ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
25/05/2008, 12:09:00
Καλημέρα στη παρέα

Πάντως χθες στις ειδήσεις...ποιου άλλου καναλιού, φυσικά του Star, όταν θες να δεις πικάντικες ειδήσεις μόνο εκεί,έδειξε τον Βας- Βας να το έχει μάθει στα Ισπανικά και να το λέει. Πριν μέρες όταν οι δημοσιογράφοι είδαν τον Ισπανό του είπαν ότι μοιάζει με τον Βας Βας, και τον έβαλαν να πει λίγους στίχους από το τραγούδι του Παρασκευά, έτσι και ο Παρασκευάς έμαθε όλο το Ισπανικό τραγούδι με την σειρά του, το αστείο ξέρετε πιο είναι; Μια χαρά το είπε ο καημένος, μη σας πω ότι ήταν πιο σωστός στον τόνο από τον Ισπανό.
Θα συμφωνήσω με την Αμαλία πάντως ότι αυτό το τραγούδι στα καλοκαιρινά club θα ακουστεί αρκετά, τέτοια τραγουδάκια γίνονται μόδα, άλλο μόδα φυσικά, άλλο ποιότητα.
Η τρίτη θέση που πήρε η Ελλάδα ήταν άριστη, το τραγούδι της Ρωσίας, εντελώς ξενέρωτο το βρήκα, αλλά ας σκεφτούμε και πως και ποιοί το ψήφισαν, όλα τα κράτη που παλιά την αποτελούσαν δαγκωτό Ρωσία έδωσαν, συν πολλά κράτη πολύ φιλικά προς αυτήν την χώρα, τόσα χρόνια γυρόφερνε την πρωτιά, τώρα της βγήκε.Σε μας δύο κράτη ψήφισαν έτσι, η Αλβανία λόγω του Αλβανικού στοιχείου που έχουμε στηνν Ελλάδα από τους μετανάστες, και του εμπορικού στοιχείου με τις επιχειρήσεις, και η Κύπρος το αδελφόν κράτος,από κει και πέρα τους λίγους ή τους πολλούς ψήφους τους πήρε η Καλομοίρα σχεδόν απ'όλες τις χώρες, σαν τραγούδι δεν ήταν κάτι το φοβερό, είχε όμως μπορώ να ομολογήσω πάρα πολύ καλή σκηνική παρουσία, και εξέπεμπε θετική αύρα. Αντίστοιχα ψήφισαν και ψηφίστηκαν και οι άλλες χώρες.

Wolf
25/05/2008, 12:21:54
Καλημέρα σε όλους!

Πολύ ωραία μέρα η σημερινή, από δω και μπρος λοιπόν καλοκαιρία, παραλίες κι ο ήλιος ο ζεστος.
Η καλύτερη μου!

Σχετικά με την Eurovision, την είδα απλά για να έχω μια γνώμη και να μπορώ να κρίνω αυτά που θα ακούσουν τα αυτιά μου τις επόμενες ημέρες...

Πιστεύω πως η τρίτη θέση είναι πάρα πολύ καλή για την Ελλάδα κι η γλυκύτατη Καλομοίρα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, είτε πρώτη έβγαινε είτε 25η θα την φάει το μαύρο φίδι (κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποιοι πανελίστες).

Όσον αφορά τα τραγούδια, το ρώσικο το θεωρώ αηδία, το ουκρανικό είχε μια καλή σκηνική παρουσία κι η τραγουδίστρια ήταν γυναικάρα αλλά από τραγούδι δεν έλεγε και πολλά.

Τα τραγούδια που μου άρεσαν πιο πολύ ήταν της Αρμενίας, της Αλβανίας και της Σερβίας.
Τα δύο τελευταία - κατά την δική μου γνώμη πάντα - αδικήθηκαν.

In anticipation of my resurrection...

26/05/2008, 06:48:51
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .

Να μου επιτρέψετε να αυτοκεραστώ πρώτος γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη ….

Και μετά να κεράσω και τα υπόλοιπα φιλαράκια…

26/05/2008, 06:57:24
Καλημέρα στην παρέα, και καλή εβδομάδα

Ευχαριστούμε για το κέρασμα elo, παίρνω τον καφέ στ'αμάξι και φεύγω γρήγορα για την δουλειά, δεν κυκλοφορώ σήμερα, γίνεται και χαμός τέτοια ώρα, έτσι δεν έχω την πολυτέλεια να τον πιω με την ησυχία μου.

Wolf
26/05/2008, 07:59:34
Καλημέρα σας!

Ένας καφές είναι ό,τι πρέπει για να ανοίξει το μάτι και να αρχίσουμε την δουλειά.
Σήμερα θα έχουμε 32 βαθμούς, η θάλασσα που βλέπω από το παράθυρο του γραφείου μου είναι λάδι οπότε η διάθεση για δουλειά είναι όντως πεσμένη για μένα!

26/05/2008, 08:06:20
καλημερα σας... τι κανετε?

"Say HELLO to My Little Friend"
loukritiaΜέλος
26/05/2008, 09:29:41
Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα!

Κι εγώ την είδα τη Eurovision (εννοείται!) και η Καλομοίρα ήταν ξεσηκωτική!
Πολύ καλή η τρίτη θέση, αλλά όχι να χάσει και την πρωτιά απ'τη Ρωσία!
Για μένα το top three έπρεπε να 'ναι: Ελλάδα, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν.
Και της Τουρκίας μου άρεσε να πω την αλήθεια μου και το ισπανικό
Τέλος πάντων, μια χαρά τα πήγαμε, έστω κι αν μας έφαγε το τέρας των συμμαχιών...

Υποψιάζομαι ότι σε κάποιον από δω μεσα πάντως άρεσε το γερμανικό

Predator, πολύχρονος και για τη γιορτή σου βρε, να σε χαιρόμαστε -

λίγο αργά το θυμήθηκα βέβαια αλλά η γιορτή λένε κρατάει 40 μέρες, οπότε μέσα είμαι

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
26/05/2008, 10:36:30
quote:
Predator, πολύχρονος και για τη γιορτή σου βρε, να σε χαιρόμαστε -

λίγο αργά το θυμήθηκα βέβαια αλλά η γιορτή λένε κρατάει 40 μέρες, οπότε μέσα είμαι

ναι, λεμε "40 μερες μπακια" (κυριως εδω στην Κοζανη)

quote:
Κι εγώ την είδα τη Eurovision (εννοείται!) και η Καλομοίρα ήταν ξεσηκωτική!
Πολύ καλή η τρίτη θέση, αλλά όχι να χάσει και την πρωτιά απ'τη Ρωσία!

Αυτο οφειλεται κυριως στο πολιτικο κομματι της Eurovision... αφου επικρατησε και παλι το Ανατολικο Μπλοκ...

υστερα, γκρινιαζουν για την αλληλοψηφια που εχουμε με την Κυπρο...

αυτοι ειναι περισσοτεροι... οπως και η Ανδορα, που μοιραστηκε τους μεγαλους ποντους μεταξυ Ισπανιας και Γαλλιας!

Για αυτο, πρεπει να διαχωριστει ο διαγωνισμος... σε χωρες της Δυσης και της Ανατολης!

Αξιοκρατια δεν υπηρχε στον τελικο... ΜΟΝΟ στους Προκριματικους, οπου το Ανατολικο Μπλοκ, ειχε διασπαστει, και βρηκαμε ευκαιριες οι υπολοιποι...

Για αυτο το λογο ομως, η 3η θεση ηταν το Μεγιστο που πηραμε

26/05/2008, 11:52:40
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Η τρίτη θέση της καλομοίρας είναι τιμητική τα πήγε πολύ καλά της αξίζουν συγχαρητήρια
Της Ρωσίας δεν μου άρεσε το πηρέ λόγο παράγκας
.
Εμενα μου άρεσε και της Γεωργίας με την τραγουδίστρια που ήταν τυφλή πέρναγε
Και ειρηνικό μήνυμα συν το μήνυμα της δύναμης της θέλησης που έρχονταν αυτόματα
Μόλις έβλεπες την κοπέλα να το ερμηνεύει.
Ακόμα μου άρεσε της Φιλανδίας που ήταν hard ενώ της Ισπανίας είχε πλακα μονο που το
Ακούω γελάω μου έρχεται και στο νου η φάτσα του ισπανού και ξεκαρδίζομαι είχε
Όμως ωραίο ρυθμό .

26/05/2008, 12:56:46
βεβαια, τωρα που τελειωσε η Eurovision, τουλαχιστο για 1 μηνα θα εχουμε "καθυστερησεις" απο τους "δημοσιογραφισκους" της τηλεορασης... και αυτο κουραζει...

Αφηστε που θα πριξουν την Καλομοιρα (το εχουν κανει ηδη) οταν επιστρεψει Ελλαδα... θα πεσουν και θα την φανε... καθε μερα στην τηλεοραση

26/05/2008, 19:15:04
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
Πεσμένα πράγματα σήμερα το απόγευμα .

27/05/2008, 08:04:39
Καλημέρα σας!

Εχθές γυρίζω σπίτι κι ανοίγω την τηλεόραση να ακούω λίγο ώσπου να φάω - πάντα το κάνω αυτό.
Ακούω για την Eurovision οπότε την κλείνω.
Το βραδάκι ανοίγω την τηλεόραση και θα έμπαινα να κάνω ένα ντους κι ακούω πάλι για Eurovision.
Κι όχι μόνο αυτό, ακούω μια αοιδό να κατακρίνει - όπως πολλοί μαϊντανοί κάθε χρόνο - με περισσή ζήλια την Καλομοίρα.
Λίγο η αντιπάθεια που μου προκαλεί η συγκεκριμένη κυρία εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού της κι αλαζονείας της - εδώ και χρόνια - λίγο η βαρεμάρα μου να παρακολουθήσω σκηνές που διαδραματίζονται κάθε χρόνο μετά την Eurovision, έκλεισα την τηλεόραση.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ανοίξει ξανά...

27/05/2008, 10:33:59
και δεν ειναι μονο αυτο φιλε μου Incubus...

οσο πανε και μειωνουν τις καλες εκπομπες (οπως του κ. Κουλογλου) και αυξανουν τα "φαινομενα" (ητοι, εκπομπες σαν και αυτες που αναφερεις, που δεν εχουν αντικειμενικο σκοπο, ωστε να ξερεις τι παρακολουθεις)

πως να ανοιξει παλι η τηλεοραση? παλι καλα που υπαρχουν και καποια εναλλακτικα καναλια, που δειχνουν κατι διαφορετικο... ελαχιστα μεν (ισως και κατω των 5)

Οσο αφορα για τη Eurovision, ε, νομιζω οτι τα ειπαν ολα... ακομα και για τα ρουχα... δεν εξαντληθηκε το θεμα?

καλημερα σας...

27/05/2008, 10:35:34
quote:

Βγήκε τρίτη η Καλομοίρα Αμαλία, τι άλλο θέλεις...
Προσωπικά την περίμενα κάτω από την 10 θέση - αλλά έκανε την έκπληξη...
Άντε τώρα να βρω στο διαδύκτιο όλα τα τραγούδια της Ε 2008...
ΥΓ εμένα δεν μου άρεσε το Ισπανικό...

αμα θες, να σου δωσω links απο rapidshare

27/05/2008, 11:53:23
Καλημέρα .
οι τηλεοπτικές εκπομπές θα ασχοληθούν ολη την εβδομάδα με την EUROVISION
γι αυτό οσοι βαριέστε βρείτε κάτι άλλο να κάνετε την ώρα που τις προβάλει
προσωπικά δεν βλέπω πλέον καθόλου τέτοιες εκπομπές εδώ και χρονια τις
έχω σιχαθεί τα ιδία και τα ιδία προτιμώ να μην βλέπω τίποτα η να βάλω το
Σκαι να δω κανα ντοκιμαντέρ .
Σε λίγες μέρες θα έχουν την εθνική ποδόσφαιρου πρώτο θέμα μέρα νύχτα
Προσωπικά αν και φίλαθλος βαριέμαι να κάτσω να τις παρακολουθήσω
Δεν το μπορώ αυτό πράγμα ρε παΐδι μου μέρα νύχτα να σου λένε τα ιδια και ιδια.

loukritiaΜέλος
27/05/2008, 12:07:28
Καλημέρα σας!

Εγώ προσωπικά το μόνο που βλέπω στην τηλεόραση είναι πλέον κανά μουσικό κανάλι.
Πέραν του ότι το 99% είναι σκουπίδια, ακόμα και ειδήσεις να θες να δεις, να ενημερωθείς ρε παιδί μου, σου λένε μόνο όσα θέλουν να μάθεις και όπως θέλουν να τα μάθεις και για όσο διάστημα θέλουν αυτοί να τα ακούς και ν'ασχολείσαι.
Σου πετάνε και κανά κουλό άσχετο για να περάσουν κάτι άλλο στη ζούλα κι εσύ είσαι μονίμως το χαϊβάνι που χάφτει αυτά που σου δίνουν

Άσχετο τώρα, αλλά έχει αρχίσει και με πιάνει η τρέλα μου για διακοπές!!!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
27/05/2008, 13:02:00
διακοπες ναι... αλλα με τοσο ζεστη οχι!!!

λιγο πιο καλμα!

27/05/2008, 18:30:22
πολυ ζεστη σημερα... ουφ...

αυτη τη στιγμη εχουμε 31 βαθμους εδω στη Κοζανη

27/05/2008, 18:46:21
Καλησπέρα σε όλους είπαν ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ζεστή και επαληθεύονται .
27/05/2008, 19:49:33
Χάθηκε το αερόστατο
«Πέταξε» το όνειρο αλεξιπτωτιστή για την ελεύθερη πτώση από το μεγαλύτερο ύψος

Βανκούβερ

Πρόωρο και ένα μάλλον άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός Γάλλου αλεξιπτωτιστή να κάνει το νέο ρεκόρ ελεύθερης πτώσης όταν το αερόστατο με το οποίο θα έφτανε στα 40.000 μέτρα αποκολλήθηκε και παρασύρθηκε.

Ο Μισέλ Φουρνιέ επρόκειτο να χρησιμοποιήσει αερόστατο γεμάτο με ήλιο για να ανέβει στα εξωτερικά όρια της στρατόσφαιρας σε ύψος 40 χιλιομέτρων.

Από εκεί θα άρχιζε την ελεύθερη πτώση του που θα του εξασφάλιζε πολλαπλά παγκόσμιο ρεκόρ: την πιο γρήγορη και από μεγαλύτερο ύψος ελεύθερη πτώση, το άλμα με αλεξίπτωτο από μεγαλύτερο ύψος και την πτήση με αερόστατο σε μεγαλύτερο ύψος.

Ωστόσο, μετά την διαδικασία γεμίσματος του αερόστατου σε αεροδρόμιο του δυτικού Καναδά, αυτό αποκολλήθηκε χωρίς την κάψουλα που θα μετέφερε τον Φουρνιέ και παρασύρθηκε. Μία προσπάθεια που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Ο 64χρονος Μισέλ Φουρνιέ, με θητεία στις ένοπλες δυνάμεις, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη. Το κόστος του αερόστατου φτάνει τα 200.000 δολάρια και, όπως είχε γίνει γνωστό, ο Φουρνιέ είχε σχεδόν εξαντλήσει το ποσό που μπορούσε να διαθέσει.

Ο τολμηρός Γάλλος υπολόγιζε να πραγματοποιήσει το εγχείρημά του στη Γαλλία αλλά η κυβέρνηση της χώρας του αρνήθηκε την άδεια θεωρώντας το σχέδιο πολύ ριψοκίνδυνο.

Αν όλα πήγαιναν καλά, η ελεύθερη πτώση του Φουρνιέ θα διαρκούσε 15 λεπτά και θα έπεφτε με ταχύτητα 1.500 χιλιομέτρων ή 1,7 φορές ταχύτερα από τον ήχο. Το αλεξίπτωτο θα άνοιγε σε ύψος 6 χιλιομέτρων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press