ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

nediB30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/01/2015, 03:12:13
Με αρέσετε εξόχως. Άπαντες. Αφού τα κλωθογυρίσατε για άλλη μια φορά όλα ολούθε, φτάσατε στο εκ βαθέως απόλυτο τίποτα. Στο κέντρο του χάους(!), το απαύγασμα της διάχυτης πανταχόθεν αρλουμπολογίας.

Νά’χουμε ν’αρμέγουμε, αν το λιλί ήντουνε ματωμένο, κι αν το δίευρο έχει γωνίες. Η ενόραση του τυφλού, οι ακουστικές παραισθήσεις του κωφού κι ο ρόλος του κακού λύκου στη σύγχρονη αστροφυσική, ως αντανάκλαση της παιδικής ψυχοσύνθεσης σε πρωκτική καθήλωση. Λαμπρά.

Κατά τα άλλα, αν η γκόμενα έμενε έγκυος πριν καν τη φιλήσετε, είναι προφανές πως κάποιοι θα ήπεφταν εις τα τέσσαρα ευλογούντες τες άνωθεν δυνάμεις, μην πω και μακαρίζοντες τη σπάνια μοίρα που τους έλαχε. Διότι, αν και οι κακοί και κακεντρεχείς θα σε πουν κερατά, εσύ θα έχεις να μεγαλώνεις τον σπόρο τον θείο. Όχι τίποτις άλλο δηλαδής, αλλά άμα κι όλο το χωριό είναι σε συμφωνία, το κέρατο μετονομάζεται σε ευλογία, το κρέας σε ψάρι, οι ζωντανοί σε ποθαμένους και οι φυτεμένοι σε αναμονή ζώντες.

Κι άμα κι έρθει ξένος κόσμος εις το χωρίον και δει τα ζαβά να παίζουσι κάτωθεν του πλατάνου της πλατέας, θα τονε πούμε για την ευλογία που μας βρήκε, και θα τονε στείλουμε στο νεκροταφείο να απολαύσει την ευδαιμονία την αναμενούμενη.

Να κλείσουμε λοιπόν τα μάτια, να κλείσουμε τ’αυτιά και να ακούσουμε την καρδιά μας. Αυτό να πούμε και του επισκέπτη στο χωριό, και μαζί να του πούμε, που πρέπει να πει και στους άλλους για την ευτυχία μας. Κι αν δεν καλοδέχεται την προτροπή μας, ο χώρος της αναμονής κείται πάντα πρόσφορος στην άκρη του χωριού.

Αλλά, βρε μάνα μου, αν είναι να ακούμε μόνο την καρδιά μας, και μακάριοι οι πτωχοί, σε λίγο δεν θά’χουμε χωρίον, αλλά την εντατική στο Gray’s Anatomy.

Και μήπως δηλαδής, αυτό ακριβώς δεν έχουμε? Ένα απέραντο Κωσταλέξι και μιαν Ελένη να περιμένει εισέτι. Όχι οτι δεν είχαμαν και άλλες Ελένες, κι οτι μια παρθενιά μας εταλαιπωρούσε εκ του διηνεκούς, αλλά νισάφι συγχωριανοί. Που θέτε και θάρρος, θέτε και αλήθεια.

Που ονοματίζετε τον φόβο ελπίδα, την απόγνωση καρτερία και το θάνατο ζωή. Που βλέπετε καλοστεκούμενο κι ενάρετο το συνοδικό νταραβέρι, ενώ οι επιτροπές της βουλής σας κάνουν σε μασαμπούκα και συγκάλυψη.

Που ο Όθωνας ήταν ξενόφερτη δυναστεία, αλλά ο Κωνσταντίνος πεφωτισμένος ηγέτης και μπανιστιρτζής στις κρεβατοκάμαρές μας. Που στο κεφάλι σας, ο γιαραμπής είναι αγάπη, ο κακομοίρης περήφανος, οι εκκλησία κοινόχρηστος χώρος, οι θρησκείες αρωγοί των κατατρεγμένων, η ψήφος δημοκρατικό δικαίωμα και το σεξ υπό έγκριση πολυτέλεια.

Θα σε πω μιαν αλήθεια τώρα. Όποιος πιστεύει που το πρότυπο της σύγχρονης κοινωνίας είναι ο νέος, πλούσιος, υγιής και μορφωμένος άνθρωπος, είναι τολάστιχο υποκριτής, και κατά πάσα πιθανότις, εκ των ζαβών που παίζουσι κάτωθι του πλατάνου.

Το κυρίαρχο πρότυπο είναι ο καθ’όλα μπατίρης μεσήλιξ, με κάτι ψιλοτριγλυκερίδια, εκ πεποιθήσεως αμόρφωτος και πειθήνια προσήλυτος στην οποιδήποτε μαλακία που δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το γύρω του κόσμος. Το καλό παιδί.

Γιατί ο Ξανθόπουλος δεν υπήρξε απλώς πρόσωπο, αλλά ιδέα. Κι εσύ ο καραγκιόζης, Βασιλάκης Καΐλας. Όχι στο μυαλό των άλλων, μάλλον κυρίαρχα στη δική σου ελπιδοφορία. Παιδιόθεν.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

13/01/2015, 03:13:43

Μου χαλάς τη γαρνιτούρα και τη διαδικασία. Αν και πάλι η ιστορία μπάζει και την υπόθεση "σου" να κάνουμε. Εχει αξία να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι δεν γίνεται απλά να εμφανίστηκε αυτή η γλώσσα από το πουθενά.
Το ερώτημα όμως εδώ Νικόμαχε είναι....
Ποιοι είμαστε αυτοί οι εμείς. Αυτό μπορούμε να το βρούμε χωρίς να γίνουμε Λιακόπουλοι; Η ιστορία έχει ζουμί. Απλά έχει μπαγιατέψει και είναι δύσκολο να ανακαλύψουμε τι περιείχε το αρχικό μενού.
Πάντως μην προσπερνάς την δημιουργία της Π.Διαθήκης αψήφιστα.
Παντού έχει πληροφορίες.

quote:
Πολιτισμό και κυριαρχία στη Γη και όχι μόνο σ'αυτήν, μερικά...εκατομύρια χρόνια, πριν τους άλλους λαούς!!!

Πότε; Και από που;

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

13/01/2015, 03:19:58
Πάντως DSM δεν είναι κακή η συζήτηση, και δεν είναι ανάγκη να φτάσει σε προκείμενο. Νομίζω έχουν τεθεί γενικά αρκετά δυνατά επιχειρήματα, και όποιος έχει μάτια βλέπει. Μπορεί η συζήτηση να είναι για να γίνεται, αλλά είναι καλύτερο από το να μη γίνεται. Ολοι κερδισμένοι είμαστε. Ασε που είμαστε και αρκετοί, μετά από καιρό.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

13/01/2015, 03:32:58
Λεβαντίνε

Η συγκεκριμένη συζήτηση είναι για τον μπούτσον. Και το αντικείμενο, και η διαλεκτική της. Φτωχή, επαναλαμβανόμενη, περιχαρακωμένη, χωρίς ιδέες, με απαράδεκτες παραδοχές, χύμα, χωρίς ειρμό, χωρίς φαντασία, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

Και κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις πως κάθε συζήτηση είναι καλή, αρκεί να γίνεται. Η αρλουμπολογία δεν είναι συζήτηση. Το να μιλάς ή να γράφεις σε ανταπόκριση άλλων, δεν είναι συζήτηση από μόνο του. Αλλά θα μου πεις, όλοι πιστεύουν πως δημοκρατία είναι η δυνατότητα να ψηφίζεις.

13/01/2015, 04:00:58
quote:
Λεβαντίνος
Θα ήθελα να διατυπώσω μια απορία. Είναι πολύ σωστό να καμαρώνουμε για την γλώσσα μας. Εγώ πρώτος.
Γιατί σε αντίθεση με τις περισσότερους λαούς οι Ελληνες διαμορφώσανε μια τέτοιου είδους γλώσσα. Δηλαδή τί είχαμε εμείς που δεν είχανε οι άλλοι;

Πάμε λοιπόν με θάρρος, κατά πως ζήτησε ο Σωτήρης. Ποιά ελληνική γλώσσα, ποιό καμάρι. Πόσοι εδώ μέσα ξέρουν να μιλάνε, να διαβάζουν, να γράφουν ελληνικά?

Και για να δώσω μιαν απάντηση στην απορία σου, αυτό που είχαμε εμείς ήταν το κουμπί της αυτοκαταστροφής. Κι όταν πεθάναμε, μείναμε με το κουμπί πατημένο, μην και ζήσει κανένας στο μέλλον. Αυτό είχαμε.

Shadow_DancerΜέλος
13/01/2015, 04:20:56
Nedib:
quote:
τα αρχαια κειμενα,τα οποια μαλιστα εχουν πολυ μικροτερο βαθμο αξιοπιστιας απο την Α.Γραφη

Εντάξει ρε μάστορα, καταλάβαμε.
Πλασάρεις μπλαζέ υφάκι με καρφίτσες για να μας εκνευρίσεις, άστα δε τσιμπάμε φίλε.
Δε οι γραφές που μας πλασάρεις είναι γεμάτες αντιφάσεις και φούμαρα μπουρδολογίας, σύσσωμη η Παγκόσμια Ιστορική Κοινότητα τα ονομάζει "τραγέλαφο" και δίκιο έχουν.

Υπήρξαν στις αρχές του 20 Αιώνα κάποιοι "ανώνυμοι απολογητές" οι οποίοι προσπάθησαν κακόβουλα να παραχαράξουν κείμενα (βλέπε τις 2 υποτιθέμενες επιστολές του Φλάβιου Ιωσήφ), αλλά έπεσαν στο κενό.

Εγώ ούτε φανατικός είμαι ούτε δογματικό στρατιωτάκι και ως εκ τούτου σε έχω γραμμένο κανονικά...

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

13/01/2015, 04:48:13
Θα συνέλθετε μωρέ?

13/01/2015, 11:02:27
quote:

Λεβαντίνε

Η συγκεκριμένη συζήτηση είναι για τον μπούτσον. Και το αντικείμενο, και η διαλεκτική της. Φτωχή, επαναλαμβανόμενη, περιχαρακωμένη, χωρίς ιδέες, με απαράδεκτες παραδοχές, χύμα, χωρίς ειρμό, χωρίς φαντασία, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

Και κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις πως κάθε συζήτηση είναι καλή, αρκεί να γίνεται. Η αρλουμπολογία δεν είναι συζήτηση. Το να μιλάς ή να γράφεις σε ανταπόκριση άλλων, δεν είναι συζήτηση από μόνο του. Αλλά θα μου πεις, όλοι πιστεύουν πως δημοκρατία είναι η δυνατότητα να ψηφίζεις.

Ετσι μπράβο.
Χαίρομαι που το επισημαίνεις, γιατί νόμιζα πως...Je suis μαλακιστίρ, που κοροϊδεύω συνεχώς.

Χαίρομαι που είσαι Φίλος μου!

Je suis στο 2%

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

maria3Μέλος
13/01/2015, 11:47:34
quote:

Θα σε πω μιαν αλήθεια τώρα. Όποιος πιστεύει που το πρότυπο της σύγχρονης κοινωνίας είναι ο νέος, πλούσιος, υγιής και μορφωμένος άνθρωπος, είναι τολάστιχο υποκριτής, και κατά πάσα πιθανότις, εκ των ζαβών που παίζουσι κάτωθι του πλατάνου.

Το κυρίαρχο πρότυπο είναι ο καθ’όλα μπατίρης μεσήλιξ, με κάτι ψιλοτριγλυκερίδια, εκ πεποιθήσεως αμόρφωτος και πειθήνια προσήλυτος στην οποιδήποτε μαλακία που δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το γύρω του κόσμος. Το καλό παιδί.

Γιατί ο Ξανθόπουλος δεν υπήρξε απλώς πρόσωπο, αλλά ιδέα. Κι εσύ ο καραγκιόζης, Βασιλάκης Καΐλας. Όχι στο μυαλό των άλλων, μάλλον κυρίαρχα στη δική σου ελπιδοφορία. Παιδιόθεν.

DSM Συγνώμη αλλά ποιοι και βάση στατιστικής να το πάρουμε, μπορούν να ανήκουν στο πρότυπο ο νέος, πλούσιος, υγιής και μορφωμένος άνθρωπος,

Και δεν είναι τα πρότυπα που μας πλασάρουν, αυτό το κάνουν για να ονειρευόμαστε και να μην αντιδρούμε.

Και όταν στην κοινωνία υπάρχουν παιδιά και μορφωμένα και υγιή που δεν έχουν λεφτά και στον ήλιο μοίρα γιατί η Ελλάδα προνόησε και δεν έχουν εξέλιξη, τι τους μένει να είναι καλά παιδιά, τι να γίνουν δηλαδή;

Οπότε σου λένε αυτό είναι το αυτονόητο πρότυπο ποιο πάνω, ας ονειρεύονται διαφορετικά.

Και στην τελική ναι εγώ θέλω να λέγομαι πιστή, είχα και έχω χίλια δύο προβλήματα στην ζωή μου, ξέρεις πόσο με βοήθησε η πίστη μου, ακόμα και τώρα που σου μιλάω νοσώ αλλά το μυαλό μου με πίστη και υπακοή δεν ταξιδεύει και δεν είμαι μέσα σε κάποιο ίδρυμα, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για εμένα να έχω νόμους, στην πάθηση μου;

Αν και δεν κρίνεις την πίστη μου αλλά τα λόγια μας, ποιο πάνω παρέπεμψα σε μία διαφορετική ερμηνεία ποιος μου απάντησε;

Κανείς.

Και ξέρεις γιατί;

Γιατί θέλουμε τα πλασαρισμένα λόγο του ότι όπως είχε πει κάποιος φίλος του φόρουμ είμαστε έλλογα όντα.

Edited by - maria3 on 13/01/2015 11:50:57

nediBΜέλος
13/01/2015, 12:19:46
maria3 δες εδω
1 Καὶ εἶδον ὅτι ἤνοιξε τὸ ἀρνίον μίαν ἐκ τῶν ἑπτὰ σφραγίδων· καὶ ἤκουσα ἑνὸς ἐκ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγοντος, ὡς φωνὴ βροντῆς· Ἔρχου. 2 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ' αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ. 3 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. 4 καὶ ἐξῆλθεν ἄλλος ἵππος πυρρός, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ' αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη. 5 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ' αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ· 6 καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· Χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς. 7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. 8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ' αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς.
Χριστος
Πουτιν
Ομπαμα και παγκοσμια οικονομικη κριση
Σι Τσινμπινγκ
Στο ν συλογισμο σου δεν απηντησα διοτι δεν στεκει.Αποκαλυψη και πρ.Δανιηλ,αλλα μας λεγουν

321