας,ολων των ελληνων.Κριμα που αυριο ο ιδιωτικος τομεας λειτουργει,μα και παλι η λαοθαλασσα δεν σταματιεται.